Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaşar peyniri dönmediiii bugünlük öyle olduuu, beyaz peynirden devam edeceğim ilerleyen günlerde izlemede kalınız :P

1. müzikle kendi kendime yaptığımda zıplıyordum, bacaklarımı kafama göre açıp kapıyordum, koşar gibi birer adımla zıplıyordum başta, bugün tubiss videoların linklerini attı onları yaptım, onlar tabii işin püf noktalarını biliyor :D bir tane 7 dklık bir video var o manyak bir şey zaten :D videoları eklerim buraya isterseniz hareketleri görmüş olursunuz hemm

2. Delta'dan vazgeçmeyen ben Ravel aldım, hepsiburadadaki yorumlardan ravel sanki bu konuda daha iyiymiş gibi bir sonuç çıkardım. ama şuan emin değilim ne desem bilmiyorum işte bu yayların cıyak cıyak sesina gıcık oldumm :D 115 cm aldım ben balımm

3. zıplama yeri bana rahat yetiyor, kenara kayma gibi bir endişem olmuyor, o açıdan memnunum. denge sorunu yaşanmıyor , zıpladığın yere bakmayacaksın o zaman böyle bir dengen şaşıyor, o ama merdiven çıkarken de adımlara dikkat edilmez derler ya öyle bir durum. onun dışında bugün çok hızlıydı hareketler bir dengem şaştı ama öyle düşme fln gibi bir durum değil alan yeterli olduğu için bir tarafa eğilmişsem hemen toparlıyorum. dengeyle ilgili sorun olmuyor kısacası :))

At tabi videoları canımcım...

Hadi bakalım, güzel kilolar verirsin umarım. :34:

Lafı geçmişken 2013 mektubu elimde olanların listesini yazayım... Bir bakın bakalım; içiniz de "Ben mektup yazdım ama benim adım burda yok." diyen var mı?

Buffy26
Raa

Diyecektim ki dumur oldum. :53:
Niye? : Çünkü liste bu kadar. :53:

Hiç mi başka yazan olmamış yahu... Ayrılanlardan falan var birkaç tane ama başka yok. :53:

Nur yazmıstı dıye hatırlıyorum. :44:

Trambolin dendiği kadar etkiliyse 59 olabilirsin bence... Öncesinde çok spor da yapmıyordun zaten sanırım, bence mümkün. :34:

ağzın bal yesin mi ne öyle bir laf vardır ya benden o gelsin sana hadi inş yaa :60:

kızlar buradan sonrasını okumasanız da olur :P

ben ikisinede kıyamıyorum :(

ikiside cok fazla sevıyor, ama damon hep dısarda kaldıgından ona ayrı bır kıyamıyorum :)

ama o durumun farkındaysa bakısım anında değişir :19:
(bana da pek farkındaymıs gıbı gelmedı ya o da ayrı. şimdiye kadar yarattıkları karaktere gore damon bilse uzaklasırdı)

ya damon gerçekten aşık olup da hiç karşılık alamayan taraf ya hani, hep seçilmeyen taraf ben o yüzden ona hiç kıyamıyorum ve daha sağlam bir karakter bence de. ayrıca ben dizimagte alttaki yorumları da okuyorum bazen orda biri şey demiş, kitabın yazarı demiş ki bu zaten elananın damona olan aşkını farketme hikayesi fln ne kadar doğru bilemem ama umarım öyledir bu kadar seyrediyorum boşa gitmesin :60:

çok yakışıklı menu olmus Tubişim :) :46:

Bende tarifi gorunce ilk ya patatesler çiğ kalırsa diye aynen o soruya takıldım, ama pişiyormuş. :)
demekki rendelenince cabuk pişiyor patates :)
----------------
Gel buraya Tubiş hemen sürtüneyim sana :D bende fazla fazla var yılbaşı heycanı, bulastırıyım sana :9:
-----------------
romantık mı gozuktu :) kımse yok ya ondandır yoksa cıvıl cıvıl suslemıstım :) gecen sene mısafır vardı. bu sene daha bıze ozel suslıcem derken daha yazarken dayanamıyorum yok yok balonsuz olmaz :D heryerı balon dolduruyorum :D köpüşler acaip korkuyor balondan :9: bir kere yanlıslıkla tırnak takıp patlattı kırpış aklı cıkmıstı :9:

Girmiyorlardır bile artık balonlu odaya... :1:

7 dklık olan bu, tubiss bu video için feci yağ yakıyor dedi, ay bu kadar zıplamaya yaksın bir zahmet, almadan önce ben bu videoyu görüp aa ne kadar eğlenceli demiştim, bugün uygulamasını yapınca aa ne kadar zoorrr!!! diyebildim sadece :D

[video=youtube;PvfTMAiwzqI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PvfTMAiwzqI[/video]

Oleyy tayfaya hoşbuldum derim ben de o zamannn :16: Sarı kanat bir balıktır. çinekop'un büyüğü oluyor yanlış hatırlamıyorsam :)) aralarım olmadı evet kurstaydım fln yine pek tutturamadım, dışardayken yapamıyorum, evdeyken gene sütlü kahve fln geçiyor da :D

Zıpırla aram iyi sanırımm :D bugün 2. günüm oldu işte, ay inşallah umduğum sonucu alırımm. Aslında yorgundum bugün yapmayacaktım ama sonra Aralık'ta oluşumuzu sizden okuyunca ahh dediimmm Ocak Nurr 59 demiştiin dediim kendi kendimee, bu 4 haftada mümkün mü bilmiyorum, sıfır kaçamak yaparsam ve zıpırla her gün düzenli buluşursam o 59u görürüm herhalde.Görür müyüm yav siz ne diyorsunuzz??

Balım kuzuummm, ağrı kesiciler regl'i azaltıyor ve düzeni de bozuyor diye biliyorum ben, ağrı kesiciden ziyade sancılara çok iyi gelen ilaçlar var onları tercih et bence. isim versem sakıncası olur mu bilemedim spazm..k diyim hadi :P

bu arada benim reglim oldu bitti geçen hafta , ben bu grubun çıtırlarından değil miyim niye uyum sağlamıyor benim bedenim bi daha olcam bi daha banane :14:

canım sağol evet aslında bende çok ağrı kesici kullanmam.kıvranırım ama yinde dayanırdım.ama bugünlerde çok ağrım oluyor ama dediğin ilaçlara bakacağım:34:

:60: Kaşar peynir... :60:

Yazmayanlar var ama herkese söylemiştik yılbağı mektuplarımız olduğunu... :) Hatta birkaç kere söyledik. O yüzden isteyenler yazmıştır diye düşünüyorum. :)

Kafadaşım benim... :16: Ben de başladım şarkılara bugün... :16:
Sabah kalkrım, bir baktım Aralık gelmiş. Avatarı ve profil resmini saatlerce aradım hatta... :60:

Bu yıl müthiş gireceğim yeniyıla, 25 yılın bombasını yapacağım, kesin karar verdim. :) O yüzden 1 ay önceden çalışmalara başladım. Hatta bence senle beraber çalışalım bu konuda Sinemcim. :) 2013 belki bizim savaş yılımız olacak ama senin zafer yılın. :)

Ayyy bayılıyorum yılbaşı şarkılarına :) bırde yılbası filmleri toplamaya başlıyorum hemen :))) animasyon-normal ne bulursam :)))

ağaç kurarkende muhakkak sıcak çikolata içilecek :19: onunda haberini şimdiden vereyim :9: (kaçamağa sayıcam ama o gun muhakkak dengelıcem :) yılbası derken hedefı sallandırmayalım)

------------
Ayyy bende oyle hıssedıyorum Fundacım cok heyecanlı hıssedıyorum her yıl umutlarım heyecanım olur ama bu yıl daha bır pozıtıfım. :) umarım boyle devam eder..

aaa ne o çalışmalar? başlayalım başlayalım :))

kaşar peyniri dönmediiii bugünlük öyle olduuu, beyaz peynirden devam edeceğim ilerleyen günlerde izlemede kalınız :P

1. müzikle kendi kendime yaptığımda zıplıyordum, bacaklarımı kafama göre açıp kapıyordum, koşar gibi birer adımla zıplıyordum başta, bugün tubiss videoların linklerini attı onları yaptım, onlar tabii işin püf noktalarını biliyor :D bir tane 7 dklık bir video var o manyak bir şey zaten :D videoları eklerim buraya isterseniz hareketleri görmüş olursunuz hemm

2. Delta'dan vazgeçmeyen ben Ravel aldım, hepsiburadadaki yorumlardan ravel sanki bu konuda daha iyiymiş gibi bir sonuç çıkardım. ama şuan emin değilim ne desem bilmiyorum işte bu yayların cıyak cıyak sesina gıcık oldumm :D 115 cm aldım ben balımm

3. zıplama yeri bana rahat yetiyor, kenara kayma gibi bir endişem olmuyor, o açıdan memnunum. denge sorunu yaşanmıyor , zıpladığın yere bakmayacaksın o zaman böyle bir dengen şaşıyor, o ama merdiven çıkarken de adımlara dikkat edilmez derler ya öyle bir durum. onun dışında bugün çok hızlıydı hareketler bir dengem şaştı ama öyle düşme fln gibi bir durum değil alan yeterli olduğu için bir tarafa eğilmişsem hemen toparlıyorum. dengeyle ilgili sorun olmuyor kısacası :))

Aynen peynırın takıbınde ve ızlemedeyım :9::9:

isterim isterim o videoları... :)))
deltayı bende cok sevıyorum. aldıgım cogu spor aletı delta. delta olmazsa altis alıyorum.

birde zıplama yerımı 115 yoksa komple mı 115 cm ?

ya damon gerçekten aşık olup da hiç karşılık alamayan taraf ya hani, hep seçilmeyen taraf ben o yüzden ona hiç kıyamıyorum ve daha sağlam bir karakter bence de. ayrıca ben dizimagte alttaki yorumları da okuyorum bazen orda biri şey demiş, kitabın yazarı demiş ki bu zaten elananın damona olan aşkını farketme hikayesi fln ne kadar doğru bilemem ama umarım öyledir bu kadar seyrediyorum boşa gitmesin :60:

eveeeeeeettt bende o yuzden kıyamıyorum damon a. hımmmm sonu damon&elena bıtecek o zaman desene :53:

Funda pc'de bulamadım ama 21 Ekim diye tarih atmışım defterde burada hangi sayfaya denk geldiğine de bulacağım birazdan :))

Ayyy bayılıyorum yılbaşı şarkılarına :) bırde yılbası filmleri toplamaya başlıyorum hemen :))) animasyon-normal ne bulursam :)))

ağaç kurarkende muhakkak sıcak çikolata içilecek :19: onunda haberini şimdiden vereyim :9: (kaçamağa sayıcam ama o gun muhakkak dengelıcem :) yılbası derken hedefı sallandırmayalım)

------------
Ayyy bende oyle hıssedıyorum Fundacım cok heyecanlı hıssedıyorum her yıl umutlarım heyecanım olur ama bu yıl daha bır pozıtıfım. :) umarım boyle devam eder..

aaa ne o çalışmalar? başlayalım başlayalım :))

Aynen peynırın takıbınde ve ızlemedeyım :9::9:

isterim isterim o videoları... :)))
deltayı bende cok sevıyorum. aldıgım cogu spor aletı delta. delta olmazsa altis alıyorum.

birde zıplama yerımı 115 yoksa komple mı 115 cm ?

eveeeeeeettt bende o yuzden kıyamıyorum damon a. hımmmm sonu damon&elena bıtecek o zaman desene :53:

ama yapımcılar stefan elena olark istiyor diye biliyorum ben her şey karışık bence hepsi ölcek fln :D

zıplama alanımı demin ölçtüm ben de, 90mış bebeğimm.

Lafı geçmişken 2013 mektubu elimde olanların listesini yazayım... Bir bakın bakalım; içiniz de "Ben mektup yazdım ama benim adım burda yok." diyen var mı?

Buffy26
Raa

Diyecektim ki dumur oldum. :53:
Niye? : Çünkü liste bu kadar. :53:

Hiç mi başka yazan olmamış yahu... Ayrılanlardan falan var birkaç tane ama başka yok. :53:
benim mektubum yok o ara daha takıma girememiştim(malum uzun sürdü :1:) nasılsa dahil olamam diye yazmamıştım:)

Funda pc'de bulamadım ama 21 Ekim diye tarih atmışım defterde burada hangi sayfaya denk geldiğine de bulacağım birazdan :))

ama yapımcılar stefan elena olark istiyor diye biliyorum ben her şey karışık bence hepsi ölcek fln :D

zıplama alanımı demin ölçtüm ben de, 90mış bebeğimm.

bir tanesi illaki olecek orası kesin :) olecek ki diğer ikisi birleşsin ya da elena olecek ıkısı sap kalacak :)))
--------------------------------------------------------
ımm tamam canım sağol verdiğin bilgiler için :54:

Ben de bakıyorum canım. :)

biz şişirmeye başlayınca koltukların arkasına kaçıyor kırpış :9::9: yanından geçiceği zamanda temkinli geçiyor :60:

Ay kıyamam ben ona. :D

benim mektubum yok o ara daha takıma girememiştim(malum uzun sürdü :1:) nasılsa dahil olamam diye yazmamıştım:)

Sen bile kendinden umutlu değilmişsin yalnız. :60:
1 ay kaldı gerçi ama hiç yoktan iyidir, istiyorsan yaz yine de... :)

Back
X