Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dalin bebek nasıl oldu? Yazdın mı bilmiyorum geriye dönüp okuyamadım...İnşallah iyi olmuştur
ıyı cnm bugun daha ıyı sesı falan azda olsa duxeldı dıger oglumdada bugun kusma var hayırlısı bakalım
cahilliğime verinde bişey sormam lazm çatlıcam öğrenmessem:1: sayfanın altında topikte olanlar yazıyoya bazılarınızda + var o neki ben var anlamamak:26:
o yanında artı gordugun kısıler senın arkadas lıstende olanlar cnm
merhaba kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim geçmişi okudum
hemen hemen herkes kilo vermiş tebrik ederim hepinizi...:38::38:
dalin kuzum 2 kiloyu nasıl verdin 1 haftada yaaa:29::nazar::nazar:
yaptığını uygulayayım diycem ama ben bayılır kalırım bi yere:1:

bu arada ben bu hızla sanırım bu yaza değil öteki yaza hedefime ancak uluşıcam:1:

hesaplamışsın çok tşk canım:38::38:

bayılmazsın yahu ben bayılmıyosam kımse bayılmaz ben aclıga dayanamayan bı ınsanım hemen ellerım tıtrer ama ne hıkmetse beyınde fena bıtırmısım hıssetmıyorum aclık falan

Kızlar vakit çok az kaldı. Listeniz henüz paylaşılmamış. Juju yok mu?

juju geliceğni söylemişti eli kulagındadırrr

Juju'ya yardım eden birisi yok mu canım? Çünki Juju bu saate kalmazdı. En son paylaşım saati 18:00 bunu biliyor. Eğer takımda liste yapmayı bilen birisi varsa Juju yu beklemesin. Çünki saat geçti.

Juju'ya yardım eden birisi yok mu canım? Çünki Juju bu saate kalmazdı. En son paylaşım saati 18:00 bunu biliyor. Eğer takımda liste yapmayı bilen birisi varsa Juju yu beklemesin. Çünki saat geçti.

5.Takım 296. Etap
*JUJU* ( 86,70 / 87,00 / -0,30 / % -0,35 )
aysunayy ( 67,20 / 67,00 / 0,20 / % 0,30 )
dalin26 ( 81,50 / 79,40 / 2,10 / % 2,58 )
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 80,10 / 79,80 / 0,30 / % 0,37 )
garfield06 ( 68,60 / 68,20 / 0,40 / % 0,58 )
birsen-deniz ( 66,30 / 65,80 / 0,50 / % 0,75 )
cornella ( 69,60 / 69,50 / 0,10 / % 0,14 )
gibisankiacaba ( 90,10 / 90,10 / 0,00 / % 0,00 ) Kendi isteği ile ayrıldı
ukyo ( 72,70 / 71,60 / 1,10 / % 1,51 )
Gamze_M ( 67,60 / 66,90 / 0,70 / % 1,04 )
busramnmn ( 65,10 / 64,20 / 0,90 / % 1,38 )
chentiq ( 62,70 / 61,70 / 1,00 / % 1,59 )
rabyas ( 82,60 / 80,90 / 1,70 / % 2,06 ) Yeni Üye Hedef Kilo 70

cnm listemiz böyle ortalamada verılen kılo mıktarına gore hesaplıyoruz demı

5.Takım 296. Etap
*JUJU* ( 86,70 / 87,00 / -0,30 / % -0,35 )
aysunayy ( 67,20 / 67,00 / 0,20 / % 0,30 )
dalin26 ( 81,50 / 79,40 / 2,10 / % 2,58 )
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 80,10 / 79,80 / 0,30 / % 0,37 )
garfield06 ( 68,60 / 68,20 / 0,40 / % 0,58 )
birsen-deniz ( 66,30 / 65,80 / 0,50 / % 0,75 )
cornella ( 69,60 / 69,50 / 0,10 / % 0,14 )
gibisankiacaba ( 90,10 / 90,10 / 0,00 / % 0,00 ) Kendi isteği ile ayrıldı
ukyo ( 72,70 / 71,60 / 1,10 / % 1,51 )
Gamze_M ( 67,60 / 66,90 / 0,70 / % 1,04 )
busramnmn ( 65,10 / 64,20 / 0,90 / % 1,38 )
chentiq ( 62,70 / 61,70 / 1,00 / % 1,59 )
rabyas ( 82,60 / 80,90 / 1,70 / % 2,06 ) Yeni Üye Hedef Kilo 70

cnm listemiz böyle ortalamada verılen kılo mıktarına gore hesaplıyoruz demı

ortalamamız sanıırm 0,62 oluo

Sevgili arkadaşlarım hemen menümü paylaşıyorum.. :16::16:

Sabah: Akşamdan kalma karnıbahar vardı ziyan olmasın diye onu yedim :26::26: 1 porsiyondu
Yarım dilim kepek ekmeği
1 k.k. kaşar peyniri

Ara: yok

:56::56::56::56:

Öğle: 1 kurabiye
Yarım kase pudıng
1 lokmalık börek

Ara: Yok

Akşam: 1 kase yayla çorbası

Ara: 1 meyve yemeyi düşünüyorum.

Su: yaklaşık 2 litre içtim, içmeye devam ediyorum

Spor: 100 mekik :8: 50 ip atlama :emir_bebek:

.

kızlarr menümü paylasıyorumm

sabah yok gec kalktım

öğle
1 kase corba
2 dilim ekmek
peynir

ara
3 hurma

aksam
1 tabak haslanmıs makarna uzeri yogurt
1-2 tursu

su:2 lt su tamamlandı daha icerim
spor: yapmadım ama esimle dısarı cıkıcaz yuruyus yapcazzz:21:

ancak geldim eve... planların dışında nedenlerden ötürü sürekli bir engel çıktı bugün allah kahretsin... güya 3-4 gibi evde olucak bildirimi yapacaktım ... çok canım sıkıldı bu duruma normalde yaptığım bişi değil.

bu ders olsun artık iki takım kaptanına ihtiyacımız olucak bu gibi durumlarda benim yerimi dolduracak 2 kişi belirlemeliyiz biri olmazsa öbürü yapabilmeli bildirimi...

geçen hafta yaşadığım sıkıntıyı bu haftada yaşadım malesef zamanında tüm bildirimler yapılsa böyle bir sorun yaşamıcaktık ..... geldi mi biricikoglumertug son hatırladığım nette sorunu vardı ama illaki bildirimi yaparım demişt... offffffffffffff offffff

bu arada bu hafta 3. olduk sayemde ben + çıkmasaydım sizler gibi verseydim belki birincilik yine bizdeydi...

hem + çıktım hem listeye yetişemedim canım sıkkın .. çıkıyorum ben..

bu nedenle takıma ceza gelirmi bilmem ...:(

Son düzenleme:
ancak geldim eve... planların dışında nedenlerden ötürü sürekli bir engel çıktı bugün allah kahretsin... güya 3-4 gibi evde olucak bildirimi yapacaktım ... çok canım sıkıldı bu duruma normalde yaptığım bişi değil.

bu ders olsun artık iki takım kaptanına ihtiyacımız olucak bu gibi durumlarda benim yerimi dolduracak 2 kişi belirlemeliyiz biri olmazsa öbürü yapabilmeli bildirimi...

geçen hafta yaşadığım sıkıntıyı bu haftada yaşadım malesef zamanında tüm bildirimler yapılsa böyle bir sorun yaşamıcaktık ..... geldi mi biricikoglumertug son hatırladığım nette sorunu vardı ama illaki bildirimi yaparım demişt... offffffffffffff offffff

bu arada bu hafta 3. olduk sayemde ben + çıkmasaydım sizler gibi verseydim belki birincilik yine bizdeydi...

Amaniiiin skma canini kaptanim jujucum :( napalim bu haftada boyle olsun haftaya daha iyi yapariz :(

Eki Görüntüle 634066 Eki Görüntüle 634066 oldu herhalde yemeğin resmi bu üfff ne zor işmiş ama şükür oldu

eline sağlık cnm......

hay ben bu çikoları bulanın yaaaa para tuzağı bunlar kanmayın yemeyin skınnnn:1::1:
:1::1::1:
bu erkeklere acısammı kızsammı karar veremıorm onceden kıızodum hep snra sızlerın yaptıklarını okyunca acımaya basladm:1::1::1:

rica ederm cnm ne dmek

cızz tosbaa barnaklarına noldu.....:9::9::9::9::9: yafriiiimmmmmmm benimm.....

Ellerine sağlık canımm :56::56:

.

hahahahahaha Cornimmmm :33::33::33: benim avatarım senin avatarını döver :51: :33: :1::1::1:

.

yazık değil mi bu kediye..ne canı varda şınav çektiriyon hayvana:9::9::9::9::9::9: benimkiler bildiğin tosundu:9::9::9::9::9::9:

juju sıkma canını sonucta elde olan sebeeplerden dolayı değil ki.......
ceza derken? ne gibi cezalar veriliyor......
bu arada biricikoğlummert gelmedi........gelecegını söylemişti ama maalesef........

Menumu de yazayim

Sabah: 2 tane ufak pogaca sekersiz cay
Ara: sekersiz cay ve kahve
Oglen: 2 kasik pilav 4 kasik tavuklu mantar 3 kasik yogurt
Ara: bi tane cigkofte yesil cay
Aksam: bi kase corba ve haslanmis sebze

2 litre su

olayı cok net bılmıyorum ne gıbı ceza gelıyo falan ama uzulme bu kadar meltemcımm yaaa bız bı TAKIMız sonucta dımı ıyı ve kotu anlarda bırbırımıze destek olmalıyız kı takım oldugumuz bu sekılde anlasılırr... haftaya bırıncı oluruzz ne olacakkk :16::16:

menüm..

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dl buğday ekmeği
5 zeytin
peynir çeşitleri

ara:
yok

öğle:
1 kase tarhana çorbası
2 dl ekmek

ara:
1 avuç sarı leblebi

akşam:
1 tabak tavuklu mantar sote
2 bardak ayran
mevsi salata

suyumu az içtim bugün:50:

sporumu yapaadım adetim başladı belikm çok ağrıyor:50:

sabah
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara öğün
1 muz

öğlen

1 kase sütlaç
1 dilim kek bu benim ödülüm 1.100 gram verdimya

akşam

yarım kase tarhana çorbası
1 küçük el kadar gözleme bu da ödülüm olsun nnnnnnneeeeeeeee olurrrrrrrrr

spor

1.5 saat plates
1.5 saat açık hava normal tempo yürüyüş

suuuuuuuuu

çok içmedim sanki

sen bizi gönlümüzün birincisisin hiç bşey olaz sen beklein sordun bricik gelmedi senin ne suçun varki + çıkmanda çok önemli değil vücut bu duaksaması normal

en büyük başkan bizim başkan

gönülerin sultanı

menü bildirimi......
sabah: 4 çatal pasta

öğlen: 3-4 adet çiğ sarma(yanlış okumadınız sararken götürdüm)

akşam: 5-6 adet sarma
yoğurtlu salata.....

yarım kahve fincanı salep....

evet bugünüm rezalet geçmiş......telafi edeceğim :43:

suyumu içiyorum.....
spor hala yapmadım....birazdan yapayım da ne yapcam :/ 50 adet mekik çekeyım .....

Son düzenleme:
menü bildirimi......
sabah: 4 çatal pasta

öğlen: 3-4 adet çiğ sarma(yanlış okumadınız sararken götürdüm)

akşam: 5-6 adet sarma
yoğurtlu salata.....

yarım kahve fincanı salep....

evet bugünüm rezalet geçmiş......telafi edeceğim :43:

oooooooooooo yooooooooooo naptın sen cornellam tugbamm catallar falan :9::9: dıgerlerı normal bee catal harıc cok yememısınkııı rezalet degıl yanı tabı benceee.....:16:

Back
X