Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaaayyyydddınnnn en çıtırr enn fit en alımlı en güzelllll hatunlarrrrrrrr:16::16::16::16:
tatlısızz bır gune merhabaaaa:8::8:
nassınız bakemm:21::21:

ben sizi anlamıyorum açıkıyorum diyince... ben acıkmıyorum arkadaş sağlıklı besleniyorum 3+3 yapıyorum doyurucu şeyler yiyorum ve hiçççç acıkmıyorum kilo da veriyorum haaaa birileri gibi 2 kilo verip tühhh olmadı 2,5 vermeliydim demiyorum 300 gidiyo 500 gidiyo 700 gidiyo her hafta ama gidiyo ne ben üzülüyorum aç kalıyorum hayatı ıskalıyorum nede kilo alıyorum

o bırı ben oluyorum hellamm :27: :27: :27: :27: :27: evet o bırı benım benım benımmm bana laf sokmus kaptanı deryam :1::1::1:

gunaydınbn çıtırlar ve aramızdakı tiçırlar baylar bayanlar merdıvenden kayanlar balık etlı fıstıklar gununuzaydın nesenız bol vücut kitle indeksiniz az olsun
geldım gıdıyom kahvaltı yapmaya gec kalktık bugun bıraz ogle sabah bı arada kaynastırıp gıdıcez ıste benı ozleyın anacım

gunaydınbn çıtırlar ve aramızdakı tiçırlar baylar bayanlar merdıvenden kayanlar balık etlı fıstıklar gununuzaydın nesenız bol vücut kitle indeksiniz az olsun
geldım gıdıyom kahvaltı yapmaya gec kalktık bugun bıraz ogle sabah bı arada kaynastırıp gıdıcez ıste benı ozleyın anacım

afiyet olsun cnm 1 öğün kardasın gene:1::1:

sabah:
1 dilim tahıllı ekmek
2 tane zeytin
beyaz peynir
yeşil çay

ara:
1 dilim portakal
erikli-tarçınlı çay
yarım ceviz

akşam:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kaseden daha az çorba
1 kase yoğurt

9 civarı:
3 kupa çay
kek (baktım 500 kalori imiş. kekte var mı o kadar kalori ya!!!!)

gitmediiiiiim.. kendime spor bakıyorum :) hatta jillian da sobeledin beni.. evde alet yok. aletsiz bir spor arıyorum. epeyce ham olduğum içinde pestilimi çıkarmayacak bir şey ne olabilir acaba..

Günaydın yavru ceylanlar..
Bugün 2 saatimi foruma ayıracağım. Yazılanları ara ara okuyordum, eksik kalanları tamamlayacağım. Daha fazla da ayırmak isterdim lakin ütü var :27::27:

Sonra kafamda şekillendirdiğim şeyler var grup ve paylaşımlarla ilgili onları onayınıza sunacağım..

VEEE EN ÖNEMLİSİ

Kendime yandaş arıyorum.. Açık arttırmaya çıkardım :1: Aletsiz spor yapmak isteyen günde 45-90 dakikasını spora ayırabilecek motivem düştüğünde beni motive edebilecek (aynı zamanda o düştüğünde de ben onu kaldıracağım) ekip arkadaşları aranıyor :21::21::21:

günaydın cnm.........bende de spor aleti yok ... o yuzden bırturlu düzenli spor yapamıyorum......kk da ki videolar cok agır başlangıc için...ben varım senınle yandaş :1: olabilirim......:32::32::32::32:

beşinci takımın güzelleri günaydınlar...görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın

günaydınnnnnnnn :32::32::32::32:

Bir uykunun daha sonuna geldik yayında ve yapımda emeği geçen yatak-yorgan-yastık üçlüsüne teşekkür eder, bütün arkadaşlarımı saygıyla selamlarım :82: Günaydınlar efendim :125: birazcık kahvaltı yaptım ve koştum geldim yanınıza, bir itiraf yemin ederim beni burası adam ediyor, yoksa karşımdaki insanları bile yiyecem aç gözlülükten :27: :9:

.

günaydınnnnnn:12::12::12::12:

senin şu smile kurabiyemi püskevitmi bişey yio onuda gebertirimmm:60::60::60:

günaydın kuzum hayatmda tanııdğım en gzl üçlü o saydıkların :69:

huu garfield :ssz::ssz: sen boğazına hakim olcen bebeemm milletin yediğinden sanneneeeeee:1::1::1::1::1::1::1:

herkese bol hayırlı günler

juju juju juju

dün arkadaşlar gelmişti ben 1 poaça 3 kaşık turşu kavurması yedim

mantı ve pastadan yemedim

kardşim misafir neden yrmiyon diyince siz gelmeden ben atıştırdım dikkat ediyorum kilo almıyım diince kızda mantısını yarım yrdi bendekilo alcam yemiyim dedi kilossuuuuuuuu tartıldı bizde 53 kilo yemedi ammma irade var

:46::46::46:işte buuuuu:46:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr takımın ilk mesajını okurmusunuz:12:

nerdeymiş o mesaj birde ben bakayım......

DİKKAT TEHLİKE İÇERİKLİ YAZI:1::1:

tam 1 ay snra doğum günüm kendime o güne kadar hedef koyuyorum 60 olcm oda ne yapar 8 kilo veririm bnce yani galiba sanırsam :37::37:

valla yazdım artık silmemde vermezsemde vurun delik deşik edin beni vercem işte vermeyen yumuşakgillerden olsunn top olsun ahanda yazdım buraya söz uçar yazı kalırrrr:1::1::1::1:

neyse garfield zaten hafif topumsu gibi bir şey:9::9::9::9::9::9::9: eğer sözünü tutamazsan çok zorlanmazsın:32::32::33::33::33::33::33:

günaaayyyydddınnnn en çıtırr enn fit en alımlı en güzelllll hatunlarrrrrrrr:16::16::16::16:
tatlısızz bır gune merhabaaaa:8::8:
nassınız bakemm:21::21:

günaydın ballı lokmam:1::1::1::1:

aminnnnnnnn........:27:

afiyet olsun cnm 1 öğün kardasın gene:1::1:
evet bır ogun kardayım hihihihi ama ben 1 paket tutkuyla tamamlarım onu :37::37:
valla tam da yerini bulmuş....:9: nası anladın kızzzzz???:51:

kacın kurrasıyız anacım :51:

kızlar bakın buyuk konusuyorum bu hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta herkes cok sasıracak bu hafta belkıde ben bıreyselde 1.yım sımdıden solıyım tabı benden daha zayıf bırı 1 bucugun uzerınde vermezse dunkı tartılma hakkımı kullanmıstım ve gordugum rakam benı soke etmıstı cumaya kadar 1 okadar daha gıder bu hafta zımba gıbıyım bomba gıbıyım

sunu solıyım ac gezdıgım o gunlerden daha cok verdım bu hafta neden cunku ac gezmedım ve proteın sebze agırlıklı yıyorum savulunn uleynnnnnnnnn
:51::51::51:

hatunlar tünaydın..bugün eşim işe geç gitti.....o yüzden o kapıdan cıktı ben kendimi pc ye attım....güzel doyurucu bir kahvaltı ettik....akşama da dışarda yiyeceğiz:16:

garfield seninle yarışalım mı cızz..........

ya da juju hani eşleştirmeler yapacaktık......kilosu birbirine yakın olanlar...mesela benim kilom kiminle yakın...70 kilo olan var mıydı:44::44::44:

bu arada sol en arka dısım zonkluyo resmen ates basıyo bana doktora gıtsem gece ıyı olacak oy anam oyyyyy agrıya bakkkkk

Dalinim sana yakışır.. Kutlama yapacağımız o günü bekliyorum dört gözle...

Cornellaaaaaa nihayet seninle yarışabileceğim. Hiç unutmam ilk günlerde seninle eş olalım mı dediğimde kaptanın kolumdan tutup beni sürükleyişini :33::33::33:

Bugünden başlıyoruzz o zaaman... Şimdi seç şu 3 ünden birini: Zumba mı pump it up mı leslie mi.. Ben leslie ile başlayalım diyorum. Yürüyüş ya ilk gün iyi gider şöyle 30+15 ne dersin?:49:

evet bır ogun kardayım hihihihi ama ben 1 paket tutkuyla tamamlarım onu :37::37:

kacın kurrasıyız anacım :51:

kızlar bakın buyuk konusuyorum bu hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta herkes cok sasıracak bu hafta belkıde ben bıreyselde 1.yım sımdıden solıyım tabı benden daha zayıf bırı 1 bucugun uzerınde vermezse dunkı tartılma hakkımı kullanmıstım ve gordugum rakam benı soke etmıstı cumaya kadar 1 okadar daha gıder bu hafta zımba gıbıyım bomba gıbıyım

sunu solıyım ac gezdıgım o gunlerden daha cok verdım bu hafta neden cunku ac gezmedım ve proteın sebze agırlıklı yıyorum savulunn uleynnnnnnnnn
:51::51::51:
sen bidaha tutku yermisin hiç o günki pişmanlığını hatırlıyormda aman aman yok yok yemezsin bida heleki bu hafta 1. olmayı hedeflemişken akışsada yemessin :1::1:
hatunlar tünaydın..bugün eşim işe geç gitti.....o yüzden o kapıdan cıktı ben kendimi pc ye attım....güzel doyurucu bir kahvaltı ettik....akşama da dışarda yiyeceğiz:16:

garfield seninle yarışalım mı cızz..........

ya da juju hani eşleştirmeler yapacaktık......kilosu birbirine yakın olanlar...mesela benim kilom kiminle yakın...70 kilo olan var mıydı:44::44::44:
yarışalım cicim seninle herşeye varım ben ama bak ben 1 ayda 10 kilo vercem koydum kafaya bunu göze alabiliosan kapışalım:1::1::1::1:

bide 1 ay snunda ben hala aynı kiloda oluyomuşum mor mor gezerim artık ortada:60::60::60:

Cornellaaaaaa nihayet seninle yarışabileceğim. Hiç unutmam ilk günlerde seninle eş olalım mı dediğimde kaptanın kolumdan tutup beni sürükleyişini :33::33::33:

Bugünden başlıyoruzz o zaaman... Şimdi seç şu 3 ünden birini: Zumba mı pump it up mı leslie mi.. Ben leslie ile başlayalım diyorum. Yürüyüş ya ilk gün iyi gider şöyle 30+15 ne dersin?:49:

zumba yapın zumba 7dkda başlıo terler inmeyeeee:1::1:

bana uyar tmm leslie ile başlayalım .zaten bende üçünün de videoları var....30+ 15 ne oluyor 30 dk lessie 15 dk yer hareketleri falan mı?

sen bidaha tutku yermisin hiç o günki pişmanlığını hatırlıyormda aman aman yok yok yemezsin bida heleki bu hafta 1. olmayı hedeflemişken akışsada yemessin :1::1:

yarışalım cicim seninle herşeye varım ben ama bak ben 1 ayda 10 kilo vercem koydum kafaya bunu göze alabiliosan kapışalım:1::1::1::1:

bide 1 ay snunda ben hala aynı kiloda oluyomuşum mor mor gezerim artık ortada:60::60::60:

10 kilomu anacım senın etın ne budun ne nerene verıyon 10 kiloyu:9::9::9: 60 kiloya düşecem dedin 8 kilo vereceksın bende 63 olmaya çalışayım bari...zorda ama olsun.....o halde start veriyorum.çok pis yarışırım söyleyim:9::9::9::9::9::9::9:

Ben ben :9: sen bu gün gelde nasıl yedirecem sana onları hahahahahah 13. takımaa savaşşşş (kardeş takım sayılırız bu arada) hahhahahha yaşasın kötülük :32::32::32:

.

canısı ben artık biliçli diyet yapıyorum 20 yaş gençleşecem 38 beden hayalim var bilirsin beni hayal kurdummu gercekleşmesi için çok hırs yaparım.tskler gamzelim ama artık pasta kek börek kullanmıyorum yinede yemiş gibi oldum ellerine sağlık bebişim.:16::16:

Back
X