- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.101
kız cnm kız bakma sen burdakilere![]()
Tatlım böylelerini el birliği ile düzeltiriz..kapıya şunu yazalım..İtina ile yontulur hahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız cnm kız bakma sen burdakilere![]()
Tatlım böylelerini el birliği ile düzeltiriz..kapıya şunu yazalım..İtina ile yontulur hahahaha![]()
[video=youtube;K_S1cgdGj60]http://www.youtube.com/watch?v=K_S1cgdGj60&feature=share[/video]
Kızlar çok huzurlu bir şarkı bu, bence sevgilinize ve eşinize böyle hediyeler ısmarlayınbenden 5. takımın güzellerine geliyorrr hahahahah
.
hergün ne yemek pişireceğim derdi benı yoruyor ya........bu hafta kesin + cıkacagım yediğim onca yemeğin katkısı tabi......cezalıyım bu hafta kesin![]()
ayyy bgün kıyamıyorum dün olsaydı yontardıkkk![]()
valla tartılmışda artıları görmüş gibi yazmışsın.... zemin mi hazırlıyon kız yoksa...????
pazartesi bende tartıldım ve artı çıktım... hadi itiraf edeyim.. ama biliyordum çünkü iki gün üstüste çiğköfte partisi yaptık bizim evde eeee bende yedim tabe dedim bulgur bu bişicik olmas onun şişliğimiydi aldım mı bilmiyorum... zati öyle bi günde kilo alınmaz..
neysem ama hiiçççç takmadım dedim bu hafta yürüyüşüme yeniden başlıyorum hem dikkat ederim veririm cumaya kadar ... kendimi motive ettim ve inatla tartılmadım ondan sonra cuma süprüz olcak bana ne çıkıcam bilmiyorum ama ben beynimde kendimi eksi diye şartlandırıyorum bakalım kısmet....
valla tartılmışda artıları görmüş gibi yazmışsın.... zemin mi hazırlıyon kız yoksa...????
pazartesi bende tartıldım ve artı çıktım... hadi itiraf edeyim.. ama biliyordum çünkü iki gün üstüste çiğköfte partisi yaptık bizim evde eeee bende yedim tabe dedim bulgur bu bişicik olmas onun şişliğimiydi aldım mı bilmiyorum... zati öyle bi günde kilo alınmaz..
neysem ama hiiçççç takmadım dedim bu hafta yürüyüşüme yeniden başlıyorum hem dikkat ederim veririm cumaya kadar ... kendimi motive ettim ve inatla tartılmadım ondan sonra cuma süprüz olcak bana ne çıkıcam bilmiyorum ama ben beynimde kendimi eksi diye şartlandırıyorum bakalım kısmet....
Bu günlerde bende acayip şiş oluyorum :26: acaba sebebi nedir bilemedim..Mesela uyanıyorum parmaklarımı açarken acıyor..dudaklarımın etrafında bile hissediyorum bunu, neden oluyor bilemiyorum :26::26:
.
niye aklın almıyo anam kaç kilo verdiki 10-15 ... ahanda dalinde verdi 10 kilo kadar bir ayda
hani nerde nerde yeni arkadaşımız çabuk gelsin zaman kaybetmesinnnn![]()
merhaba arkadaşlar juju nun bahsettiği eski takım arkadaşı benim dün küçük oğlumun aşıları olduğu için hastaneye gitmiştim aşıdan sonra onun nazı niyazı derken akşam giremedim sabahtan beri de işyerinde tadilat olayları olduğu için pc başına nacak gelebildim bu bu arada jujumun mesajından alıntı yaparken yanlış yerden yapmışım sanırım biraz kendimden bahsedeyim kendimi bildim bileli kilo problemim olmuştu ama diyetisyenlere gidince güzel sonuç alıyordum ilk hamileliğimde 30 kg aldım sonra 25 kg sını verdim sonra sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 kilo ile 2. ye hamile kaldım 95 le 2. yi doğurdum gecen sene temmuzda diyetisyenle 75 e kadar düştüm ama dikkat etmediğim için şu aralar 78-79 kg oldum salı itibari ile de diyete başladım tekrar benim hikayem kısaca böyle inşallah hep birlikte kilo veririz
merhaba arkadaşlar juju nun bahsettiği eski takım arkadaşı benim dün küçük oğlumun aşıları olduğu için hastaneye gitmiştim aşıdan sonra onun nazı niyazı derken akşam giremedim sabahtan beri de işyerinde tadilat olayları olduğu için pc başına nacak gelebildim bu bu arada jujumun mesajından alıntı yaparken yanlış yerden yapmışım sanırım biraz kendimden bahsedeyim kendimi bildim bileli kilo problemim olmuştu ama diyetisyenlere gidince güzel sonuç alıyordum ilk hamileliğimde 30 kg aldım sonra 25 kg sını verdim sonra sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 kilo ile 2. ye hamile kaldım 95 le 2. yi doğurdum gecen sene temmuzda diyetisyenle 75 e kadar düştüm ama dikkat etmediğim için şu aralar 78-79 kg oldum salı itibari ile de diyete başladım tekrar benim hikayem kısaca böyle inşallah hep birlikte kilo veririz
Takıma hoşgeldin...merhaba arkadaşlar juju nun bahsettiği eski takım arkadaşı benim dün küçük oğlumun aşıları olduğu için hastaneye gitmiştim aşıdan sonra onun nazı niyazı derken akşam giremedim sabahtan beri de işyerinde tadilat olayları olduğu için pc başına nacak gelebildim bu bu arada jujumun mesajından alıntı yaparken yanlış yerden yapmışım sanırım biraz kendimden bahsedeyim kendimi bildim bileli kilo problemim olmuştu ama diyetisyenlere gidince güzel sonuç alıyordum ilk hamileliğimde 30 kg aldım sonra 25 kg sını verdim sonra sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 kilo ile 2. ye hamile kaldım 95 le 2. yi doğurdum gecen sene temmuzda diyetisyenle 75 e kadar düştüm ama dikkat etmediğim için şu aralar 78-79 kg oldum salı itibari ile de diyete başladım tekrar benim hikayem kısaca böyle inşallah hep birlikte kilo veririz
cornim çok iyi anlıyorum seni şu an tıpkı yaşadıklarını yaşıyorum bilmiyorum sonu nereye gitcek hayırlısı istemekten tevekkül etmekten başka bişey gelmez elimizden
ne gzl söyledin tamda ondan işte cnm
günaydınn herkese sevgililer gününz kutlu mutlu çift halinde geçsin
herkesin eşleri sevgilileri bugünden sonra anlayışlı olsun dur dedinmi dursun sus dedinmi sussun
ben dün akşamki muhabbette iyiki yokmuşum kpss atama fln konuşulmuş kesin bunalıma girerdim
ne diyelim Allah gönlümüze göre versin
İlahi emi!...amann sallayın kızlar ya diyette olmasam belki güzel güzel yemekler falan yapardım ama maalesef diyetteyım......dünden de karnabahar arttı bir sürü napacam ben onları ya....