• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

garfield; ben ünideyken aşkımla görüşecem diye 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım bir de üstüne hergün saatlerce spor.......

büşra; valla en son bugün isyannnnnnnnnnnnnnnn dedim artık....ama haksız mıyım ya eğer öyle ise sorun bende dicem susacağım:30::30:

garfield; ben ünideyken aşkımla görüşecem diye 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım bir de üstüne hergün saatlerce spor.......

büşra; valla en son bugün isyannnnnnnnnnnnnnnn dedim artık....ama haksız mıyım ya eğer öyle ise sorun bende dicem susacağım:30::30:

Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz? :9::9::9:

.

Kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi, ama şunu farkettim..Çok çabuk ve daha az gıdalarla o kadar doyuyorum ki anlatamam..Bir de 40 kere çiğneme taktiğini hiç uyguluyormusunuz? :9::9::9:

.

ben onu hıc yapamıyorum....sıkılıyorum......
bende 1 saat önce 1 adet greyfurt yedim......

Gunaydin bacilaaaar napiyonuz :) ay ben dagittim kendimi dun bi arkadasim askerden izne geldi o bahaneyle iyi eglendik gece 5te uyudum ve daha yeni uyandim hic hosuma gitmedi bu.3 gundur hergun 4-5 gibi uyuyorum ogunumde az oluyor boylece neyse ya onmli dgl size bisey olmasin hihihi

Garfieldcim ben senin gibi sevdicegimi sasirtmak icin 2 ayda 7 kilo verdim sende cooook rahat verirsin ki ben az bile verdim yani

Cornella baci isyaninda haklisin dedigingibi 2 3 tane duzenli giren kisi var bencede.yani bende hergun sizlerkadar yazmiyorum girip okuyorum ckiyorum genelde :))

süpermisiniz nesiniz sizzz:46::46: bnde 2 ayda 10 kilo vercem işte hatta daha fazla vercem:8::8:

ben onu hıc yapamıyorum....sıkılıyorum......
bende 1 saat önce 1 adet greyfurt yedim......

Canım hastasın ve çok fazla dengeli beslenemiyor gibisin..Bu iyileşme aşamsını geciktirmesin..:26::26: çünkü kuvvetli ve sağlıklı beslenirsen daha güçlü olursun gibi :30::30:

.

.

ben denemiştim daha önce cnm o kdr çiğneyince ağzımın içi bi garip oluyo midem bulanıyo yiyemiyorum

Canım hastasın ve çok fazla dengeli beslenemiyor gibisin..Bu iyileşme aşamsını geciktirmesin..:26::26: çünkü kuvvetli ve sağlıklı beslenirsen daha güçlü olursun gibi :30::30:

.

farkındayım cnm ama maalesef yapcak bir şey yok.....çünkü henuz ayaklanamadım...eşim de evde yok....o yuzden ne olursa yıyorum

.

onu bende hiç yapamıyorum bu arada herkese tünaydınnnn ben biraz geç kalkıyorum kahvaltı falan bu saati buluyo girmem:10::10:
bu arada arkedeşler en son doğumdan önce giydiğim ve sonra oram buram pörtlediği için:27::27: giyemediğim buluz tarzı badilerim vardı bugün tekrar denedim vee gayette güzel oldularrr:8::8: çok ama çok sevindimmm:52::52:

onu bende hiç yapamıyorum bu arada herkese tünaydınnnn ben biraz geç kalkıyorum kahvaltı falan bu saati buluyo girmem:10::10:
bu arada arkedeşler en son doğumdan önce giydiğim ve sonra oram buram pörtlediği için:27::27: giyemediğim buluz tarzı badilerim vardı bugün tekrar denedim vee gayette güzel oldularrr:8::8: çok ama çok sevindimmm:52::52:

Offf bende o duyguyu dün yaşadımm :27::27:

.

Offf bende o duyguyu dün yaşadımm :27::27:

.

bnmde şu an karnım dümdüz regliyim bide diyettenmidir nedir hiç şişlik hissetmiyorum:32::32::32::32:

bende tel trafiği yaşadım.üni de okuyan kardeşim aradı bende annemi aradım.....
off çok sıkılıyorum ya

Back
X