Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eeeeeeeeevettttttt :52:

2.9kg to go. yazısınıda simdi farkettim cizelgedeki suslere bakmaktan farketmemıstım. ayyyy heycanlandım ellerim buz gıbı oldu yaaa..

ovv nerden nereye oldum hala ınanamıyorum bu kadar kılo nasıl gıttı. ılk haftalar 3kılo gıttı dıye sevınırken simdi kalan kılo 3 oldu :2: duygulandım..
reglde değilim nıye boyle oldu kı sımdı :(

Ben de 17 kg gittiğini şimdi fark ettim... :)

Cınım benim, cınımmmm... :16:
Gidecek onlar da en kısa zamanda, merak etme. :)
Seni mezun ederken büyük bir kutlama yapalım; yanılmıyorsam bu takımdaki hiçkimse daha önce bir mezun görmedi. :)

Ben de 17 kg gittiğini şimdi fark ettim... :)

Cınım benim, cınımmmm... :16:
Gidecek onlar da en kısa zamanda, merak etme. :)
Seni mezun ederken büyük bir kutlama yapalım; yanılmıyorsam bu takımdaki hiçkimse daha önce bir mezun görmedi. :)

Cıınınnnmmmm :16:
Onlar zaten mecburi hizmetten dolayı ıllakı gıdecek :) gitmezlerse ayıp ederler. :)

aklıma ılk haftam geldı ondan ıcım bır tuhaf oldu 2.5kg gıbı bır rakam gıtmıstı yanlıs hatırlamıyorsam ılk hafta vaaoovv olmustum. ki yolum uzundu (o zaman uzun gelıyormus ınsana) ama sımdı mınıcık kaldı. ve ıyıkı buraya gelmısım dıyorum bu keyıf sızsız asla bu kadar tatlı olmazdı :)

havai fişekler istiyorum :52: mezun olurken :D sanalda herşey mumkun nasıl olsa bedeve (1e1k da ozan oyle dıyor :D ''bedeve'' )

Tamamdır. Hadi bakalım hayırlısı... :)

Tartılmak tabi ki yok. Tartılır mıyım hiç bir daha, pışııııık... :19:

Hatta en iyisi biz haftaya cumadan önce tartılana ceza verelim. :47:

hahhaaa sevdım ben bunu :D tartılana ceza :60:

yalnız ben soguktan zaten tartılamaz oldum :D bugun bıle ıyyy ayyyy off dıye cıktım. tartı küçük odada orasıda buzzzzz :S
soyun dokun sabah sabah eziyet geliyor :D

Kızlar...

Var mı bana tavuksuyuna çorba tarifi verebilecek? :44:

tavuk suyuna yada şehriyeli tavuk corbası bende bılmıyorum :50: vede şehriyeli tavuk yakın zamanda yapmak ıstıyorum. benım zuzu cok sevıyor bende değişik (mercimek dısında) corba ıcmek ıstıyorum.

Cıınınnnmmmm :16:
Onlar zaten mecburi hizmetten dolayı ıllakı gıdecek :) gitmezlerse ayıp ederler. :)

aklıma ılk haftam geldı ondan ıcım bır tuhaf oldu 2.5kg gıbı bır rakam gıtmıstı yanlıs hatırlamıyorsam ılk hafta vaaoovv olmustum. ki yolum uzundu (o zaman uzun gelıyormus ınsana) ama sımdı mınıcık kaldı. ve ıyıkı buraya gelmısım dıyorum bu keyıf sızsız asla bu kadar tatlı olmazdı :)

havai fişekler istiyorum :52: mezun olurken :D sanalda herşey mumkun nasıl olsa bedeve (1e1k da ozan oyle dıyor :D ''bedeve'' )

Ozan'ı, 1e1k'yi bilemiyorum ama... Diyecektim ki şimdi fark ettim. :60: Ama nedense çok iyi olduğunu düşünmeme rağmen izlemiyorum ben o diziyi. :9:

hahhaaa sevdım ben bunu :D tartılana ceza :60:

yalnız ben soguktan zaten tartılamaz oldum :D bugun bıle ıyyy ayyyy off dıye cıktım. tartı küçük odada orasıda buzzzzz :S
soyun dokun sabah sabah eziyet geliyor :D

Bugün beni ölçmedi tartı biliyor musun? :60: Kilomu tarttı ama analizi yapamadı, error dedi... Sağ ayağım buz gibiydi; indim ayağımı ısıtıp öyle tartıldım. Anca o zaman ölçtü. :60:

Fundaaaaaaaaaaaaa :52:

Cuma yarısmasında bugune kadar kim, kaç kilo verdi listesinde ilk 10 a girmişim ve girmişiz :32::32::32::32::32:

:kkk:5. Takım:kkk:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrikler canım... :16:
Başka üyelerimiz de girer yakında umarım. Hatta ilk 10'u işgal edelim biz. :)

fundacım kimse bir şey yazmamış.Ama ben baktım ki kendi tartısında 70,8 iken ertesi gün 72,5 çıkmış :/

fundacım kimse bir şey yazmamış.Ama ben baktım ki kendi tartısında 70,8 iken ertesi gün 72,5 çıkmış :/

Böyle işler cumaya kaldığı zaman pek kolay cevap verilmiyor ne yazık ki... :)

Sen benim dediğim gibi yaz Ececim, itiraz eden olursa gerekçeni söylersin. Ama yine itiraz ederlerse de listeyi değiştirmek durumunda kalırsın.

Bu arada takım kaptanımız değişti, sweetly oldu, haberin olsun canım. :34:

Ozan'ı, 1e1k'yi bilemiyorum ama... Diyecektim ki şimdi fark ettim. :60: Ama nedense çok iyi olduğunu düşünmeme rağmen izlemiyorum ben o diziyi. :9:

Bugün beni ölçmedi tartı biliyor musun? :60: Kilomu tarttı ama analizi yapamadı, error dedi... Sağ ayağım buz gibiydi; indim ayağımı ısıtıp öyle tartıldım. Anca o zaman ölçtü. :60:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrikler canım... :16:
Başka üyelerimiz de girer yakında umarım. Hatta ilk 10'u işgal edelim biz. :)

Bayılıyorum ben o diziye :)) benzer cok sey buluyorum belkıde ondandır :9:
----

Tartı sana, yaşam belirtileri verecek kadar vucudunu ısıt oyle gel demıstır :60::60::60:
---
Ya bende kansızlık oldugundan her sene tahın-pekmez yerdım. Bu sene onu da yıyemıyorum dogal olarak :D dıyette katlıam olur :D acaıp usuyorum.
sana dıyorumda benımde ayaklarım buz gıbı oluyor sabah :D salona gelır gelmez hemen bacaklarıma battanıye :) aksam ustude sıcak su torbası ayaklarımı kaynatıyorum resmen :9::9:
----------

Sağol cınım inşallah yaa adımdan cok 5.takım yazısı etkıledı benı acıkcası :) cunku oradakı ısım takımın basarısını yansıtıyor.
şööööyyle 5-6 tane 5.takımdan isimler olsa ohhh super olur :32::32:

Böyle işler cumaya kaldığı zaman pek kolay cevap verilmiyor ne yazık ki... :)

Sen benim dediğim gibi yaz Ececim, itiraz eden olursa gerekçeni söylersin. Ama yine itiraz ederlerse de listeyi değiştirmek durumunda kalırsın.

Bu arada takım kaptanımız değişti, sweetly oldu, haberin olsun canım. :34:

o sorun değil ben de değiştirebilirim listeleri..Haklısın canım cumaya kalmamalı daha geçen hafta dersimi aldığımı düşünüyordum.Ama bir de işin içine hastalık girince hepten aklımdan çıkmış :(
pardon canım bilmiyordum :/

Bayılıyorum ben o diziye :)) benzer cok sey buluyorum belkıde ondandır :9:
----

Tartı sana, yaşam belirtileri verecek kadar vucudunu ısıt oyle gel demıstır :60::60::60:
---
Ya bende kansızlık oldugundan her sene tahın-pekmez yerdım. Bu sene onu da yıyemıyorum dogal olarak :D dıyette katlıam olur :D acaıp usuyorum.
sana dıyorumda benımde ayaklarım buz gıbı oluyor sabah :D salona gelır gelmez hemen bacaklarıma battanıye :) aksam ustude sıcak su torbası ayaklarımı kaynatıyorum resmen :9::9:
----------

Sağol cınım inşallah yaa adımdan cok 5.takım yazısı etkıledı benı acıkcası :) cunku oradakı ısım takımın basarısını yansıtıyor.
şööööyyle 5-6 tane 5.takımdan isimler olsa ohhh super olur :32::32:

O günler de gelecek umarım Sinemcim. :)

Son haftaların üzerine bugünden itibaren eski tempomuzu yakalayacağız sanırım. Umarım böyle de devam eder.

o sorun değil ben de değiştirebilirim listeleri..Haklısın canım cumaya kalmamalı daha geçen hafta dersimi aldığımı düşünüyordum.Ama bir de işin içine hastalık girince hepten aklımdan çıkmış :(
pardon canım bilmiyordum :/

Niye pardon? :)

Hepimiz yardım ederiz size tabi ki... Ben paylaşım alanına yazdığın yazıdan dolayı öyle dedim, aklında olsun diye... Çünkü henüz yardımcı seçilmediği için Püsküüt'e haber vermedik.

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 286. Etap

zehra_s 62,7/61,9/0,8/%1,28
fadime02 96,8/98/-1,2/%-0,62 geçen hafta bildirimde bulunmadı.yüzde 2 ye bölündü.
nagieymen 66,1/66,7/-0,6/%-0,91
btlbetul 65,7///% bildirimde bulunmadı.
NoRaaa 71,6/71,5/0,1/%0,14
hoppidicik 91,5/91/0,5/%0,55
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 Tartı değişiminden dolayı 1,7 kg kilo artışı eklendi.
TrulyScrumptious 80,5/79,5/1/%1,24

9. takım toplam yüzdesi %0,21

listemizi kontrol eder misiniz?

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 286. Etap

zehra_s 62,7/61,9/0,8/%1,28
fadime02 96,8/98/-1,2/%-0,62 geçen hafta bildirimde bulunmadı.yüzde 2 ye bölündü.
nagieymen 66,1/66,7/-0,6/%-0,91
btlbetul 65,7///% bildirimde bulunmadı.
NoRaaa 71,6/71,5/0,1/%0,14
hoppidicik 91,5/91/0,5/%0,55
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 Tartı değişiminden dolayı 1,7 kg kilo artışı eklendi.
TrulyScrumptious 80,5/79,5/1/%1,24

9. takım toplam yüzdesi %0,21

listemizi kontrol eder misiniz?

Takım yüzdesinin 0,36 çıkması lazım.

Ay işte dikkat denen bir şey kalmadı, görüyorsunuz... :(
Neyseki kaptanlığı bıraktım, yoksa her hafta liste düzeltip duruyorduk. :60:

Nazcım'ın dikkati taptaze. :nazar::nazar::nazar: :16:

------

Kimse yokken ben de çıkayım bari, akşama gelirim.

Son düzenleme:
Back
X