Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar :3:

naparsınız bakalım.kaynatmışsınız gene:ssz:
ben bugün erken geldim şöyle akşama güzel bi çorba yapayım dünden yemeklerde var onları da goncam yesin:1::1:

bu arada verdiğiniz tarifle yoğurdumu yaptım gece kalkaladdımda sabah kaldırdım dolaba...taşş gibi olmuş valla çok teşekkür ederim:16::16: bundan böyle kendi yoğurdumu yapıcam

Son düzenleme:
geçmişi hiç okumadım akşam girememe ihtimaline karşı menüyü yazayım

kalkınca:
3 dilim portakal
sirkeli su

kahvaltı:
2 dl den az ekmek
beyaz peynir
az tulum peyniri
2 tk helva
1 tk bal

ara yok

öğlen
1 bardak kefir
6 yk k.fasulye
4 yk bulgur pilavı
2 yk turşu

arasında soda içerim. akşamı da çorba+salata yapmayı düşünüyorum.

su yumu ve sporumu tamamlarım. ama bugün leslie 45 dk olanının yaparım.. (3 mile. spor yandaşıma duyurulur):32::32:

akşam gidip bi elbise giyicem bide pantolon resimlerimi çekicem sonrasındada kilo verince çekip yan yana koyucam :))))

evet değişimi görmek için çok etkili olur..hemde motiveyi yükseltir:13:
insan giremediği pantolonlara vs girince ne kadar mutlu oluyor :16::16:
ben mart sonuna kadar 65 leri görmek istiyorum.o bile benim için büyük değişim olacak:29:.
sonrasında ameliyat olacağım için sporumu ihmal edebilirim ama hedefime de az kalmış oluyor
diyeti ve sizleri bırakmayacağım:19:

Herkese kucak dolusu selamlar bayanlar!...
Anam bu kadınların kilo derdi hiç bitmeyecek mi? Hep biz bayanlar bi toplanalım kilo kilo kilo ... Aman hepimiz sağlıkla selametle kurtulalım şu kilolardan.Almak ne kolay iş de aldığın kiloyu vermek niye zor pofffffffff!...
Hadiseye gelince sahiden ne tuhaf oldu tipi...şimdi 34 beden sanırım.
HADİSEYLE SÖYLEŞİDEN ALINTI:

Obezite ithamlarına inat 36 beden olduğunu açıklayan Hadise, balık eti bir kadın olmayı tercih ediyor.

Gerektiğinde estetik yaptırabileceğini söyleyecek kadar cesur olan Hadise “Sahnede canavar, evde annemin kızıyım” diyerek hayatını anlattı

-Sizi çok formda gördüm, kilo vermişsiniz?

Öyle bir maksadım yoktu. Ama çok spor yapıyorum, benim için önemli olan şey doğru anlarda yemek yemek.

Bazen işimden dolayı tüm gün yemek yiyemiyorum. Her zaman kızartmalardan uzak durdum, hiç yemem. Ama saatler önemli, ona dikkat ediyorum. Geceleri işim bitince yumurtanın beyazını yiyorum. Bu beni tok tutuyor; onun yanında kepekli ekmek ve diyet peyniri, bir de yoğurt yiyorum. İnsan doyuyor.

-Kaç bedensiniz?

36 bedenim.

-Kaç kilosunuz?

Bilmem, ben hiç tartılmam; hiç. Aynaya baktığımda kendimi iyi görüyorsam tamamdır. Kilo önemli değil. İnsanın duruşu, giydiği kıyafetlerle kendisini nasıl hissediyorsa, o kıyafetlerle nasıl duruyorsun bu önemli. Bazı insanlar 70 kilo oluyor ama inanılmaz fit duruyorlar. Bazıları 53 kilo oluyor ama göbekli oluyor. O göbek onlardan hiç gitmiyor. Daracık elbise giyiyorlar, bacakları incecik ama o göbek orada o zaman o daracık elbiseyi giyemiyorsun.

NOT: BU 8 KİLO VERDİĞİNDE YAPILMIŞ SANIRIM ŞİMDİ 13 KİLO VERMİŞ 34 BEDENDİR HERHALDE...

Sadece yedikleri değil canım hoca eşliğinde 2-3 saat spor yapıyordu her gün... Biz napıyos 30 dk 45 dk 1 saat aman öldüm aman bittim

Herkese kucak dolusu selamlar bayanlar!...
Anam bu kadınların kilo derdi hiç bitmeyecek mi? Hep biz bayanlar bi toplanalım kilo kilo kilo ... Aman hepimiz sağlıkla selametle kurtulalım şu kilolardan.Almak ne kolay iş de aldığın kiloyu vermek niye zor pofffffffff!...
Hadiseye gelince sahiden ne tuhaf oldu tipi...şimdi 34 beden sanırım.
HADİSEYLE SÖYLEŞİDEN ALINTI:

Obezite ithamlarına inat 36 beden olduğunu açıklayan Hadise, balık eti bir kadın olmayı tercih ediyor.

Gerektiğinde estetik yaptırabileceğini söyleyecek kadar cesur olan Hadise “Sahnede canavar, evde annemin kızıyım” diyerek hayatını anlattı

-Sizi çok formda gördüm, kilo vermişsiniz?

Öyle bir maksadım yoktu. Ama çok spor yapıyorum, benim için önemli olan şey doğru anlarda yemek yemek.

Bazen işimden dolayı tüm gün yemek yiyemiyorum. Her zaman kızartmalardan uzak durdum, hiç yemem. Ama saatler önemli, ona dikkat ediyorum. Geceleri işim bitince yumurtanın beyazını yiyorum. Bu beni tok tutuyor; onun yanında kepekli ekmek ve diyet peyniri, bir de yoğurt yiyorum. İnsan doyuyor.

-Kaç bedensiniz?

36 bedenim.

-Kaç kilosunuz?

Bilmem, ben hiç tartılmam; hiç. Aynaya baktığımda kendimi iyi görüyorsam tamamdır. Kilo önemli değil. İnsanın duruşu, giydiği kıyafetlerle kendisini nasıl hissediyorsa, o kıyafetlerle nasıl duruyorsun bu önemli. Bazı insanlar 70 kilo oluyor ama inanılmaz fit duruyorlar. Bazıları 53 kilo oluyor ama göbekli oluyor. O göbek onlardan hiç gitmiyor. Daracık elbise giyiyorlar, bacakları incecik ama o göbek orada o zaman o daracık elbiseyi giyemiyorsun.

NOT: BU 8 KİLO VERDİĞİNDE YAPILMIŞ SANIRIM ŞİMDİ 13 KİLO VERMİŞ 34 BEDENDİR HERHALDE...

Çok kötü yaaaaa :20::20:

.

kızlar yemeğimi yedim geldim.....menümü yazıyorum.........
sabah: klasik kahvaltı

ara: ceviz

öğlen: 1 bardak ayran içtim sadece

akşam: 1 kase kaşarlı domates çorbası
1 dilim kıtır çavdar ekmeği
şimdi bunun miktarını nasıl vereceğimi bilemedm.....1 kaseyı dolduracak kadar karnabahar sarımsaklı yoğurtla beraber....

akşam çok yemişim ya böyle yazınca fark ediyorum......
suyumu içiyorum
sporumu da eşim mesaiye gidecek o zaman yapacagım saat 20.00 den sonra......

kızlar yemeğimi yedim geldim.....menümü yazıyorum.........
sabah: klasik kahvaltı

ara: ceviz

öğlen: 1 bardak ayran içtim sadece

akşam: 1 kase kaşarlı domates çorbası
1 dilim kıtır çavdar ekmeği
şimdi bunun miktarını nasıl vereceğimi bilemedm.....1 kaseyı dolduracak kadar karnabahar sarımsaklı yoğurtla beraber....

akşam çok yemişim ya böyle yazınca fark ediyorum......
suyumu içiyorum
sporumu da eşim mesaiye gidecek o zaman yapacagım saat 20.00 den sonra......

hahahaha klasik kahvaltının miktarını da alabilirmiyiz mümkünse :33: :9:

.

menum

sabah yok
ara yok
öğle dunden kalan sebzelı et fırında
ara yarım bıen kruvasan

aksam yok
ara yok
su 2 lıtre
spor yok henuz
bugun bısey yemedım pek yarın yerımdun fazla kacırdım.

menum

sabah yok
ara yok
öğle dunden kalan sebzelı et fırında
ara yarım bıen kruvasan

aksam yok
ara yok
su 2 lıtre
spor yok henuz
bugun bısey yemedım pek yarın yerımdun fazla kacırdım.

:44::44::44::44: sen nasıl ayakta duruyon o 3 çocukla valla bravo:27:tansıyonun da mı düşmüyor:53:

kızlar 1 dılım kepek ekmegı 50 calorı bır dılım fırınmda kurutulomus kızarmıs kepek ekmegı 15 kalorı ımıs sasırdım ekmekelrı fırınlayıpmı yesek kalorı mıktarları dusuyomus

menüm..

kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
peynir

ara:yok

öğle:
1 kase tarhana çorbası
2 dlm ekmek

ara:
1 avuç sarı leblebi