Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kolay gelsin ben şimdi oturdum nttem çıkınca 1 saat falan uyudum sonra platese gittim başka hocanın dersine bizim hoca 1 saat yaptırıyodu bu hoca 1.5 saat yaptırdı ama varya resmen heppimizi ağlatttı çok sıkı yaptırdı topsuz latiksiz yaptırdı hemde kalça karın kol mahvettti eve eldim ordan pazara gittim şimdi eve girdim aldıklarımı yerleştirecem sonrada yemek yapacam

tarhana çorbası
pırasa yemeği
salata

çok yoruldum

banada bi kahve

bayagı yorulmussun bugün hemen sana dumanı üstünde bir türk kahvesi ısmarlıyorum hasret

Eki Görüntüle 634059

cnm benim favorim çok.....ama gofretlilerden en çok çokanatı severdim...bak severdim diyorum çünkü pabucu dama atıldı sebbei ise işte aşağıda ki mükemmel şeyyyy.....

Eki Görüntüle 634053

anemmmmmmmm ben yemedim bundan nasıl kaçırmışım ben bunu ya şimdi büyük bi boşluk hissediyorum içimde doldurmam lazım hemen bununla:52::52::52::52::52::52::52::52:

cnm benim favorim çok.....ama gofretlilerden en çok çokanatı severdim...bak severdim diyorum çünkü pabucu dama atıldı sebbei ise işte aşağıda ki mükemmel şeyyyy.....

Eki Görüntüle 634053

geçen gün migrosda tanıtıyorlardı baktım tadına süper bişey çok güel sonra bi tae aldım yarısını eşim yedi yarısını bennnnnnnnnnnn

benim kendisi minnacık sevgisi kocaman menüm:1:

sabah
2 kaşık pırasa(tavsiye ederım sabahın 7sinde süper gidiyo:27:)

öğlen
2 kaşık patates kavurması

akşam
1 kase mercimek çorbası
salata

az demeyin sakın cezalıyım :17:

su 1.5 oldu yatana kdr 3 olur
spor henüz yok eve yeni geldim dinlenym bakalım önce bi dimi ama:1:

canga browni albeni eti hoşbeş ülker çikolatalı gofret tobleron biskrem nutella cocostar halley daha sayımmı:1::1::1::1::1:

anemmmmmmmm ben yemedim bundan nasıl kaçırmışım ben bunu ya şimdi büyük bi boşluk hissediyorum içimde doldurmam lazım hemen bununla:52::52::52::52::52::52::52::52:

sen nasıl yedın o pırasayı yaaaaa:37::37::37::37:
bu arada bu çikolatanın kalorisi çok yüksek olmalı çünkü paketın ustunde yok..yazmamıslar:9::9::9:
kesinlikle denemelisin..eşim sadece beyaz çikolatalı gofret sevmesıne ragmen buna bayıldı....
dısında kalın bir katmanlı çikolatası mevcut:56::56::56::56:

Eki Görüntüle 634053

geçen gün migrosda tanıtıyorlardı baktım tadına süper bişey çok güel sonra bi tae aldım yarısını eşim yedi yarısını bennnnnnnnnnnn

allahh allah yaaa kızlar bılerekmı yapıyonuz yaaa burda tatlı canavarı yanı ben varken amacınız ne anacımm surda 1.7 kg verdım dıye dayandım suyaaa aaa dondurmeyın gozumu yakarım bu gezegenıı delırtmeyınn uleynnnnn:27::27::9:

yatsak kalksak incecik olsak yaaa tüm kilolar gitmis olsaaa ayy ne guzell olurrrrr:24::24:

canım sen bu türküyü sabaha kadar söylesen fısssssss........hııı ama şöyle bir fark var,
hani çocuklar birşey istedıgınde anneler zamanı var cocugum der....
onlarda ne zaman anneeeeeeeee derler....
annelerde;
yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan............................................................................................yatcan kalkcan yatcan kalkcan.......işte bende sana bunu söylüyorum rabişim....:1::1:

allahh allah yaaa kızlar bılerekmı yapıyonuz yaaa burda tatlı canavarı yanı ben varken amacınız ne anacımm surda 1.7 kg verdım dıye dayandım suyaaa aaa dondurmeyın gozumu yakarım bu gezegenıı delırtmeyınn uleynnnnn:27::27::9:

senin eşini merak edıyorum kacgundur tatlı yemıyorsun......noldu bizim hatuna diyor ,şaşırıyordur adamcağız:9::9::9:

canım sen bu türküyü sabaha kadar söylesen fısssssss........hııı ama şöyle bir fark var,
hani çocuklar birşey istedıgınde anneler zamanı var cocugum der....
onlarda ne zaman anneeeeeeeee derler....
annelerde;
yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan............................................................................................yatcan kalkcan yatcan kalkcan.......işte bende sana bunu söylüyorum rabişim....:1::1:

:9::9::9::9::9::9::9:superdi tugbamm cok guldum yaaaa:9::9:

eyyyyyyyyyyyy ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........ben salata yapmaya gidiyorum.herüflerin eve gelme saati yaklaşıyor........sonra görüşürükkkkkkkkk.......

senin eşini merak edıyorum kacgundur tatlı yemıyorsun......noldu bizim hatuna diyor ,şaşırıyordur adamcağız:9::9::9:

sorma yaa dun markete gıttık cıkolata alıyodu aklından bıle gecırme dedım askım ben yesem dedı ben yokken al ye delıllerı yok et ben varken asla dedımm yazık yaa bak vıcdan yaptım sımdıı:16::16::9::9:

merhaba kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim geçmişi okudum
hemen hemen herkes kilo vermiş tebrik ederim hepinizi...:38::38:
dalin kuzum 2 kiloyu nasıl verdin 1 haftada yaaa:29::nazar::nazar:
yaptığını uygulayayım diycem ama ben bayılır kalırım bi yere:1:

bu arada ben bu hızla sanırım bu yaza değil öteki yaza hedefime ancak uluşıcam:1:

( 67,2 / 67 / 0,2 / 0,3% )

düz hesap olmuş cnm:1:

hesaplamışsın çok tşk canım:38::38:

foto da isteriz isteriz :9::9::6::6::6::6:
$15022013907.webp$15022013907.webpoldu herhalde yemeğin resmi bu üfff ne zor işmiş ama şükür oldu

herkes gidiyor ben geliyorum..

ben gidiyorum herkes geliyor:1::1:

bende yemek yapıyorum gideyim ozaman akşama görüşürüz canlar:16:

sen nasıl yedın o pırasayı yaaaaa:37::37::37::37:
bu arada bu çikolatanın kalorisi çok yüksek olmalı çünkü paketın ustunde yok..yazmamıslar:9::9::9:
kesinlikle denemelisin..eşim sadece beyaz çikolatalı gofret sevmesıne ragmen buna bayıldı....
dısında kalın bir katmanlı çikolatası mevcut:56::56::56::56:
hay ben bu çikoları bulanın yaaaa para tuzağı bunlar kanmayın yemeyin skınnnn:1::1:
sorma yaa dun markete gıttık cıkolata alıyodu aklından bıle gecırme dedım askım ben yesem dedı ben yokken al ye delıllerı yok et ben varken asla dedımm yazık yaa bak vıcdan yaptım sımdıı:16::16::9::9:
:1::1::1:
bu erkeklere acısammı kızsammı karar veremıorm onceden kıızodum hep snra sızlerın yaptıklarını okyunca acımaya basladm:1::1::1:
merhaba kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim geçmişi okudum
hemen hemen herkes kilo vermiş tebrik ederim hepinizi...:38::38:
dalin kuzum 2 kiloyu nasıl verdin 1 haftada yaaa:29::nazar::nazar:
yaptığını uygulayayım diycem ama ben bayılır kalırım bi yere:1:

bu arada ben bu hızla sanırım bu yaza değil öteki yaza hedefime ancak uluşıcam:1:

hesaplamışsın çok tşk canım:38::38:

rica ederm cnm ne dmek

hay ben bu çikoları bulanın yaaaa para tuzağı bunlar kanmayın yemeyin skınnnn:1::1:
:1::1::1:
bu erkeklere acısammı kızsammı karar veremıorm onceden kıızodum hep snra sızlerın yaptıklarını okyunca acımaya basladm:1::1::1:

rica ederm cnm ne dmek

bugun herkes formda espriler havada ucusuyoo:9::9::9: buda guzeldı garfieldımm:9::9:

Back
X