Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada menü bildirmedi cezası almamak için menümü de yazayım;

Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen

öğle
yok :(

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata

ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım avuç kadar antep fıstığı
4-5 badem
(tabi bu yediklerim ara ara sohbet esnasında atıştırmalar oluyor)

Çok dengesiz bir gün oldu:17:

Yarın akşamda bir akrabaya davetliyiz, ne güzel iki gündür yemek yapmaktan yırtıyorum:27: Yarın giremeyebilirim, henüz üye adayıyım izin alınabiliyor mu bilmiyorum ama haber vermek istedim, sonra menü-mesaj cezası almıyayım da :) Girebilirsem yine gece girerim, kusura bakmayın iki gün üst üste böyle oldu ama her zaman olmaz kızlar. Herkese iyi geceler yada sabahlar:1::1:

Tünaydın Kızlarrr.. :16::16:

Yine 12lik oldum :53: daha sabah kahvesi modundayım :9:

Gece 2-30 gıbı yatmaya cekıldık guya. Tv2 de bır fılm vardı onu actım baka baka uyurum dıye.
Tv2 yede bakanlar bılır pek saglam fılm cıkmıyor ordan. Film 2 kız arkadaş muhabbeti gibi başladı (klasik 2 ogrenci arkadas okulda aynı cocuktan hoslanıyorlar vs ) ama bambaşka bir yerlere gıttı senaryo cok dıkkatımı cektı uykum kactı :))

Film Alman filmiydi adı Die Wolke
Türkçe adı Felaket Bulutu
-----------

Varsa geçmişe bakayım bir :9:

Kaçak kuşlardan biri gelmiş gece :D

Bugün yani dün hiç giremedim :) Şöyle ki;
Eşim bugün işten erken geliyor, öğleden önce evde kahvaltı yaptık ve dışarı çıktık. Tüm günü dışarda geçirdik, güzel havayı kaçırmadık. Akşam üzeri yakın bir arkadaşımız eve çağırdı, akşam yemeği yedik, yine hep beraber dışarı çıktık. Geceye evde devam ettik, okey, tabu oynadık. Muhabbet sohbet anca 3te çıkabildik onlardan. Arkadaşların evinde int. vardı ama laptopları bozulduğundan hiç giremedim, böyle olacağını dünden kestirseydim izin alırdım. Kusura bakmayın kızlar..

Amaaan.. Biz anca taklit dizi yapalım zaten, birebir dizinin aynısını yapacaklar, 0 yaratıcılık...
Bir de şimdi Tuba Büyüküstün'ün dizisi çıkıyor, Russel Crowe'nun Kaçış Planı diye bir filmi vardı, aynen onun konusunu araklayıp dizi haline getirmişler:19:
Bir ara eski romanları dizi haline getiriyorlardı, şimdi de yurt dışından çalıntı yapıyoruz. Haydi hayırlısı:27:

Gökçecim gelmemenin oldukça keyifli sebepleri varmıs :)

----------

Sorma o filmi cok ıyı bılıyorum ve zevkle ızlemıstım. Dizisinden hiç umut yok... O senaryodan bır kere dizi olmaz... Ayrıca yapılmıs bır seyı hangı mantıkla yaparlar onu anlamıyorum :19:

desperate housewives yapıldı. izlemedim ama, dandiklik boyutunu gormek ıcın actım goz gezdırmıstım. berbatttt.. orjinalini izleyen hayatta bakmaz.
..ki ben full izledim o diziyi zaten bitti. orjinaliniyle alakası yok..

Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen

öğle

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata

ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
4-5 badem

Sinem, bu menüyü hiiiçççç beğenmedi :19:

Hafta sonu arkadaslarla gecırılen zaman harika....
Ama ilaveten yenilen gereksiz şeyler, yolunu tıkayan düşmanlar...

Belli ki simdilik gelen yok ben yıne ugrarım simdilik cıkıyımda öğlealtımı yapayım :9:

Elektrik yoktu kızlar, anca gelebildim.

Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen

öğle

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata

ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
4-5 badem

Akşam bir felaket olmuş... :(
Hele ki kola ne kadar gereksizmiş.
O kolayı içerek, bol bol fruktoz depolaması yaptın. Hem karaciğerini yordun hem de kansere bir adım daha yaklaştın. :50:
Yapmayın kendinize bunu, bazı şeyleri komple hayatınızdan çıkarın. Kilo vererek sadece güzelliğinizi değil, sağlığınızı da geri kazanın. Sağlıksız güzelliğin pek hoşumuza gideceğini sanmıyorum.

Belli ki simdilik gelen yok ben yıne ugrarım simdilik cıkıyımda öğlealtımı yapayım :9:

Anaaam, yine mi 12:00? :53::122:

Umarım yakında akşamaltı olmaz. :1:

selm kızlar kimsecikler yok yine :)bende giremedim birazdan misafir gelecek,onlar gelmeden bir bakayım dedim:)
Tünaydın Kızlarrr.. :16::16:

Yine 12lik oldum :53: daha sabah kahvesi modundayım :9:

Gece 2-30 gıbı yatmaya cekıldık guya. Tv2 de bır fılm vardı onu actım baka baka uyurum dıye.
Tv2 yede bakanlar bılır pek saglam fılm cıkmıyor ordan. Film 2 kız arkadaş muhabbeti gibi başladı (klasik 2 ogrenci arkadas okulda aynı cocuktan hoslanıyorlar vs ) ama bambaşka bir yerlere gıttı senaryo cok dıkkatımı cektı uykum kactı :))

Film Alman filmiydi adı Die Wolke
Türkçe adı Felaket Bulutu
-----------

Varsa geçmişe bakayım bir :9:
ohhh 12 de kalkmak ne güzel özledim uyumayı tadını çıkar ama her gün geç kalkmaya başaldın sen:44:o filmi bende izledim kızım uyumayınca onunla oyalanırken dikkatimöizi çekti,fena değildi bence olabilecek şeylerdi.

Hala kimse gelmemiş... :(

Ben de sabahtan beri sıkıntıdan patlıyorum, hiçbir şey yapasım yok. :(
Offf, offf...

"sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz " diyerek o kötü espiriyi yapmak istiyorum.:27::52:Fundacım dışarı çıkıp dolaşsaydın biraz :)

Elektrik yoktu kızlar, anca gelebildim.

Anaaam, yine mi 12:00? :53::122:

Umarım yakında akşamaltı olmaz. :1:

Ayyy nefret ediyorum elektrik kesilmesinden :19: bosuna canın sıkılmamıs Fundacım..
----
ivetttt yinee :((( ya erken yatayım dıyorum. eşim eve girmeden içim rahat etmiyor :( uyuyamıyorum..
yok okadar akşamaltına donmez iş :9::9::9::9::9:

selm kızlar kimsecikler yok yine :)bende giremedim birazdan misafir gelecek,onlar gelmeden bir bakayım dedim:)

ohhh 12 de kalkmak ne güzel özledim uyumayı tadını çıkar ama her gün geç kalkmaya başaldın sen:44:o filmi bende izledim kızım uyumayınca onunla oyalanırken dikkatimöizi çekti,fena değildi bence olabilecek şeylerdi.

"sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz " diyerek o kötü espiriyi yapmak istiyorum.:27::52:Fundacım dışarı çıkıp dolaşsaydın biraz :)

bende erken kalkmayı özledim :26: gerçi bugun gec kalkmama ragmen dunyanın işini yaptım :) üstüne birde yemek yaptım (benım ıcın hergun olmayan bır durum :1:) eşim geldi az once aksam yemegımızı beraber yedik sonra gitti :(

evet film zaten olabılcek, yaşanabilecek bir konusu oldugu ıcın ilgimi cekti.

-------------
Ayşegulcum aynen o tuglerımı dıken dıken eden espırın aklıma getırmısken :D bir hatırlatma yapmak ıstıyorum :9:

----------------------

Unutanlara yada bilmeyenlere önemli hatırlatma :D :
Yılbaşı günü ''Seneye görüşürüz'' espirisi yapan arkadaş veya arkadaşlar 1000 kalorilik spor cezası alacak. :D

Günün ilk menusu benden :)

:56:MenüM:56:

Sabah+Öğle 13:30
Nesfit + Süt :125:

ara16:00
1 elma
3-4 badem

aksam 18:00
2 köfte kadar tavuk
4-5 dilim patates
2 kasık pilav
1 bardak ayran

(tavuk ve patatesi fırında torbada pişirdim, yağsız)
_________
2 yeşil çay + 1lt su

Daha fazla şansımı zorlamıyorum :) bugun kımseyle denk gelemıcem galıba :) simdilik cıkıyorum, sıkıldım dizi falan bakarım belki.

Yapma o espri(!)yi lütfen... :)
Hayatım boyunca herkesten onu duydum. :ssz:

bende erken kalkmayı özledim :26: gerçi bugun gec kalkmama ragmen dunyanın işini yaptım :) üstüne birde yemek yaptım (benım ıcın hergun olmayan bır durum :1:) eşim geldi az once aksam yemegımızı beraber yedik sonra gitti :(

Unutanlara yada bilmeyenlere önemli hatırlatma :D :
Yılbaşı günü ''Seneye görüşürüz'' espirisi yapan arkadaş veya arkadaşlar 1000 kalorilik spor cezası alacak. :D

Aaaaaa, Sinem yemek yapmış. :60:

1000 kalorilik cezayı destekliyorum. :51:

----------
Bu arada Sinemcim Fringe'e bakayım dedim ama şu ana kadar açtığm her sitede takılma oldu. :( Yine de bakıyorum, izleyebilirsem izleyeceğim. :34:

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sabrın sonu selamet demişler :)

Ümidini kırmak istemem ama genelde hayal oluyor Nurcum. Kaç arkadaşım gitti, bilmem şu kadar ayda ingilizce, bilmem şu seviyede ingilizce hepsi tabiri caizse tırt çıktı :) Altyapı için kurs gerekebilir ama sonrası tamamen kişinin kendisine kalmış. Yine de git bakalım, hatta işe yararsa, süper akıcı ingilizcen olursa bize de tavsiye edersin. Eşimle biz de başladık hafiften eğitim cdleri ile, olmadı kurs desteği alırız :)

Bugün yani dün hiç giremedim :) Şöyle ki;
Eşim bugün işten erken geliyor, öğleden önce evde kahvaltı yaptık ve dışarı çıktık. Tüm günü dışarda geçirdik, güzel havayı kaçırmadık. Akşam üzeri yakın bir arkadaşımız eve çağırdı, akşam yemeği yedik, yine hep beraber dışarı çıktık. Geceye evde devam ettik, okey, tabu oynadık. Muhabbet sohbet anca 3te çıkabildik onlardan. Arkadaşların evinde int. vardı ama laptopları bozulduğundan hiç giremedim, böyle olacağını dünden kestirseydim izin alırdım. Kusura bakmayın kızlar..

Amaaan.. Biz anca taklit dizi yapalım zaten, birebir dizinin aynısını yapacaklar, 0 yaratıcılık...
Bir de şimdi Tuba Büyüküstün'ün dizisi çıkıyor, Russel Crowe'nun Kaçış Planı diye bir filmi vardı, aynen onun konusunu araklayıp dizi haline getirmişler:19:
Bir ara eski romanları dizi haline getiriyorlardı, şimdi de yurt dışından çalıntı yapıyoruz. Haydi hayırlısı:27:

ay hiç bilmiyorum Gökçe işte, daha 2. seviyeyim diye farkı anlamam heralde diyorum bakalım diğer kur nasıl geçecek ama katılıyorum size de yani, inşallah faydasını görürüm demekten başka bir şey diyemiyorum :1:

çok güzel bir gün geçirmişsin valla oohhh keyifff :32:

Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen

öğle

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata

ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
4-5 badem

tabii menüye çok kötü yansımış, keşke öğlen olsa diğer aralar hiç olmasaymışş

Akşam bir felaket olmuş... :(
Hele ki kola ne kadar gereksizmiş.
O kolayı içerek, bol bol fruktoz depolaması yaptın. Hem karaciğerini yordun hem de kansere bir adım daha yaklaştın. :50:
Yapmayın kendinize bunu, bazı şeyleri komple hayatınızdan çıkarın. Kilo vererek sadece güzelliğinizi değil, sağlığınızı da geri kazanın. Sağlıksız güzelliğin pek hoşumuza gideceğini sanmıyorum.
:

Cidden kola çok zararlı, bir bulaştın mı bağımlılık yapıyor ama kurtulun kızlar hiçbir şekilde kola tercihiniz olmasıınn, diğer gazlı içeceklere dair de fikrim aynı ama kolanın zararları bir başka yani.

Menüm

Kalkınca
2 mandalina

Kahvaltı
1 kase mısır gevreği
1/2 bardak süt

Öğle
1 tabak makarna
4 kaşık yoğurt

Akşam
1,5 bardak ayran

bu akşamın geri kalanı nerdee Fundaa? ara da yok bir şey yokk olmamış bu menüü :19:

bu akşamın geri kalanı nerdee Fundaa? ara da yok bir şey yokk olmamış bu menüü :19:

İştahsızdım... :17: Yediklerimi de zorla yedim zaten.

Menüüüm

Sabah
1 simit

Öğle
2 küçük yeşil biber dolması
yarım tas yoğurt

Ara
1 tas sütlaç :17:

Akşam
1 tas mercimek çorbası
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı

Simit+ dolma+ pilav... Çok karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş.

Sütlaç 250 kalori... Lütfen listeye bakınız, cezanızı seçiniz. :23:

---------

Bu arada ben de hesap vereyim.
Kombi mevzusundan dolayı terlemeyeyim diye bisiklete binmedim ama 1 saat yürüdüm. Yürüyüş olunca menüye yazmamışım nedense... :9:

ben geldimm :16:
kızlar daha bi saat bile olmadı eve geleli..banyomu yaptım hemen size bi bakıyım dedim..
cuma günü içinde açıklama yapmak istiyorum sabaha karşı indim otobüsten arkadaşlarım ben gitmeden bi plan yapmış ilçedeki bi arkadaşımda sabah kahvaltsna gtmeyi düşünmüşler o yüzden cuma günü olduğum yerde net yoktu..bi ara bi yerde wifi buldum ama ancak geçmşten birkaç sayfa okuyabildim o kadar

menüm:
sabah-öğle:domates,salatalık,1 yumurta, 1 kk beyaz peynir ve 1 tatlı kaşığı bal
ara:1 muz ve 1 kivi
akşam:4 kaşık pırasa,2 kaşık kıymalı mantar ve patates salatası
ara:8 fındık

Back
X