- Konu Sahibi Cherry Mom
- #76.321
hı hı aman sessiz olun duymasın *juju*olmamış biliyom ama 2 günden beri onun hayaliyle yanıp tutşuyordum. özel ısmarlamıştık dayanamadım valla... Allahtan az gelmiş... yoksa ben onu günlere yayarak yerdim. JUJU duymasında....
duymadım canımmmmmm sen 81 kiloda ol ne bilim şöyle bi 10 kilo verdim kutladım durumlarında olma... ne bilim dayanamadım öğlen yedim ama akşama kadar da yaktım mazeretlerin olmasın... sen git yenilmeyecek satte en yenilmeyecek şeyi ye....
eeeeeeee sence şimdi ne yapmalı ... kendini cezalandırdın mı yoksa tüh dibinde bi kırtik kalmış onuda ağzıma atim mi dedin
kızlar sevcülüler günü yaklaşıyor...ne yapacaksınız...benim ki pek şanslı 12 şubat evlilik yıldönümümüz ikisini de aradan çıkarıyor![]()
yok yok daracık bişey giycem düşük bel fıskırcak her yerden
iğrenclık dalında birinci secilcem solediklerime bak tobe yarabbim![]()
yok anam biz öyle günleri kutlamıyoruz bende işemde yemişim sevgililer gününü ......
bu arada öğlen tavuk çorbası yapmışlardı onu içtim yamuk yumuk.... kurufasulye pilav ardı 1er kaşık koydurdum belki yiyebilirim diye ama yok anam çiğneyemiyom... ağzımda geveledim yuttum tüm tüm... 1 kaşık pilav 1 kaşık fasulyeyi zor bitirdim
Son düzenleme: