- Konu Sahibi Cherry Mom
- #77.161
tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldımzıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa
ben nasıl yaptım bunu hala anlamıs deılım bıre ıkı tane yıyıp bırakıcakken dızı ızlemeye daldırıp bı baktım paket bos beynımden asa kaynar sular dokuldu 400 calorılık elıptık yapsam bugunkı sporum bosu bosuna olucak nbe aptalım ben yaa ne aptallllll
SABAH kahvltı 11 de oldu
1dilim ekmek yulaf
5 zeytin
domates
reçel
peynir
ÖĞLEN
1 dilim ekmk yulaf
pazı kavurma
yoğurt
domates
ARA ÖĞÜN
leblebi
kuru üzüm
SUUUUUUUUUU
İÇİYORUM
SPORRRRRRRR
akşam yürürüm
dahada bişey yemiyeceğim için yazayım dedim
kuzucum afiyet olsun
menum
sabah yok
ara yok
oglen sucuklu yumurta bır catal helva 1 tatlı kasıgı sarelle 2 dılım kepek ekmegı 1 bardak sekersız cay 1 ucgen peynır
ara 1 paket etı tutkukendıme ole kızıyorumkı
aksam yok
ara yok
spor 30 dkk elıptık sonra 20 dakıka daha elıptık
işte bu şekilde beslendiğin için......ayşenur sana önce de söyledim .cuma günü tartıda göreceğin eksi seni o gün mutlu eder canım:26::26::26: ama sonra elbet normal yeme düzenımıze dönecegız işte o zaman verılen kılolar gerı gelecek......o tutkuyu da bu şekilde beslendıgın için dayanamadın ve yedin....zaten tutkunun önune alamazsın ki yedıkce yedirir onlar....lütfen şu menülerini düzelt artık.....ben sürekli yatmama ragmen aç kalmamaya çalıştım......kayısı kurusu da olsa yedim bir şeyler.....
Bugun erken uyandim sonunda kahvalti yapabildim.
Sabah: yarim haslanmis yumurta,yarim domates ve biber kibrit kutusu kadar peynir 1 kucuk dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir kupa sekersiz cay
Oglen: bir kase corba ve yarim kase yogurt
Ara: yesil cay
Aksam: yarim tabak pilav ve et haslama yedim yarim bardak ayranla :) pilav 3 kasik kadard
Suuu 3 litre oley oley ay bide bugun sadece bir dilim ekmek yedim mutlu oldum
büşra canım pirinç pilavını kes....acayip şeker var nişasta var pirinç de bulgur ye....eve pirinç almayın.......onun dışında öğle menunle akşam menün yer değiştirse tam olurmuş
Bende bu günün hesabını çıkarayım bakalım
Sabah
yarım dilim kepek ekmeğ, krem peynir sürüp yedim
Ara 1 portakal, fincan şekersiz nescafe
Öğle
1 kase çorba
3-5 parça turşu
1 lokma ekmek ve 1 zeytin
Ara 1 fincan kahve (şekersiz)
Akşam
1 porsiyon ıspanak (içinde yarım yumurta beyazı var)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak cola zero
Ara 1 meyve ve günü bu şekilde kapatırım..
Suyumu içiyorum ve 2 gündür temizlik yaptığım için fazla spor yapamadım..Ama emin olun spor yapsam bu kadar yorulmam..
güzel menü canım...afiyet olsun......