Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende diyet yapınca iyice bir hamaratlaşıyorum.mazoşist miyim neyim......

gamze niye yalnızsın cnm......

Eşim çalışıyor cumartesileri de, bu gün de arkadaşlarıyla gitti :43::43: ben çok yalnız kalırım gülüm yaa, :26: bura varda sıkılmıyorum allahıma çok şükür :9::9:

.

Yok bitanem :26: bizim bebek problemimiz var 12 yıldır olmuyor :26::26: artık tamamen teslim olduk ve bekliyoruz, yapabilecek her şeyi yaptık sayılır :44:

.
bizm de yok beebeğimiz umarım hayırlısıyla olur inşallah olmasaa sabrını verir inşallah

cornimm hızına yetişmek ne mümkün :1::1: benimde vardı yarın kahvaltıya misafir, gelemiyormuş işi çıkmış :26: napalım bizde yine 2 kişi yaparız kahvaltımızı :1::1:

.

MAŞALLAH misafir eksik olmasın hiç

Evvett kızlar işte benüm menüm :9:

Sabah: 1 k.k. kaşar peynir
1 domates
1 bardak süt

Ara: yok

:56::56::56::56:

Öğle: 2 baget kadar tavuk ve 2 köfte ızgara
1 bardak Cola ( zero )
1 kaşık yoğurtlu makarna

Ara: yok

Akşam: 2 dilim kepek ekmeğine labne peynir sürdüm ve yedim
1 bardak cola ( zero )

Ara: 4 adet Eti Form light mısır ve pirinç patlağı yemeği düşünüyorum..
4 adet kalorisi: 80 ayrıca yağ ve şeker ilavesiz..

Su: içmeye devam

Spor: 300 kalori yaktım eliptikte, 100 mekik ve 50 de ip atladım

.

oralarda kola gördüm sanki cıssssssssssssss cısssssssssssss

bugunku menume gelinceeeeeee biraz kötü gibi oldu ama bakalımmmm ne diceksniz :21:

sabah: domates soslu yarım tanecik sosis yedim.peynir roka 1 dilim ekmek ve yeşil çay

ara ve öğlen karışık : :1: bir büyük bardak muzlu süt yaptım.1 muz ve light süt 5 badem

akşam : bi kase çorba bi kase yogurt ve yarım dilim ekmek

ara: bir kivi veya bir havuç

1 saat pilates 3 litreye yakın su

güzel menü olmuş

kızlar acele menumu yazıp cıkmam lazım

sabah 2 su bardagı detoks corbam 1 kase haslanmıs yagsıuz et ve klasık kahvaltı ekmeksız
ara detoks corbam

ogle detoks corbam yagsız haslanmıs et salata
ara detoks corbam

aksam detoks corbam yagsız haslanmıs et salata yopgurt ekmeksız
ara yok e yeter daaa :1::1:

su 3 lıtre
spor 30 mekık kısmetse elıptık yapmam lazım ama cocuklar tepemde
neyse bı yorumlayın bakalım cıtırlar ben kaçar ugrarım gene

ay kaçamagımı solemeyı unuttum dıye gerı geldım 1 avuc kadar cıtos kıvır kıvır hihihiih

dalin sabah akşam çorba et.. nasıl yani ben hiç anlamadım bu olayı... kaç litre çorba içiyorsun sen

sabah
1 dilim ekmek
kıyma kavurması 4 5 çatal
1 kaşık reçel

ara öğün
1 elma

öğlen
fında tavuk
1 kase yoğurt

akşam
3 tane çizi

suuuuuuuuuuu
içtim
spor
bugün yapmaım

reçel çorba kaşığı ise kötü.. akşam da kötü.. güzel bir şeyler yeseydin keşke..

cok pıs pasta borek hamurısı yapasım var kendımı zor tutuyorum heee:52::52::52:

yap tatlım... yapmak serbest yemek yasak :ssz::ssz:

Cornicim... Hani biz spor kankisiydik hiç olmadı bu hafta.. hiç dürtmedik birbirimizi. senin avatarlara bayılıyorum ben. sürekli hareketli enerjik.. bir de o etleri dalinin detoksu için aldım.. günde 300 yesen 300*7 den 2 kilo ediyor haftada... bir de 300 de ne var diyor ya.. aman allah ım.. ben hiç o kadar yemem..:24::24::24:

Yok bitanem :26: bizim bebek problemimiz var 12 yıldır olmuyor :26::26: artık tamamen teslim olduk ve bekliyoruz, yapabilecek her şeyi yaptık sayılır :44:

.

kac yasındasın gamzemm senn?? neden teslım oluyorsunuz tedavıye falan basvurdunuz mu rabbım gonlunuze gore verır ınsallahh hayırlısyla... bızde ıstıyoruz bende pkos cıktı hafta ıcı tekrar doktora gıdıcem bakalım ne dıcekk....

bende var ama kadınlar kulubnde okumuştum bi ilaç var kabızlık için onu toz şeklindeya sulandırıp brnuna sürüyosun çok çabuk biiyomuş

ilk kez duydum canım denedınmı peki?

kac yasındasın gamzemm senn?? neden teslım oluyorsunuz tedavıye falan basvurdunuz mu rabbım gonlunuze gore verır ınsallahh hayırlısyla... bızde ıstıyoruz bende pkos cıktı hafta ıcı tekrar doktora gıdıcem bakalım ne dıcekk....

ilk kez duydum canım denedınmı peki?

Ben 8 şubatta 32 oldum canım :9: yaptık bitanem ve tabiki yapmaya devam ediceğiz :9::9: durmak yok, yaşıyorsak umut var demektir :9::9:

.

Eşim çalışıyor cumartesileri de, bu gün de arkadaşlarıyla gitti :43::43: ben çok yalnız kalırım gülüm yaa, :26: bura varda sıkılmıyorum allahıma çok şükür :9::9:

.

ah canım ya sende tek kalma eşin olmadıgında ailenın yanına git.......gerçi sana dıyorum ama bende çok yalnız kalıyorum özellikle yazın......eşimi çok az görüyorum.....

slm kızlar .. eve geldim. kız kardeşim bende kalıcak bu hafta da idare edin artık beni.. zati ben olmadan da gayet iyisiniz seviyorum hepinizi....

bu arada herkes bizim takıma girmek istiyo bende şaşırdım yakında 20 kişi olucaz ki oda kurallara aykırı...

kızlar yardımcı konusunda ciddiydim ben bilmem iki kişi gönüllü olsun bana yardıma .. her hafta böyle sorun çıkacak değil ya işte bu haftaki gibi aksaklıklarda müdahale edebilmeli takımdan birisi..bi düşünün bunu

iyi akşamlar kuzucuklarım
şehir dışından teyzem geldi bütün gün dışardaydık onu gezdirdim şimdide bizde.. katılamadım bugün aranıza kusuruma bakmayın

menüm

sabah
1 dilim ekmek
3 çatal beyaz peynr
2 zeytin
1 domates

öğle
1 bardak ayran
yarım lahmacun

akşam
1 tavuk baget
1 bardak ayran

affınıza sığınıyorum kızlar paylaşım yazamadım geçmişide okuyamadım pc açık arada gelir yazarım

slm kızlar .. eve geldim. kız kardeşim bende kalıcak bu hafta da idare edin artık beni.. zati ben olmadan da gayet iyisiniz seviyorum hepinizi....

bu arada herkes bizim takıma girmek istiyo bende şaşırdım yakında 20 kişi olucaz ki oda kurallara aykırı...

kızlar yardımcı konusunda ciddiydim ben bilmem iki kişi gönüllü olsun bana yardıma .. her hafta böyle sorun çıkacak değil ya işte bu haftaki gibi aksaklıklarda müdahale edebilmeli takımdan birisi..bi düşünün bunu

Hoş geldin kaptanım, özlettinn :9::9:

.

ben olurdm juju ama nbtçi olduğum günler sıkıntı olur cuma nbtim olursa yazamam sonuçları bence evde olnlardan 2 kişi olabilir seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ben olurdm juju ama nbtçi olduğum günler sıkıntı olur cuma nbtim olursa yazamam sonuçları bence evde olnlardan 2 kişi olabilir seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Ben anlasam yardımcı olmaya çalışırım ama anlayamıyorum :26::26: Tubişşş fena anlıyor yalnız :9::9::9:

.

.

Ben anlasam yardımcı olmaya çalışırım ama anlayamıyorum :26::26: Tubişşş fena anlıyor yalnız :9::9::9:

.

kuzum benim bişiden anladıgım yok jujunun gönderdiği excelden yapıyordum:9::9::9::9::9::9::9: ama mecbur öğrenmeliyiz bu sekılde juju da zor durumda kalıyor......her takımda takım kaptanının bir yardımcısı var.......bizim takımda da gönüllü yok mu?????????????????

Tabletten yaziyorum onun icinde alinti yapamiyorum , bilgisayarima el kondu resmen . Kizlar pek zorluk yok zaten ben dosyayi isteyen herkese yolladim kiloyu girrince degerler zaten geliyor. Hafta icii alistirma yapariz

ben yardmcı olabilirm aslında jujuya isterseniz tam olarak ne yapmam gerektiği söylenırse ama baska gonullu varsa seve seve çekilbilirim:1:

dalin bu çorbayı nasıl içiyorsun ya:50::50::50::50::50:

dayanılacak gibi değil......geçen hafta yaptım ama çöpü boyladı......
lımon sıkıyorum tuz koyuyorum ve pul bıberle tatlandı ben severek ıcıyorum
Bugün pazarı topladım vallaha..:1::1::1::1: Her şeyi aldım. Çok renkli bir menü göreceksiniz bu hafta..:46::46::46:

Dalincim dünyanın etini aldık bak... Paso haşlama yiyeceğiz.. 300 gr olduğuna eminsin değil mi? 3 kilo et aldırdım battık bu hafta!:53::53:
cnm gecmıstede acıklaıdmya eger sut yogurt yumurta tuketmıyosan en az 300 grm yemen lazım eger bunları tuketırsen her ogunde bır kucuk corba kasesıne kup kup dogranmıs tavla zarından daha buyuk ebatta 10 kup et yesen yeter ama yogurt sut yumurta tuketmen sart.ıllakı haslama yemende gerekmez ızgarada yapabılrısın ben seyde yapıorum etlerı haslıyorum patates sogan domates bıber dogruyorum patatesler yuvarlak domatesler halka halka bıberler uzun uzun sogasnlarıda juljen dograyıp etın suyuna hafıf salca ve tuz koyuyorum fırınlıyorum lezzetlı oluyo ama genelde haslayıp suzup tuzsuz yıyorum
MAŞALLAH misafir eksik olmasın hiç

oralarda kola gördüm sanki cıssssssssssssss cısssssssssssss

güzel menü olmuş

dalin sabah akşam çorba et.. nasıl yani ben hiç anlamadım bu olayı... kaç litre çorba içiyorsun sen

reçel çorba kaşığı ise kötü.. akşam da kötü.. güzel bir şeyler yeseydin keşke..

yap tatlım... yapmak serbest yemek yasak :ssz::ssz:

Cornicim... Hani biz spor kankisiydik hiç olmadı bu hafta.. hiç dürtmedik birbirimizi. senin avatarlara bayılıyorum ben. sürekli hareketli enerjik.. bir de o etleri dalinin detoksu için aldım.. günde 300 yesen 300*7 den 2 kilo ediyor haftada... bir de 300 de ne var diyor ya.. aman allah ım.. ben hiç o kadar yemem..:24::24::24:

yokya bu kız taktı 300 grm ete yedı basımın etını 300-500-300-500 bak tatlım sana bı sonrakı msjda detaylı anlatıcam

Back
X