- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.481
Kendime yılbaşı için çamağacı kolyesi yapıyorum, hem de ağaç süslü..Büyükçe bir şey, kırmızı kazağımın üzerinde güzel duracak.
![]()
kolay gelsin :d resmini bizimle paylaşırsın artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime yılbaşı için çamağacı kolyesi yapıyorum, hem de ağaç süslü..Büyükçe bir şey, kırmızı kazağımın üzerinde güzel duracak.
![]()
Aa bak Kapadokya mukemmel bir yerdir Nazcim. Gitmediysen muhakkak gidilesi yerlerden.
Sevgilinle el ele 400 kusur basamakli Ihlara Vadisini inip, mukemmel yer alti kliselerini gezmek...
Derinkuyu yer alti sehrinin fantastik, gizemli havasi..
öncelikle hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum geçmişi okuduğumda dememişim sanırımbende melike 17 yaşımdayım lise sona gidiyorum. Kapadokya'yıda çok güzel anlatmışsın gidesim geldi ama neyse bu yıl tatil falan düşünmemeliyim evde oturup üniversiteye hazırlanmam lazım
![]()
kolay gelsin :d resmini bizimle paylaşırsın artık![]()
günaydın cnm...evet sen yıl sonuna iki güzel şey başarıcan inş güzel bir vucut ve istediğin güzelbir bölümde okul ,bizde burdan sana inş destek olucazz..![]()
günaydın, inşallah şuan her şey güzel gidiyor istediğim gibi sanırım yıl sonunda dediğin gibi ikisini de başarıcağımsalı günü kepli fotoğraflarımızı çekilmeye gidiceğiz fotoğrafları direk buraya koyarım daha yakındanda görmüş olursunuz beni
![]()
günaydın, inşallah şuan her şey güzel gidiyor istediğim gibi sanırım yıl sonunda dediğin gibi ikisini de başarıcağımsalı günü kepli fotoğraflarımızı çekilmeye gidiceğiz fotoğrafları direk buraya koyarım daha yakındanda görmüş olursunuz beni
![]()
günaydın gurubum ,bu gün sizle bir şey paylaşıcambilmiyorum yapanınz varmı bunu bana 1 yılönce 78 50 kiloya düşen bir arkadaşımtavsiye etmişdi ama ben biraz kulakarkası etmişdim ama dun bahsettiğim kahve içtiğim arkadaşımındayakını bunun yardımıyla çok kilo vermiş yapılacak şu büyük bir bardağa demlenmiş yeşil çay yarımlimin soda bu günde 2 kez içiliyor ama sürekli,biz zaten yeşil çayı gurup olarak içiyoruz günde2 kezde bu tarifle yapsak bir şey kaybetmeyiz sanırımm....
günaydın gurubum ,bu gün sizle bir şey paylaşıcambilmiyorum yapanınz varmı bunu bana 1 yılönce 78 50 kiloya düşen bir arkadaşımtavsiye etmişdi ama ben biraz kulakarkası etmişdim ama dun bahsettiğim kahve içtiğim arkadaşımındayakını bunun yardımıyla çok kilo vermiş yapılacak şu büyük bir bardağa demlenmiş yeşil çay yarımlimin soda bu günde 2 kez içiliyor ama sürekli,biz zaten yeşil çayı gurup olarak içiyoruz günde2 kezde bu tarifle yapsak bir şey kaybetmeyiz sanırımm....
Son birkaç gündür kendimi bir şımartıyorum ki sormayın...
Kremler, bakım yağları... Kozmetik dünyası ne yarattıysa...Kirpiklerimi bile yağlarla uzattım yahu...
Olmayan kirpiklerim görünür oldu.
2013'e oldukça şımarık ve bulutların üstünde girmeyi planlıyorum anlayacağınız.Bunun için de her şeyi yapıyorum.
Bir de yılbaşından önce 68'e falan düşersem artık değmeyin keyfime.![]()
günaydın..bende rahatsız oluyorum sayfamızı okuyan yabancı isimlerden ama grubu bırakmakta çok ilginçmiş :44:Başka gruplardan üyeler onların takımını okuduğu için rahatsız olup kendi takımına girmeyi bırakan üyeler varmış.
İlginç... :44:
günaydın fundacımGünaydın kaptan!![]()
arasıra şımarmak gerekkirpiklerini nasıl uzattın bende uzun olsunlar istiyorum
![]()
ayyy funda ben çok severim böyle şeyleri..bende vücudumun heryeri için ayrı bişey kullanıyorum..ve bunu zorunluluktan değil sevdiğim için yapıyorumSon birkaç gündür kendimi bir şımartıyorum ki sormayın...
Kremler, bakım yağları... Kozmetik dünyası ne yarattıysa...Kirpiklerimi bile yağlarla uzattım yahu...
Olmayan kirpiklerim görünür oldu.
2013'e oldukça şımarık ve bulutların üstünde girmeyi planlıyorum anlayacağınız.Bunun için de her şeyi yapıyorum.
Bir de yılbaşından önce 68'e falan düşersem artık değmeyin keyfime.![]()
günaydın..bende rahatsız oluyorum sayfamızı okuyan yabancı isimlerden ama grubu bırakmakta çok ilginçmiş :44:
Lavant yağıyla Melikecim.Kulak çubuğuna yağı döküp kirpik köklerine sürüyorsun. Kısa zamanda farkı gösteriyor. Hatta ben sağ gözüme daha fazla kaçırmışım galiba; sağ gözümün kirpikleri solunkinden daha uzun oldu.
O yüzden 2 gündür sadece sola sürüyorum, önce birbirlerini bir yakalasınlar da, sonra yine ikisine birden süreceğim.
Kalınlaştırıyor da tabi ama uzatma özelliği daha fazla. 3/10 kalınlaştırıyorsa, 7/10 uzatıyor.