Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Naz'la ortak kararımız canım. Son zamanlarda benim dikkatim çok dağınıktı zaten, biliyorsunuz. Böylesi daha oldu. Nazcım benden daha iyi kaptan olacak. :)

Benim bağlantım normal Ayşegülcüm.
aslında sen her halinle işini çok iyi yapıyordun ama senin kararın ne diyelim.şimdiye kadar yaptıkların için sağol canım:):(

Cumartesiden beri hala tartılmadım. :18:

ayyy kız nasıl sabrettin.ben hergün çıkıyorum ama sonuç çok kötü.oldukça dikkat ettim cumadan beri ama olmuyor galiba yine artıda olacağım gibi:50:

kızlar şimdi herkes yok diye kaptanlıkla ilgili bişey yazmıyorum..fundanın bıraktım demesine bakmayın o hep yanımda görünmeyen kaptan olcak ( öyle umuyorum :1:) herkes burda olduğunda konuşulması gereken birşey varsa konuşuruz...şu an takımın halinde bi problem görmüyorum şimdilik değişecek hiçbirşey yok

Naz'cım hayırlı olsun kaptanlığın:46:en iyi şekilde yapacağına inanıyorum senin:34:

aslında sen her halinle işini çok iyi yapıyordun ama senin kararın ne diyelim.şimdiye kadar yaptıkların için sağol canım:):(

ayyy kız nasıl sabrettin.ben hergün çıkıyorum ama sonuç çok kötü.oldukça dikkat ettim cumadan beri ama olmuyor galiba yine artıda olacağım gibi:50:

Naz'cım hayırlı olsun kaptanlığın:46:en iyi şekilde yapacağına inanıyorum senin:34:

Rica ederim Ayşegülcüm. :)

Ya aslında haftada 1 tartılmak en iyisi... Stresten de çok şişiyoruz çünkü... Beni görün bu cuma, ne kadar vermiş olacağım. Ben ne zaman ki her gün tartılmaya başladım, ondan sonra doğru dürüst veremez oldum.

teşekkür ederim canım celal bayardayım ben sen hangi şehirdesin işi bırakmadan önce neyle uğraşıyodun

Ben Istanbulda yasiyorum. Marmara da bankacilik okudum, mezun olduktan sonra ozel bir bankanin genel mudurlugunde ise basladim. Bu arada aof ten lisans tamamladim. Isten ayrilma sebebim cok asiri yogun calismamdi ve istedigim terfi de olmayinca isten ayrilma karari aldim. Birkac ay dinlenmek istiyorum, bakalim.

Aa bak Kapadokya mukemmel bir yerdir Nazcim. Gitmediysen muhakkak gidilesi yerlerden.
Sevgilinle el ele 400 kusur basamakli Ihlara Vadisini inip, mukemmel yer alti kliselerini gezmek...
Derinkuyu yer alti sehrinin fantastik, gizemli havasi..
ayyy kız Gökçe ne güzel anlatmışsın ,gittim ama tekrar gidip göresin sen geldi sen böyle anlatınca:)

Ben Istanbulda yasiyorum. Marmara da bankacilik okudum, mezun olduktan sonra ozel bir bankanin genel mudurlugunde ise basladim. Bu arada aof ten lisans tamamladim. Isten ayrilma sebebim cok asiri yogun calismamdi ve istedigim terfi de olmayinca isten ayrilma karari aldim. Birkac ay dinlenmek istiyorum, bakalim.
biraz dinlenmek iyi gelir hem daha sağlam ve doğru kararlar verirsin inş.:)

menüm:
sabah:domates,salatalık,peynir ve yeşillikle yapılmış bir sandiviç
ara:5-6 fındık
öğle:3-4 kaşık patlıcan yemeği,tarhana çorbası yarım kase
ara:bir paket diyet bisküvi(patlamış mısırlı olandan)
akşam:1 tabak makarna,yoğurt ve bol salata

ayyy kız Gökçe ne güzel anlatmışsın ,gittim ama tekrar gidip göresin sen geldi sen böyle anlatınca:)

biraz dinlenmek iyi gelir hem daha sağlam ve doğru kararlar verirsin inş.:)

Biz de temmuz ayinda gitmistik, su an imkanim olsa yine giderim ama esim goturmez daha yeni gittik diye :)
Anlattiklarim en cok etkilendigim yerlerdi. Bir de terkedilmis Cavusin kasabasi vardi, iste orasi sozun bittigi yerdi benim icin..

menüm

sabah
yarım simit

öğle
1 porsiyon balık
salata
yarım kase çorba

akşam
1 kase çorba
fırında 4 küçük dilim pataes
salata
2 kaşık yoğurt

2 litre su 4 kupa yeşilçay

Ne diyosun, bayilirim.. :))

Oooh, iyi iyi... Güzel muhabbetler ederiz senle bu konuda. :)

Ay ticker'a bak... :16:
En azından senin yılbaşı sever biri olduğunu düşünüyorum Gökçecim... :)

Bu arada sen bilmiyorsun, açıklama yapayım. Biliyorsun her gün menü paylaşımı yapılması zorunlu. Ama ben birkaç gün önce rejimle ilgili bazı gel-gitler yaşamıştım ve izne çıkmayı düşünüyordum. Takımcım sağolsun "2 hafta menü yazma, izne de çıkma." dediler. O yüzden ben menü yazmıyorum son birkaç gündür. Ama artık normal menülerime döndüğüme göre yarından itibaren ben de yazayım bari. :9:

Yani bu yüzden benim menülerimi göremiyordun, yoksa kurallarımız geçerli. :34:

son zamanlarda kanadı kırık üye olabilirim ama artık düzelcek inş..

Düzelir Nazcım, eminim... Hepimizin yazmadığı zamanlar olur, önemli değil. :)

Biz de temmuz ayinda gitmistik, su an imkanim olsa yine giderim ama esim goturmez daha yeni gittik diye :)
Anlattiklarim en cok etkilendigim yerlerdi. Bir de terkedilmis Cavusin kasabasi vardi, iste orasi sozun bittigi yerdi benim icin..

Ay isme bak... :53: :18:
Çavuş geceleri mezarından çıkıp köylülere de görünüyordur kesin... :18:

Daha bitmedi ama. :) Bitsin gönderirim. Gerçi bunu öncekiler gibi beğenmezsiniz; daha değişik bir şey oluyor ama yine taşlardan yapıyorum. Kazağın üstünde yeniyıl gecesine uygun durması için hazırlanan bir kolye oldu bu. :)

Ay canım canım... :16:
Olmuşsun kız sen, daha ne diyeyim. Afiyet olsun kazara yediğin 5 çatal. :9:

ayy çok merak ediyorm bu aralar çok moda ya böyle işte ısırılmış elma vs gibi şeyler, renkli fln diyince o tarz bişeyler geldi aklıma ama görmem lazım :))

Konuştuk ya Nurcum, nasıl konuşmadık? :) Biraz oldu gerçi ama o zaman için ertelemiştik sadece... Şimdi her şey gayet rayında gidiyor, ortada bir kriz anı yok. :9:

Nazcım canım taze kaptanım... Ve de sevgili 5. takımcım...

Naz bu işi gayet isteyerek kabul etti. O ya da bir başkası, gönüllü kim olursa olsun, adı üstünde "gönüllü"... Zoraki kabul edildiğini hissetseydim kaptanlığı bırakmazdım. Çünkü insanları zorlamanın alemi yok. Ben belki artık dikkatsizce yapıyordum ama bir şekilde yine yapıyordum. Yeni kaptan bezginlikle, söylene söylene kaptanlık yapacaksa zaten bırakmak yanlış olurdu.

Ama dediğim gibi Naz bu işi isteyerek üstlendi. İyi bir kaptan olmanın tek şartı bu işi yapmak istemek. Ben kaptan olduğum zaman takımdan bir arkadaş beni önermişti, ben de başkaları da isterse yapmaktan keyif alacağımı söylemiştim. Yani gönüllü bulamadığımız için ben kaptan olmamıştım. Naz kaptan yardımcısı olduğunda da kendi isteyerek gönüllü oldu, zorla değil. Aynı şekilde kaptanlığa da istekle yaklaşıyor. Bu işi isteyen kişi, takımını seven ve de düzen isteyen kişidir; o yüzden iyi bir kaptan olacaktır. Naz'a bu konuda inanıyorum.

Naz'la son konuşmamızı dün akşam yaptık, o zaman bile yine sordum "İçinde ufak da olsa isteksizlik var mı?" diye...

Ama siz bu şekilde yaklaşınca o ne yapsın? :) Zaten sizler de Naz'a bu konuda inanıyorsunuz. O yüzden bize sadece ona destek olmak kalır. :) İyi bir kaptan olacak Nazcım... :)

konuştuk ama ben o konuşmanın sonucunda sen geri döndün diye düşünmüştüm hani askıya alındığını düşünmemiştim hiçç. Ay Naz'a güvenimiz tam tabii o bizimm biricik kaptan yardımcımızdı zaten şimdi de biricik kaptanız oldu, benim de zerre kuşkum yok Naz'dan yana :16:

Bu defa sinirlendim ama ya... :47:

Yürüyün gidin arkadaş, hepiniz mi google'dan yolu düşenlersiniz? :47:

Naş naş lütfen... :47:

Eki Görüntüle 568456

ben hepsini yürekli olup üye olarak aramızda görmek istiyorum. burada birinin ismini görünce üzerine çullanmıyoruz, okumak gezinmek serbest. ben de başka takımlara gidiyorum ama gayet üye olarak ismimle gidiyorum. kendini gizleme'nin altında art niyet arıyorum. demek ki bir gizli iş çeviriyorlar ki gizlenme ihtiyacı hissediliyor :34:

funda ben kaptan olunca herkes dağıldı kimse gelmiyo haberi duyan kaçıyo ne yapsak ki :9:

:60: :60: ay çok güldümmmm :60: :60: çatlaksın Nazz, hepimiz organize olduk Takım 55 kuruyoruz sana rakip :9:

Iradeni tebrik ediyorum gercekten, zira ben olsam o tabagin dibini gorurdum heralde:))

Nazınkini de alıntılayacaktım bulamadım sonra, çok teşekkür ederiim ya ama bu irade bir yerden sonra cidden kendiliğinden oturuyor. ben de öyle pek iradeli biri değildim ama artık o kadar değerli o kadar son radde ki bazı şeyler, 5 çatal zaten boru mu ya pastanın tümünden alınacak zevk de tat da hayde hayde var içinde

ayy çok merak ediyorm bu aralar çok moda ya böyle işte ısırılmış elma vs gibi şeyler, renkli fln diyince o tarz bişeyler geldi aklıma ama görmem lazım :))

konuştuk ama ben o konuşmanın sonucunda sen geri döndün diye düşünmüştüm hani askıya alındığını düşünmemiştim hiçç. Ay Naz'a güvenimiz tam tabii o bizimm biricik kaptan yardımcımızdı zaten şimdi de biricik kaptanız oldu, benim de zerre kuşkum yok Naz'dan yana :16:

Yaprak yerine yeşil taş kullandım, üstüne de süslemeler niyetine başka taşlar olunca çok karmaşık görünmeye başladı. Yakından bakmadığın sürece belli bile olmuyor çam ağacı olduğu. :60: Ama bu yıl heves ettim, bunu beğenmezsem sadece telden basit bir şey yapacağım ama illa ki bir ağaç takacağım. :) İkisinin de fotosunu size gösterir, sizin beğendiğinizi takarım belki. :)

Ben yazmıştım aslında başka bir zamana kadar diye. :) Zaten yazdığın gibi Naz da çok iyi olacak. :)

Menüümmm

Sabah
1 dilim peynirle kepekli tost

Öğle
Sahlep
ve o 5 çatal :14:

Akşam
Nesfit

Ah canım ya... :(
Bir vicdan azabı bütün günü böyle boş geçirtiyor işte... Yarın ara yapmaya daha bir özen göster Nurcum.

Düzelir Nazcım, eminim... Hepimizin yazmadığı zamanlar olur, önemli değil. :)

Ay isme bak... :53: :18:
Çavuş geceleri mezarından çıkıp köylülere de görünüyordur kesin... :18:

Zamaninda toprak kaymasi oldugundan terkedilmis bir kasaba, gorsen cok gizemli zaten, korku filmlerine mekan olacak yerlerden. Simdilerde restorasyon yapiyorlar otel falan yapacaklarmis, buyuk bir azimle kasabanin en tepesine kadar cikmistim. Manzara inanilmazdi..

Bu arada menum;

Kahvalti
1 kk peynir
5 zeytin
Yarim domates
1 dilim cavdar
Ogle
1tabak ispanak yemegi
Aksam
3 kasik nohut
2 kasik bulgur
1 adet firinda yagsiz baget

Zamaninda toprak kaymasi oldugundan terkedilmis bir kasaba, gorsen cok gizemli zaten, korku filmlerine mekan olacak yerlerden. Simdilerde restorasyon yapiyorlar otel falan yapacaklarmis, buyuk bir azimle kasabanin en tepesine kadar cikmistim. Manzara inanilmazdi..

Bu arada menum;

Kahvalti
1 kk peynir
5 zeytin
Yarim domates
1 dilim cavdar
Ogle
1tabak ispanak yemegi
Aksam
3 kasik nohut
2 kasik bulgur
1 adet firinda yagsiz baget

Nerde bu menünün araları bakayım? :19:

Akşam hariç diğer öğünler hafif az olmuş. Bir de arasız olunca nasıl dayandın bütün gün? :53:

Tüm gün depresif halde yattım, havalardan galiba. Ama kötüydü menüm, aralara dikkat edicem. Ee tüm gün yatışlarda olunca da yediklerim yetti haliyle :)

O depresif hali yenmek için illa bir şeyler yapmak gerekiyor, zorla da olsa yapmak gerekiyor yoksa üzerimize yapışıp kalıyor o hal. :50:
Yarın daha iyi bir menü bekliyorum o zaman.... :34:

Back
X