- Konu Sahibi Cherry Mom
- #75.501
iyide bi şekilde karbonhidrat da alman lazım.... ozaman 2 kaşık makarna yada pilav eklemelisin....jujucum bana ekmek ye demissinde ekmek yedikçe yiyesim geliyo benim o yüzden sürmüyorum elimi kahvaltıda yiyorum sadce dün yememişim bugün yedim ama
kızlar spor aletlerinin göstergeelrine fazla inanmayın ben mesela yarım saat koşsamda yürüsemde aynı kaloriyi gösteriyo msla ben yarım saatte 50 60 kalori yakıyorum hızlı yürüdüğümde ama netten baktım yarm saatte 120 kalori yakarsın diyo bileemdim bide benim nabız arada makineya göre 200e çıkıyo yani koşu bandına bakarsak ölüp gitmem lazım![]()
koşubandındaki nabıza inanmıyorum ama 4,2 hızla 30 dk yürüdüğümde 100 cal yakıyorum aynı hızda koşarsam şayet daha fazla yakıyorumdur ama onu hesaplamıyor işte....
ara ara girin okuyun yan tarafta başarı öyküleri var onları okuyun inanın etkileniyorsunuz birde bilmediğimiz yada yanlış bildiğimizi okadar şey çıkıyor ki...arkadaşlar nasılsınız juju sen dedikten sonra mevsimlerden roma denilen siteye baktım gerçerkten te güzelmiş diyet listeyi bugün ona başlamayıu düşünüyorum yapabilirsem tabi ben hastanede nöbetteyim bakalım öğlen ne çıkcak defterde tutcam bundan sonra yürüyüş bandınında tozunu atcam platese kayıt oldukmu tamam.hafta sonu sıkıntılı biraz eşler evde olunca azcık kaçıyoruz sanki tüp bebek için sendemi gittin juju
mesela birini dün paylaştım kaçamak yapılan günün ertesinde 2 gün boyunca kahvaltı normal öğle ve akşam karbonhidratı keserek düzene girebiliyormuşuz mesela
bu arada kaça mal oluyo bu tüp bebekistanbulda nereye gitceksiniz biz ankarada genartta gitmiştik ikin sonuçta ne yazıkki negatif inşallah ALLAHIM NASİP EDERDE TEZ ZAMANDA ANNE OLURSUN OLURUZ OLURLARRRR
ben tüp bebek yaptırmadım hiç yumurta çatlat olgunlaştır vs tedavi uygulandı bana