Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnn.... :16::16::16:

Önce aşagıdaki alıntıları yazdım. :) bugun hesapta erken kalkacaktım yıne 10u buldu kış geldi uykucu oldum galıba...

Fundacım cok sevindim bu sekilde kalmana. Artık ne kendın için ne takım için stres yapmak yok ama. Kimin ne zaman + yada - olacagı bellı olmaz. Kendini o moddan cıkar artık.

Nerde benım planlı programlı pozitif Fundam yaaaaaaaaaaaaaaaa :43:

Yaaaa hemde nasıl begendım. Sen geçmişi okumamıssın tabi kulaklarını cınlattım durudum :D kokusuna ayrı tadına ayrı bayıldım :)
canım benım tesekkur ederim tavsiyen için tekrar :8:

ben ona yaseminli değil, nurlu yeşil çay diyorum :16:

sağol Nazcım :54:
---------------------
ya daha 1 ay oldu format atalı, ama sanırım cok adi ve karaktersiz bir virus kaptım :9: 1 haftadır pc'ye bir haller oluyor. nete gırmemek ıcın bır mucadele.. dunde bır ses sıkıntısı yasadım. :50: yine bir format yolu gozuktu bana.. boyle durumlarda cok acı gelıyor ınsana be :D iletişim için bunlara RESMEN ihtiyacımız var. :44:

Fundacım, cumaya 2 kala bır facia gun yaptın ve bu hafta cok stresliydin. Dolayısıyla şok bır sonuc değil. facia gunu bir kenara bırak yaptıgın stresle kendıne kılo aldırmıssın zaten. :(

hatırlamıyormusun ben -ye gecemıyorum stresınden 3 tuvalete gıdememıstım :((( tartılmayı bıraktım dediğim gunun ertesi gunun sabahı hemen cıktım. ben o şekilde üzerimdeki yükten kurtulmustum. sende menu hesabından cıktın, rahatla artık bugun. Stres neler yapıyor vucudumuza..

uzun kalıcı kılolar vemek buraya gelme amacımız bunu unuttun bu ara. buraya nıye geldıgını tekrar sorgula kendıne.. yarıştayız ama at koşturur gıbı acelemız yok.

sürekli kaçamak yapıyor olsan ve kilo veremıyor olsan bunları soylemem sana. ama resmen stresten veremıyorsun. :( beynine soyle rahat bıraksın vucudunu :)))

Ben sonunda 9:30 ta kalktım bugün. :52: Günlerdir 11'de kalkıyordum. :50: Bugün saate bakıp da 9:30 görünce kulaklarıma kadar sırıttım. :D Umarım biraz daha erkene çekebilirim. Hiç sevmiyorum uykuyu... :19:

Pozitif Funda bu hafta dönecek umarım... Zaten öyle bir + çıkmışım ki herhalde haftaya daha da + çıkma kapasitem yoktur. :9:

Nur'lu çay. :60: :60: Ay çok güzelmiş. :)

Hangi virüs programını kullanıyorsun bilemiyorum ama avira'yı öneririm. Yıllardır onu kullanıyorum ve hiç virüs sıkıntısı çekmedim. Gördüğü an uyarıyor seni... Üstelik en güzel yanı diğer antivirüsler gibi bilgisayarı yavaşlatmıyor. :34:

Umarım stesimi atabilirim bu hafta... Tartılmamak belki zor olacak ama 1 numaralı stres faktörü tartı... Asıl tartılamdığım zaman rahatlamaya başladığımı anlayacak beynim. Yoksa yediklerim işe yaramaz. :9:

ayyy benim yıllardır canım sitem orası :9: hepiciğiburada :)))) senden gelen yorumlara gore almayı dusunursem senden tam modelı ısterım. :)
intertte en guvendıgım yer orası baska yedern almam zaten. Ben bir ara bakmıstım hakıkaten buyudukçe rakamlar cok fazla cıkıyordu. :50: o kadar para verıcek yuzum yok artık spor aletlerıne :17: eger senınkının boyutu guzelse dusunebılırım hop hop hop :9:

Yaaaa hemde nasıl begendım. Sen geçmişi okumamıssın tabi kulaklarını cınlattım durudum :D kokusuna ayrı tadına ayrı bayıldım :)
canım benım tesekkur ederim tavsiyen için tekrar :8:

ben ona yaseminli değil, nurlu yeşil çay diyorum :16:

vay vay vayyyyy helal sana Nur'ummmmmmm :nazar::nazar::nazar:

hem burdan uzaktın hem stresli bir sınav haftası. valla kocaman tebrık.. ammmmaaaaa bu saatten sonra sende kaçamak falan gorursem saldırırım sana :D :D

boyle haftada boyle guzel sonuc beklentilerim tavan oldu senden :24::24:
:46::46::nazar::nazar::nazar::46::46:

geçmişe baktım şimdi biraz gördüüm mesajını kayısılıdan da almışsın o kayısılıyı da ben içemiyorum maalesef ya :1: ama yaseminli olan cann :16: ve ben seniiii tatlı niyetine yeriiimmmm adını nurlu yeşil çay koymuşşş yaa bebeğimsin beniimmm ayy çok sevindirik bişey oldum şuan :D :D

üniversiteye hazırlanmak için biraz zor ama iyi yanlarıda var tabi :D bilgisayar

umarım her şey gönlünce olur kuzumm alanın da gayet güzel :))

Bozmuyorum zaten, başka türlü rahatlayamazdım. :) Doğru yaptığımı sanıyorum.

Evet bak ben bunu atlamışım. :44: Nur'u sınav öncesi izinli yazmayı düşünemedik, o da hatırlatmayı düşünemedi, o yüzden bu hafta da izinli olacak muecbur. :( Böyle durumlarda ya izne ayrılanın, ya takım yönetimiminin, ya da diğer üyelerin hatırlayıp uyarması lazım. Sonra sonuç bu oluyor. :(

Nurcum seni haftaya geri döndü yazacağız mecburen... :26:

Dayanamadım ya, çok dertlendim. :D Seni anıp anıp yedim. :37:
Gidecek fazlası, biliyorum. :)

:60::60:

Yok yahu... Uzun izinlerde geçmişi okumak imkansız olduğu için gerekmiyor. :) 2-3 günlük izinlerde okumak gerekir ama 2 hafta tabi ki okunmaz. Boğmam korkma. :)

ay son 50 sayfa kala bir nefes alayım dediimm kii okunmaz demişsin hahah iyi bırakıyorum burda o zamannn :D

Faceten birbirinizi bulmuşsunuz çokk kıskandıımmmm beni de bulun beni de bulun :19:

Ayrıca Tuğbaaaaaaaaaaaaaa :D ben snein adını tahmin etmiştim ama sonradan yok yahu tunidir dedimm. ay ben yalnız rumuz kabul etmiyorsunuz isimle hitap ediyorsunuz diye düşünüp inandığımdan raa'nın adını raa, tuniyi tuni olarak kabul etmişim hiçç yadırgamamıştım :D bilseydim adımı da vermezdiiimmmmm, iyi ki bilmiyormuşum ama :1:

***5. TAKIM 285. ETAP ***

brave_ (72.9 )(izinli)
Buffy26 (62 /61.4 /0.6 /%0.97 )
Funda08 (71.4/ 72.7/ +1.3/-%1.82 )

nehirim38 ( 73.9 / 74.5 /+0.6 /-%0.81 )
Sweetlyy (73,4 /72,7 / 0,7/ %0.95)
tunituni (/ / / )

Ben sonunda 9:30 ta kalktım bugün. :52: Günlerdir 11'de kalkıyordum. :50: Bugün saate bakıp da 9:30 görünce kulaklarıma kadar sırıttım. :D Umarım biraz daha erkene çekebilirim. Hiç sevmiyorum uykuyu... :19:

Pozitif Funda bu hafta dönecek umarım... Zaten öyle bir + çıkmışım ki herhalde haftaya daha da + çıkma kapasitem yoktur. :9:

Nur'lu çay. :60: :60: Ay çok güzelmiş. :)

Hangi virüs programını kullanıyorsun bilemiyorum ama avira'yı öneririm. Yıllardır onu kullanıyorum ve hiç virüs sıkıntısı çekmedim. Gördüğü an uyarıyor seni... Üstelik en güzel yanı diğer antivirüsler gibi bilgisayarı yavaşlatmıyor. :34:

Umarım stesimi atabilirim bu hafta... Tartılmamak belki zor olacak ama 1 numaralı stres faktörü tartı... Asıl tartılamdığım zaman rahatlamaya başladığımı anlayacak beynim. Yoksa yediklerim işe yaramaz. :9:

Aynen 10 da kalktım dıye gec kalktım derdım ama ona bıle sevındım bende :)))
artık 11-12den asagı kalkmayınca buna da sukur dıyor ınsan
-------------
gelsin artık, gelsinde vucudun rahatlasın.. ;)
--------------
:)
--------------------
ben yıllardır virus programı kullanmıyorum :9: nasıl bir özgüven o diyeceksin şimdi :))))) mağaza zamanında arşiv endişesinden bırakmıştım antivirüs kullanmayı. aslında artık kullanmam gerek. ev kullanıcısı olunca şart oluyor. ama son sanırım 3 yılda aldıgım 2.vırus oldu bu kolay kolay almam. boyle formattan 1 ay sonra denk gelınce artık yenıden ugrasmamak ıcın formatlar formatlamaz yuklıcem :)
-----------------
Tartıyla işin yok zaten Fundacım. Menu kasması yapmamak demek tartıda yok demek. :34:

brave_ (72.9 )(Kendi isteği ile ayrıldı.)

tunituni (/ / / )

5. TAKIM ORTALAMASI:

Çok zorlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. brave gelecek olsaydı bugüne kadar gelirdi, tıpkı mucizem gibi... O yüzden ayrıldı yazalım onu.

geçmişe baktım şimdi biraz gördüüm mesajını kayısılıdan da almışsın o kayısılıyı da ben içemiyorum maalesef ya :1: ama yaseminli olan cann :16: ve ben seniiii tatlı niyetine yeriiimmmm adını nurlu yeşil çay koymuşşş yaa bebeğimsin beniimmm ayy çok sevindirik bişey oldum şuan :D :D

Faceten birbirinizi bulmuşsunuz çokk kıskandıımmmm beni de bulun beni de bulun :19:

Evet kayısılıda aldım hatta birde ballı aldım. Ama kayısılı ılk ıctıgımde guzel geldı sonra ıhhh oldum. Ballıyı begendım ama :)

Favorim Nurlu Yeşil çay :) en cok onu begendım :))) kokusu acaıp hosuma gıttı ozellikle.

e benım hıc haberım yoktu ondan gorseydım bıle almazdım acıkcası. senın tavsıyenle aldım dolayısıyla yasemın kım kı yaaaa :)))) Nurlu çayım işte :16:

Çok zorlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. brave gelecek olsaydı bugüne kadar gelirdi, tıpkı mucizem gibi... O yüzden ayrıldı yazalım onu.
tmm funda geçmişe dönüp özellikle baktım ama tam bi ayrılma ifadesi görmediğimden bu haftalık böyle yazdım

Evet kayısılıda aldım hatta birde ballı aldım. Ama kayısılı ılk ıctıgımde guzel geldı sonra ıhhh oldum. Ballıyı begendım ama :)

Favorim Nurlu Yeşil çay :) en cok onu begendım :))) kokusu acaıp hosuma gıttı ozellikle.

e benım hıc haberım yoktu ondan gorseydım bıle almazdım acıkcası. senın tavsıyenle aldım dolayısıyla yasemın kım kı yaaaa :)))) Nurlu çayım işte :16:

Hiç yanii yasemin de kimmiş :D bu kadar lafı geçince ben de yaptım şimdi bir tane kendimee :1: Ballıyı bilmiyorumm bakarımm ona daa :))

Hiç yanii yasemin de kimmiş :D bu kadar lafı geçince ben de yaptım şimdi bir tane kendimee :1: Ballıyı bilmiyorumm bakarımm ona daa :))

aynen tanımam etmem :19: :9:

ya ben daha çay faslına gecemedım :))) bildirim yapıp kahvaltı yapıcaktım hesapta kalkamadım bır turlu :9: açlıktan midem sırtımda :))) bugun hıc kahvaltı modumda yok bır tost yapayım :) kemire kemire konusurum sizle :D

brave_ (72.9 )(Kendi isteği ile ayrıldı.)
tunituni (73.8/75.1 /+1.3 /-%1.76 )

5. TAKIM ORTALAMASI: -0,41

Sayacaksın canım. O haftada listese kim varsa sayılır. İzinli, ayrıldı, diskalifiye oldu; fark etmez.

--------

Cumaların gözünü seveyim, 7 üye okuyor konuyu.... :16::16::16:

7 üyeye ben de dikkat ettim vay be Cuma diye mi dedim sonra da belki artık hep böyleyizdir ben bilmiyorumdur dedim :1: 2. şıkkı daha çok sevdiimm :16: Benim iznimden önceki cumada da 10 ziyaretçi mi ne vardı ben şuan onları bekliyorum :1::1:

Back
X