Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın fıstıklarrrrrrrrrr....

sevgililer gününü kutlamıyorum çünkü çoooook saçma bir gün boş verin öyle günleri....

senin sevgilin var hacı bizden geçti artık....sen ne aldın ben söyleyım hiçbir şey:9:

bi msj attım hacı şimdi ben bişey alsam kargo parası hediyeden daha pahalı olur:1::1::1::1:

ne kadar cimriyim:33::33::33::33: zaten küsüşmüştük akşam bilyosun ayyy iyiki bugün sevgililer günü barışamıcaktık ama hala kızgnım ve ben haklıyım:60::60::60::60::60:

günaydınlarrrrrr :16::16::16:

herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnn:16::16::16::16:

yarın tartı günü :21::21::21::21:

Günaydınlar olsunnn :16::16: offff offfff sevgililer günü demişkennnnn :9: sanırım daha önemli şeyler var hayatımızda :27: etkileyemiyor bunlar beni :30: duygusuz bişey oldum çıktım yahu :26::26:

cornim çok iyi anlıyorum seni şu an tıpkı yaşadıklarını yaşıyorum bilmiyorum sonu nereye gitcek hayırlısı istemekten tevekkül etmekten başka bişey gelmez elimizden

ne gzl söyledin tamda ondan işte cnm

günaydınn herkese sevgililer gününz kutlu mutlu çift halinde geçsin:1::1:

herkesin eşleri sevgilileri bugünden sonra anlayışlı olsun dur dedinmi dursun sus dedinmi sussun:60::60::60:

ben dün akşamki muhabbette iyiki yokmuşum kpss atama fln konuşulmuş kesin bunalıma girerdim:43:
ne diyelim Allah gönlümüze göre versin

Ölürüm senin o güzel enerjine yaaa :16::16: tatlı kız :16:

sevgililer gününü kutlamıyorum çünkü çoooook saçma bir gün boş verin öyle günleri....

Bencede kaptanım, ayyy çok akıllı bir takımız yahuu :9::9:

aaaaaaa olurmu ekonomiye can verin:1::1::1::1:

Alın verin ekonomiye can verin hahahahahaha :27:

.

anam siz bayan olarak böylr konuşuyosanız ben hiç eşime kızmıyım bende sen hiç romantik değilsin diyorum

ben zaten nbtçiyim bişey almadım ama hediye alınması hoşuma giderdi yani yeniyılda çiçekleri görünce mutlu oldum çok kuyruklu yıldız gibi kırk yılda bir olcak sanırım bu sevinmem

anam siz bayan olarak böylr konuşuyosanız ben hiç eşime kızmıyım bende sen hiç romantik değilsin diyorum

amann sallayın kızlar ya diyette olmasam belki güzel güzel yemekler falan yapardım ama maalesef diyetteyım......dünden de karnabahar arttı bir sürü napacam ben onları ya....

çoğunluktasınız ııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm bende bende size katılyım bari:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

[video=youtube;K_S1cgdGj60]http://www.youtube.com/watch?v=K_S1cgdGj60&feature=share[/video]

Kızlar çok huzurlu bir şarkı bu, bence sevgilinize ve eşinize böyle hediyeler ısmarlayın :9::9: benden 5. takımın güzellerine geliyorrr hahahahah

.

Ben yüzük alcaktım eşime dedimde ona çarşıya çıkamadığım için alamadım içimde kaldı alcam onu size ne alıyım

hergün ne yemek pişireceğim derdi benı yoruyor ya........bu hafta kesin + cıkacagım yediğim onca yemeğin katkısı tabi......cezalıyım bu hafta kesin:43::43::43::43:

kız cnm kız bakma sen burdakilere:1::1:
Yok be tatlım, kocam eve gelir gelmez pc yi ele geçirince giremedim :9::9::9: o bir kurşun kalem kızlar :9::9: ama onun kalemliğine kurban olurum ben :9::9:

kurşun kalem süpersin gamze bnmki daha ağaç halinde cok işi var cokkk:1::1:
.

Back
X