Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eve geldim internetim düzelmiş nasıl mutlu oldum anlatamam .:D:D akşam menüm= 1 kase yeşil mercimek çorbası, 3 kaşık yeşil fasulye 1 tane biber dolması annem neden böyle bir yemek düzeni hazırladı hala düşünüyorum :D
eve geldiğimde zaaten en uyuz olduğum sahneyi yaşadım ablam yine yemek yiyordu neredeyse 1 ekmek yedi her zaman ki gibi ve her zaman ki gibi yine 44 kilo :D

Ay, düzelmiş mi... :52: Ben de sevindim. Çünkü aktif olamamanın nedeninin bu olduğunu daha bugün öğrendik. :9:

Kuzum benimm, her ne kadar ben kabullendim böyle memnunum diyeceğini düşünüyor olsam da fikrimi belirteyim, bu konuyla ilgili uzmana görün derim tabii ki, DEHB testleri var, tedavi yöntemlerinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama önemli bir konu ve sağlık sonuçta, şuan için belki karakterimdiye düşünüyorsun ama dikkat bozukluğu yaş ilerledikçe etkilerini arttırabilir diye düşünüyorum, konuyla ilgili çok bilgim olmadığı için söz sahibi de sayılmam ya yokk naçizane fikriimmm :))

Canım hiç memnun değilim aslında, yaşla da ilerliyor, evet. Ama sanırım düzenli olarak doktora gitmem gerekir. Sigortam olmadığı için bana biraz pahalıya patlayabilir. Şu aralar da her şeyden kısıp para biriktirmeye bakıyorum. O yüzden pek mümkün değil gitmem. :) Ama sen yazınca fark ettim, internetten evde deneyebileceğim öneriler aramamışım hiç... Ona bir bakayım bir ara bari. :)

Menüümm

ilk günden hiç iyi değilim yalnızz, bir kısmını şimdiden haftalık kaçamağıma sayabilir miyiz lüütfeeennn :1:

Sabah
Kepekli ekmek ve beyaz peynirle tost

Öğle
et döner, patates ve beyaz ekmek :18:

Akşam
1 tas tarhana çorbası
3 köfte
2 küçük gofret

1 yeşil çay, 20 dk trambolin :16:

trambolinin ne kadar yaktığıyla ilgili 2 sonuç buldum biri 30 dk 500 kalori diyor şuanda bakınca da yine onu buldum, bir tane de 45 yada 50 dk olması lazım, 600 kalori vardı.Neyi baz alacağız bilemediim, Fundaamm sen de bir bakabilir misin ona göre listeye de ekleyelim hemm

Menü = bu haftaki sonuçlarımızın üzerine yorumsuz... :) Bizden ayrı güzeldi de, aramıza gelince mi böyle oldu? :)

Tramboline de şimdi bakarım Nurcum ama saatte 1000 yaktıracağını hiç sanmam. :)

tabiki olcaz niye çıktık biz bu yola şaka maka takıma girdiğimden beri 6 kilo vermiş bulunuyorumm :8::8::46::46:

6 kilo mu? :53:
Hızlı metabolizmanızı ve rejime direnmeyen beyninizi çok kıskanıyorum... :47::47::47:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hep böyle devam eder umarım. :)

canım bence şüpheli birini hic çağırıp tadımızı huzurumuzu kaçırmayalım
Hem senin öngörüne inanırım ben oyle hissettiysen buyuk ihtimal öyledir

Ya emin olamadım. Yazıları da erkek gibi. Çağırmayı pek düşünmüyorum ama yine de size sorayım dedim. Sağol cevabın için canım.

Bugun tuttugum excelde kilo yazma gunumdu. belirttiğim hedeflerin çok gerisinde oldugumu gorunce bir an yüzüm düştü. son aylarda 1.2- 1.5 arası verır olmusum. gittikçe rakam düşüyor..

Ama sonra bu durumu düşündüm ve yine takımda bugun cok mevzusu oldugu ıcın, yavas vermenın evet sabrımızı zorladıgını

ama ne kadar saglıklı oldugunu unuttugumuzu dusundum..

Ben burda olduğumdan beri gelen herkes oyle yada boyle - de suan.. kimse başa donmedi kimse geldiğinden daha +ya gecmedi. Yavaş yada hızlı aslında hıza değil, gidilen yola bakmak gerek.

5dk onceye kadar yılbası hedefıme ulaşamıyacagım dıye uzuluyordum.. Kendime dedim saçmalama.. Evet motıve ıcın hedefler koyuyoruz ama hıcbırımızın o hedefe ulaşamaması hiiiiççç sorun değil. Asıl olan -ye yuruyebılıyoruz.

İnsanlar bir anda kilo kaybedicem diye hayatlarına maal oluyor.. Vucut o kıloları hızlı verırken neler kaybedıyor.. Oysaki burda hiç bir listeye bağlı kalmadan, kendi kendimize olusturdugumuz ogunlerle ve birbirimizi kontrol ederek, belki yavaş ama bence cok saglıklı verıyoruz.

Ben bugun hedefe tutunmayı bıraktım sahsen.. Hemen hemen hepimiz yıllardır +lardayız 1 ay 2 ay geç olsun ama stressiz ve saglıklı gıtsın bu kılolar..

Başta ben ve geri kalan tüm takım için günün motivasyon yazısı ilan ediyorum bu yazıyı... :)

sinem sen ne fenasın yaaa :1: çok dikkatlisin
o arada nasıl düşündün onu:9::9:

Başak burcu olarak detay hastasıyım Nazcım :))))

ama sana boyle bır soru sorulsa ''bayanım'' dermisin. ben başlı başına ''bayan'' kelimesine uyuzum :9: çevremdeki çogu kız arkadasımda uyuz olurlar :))))

zaten ''bayan'' kelimesini cogunlukta erkekler kullanıyor.

ben o soruya soyle cevap verırdım.

:)))))) yok erkek değilim :D ........ ve devamı neyse işte :)

hiç bulaşmayalım derim ben :D bir burda eksik erkek burasıda temiz kalsın :9::9::9:

(%99.9 erkektir zaten :D)

funda banada farklı geldi..gerçekten bi bayan üslubu yok yazdıklarında bence hiç çağırmayalım daha içimize sinen birini çağıralım

aynen :) bana oyle bır soru sorulsa once gulerdım tum hemcınsler gulerek tepki verirdi :)

ya birde Fundanın sorma seklini gordunuz mu koptummmm yaaaaaaaa

:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

sinem sen ne fenasın yaaa :1: çok dikkatlisin
o arada nasıl düşündün onu:9::9:

Değil mi ya, hiç bayan gibi bir cevap yok. Gülme olayını Sinem dedikten sonra fark ettim. :) Kendini savunmaya falan da geçmemiş... Kullandığı bazı kelimeler de çok maskülen geldi bana...

Kız Sinem sorma şeklimde ne var? :D
Suyuna gitmek zorundaydım, başka nasıl sorabilirdim ki? :)

Üzüldüm haline ama... İnternette erkek-bayan karışık diyet siteleri var. Şeytan özelden mesaj atıp ona yönlendir diyor ama şimdilik bulaşmayayım bakalım... Kimseden cevap gelmezse, o da şikayetçi olursa atarım öyle bir mesaj...

Değil mi ya, hiç bayan gibi bir cevap yok. Gülme olayını Sinem dedikten sonra fark ettim. :) Kendini savunmaya falan da geçmemiş... Kullandığı bazı kelimeler de çok maskülen geldi bana...

Kız Sinem sorma şeklimde ne var? :D
Suyuna gitmek zorundaydım, başka nasıl sorabilirdim ki? :)

Üzüldüm haline ama... İnternette erkek-bayan karışık diyet siteleri var. Şeytan özelden mesaj atıp ona yönlendir diyor ama şimdilik bulaşmayayım bakalım... Kimseden cevap gelmezse, o da şikayetçi olursa atarım öyle bir mesaj...

irkeksiniz sanırım :P :60: daha ne olsun :D

Başak burcu olarak detay hastasıyım Nazcım :))))

ama sana boyle bır soru sorulsa ''bayanım'' dermisin. ben başlı başına ''bayan'' kelimesine uyuzum :9: çevremdeki çogu kız arkadasımda uyuz olurlar :))))

zaten ''bayan'' kelimesini cogunlukta erkekler kullanıyor.

ben o soruya soyle cevap verırdım.

:)))))) yok erkek değilim :D ........ ve devamı neyse işte :)

Aynen Sinemcim... Benim de takıldığım ifadelerden biri... Ama onu diyen kadınlar da var gerçi... :9:

yenidenbasla adlı arkadaş eğer bizim topiğimizi okuyacak olursa kendisine not: Gördüğün gibi böyle bir hesaplamaya girdik. Bizi anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Çünkü sonuçka sitenin adı bile "kadınlarkulübü"... İçimizde kötü niyet yok, senin de yoktur. Ama böyle bir ortamda üyelerimizin rahatlığını düşünmek durumundayız. İnternetten başka sitelere bakabilirsin bence...

Eğer gerçekten bir kadınsan da özür dileriz. :) Belki başka takımlardan çağırırlar diyelim...

farkettim :D

yalnız erkeğin daha adı gecınce takım, çizgi filmlerdeki toz bulutu gıbı kayboldu ya :D

:60::60::60::60::60::60::60:
Bir de gelip okuyacak olsa ne olur acaba? :)

Kızlar geri gelin, panik yapmayın, tehlike geçti. :60:

6. takım çağırmak istiyormuş, mesaj atmışlar bana. Ama 10 dakika olmadı diye cevap veremiyorum, oysa 11 dakika oldu. :60:

Sinir oldum ya...

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60::60::60:
Bir de gelip okuyacak olsa ne olur acaba? :)

6. takım çağırmak istiyormuş, mesaj atmışlar bana. Ama 10 dakika olmadı diye cevap veremiyorum, oysa 11 dakika oldu. :60:

Sinir oldum ya...

hani bir şarkı var ya no woman no cry :) ben de no, no man no woe... :24: diyorum burda :60:

ooo ne olur ne olmaz dıye haftaya cumaya kadar ugramayız :D :60:

Hımmm onlarda suphelenmıs o zaman. :)

Ay gitti adam 6. takıma. :60: :37:

Bundan sonra orayı sık sık okuyayım bari, yazdığı güzel tüyoları paylaşırım sizinle. :34:

-------

Bu arada babam işi gereği kozmetik numuneleri falan alıyor. Elime bir sürü krem geçti bugün... El kremleri, göz kremleri, vücut losyonları... Tabi netten araştırmadan kullanmam.

Bir de geçen gün bir kadın numune diye standıyla ruj ve far verecek olmuş babama, almamış "taşıyamam." diye... Deli oldum ya... "40 farklı renk ruj ve far nasıl almazsın" dedim; "Sen her gün makyaj yapmıyorsun ki..." dedi... :S Bunun her günü mü olur; ağlayım mı güleyim mi bilemedim...

Bir de bugün ballı bir macun almış gelmiş "zayıflatıyormuş" diye... Bana daha çok besin takviyesi gibi geldi... Netten bakacağım, zayıflatan bir şeyse kullanmam. 3 kilo vereceğim diye kalp krizi geçirmeye niyetim yok. :19:

ben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....:32::32:

Bak Funda, Naz hızını alamadı şehri terkediyor :60: :60:

Nazcım kaçma yahu... :60:
Gez dolaş ama geri dön, çağırmayacağım bak, söz. :37:

hani bir şarkı var ya no woman no cry :) ben de no, no man no woe... :24: diyorum burda :60:

ooo ne olur ne olmaz dıye haftaya cumaya kadar ugramayız :D :60:

Hımmm onlarda suphelenmıs o zaman. :)

Takımın bülbülü... :16:

Yok şüpheden mesaj atmamışlar, "siz çağırmayacaksanız biz çağıracağız." demişler. :) Cazip biri sonuçta... Hem spor bilgisi hem beslenme bilgisi var. Havada kapıldı. Şaşırdım aslında, bu site genelde hassas bu konularda ama demek ki onlar için problem değil. :) Belki de bizim gibi düşünmemişlerdir... Belki de gerçekten kadındır da biz kaybetmişizdir madeni, şansımıza yanarız... :60:

Zayıflama macunu çıktı, iyi mi? :60:

Ay "kullanmayacağım." diyordum değil mi? :60: 1 ayda 8 kilo diyor. :60:
Kullanmam yine de ya... :) Dur biraz daha araştırayım.

(NOT: Biri aklımı başıma getirsin lütfen. :9:)

Ay gitti adam 6. takıma. :60: :37:

Bundan sonra orayı sık sık okuyayım bari, yazdığı güzel tüyoları paylaşırım sizinle. :34:

-------

Bu arada babam işi gereği kozmetik numuneleri falan alıyor. Elime bir sürü krem geçti bugün... El kremleri, göz kremleri, vücut losyonları... Tabi netten araştırmadan kullanmam.

Bir de geçen gün bir kadın numune diye standıyla ruj ve far verecek olmuş babama, almamış "taşıyamam." diye... Deli oldum ya... "40 farklı renk ruj ve far nasıl almazsın" dedim; "Sen her gün makyaj yapmıyorsun ki..." dedi... :S Bunun her günü mü olur; ağlayım mı güleyim mi bilemedim...

Bir de bugün ballı bir macun almış gelmiş "zayıflatıyormuş" diye... Bana daha çok besin takviyesi gibi geldi... Netten bakacağım, zayıflatan bir şeyse kullanmam. 3 kilo vereceğim diye kalp krizi geçirmeye niyetim yok. :19:

Haykırmak istiyorum... Yok yok yetmez ağlamak istiyorummmmmm :84: :84: :84:

Allahım nedemek taşımamak yaaaaaaaaa servet onlar servet. verin sırtıma 40 kılo kozmetıgı atom karınca gıbı tasırım :15:

içim gitti resmen :43::43::43:

eşime ne denk gelirse getiriyor valla.. baba olunca bısey dıyemıyorda ınsan :) eşini istediğin gibi tırmalayabılıyorsun :9: daha dun aksam yuz kremı getırmıs :)))

bak aşkım sana ne getırdım dıyor bırde :D

yalnız sözlü parantez açmak istiyorum krem, kırışık karşıtı bitkisel krem :D baskası olsa yıkar ortalıgı.. :9: sen bana kırışık, buruşuk mu dıyorsun diye :60:

ben 2 senedir korkudan ve onlem ıcın basladım gec bıle kaldım da... ona bıle suruyorum yakaladıkca. dun kremı getırınce bende; ''aşkımsın yaaaa'' oldum :60:

Zayıflama macunu çıktı, iyi mi? :60:

Ay "kullanmayacağım." diyordum değil mi? :60: 1 ayda 8 kilo diyor. :60:
Kullanmam yine de ya... :) Dur biraz daha araştırayım.

(NOT: Biri aklımı başıma getirsin lütfen. :9:)

aaa bak kozmetik diyince aklım uçtu ona da yazacaktım. ne macunu yahu ben saglıklı kılo verıyoruz dıye bır suru nutuk atıyorum :60:

senin takıldıgın seye bak :D bırak macunu falan bizim zayıflama macunumuz zihnimizde.... :34:

hem 1 ayda 8 kılo verdırse bıle.... Mantıklı mı ? Saglıklı mı ? hayır hayır hayır..... :19::19::19::19::19::19:

hemen araştırmadan kop dusunme bile :20:

ben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....:32::32:
ohhh ne guzel bayılırım ani tatillere bizim içinde eğlen fıstık...

Takımın bülbülü... :16:

Yok şüpheden mesaj atmamışlar, "siz çağırmayacaksanız biz çağıracağız." demişler. :) Cazip biri sonuçta... Hem spor bilgisi hem beslenme bilgisi var. Havada kapıldı. Şaşırdım aslında, bu site genelde hassas bu konularda ama demek ki onlar için problem değil. :) Belki de bizim gibi düşünmemişlerdir... Belki de gerçekten kadındır da biz kaybetmişizdir madeni, şansımıza yanarız... :60:

Ben o kayıba razıyım surekli tedirgin olurduk.:18: Bir kere dustu aklımıza.. :)

Haykırmak istiyorum... Yok yok yetmez ağlamak istiyorummmmmm :84: :84: :84:

Allahım nedemek taşımamak yaaaaaaaaa servet onlar servet. verin sırtıma 40 kılo kozmetıgı atom karınca gıbı tasırım :15:

içim gitti resmen :43::43::43:

eşime ne denk gelirse getiriyor valla.. baba olunca bısey dıyemıyorda ınsan :) eşini istediğin gibi tırmalayabılıyorsun :9: daha dun aksam yuz kremı getırmıs :)))

bak aşkım sana ne getırdım dıyor bırde :D

yalnız sözlü parantez açmak istiyorum krem, kırışık karşıtı bitkisel krem :D baskası olsa yıkar ortalıgı.. :9: sen bana kırışık, buruşuk mu dıyorsun diye :60:

ben 2 senedir korkudan ve onlem ıcın basladım gec bıle kaldım da... ona bıle suruyorum yakaladıkca. dun kremı getırınce bende; ''aşkımsın yaaaa'' oldum :60:

Ay ne güzel, ne kadın halinden anlayan eşin var Sinemcim... :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

aaa bak kozmetik diyince aklım uçtu ona da yazacaktım. ne macunu yahu ben saglıklı kılo verıyoruz dıye bır suru nutuk atıyorum :60:

senin takıldıgın seye bak :D bırak macunu falan bizim zayıflama macunumuz zihnimizde.... :34:

hem 1 ayda 8 kılo verdırse bıle.... Mantıklı mı ? Saglıklı mı ? hayır hayır hayır..... :19::19::19::19::19::19:

hemen araştırmadan kop dusunme bile :20:
bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil

Back
X