- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.101
Tamam canım, madem öyle diyorsun... Umarım pazartesiye düzelir internetin. :)
büyük ihtimal düzelir çünkü bugün veya yarın teknik servis bakmaya gelecek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım, madem öyle diyorsun... Umarım pazartesiye düzelir internetin. :)
(( bende anladım bu hafta neden boyle oldu. aykırı bişeyin yoktu ki
Gecen haftayı düşün bi Tubişim ''aslında cokmu oldu ne'' dediğin şeyler oldumu ve kesinlikle tartılma. bu tartılma işi hepimizi gercekten geriyor.
bende tartılsaydım bu hafta bende veremıyecektım belki.. (Funda sağolsun bu hafta aklıma soktu :) ama kendi yapmadı(( ) bazen ne kadar dikkat etsekte öğünlerimiz, spor olarak orta karar hareketlide geçirsek, o psikoloji yok mu ahhh kendimizi sabote ediyoruz.
hem tartılmadıgın her gun daha pozitif oluyor insan. psikolojin öğünlerine gore pozitif oluyor. ''oh bugunde cok ıyı gectı yaa'' oluyorsun.
ben seni yiriiiimmmmm :)
Benim de 2. adım Nur. :) Beni de sev. :)
Yalnız ikimiz de aynı kiloyu almışız Tunicim.
Ayyy... Bir an o pastayı yedin sandım.
"Ben dün menüyü nasıl okumuşum öyle?" dedim.
4. okuyuşumda anladım yemediğini...
Müthiş bir dikkatim var bu aralar.
Kurtulalım tartıdan da rahatlayalım. Ben ilk geldiğim zamanlar böyle manyaklar gibi günde 10 kere tartılmıyorduk. Sonra sonra başladık. Ona başladığımız gibi de kilo verememeye başladık zaten.Tartıdan kurtulsak şakır şakır gidecek kilolar...
Zaten battığımız kadar batmışız bu hafta Tuğbacım, neredeyse 1,5 kilo... Ötesi mi var Allahaşkına? Rahatlayalım, tartıyı unutalım gitsin. Bundan daha fazla batamayız zaten, ben öyle düşünüyorum. :) Dibe vurduk yani, daha fazla korkmamak lazım. :)
Tubişim koleksiyon derken ne demek istedin ?
regl oldumm...
ben bu takıma katılmadan önce haaftanın her gününe denk gelebiliyodu ilk günüm...ama artık sadece cumaya denk geliyo...
sanırım çoğumuzda aynı şey var nasıl başarıyosak bunu![]()
aa sendemi Nur'dun demek:)))
söylemişmiydin acaba sanki bi an hatırlıyor gibi oldumm:)
bak demekki yanılmıyorum Nur'lar hep tatlııı
seni sevmemmiiii ben hiç :)))
evet dibe vurduk dediğin gibi ama haftaya görüsünler bakalım naısl uçacağız inş:)))))
sinemcim bitki çaylarını çok seviyorum
diyetle beraber başta zor olsaa yeşilçayıda semeye başladım
ondaa farklı tatlar arıyorum
ve nerdeyse her markete gittiğimde değişik bir çay alıyorum
alırken çok güzel olduğunu düşünüyorum deneyeyim diyorum ama bir içiyorum hiç istediğim gibi birşey değil
kalıyor öylece kutu
yani açılmış içinden birkaç içilmiş o kadar çok kutum varki:) ondan dedim koleksiyon diye:))
O zaman farkında olmadan üstüne bastın çek ayağını
Doğadanın Koleksiyon Paketi var :) ben en son çay alırken ondanda aldım içinde 4 çeşit var.
Yaseminli Yeşil Ç. (bundan ayrıca 1 paket almıstımbayag guvenmısım Nur'a :)) ama o 5li bitti yeni pakete geçtim bile
)
Limonlu Yeşil Ç.
Ginkgolu Yeşil Ç.
Chai Baharatlı Yeşil Ç.
Bunun dışında farklı başka çaylarıda Koleksiyon yaptımı bilmiyorum. Ama olasıdır diye düşünüyorum, çünkü güzel bir fikir.
Ben Chai Baharatlıdan tiksindim desem yeridir:120:
Ginkgolu fena değil ama ayrıca bir paket alacak kadar değil (olanı bıtırdım ama :) )
Limonlu hiç içmedim daha..
O koleksiyonlara bir bak derim kutu kutu almadan begenmezsen en azından 4 tane yanıyor gerıye 19 tane kalmıyor :)))
Benim de ya çarşamba ya perşembeye denk geliyor. :) Geçen ay çok kilo vermediğim halde Yarım gün - bir gün kadar erken oldu, şaşırdım ben de...
Nur geldiğinde söylemiştim. :)
Uçalım haftaya ya... N'olur uçalım...![]()
Sen beni yalnız bırakmamak için olmussundur Fundacımben erken oldum ya :)))
şaka bir yana hepimizde biraz erkenlik var ben 1 hafta attım ama kimse gecen ay ki zamanda olmadı erken erken gelıyor bu ay![]()
uçucaksın, uçucaksınız, uçacağız![]()
yahu hepimiz birden acaip kilo veriyoruz, çıtır takım olduk, fıstık gibiyiz...
Benim de çayım bitmişti, dün hiç içemedim o yüzden. Bugün aldım geldim, tam ocağa koymuştum ki, sen de bunu yazmışsın.En azından birkaç yudum deneyeceğim mandalinayla... Ne kadar suya ne kadar mandalina sıkıyorsun?
Bir de dün siyah çay içtim aöa yeşilçaylardan sonra hiç beğenmedim, çok sert geldi. Bir de ben çayı bardağın 3/5'ine dem koyup da içen biriydim, düşünün...
Erken olacağı zaman bile yine topluca erken oluyor.
Uçuyoruz...
![]()
kızlaaar
birşey söyliycem ama gerçekten şaka değil
şaka gibi ama değill
lavaboya gittim bi baktım regllllll:))))))))
ziyaretçilere yer yok şu anbaksana zor sığışıyoruz zaten
![]()
Funda az çek kolunu ya
Naz da ayagıma basıp duruyor
![]()
sen ıyı yer bulmussun Nur ohh köşeye kurulmuşsun![]()
iyiki döndün be nurcukkk:))
özlemişiz seni
hem sen iyiki ismini vermişsinn
benim annemin adıda nur söylemişmiydim acaba
bayılıyorum ismine:))
nur diye birde sınıf arkadaşım vardı çoook tatlı bi kızdı
annemde öylediiiiiir:))
nurları seviyorum beeennn:))))
seni nasıl tebrik edeceğimi bilemedim inan nurcum
hem izinlisin hemde sınav haftasındansın
sürekli masa başında toto üstündesinn
yinede vermişsin:))))
kızlaaar
birşey söyliycem ama gerçekten şaka değil
şaka gibi ama değill
lavaboya gittim bi baktım regllllll:))))))))
ayy teşekkür ederim canımmayyyyy tubişşş çok şekersinnnn :)) bu güncel resimin mi ?
saol canım benimmm:)))ayy çok güldüümm ya çatlaksın sen Sineemmmm
ben de tuubaları çokk seviyoruumm beniim en yakın 2 arkadaşımdan biri tuğba, tuub derim hep ona, tups diyoruz bazen de
ayy teşekkür ederiimm, ben de anlamadımm çünkü gerçekten kendimi sıkmadım hiçç, ama işte nesfitlerle dengelemeye çalıştım öğünlerimi belki onun etkisi olmuştur diyorumm:))
veee resminee bittiim maşallahhh sanaa![]()
Aaaaaa, foto gelmiş.![]()
Tubicim sen misin bu? Kız ne kadar genç gösteriyorsun öyle...Yani zaten gençsin ama bu fotoda 22 desen inanırım yani... O derece...
Ay pek de güzel gülmüş canım benim...
----
Ben artık şaşmayacağım ya... Birimize ne olsa diğerlerine de aynısı oluyor sürekli...![]()
öğle yemek arasında bir şinitzel vardı yanlışlıkla kafamı vursam kafam yarılırdı herhalde![]()