- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.281
kaşar peyniri dönmediiii bugünlük öyle olduuu, beyaz peynirden devam edeceğim ilerleyen günlerde izlemede kalınız
1. müzikle kendi kendime yaptığımda zıplıyordum, bacaklarımı kafama göre açıp kapıyordum, koşar gibi birer adımla zıplıyordum başta, bugün tubiss videoların linklerini attı onları yaptım, onlar tabii işin püf noktalarını biliyorbir tane 7 dklık bir video var o manyak bir şey zaten
videoları eklerim buraya isterseniz hareketleri görmüş olursunuz hemm
2. Delta'dan vazgeçmeyen ben Ravel aldım, hepsiburadadaki yorumlardan ravel sanki bu konuda daha iyiymiş gibi bir sonuç çıkardım. ama şuan emin değilim ne desem bilmiyorum işte bu yayların cıyak cıyak sesina gıcık oldumm115 cm aldım ben balımm
3. zıplama yeri bana rahat yetiyor, kenara kayma gibi bir endişem olmuyor, o açıdan memnunum. denge sorunu yaşanmıyor , zıpladığın yere bakmayacaksın o zaman böyle bir dengen şaşıyor, o ama merdiven çıkarken de adımlara dikkat edilmez derler ya öyle bir durum. onun dışında bugün çok hızlıydı hareketler bir dengem şaştı ama öyle düşme fln gibi bir durum değil alan yeterli olduğu için bir tarafa eğilmişsem hemen toparlıyorum. dengeyle ilgili sorun olmuyor kısacası :))
At tabi videoları canımcım...
Hadi bakalım, güzel kilolar verirsin umarım.