Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 566982

Dediğim renk bunun gibi Melikecim... Elbise değil de renk bunun gibi...

çok beğendiimmm ben yalnızzz, kesinlikle renk olarak de tercih edebilir çünkü dediğin gibi siyah/kırmızı bunlar zaten yoğun olarak var olacak renklerr

Evet Nurcum. Zaten donanım dısında (masa ustu hariç), ihtiyaç olmuyor. eşimin ilk branşı bilgisayar. bende 4 sene calıstım bılgısayar sektorunde. kendi işlerimde eşime bile ihtiyaç duymuyorum artık.

ama gel gor kı laptop olunca iş değişiyor. açınca servis dışı bırakıyorlar. zaten dediğin gibi servisi bitmedi devam ediyor. ne ugrasıcaz kı bız..

ama cok uzun suruyor :( bırde problem cok ya ondan korkuyorum :( uzattıkca uzatırlar :(

yani böyle iyi kötü seni götürse de bir gün yarı yolda bırakır ya, eğer kendiniz çözebilecek gibi değilseniz yine en iyisi servise vermek. hoş bazı servisler garanti kapsamında olsa bile para istiyor o da ayrı bir olay, netten araştır şikayet sitelerinden fln da bak başkalarında benzer sorunlar olmuş mu 1 yılda hemen ne bu sorunlar yav

ayy kızlar nerelerdesiniz?bu gün çok yoruldum yine okuldaydım ve veli toplantısı vardı. 2-2,5 saat sürdü ama bu sürede kaç kişiyle konuştuğumu hatırlamıyorum.çok yorgunum çok::(

ayy kızlar nerelerdesiniz?bu gün çok yoruldum yine okuldaydım ve veli toplantısı vardı. 2-2,5 saat sürdü ama bu sürede kaç kişiyle konuştuğumu hatırlamıyorum.çok yorgunum çok::(

oyy oyy kıyamammm olsun bak bitti dinlenirsinn şimdii :)) Lise mi ortaokul,ilkokul mu hangi branş nedir ne değildir anlat bana :))

Kızlar nette hala sorun yasıyorum. hazır gırmısken 2 yokum zaten selamsız sabahsız cıkmayayım.

hepinizi cok ama cok opuyorummmmmm... :54::54::54::54::54::54::54::54:

yaramazlık yapmayın menulerde :) bende yaramazlık yapmayacagıma soz verıyorum :34:

çarşamba gorusuruz :3:

iyi geceler..

Kızlar nette hala sorun yasıyorum. hazır gırmısken 2 yokum zaten selamsız sabahsız cıkmayayım.

yaramazlık yapmayın menulerde :) bende yaramazlık yapmayacagıma soz verıyorum :34:

iyi geceler..

hiii sensiizz 2 güünn çok zor olacakkk :43:

biz de öptüükk , iyi geceleerr fikrimin ince gülüüü :)) :16:

menümü yazıyım unutmadan

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
1 mandalina

öğle
2 dilim pide

ara
yok

akşam
evde yemek yoktu kahvaltılkla geçiştrdim çok az zeytin peynir

3 kupa yeşilçay

oyy oyy kıyamammm olsun bak bitti dinlenirsinn şimdii :)) Lise mi ortaokul,ilkokul mu hangi branş nedir ne değildir anlat bana :))
canım ben ortaokulda öğretmenim branşım fen ve teknoloji.yani hiç sevilmeyen derslerden biri:1:

görüşürüz canım.sen bizi düşünme keyfine bak:34:

iyi geceler..

menümü yazıyım unutmadan

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
1 mandalina

öğle
2 dilim pide

ara
yok

akşam
evde yemek yoktu kahvaltılkla geçiştrdim çok az zeytin peynir

3 kupa yeşilçay
öğlen pide kaçamak gibi duruyor ama 2 dilim yazınca bana masum geldi gerçi bana bir çok şey masum geldiği için objektif olamıyorum:):1:ama genel olarak iyi hatta belki öğlen dışında oldukça az gibi:34:

fundacım elbise için gösterdiğin renk benim en sevdiğim renktir...gözlerimde yeşil olduğu için bu renk bişeyler giymeyi takmayı çok severim :9:

canım ben ortaokulda öğretmenim branşım fen ve teknoloji.yani hiç sevilmeyen derslerden biri:1:

öğlen pide kaçamak gibi duruyor ama 2 dilim yazınca bana masum geldi gerçi bana bir çok şey masum geldiği için objektif olamıyorum:):1:ama genel olarak iyi hatta belki öğlen dışında oldukça az gibi:34:

Aa evet sevilmeyen ders o :D olsun ama bazı dersleri öğretmenler sevdirirr ben öğrencin olsam kesin çok severdiimmmmm :16:

mantıken bakınca bana göre de bu kadar az menüde pide çok da önemli değil, ama sanırım yüksek kalorili yiyeceğin her türlüsüne her koşulda karşıyız burada :D öyle olması da iyi bir yandan yoksa önünü alamayız ya :D

fundacım elbise için gösterdiğin renk benim en sevdiğim renktir...gözlerimde yeşil olduğu için bu renk bişeyler giymeyi takmayı çok severim :9:

aa gözlerin yeşill mii :16: ben kahverengi diye düşünmüştüm, kafamdaki Naz profilini değiştirmem gerekiyor bu durumda :1: gerçi fotoğrafı olmayan herkes kahverengi gözlü benim için hahaha

Aaa pidee :20: güzelim menüde nasıl da ben burdayım diye çığırtıyoorr :19: neliydi :D
ıspanaklı peynirliydi nurcum
aa gözlerin yeşill mii :16: ben kahverengi diye düşünmüştüm, kafamdaki Naz profilini değiştirmem gerekiyor bu durumda :1: gerçi fotoğrafı olmayan herkes kahverengi gözlü benim için hahaha
gözlerim yeşil herkesin burda olduğu bi zaman bende fotoğraf koyarım profilime..kafandaki nazı merak ettim nur başka nasıl:9:

bende müsadenizi istesem...yarın gözlerim şiş gitmek istemiyorum işe...hocalarımız bize hoşgeldin kahvaltısı düzenliyo yarın...4 ay geçti geç kalmış bi hoşgeldin oldu ama neyse :9:

iyi geceler herkese...çook seviyorum burdaki herkesii:16:
bide söylemeyi unuttum ben konyadayken hepinize dua ettim hem rabbim hepimize hidayet versin diye başta bana :1: sonrada dedimki Allahım 5.takımdaki herkesi hedefine ulaştır istedikleri bütün kiloları versinler...sonrada güldüm kendime :9:
ama orda siz aklıma gelince ne kadar benimsediğimi farkettim sizi :16:

bende müsadenizi istesem...yarın gözlerim şiş gitmek istemiyorum işe...hocalarımız bize hoşgeldin kahvaltısı düzenliyo yarın...4 ay geçti geç kalmış bi hoşgeldin oldu ama neyse :9:

iyi geceler herkese...çook seviyorum burdaki herkesii:16:
bide söylemeyi unuttum ben konyadayken hepinize dua ettim hem rabbim hepimize hidayet versin diye başta bana :1: sonrada dedimki Allahım 5.takımdaki herkesi hedefine ulaştır istedikleri bütün kiloları versinler...sonrada güldüm kendime :9:
ama orda siz aklıma gelince ne kadar benimsediğimi farkettim sizi :16:

hiii cansıın seennn yaa, inş canım benimm tüm duaların, dualarımız kabul oluurr, ayy melek midir nedir bizi de unutmamış oralarda bak, nasıl mutlu oldum duygulandım şuan anlatamam yaa, burada herkes o kadar içten, samimi ve kendi ki yani bağlanmamak o duyguyu hissetmemek elde değil :16:

deminden beri nemrut nemrut ekrana bakan suratım tebessümle doldu şuannn :))

Günaydın, günaydın.... :16:

Dün vakitsizlikten anlatamadım sizlere... Güzel şeyler yaşadım, bir de kötü şeyler yaşadım; ikisi de beni iyice yolumda ittirdi.

Önce bir akrabaya gittim. Çok iyi bir adamdır ama eşi biraz değişik, sivri bir kadındır. Nedense benle yıldızı barışmadı, hep ters gitti... Neyse... Rejim yapmaya çalıştığını biliyorum ama benle bunun konusu geçmemişti. Sonra bir ara lafın bana geldiğini çaktırmadan bana laf etti bu konuda, "şişman olan ben değilim." der gibi... Açıkcası çok da umrumda olmadı. Ama ilerleyen saatlerde fark ettim ki kilo almış. Poposu bacakları falan bayağı yağlanmış. İçimden "Sen misin onu diyen, birkaç aya görüşürüz, sen böyle devam et yeter ki..." dedim. :60: Aslında bu hesapları yapmak hoşuma gitmiyor ama bana ters gidene elimde olmadan yapıyorum. :23:

Akşam da misafirler vardı. Neredeyse hepsi kilo verdiğimi söyledi. Ama anlamadığım şey onların beni en son gördüğü kilom 68,5... En son çıkan rakama göre de o günden 4 kilo fazlayım. Tartıda bana "kas yaptın" demiyor gerçi ama... Çözemedim bu işi... :60: Ama olsun, "kilo vermişsin, güzelleşmişsin." sözlerini duymak aynı günün sabahı üzerine iyi geldi, iyice gaz oldu bana. :)

Zaten ben size korkumdan henüz yazmadım. Ama serbest menüyü birkaç gündür uygulamıyorum pek... Bisikletime de döndüm. Yeniyıla kadar oldukça umutluyum. Bu cuma 1 kg'nin bile üzerine çıkabileceğimi düşünüyorum açıkcası... Sonuçta o kilo zaten son 1-2 günden gelmişti. Neyse, çok konuştum yine. :D Şimdilik susayım...

Galiba 2 gündür cevap vermeyi atladığım bazı mesajlar oldu, onlara bir cevap vereyim. Ama önce geç kalmış kahvaltımı yapayım. :56:

Back
X