- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.181
eve geldim internetim düzelmiş nasıl mutlu oldum anlatamam .akşam menüm= 1 kase yeşil mercimek çorbası, 3 kaşık yeşil fasulye 1 tane biber dolması annem neden böyle bir yemek düzeni hazırladı hala düşünüyorum
eve geldiğimde zaaten en uyuz olduğum sahneyi yaşadım ablam yine yemek yiyordu neredeyse 1 ekmek yedi her zaman ki gibi ve her zaman ki gibi yine 44 kilo![]()
Ay, düzelmiş mi...

Kuzum benimm, her ne kadar ben kabullendim böyle memnunum diyeceğini düşünüyor olsam da fikrimi belirteyim, bu konuyla ilgili uzmana görün derim tabii ki, DEHB testleri var, tedavi yöntemlerinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama önemli bir konu ve sağlık sonuçta, şuan için belki karakterimdiye düşünüyorsun ama dikkat bozukluğu yaş ilerledikçe etkilerini arttırabilir diye düşünüyorum, konuyla ilgili çok bilgim olmadığı için söz sahibi de sayılmam ya yokk naçizane fikriimmm :))
Canım hiç memnun değilim aslında, yaşla da ilerliyor, evet. Ama sanırım düzenli olarak doktora gitmem gerekir. Sigortam olmadığı için bana biraz pahalıya patlayabilir. Şu aralar da her şeyden kısıp para biriktirmeye bakıyorum. O yüzden pek mümkün değil gitmem. :) Ama sen yazınca fark ettim, internetten evde deneyebileceğim öneriler aramamışım hiç... Ona bir bakayım bir ara bari. :)
Menüümm
ilk günden hiç iyi değilim yalnızz, bir kısmını şimdiden haftalık kaçamağıma sayabilir miyiz lüütfeeennn
Sabah
Kepekli ekmek ve beyaz peynirle tost
Öğle
et döner, patates ve beyaz ekmek :18:
Akşam
1 tas tarhana çorbası
3 köfte
2 küçük gofret
1 yeşil çay, 20 dk trambolin![]()
trambolinin ne kadar yaktığıyla ilgili 2 sonuç buldum biri 30 dk 500 kalori diyor şuanda bakınca da yine onu buldum, bir tane de 45 yada 50 dk olması lazım, 600 kalori vardı.Neyi baz alacağız bilemediim, Fundaamm sen de bir bakabilir misin ona göre listeye de ekleyelim hemm
Menü = bu haftaki sonuçlarımızın üzerine yorumsuz... :) Bizden ayrı güzeldi de, aramıza gelince mi böyle oldu? :)
Tramboline de şimdi bakarım Nurcum ama saatte 1000 yaktıracağını hiç sanmam. :)
tabiki olcaz niye çıktık biz bu yola şaka maka takıma girdiğimden beri 6 kilo vermiş bulunuyorumm![]()
6 kilo mu?

Hızlı metabolizmanızı ve rejime direnmeyen beyninizi çok kıskanıyorum...

Hep böyle devam eder umarım. :)
canım bence şüpheli birini hic çağırıp tadımızı huzurumuzu kaçırmayalım
Hem senin öngörüne inanırım ben oyle hissettiysen buyuk ihtimal öyledir
Ya emin olamadım. Yazıları da erkek gibi. Çağırmayı pek düşünmüyorum ama yine de size sorayım dedim. Sağol cevabın için canım.
Bugun tuttugum excelde kilo yazma gunumdu. belirttiğim hedeflerin çok gerisinde oldugumu gorunce bir an yüzüm düştü. son aylarda 1.2- 1.5 arası verır olmusum. gittikçe rakam düşüyor..
Ama sonra bu durumu düşündüm ve yine takımda bugun cok mevzusu oldugu ıcın, yavas vermenın evet sabrımızı zorladıgını
ama ne kadar saglıklı oldugunu unuttugumuzu dusundum..
Ben burda olduğumdan beri gelen herkes oyle yada boyle - de suan.. kimse başa donmedi kimse geldiğinden daha +ya gecmedi. Yavaş yada hızlı aslında hıza değil, gidilen yola bakmak gerek.
5dk onceye kadar yılbası hedefıme ulaşamıyacagım dıye uzuluyordum.. Kendime dedim saçmalama.. Evet motıve ıcın hedefler koyuyoruz ama hıcbırımızın o hedefe ulaşamaması hiiiiççç sorun değil. Asıl olan -ye yuruyebılıyoruz.
İnsanlar bir anda kilo kaybedicem diye hayatlarına maal oluyor.. Vucut o kıloları hızlı verırken neler kaybedıyor.. Oysaki burda hiç bir listeye bağlı kalmadan, kendi kendimize olusturdugumuz ogunlerle ve birbirimizi kontrol ederek, belki yavaş ama bence cok saglıklı verıyoruz.
Ben bugun hedefe tutunmayı bıraktım sahsen.. Hemen hemen hepimiz yıllardır +lardayız 1 ay 2 ay geç olsun ama stressiz ve saglıklı gıtsın bu kılolar..
Başta ben ve geri kalan tüm takım için günün motivasyon yazısı ilan ediyorum bu yazıyı... :)