Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o ses başladııııııııııııııııııııııııııııııııı final gecesi...

murat bozla geçen yarışmanın 1.si düet yapmış onu söylüyorlar:24::24::24::24::24::24:

bide renkli yazalım o0lcakmıkı şimdi bide başhekim teftişe gelirse oda beni mor yapar artık[sıze=3][/sıze]

aynen aysuncum ya suan bnmkıde tee oteden bana bakıo ben ona uzaktan sevısıyoruza ole dıyorumkı len ordan berı zayıflatamazmısın benı kıs kıs kıss dıye ses cıkarıyo oda:17::17::17:

:9::9::9::9::9:
evet kızlar belki kovar da gider azıcık yakından ilgilenirim dedim ama yok anacım..:9:

bi de o ses başladı ohhh oturdum sefa sürüyorum bari yeşil çay yapayım kendime gideceğim yok:9:

ukyocum o parti bitti yenısı geldı bızım bebeler cok olunca kayıntı eksık olmuyo ıstersenız cekeyım resımlerını kule yapayım çıkıları :1::1::1: dolap cakılı zaten pınguler alpelalar dondurmalar ama cıs bolumunde durdukları ıcın hıc yemek aklıma gelmıyo yemıyorum yanı az evvel karnıom acıkır gıbı oldu bı tane galeta attım azıma kepeklı catur cutur onu yedım

tugbacım bu yazı tarzı ıyımı :51::51::51: tugba varya ben 100 grm vermıs olursam kuzucum dıyete devam edemem ya bırakırım gıbıme gelıyo kendıme naasıl yedırırım ben bunu pöff bu hafta ıcımde hıc kılo verıceme daır bı umut yok nıye bole oldukı kaptan ızın versede yaqrın bı tartılsam acaba cumadann bu yana hıc veremedımmı dıye

bu da çok büyük olmuşş:33::33::33::33: bana bir şey begendırmek zor....:1:

yemem beni kes gene yemem:1:

ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çok:1:

çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şiş:43::43:

:1::1::1::1:

yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppi:1:

cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusss:1:

ip atla cnm baya kalori yaktırıo zıp zıp zıp:1:

üzülme ya......bu konuyu sonra konusuruz:54: senın için en iyisi neyse onu yap ama.....

ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın :43:
gene en fazla harcatan eliptiktir canım devam:8:

evet cnm sıkılıyo insan benim derdimde aynı..demiştim hatırlarsın ilk zamanlar..
hareketli müzikle oluyo ancak..kulklığı takıp ritim tutacaksın yoksa zorlanıyo insan..:26:
benim yanıbaşımda şu an bana bakıyo mesela:27:

menün güzel cornim:16:
geçmiş olsun cnm:26:

canım yazı yazdığın yerde B var büyük...yazını seçip ona tıklarsa koyu yazar...A yazını seçip buna tıklarsan hangi renk istersen o yazar..:34:[/QUOTE]

tşkler canımcım......

hahahaha çeçil peynire bayıldım :1::1:

.

dene tadı cok güzelllllll:56:

kızlar beni kovun:22:

eliptiğimi yapayım gece olacak hala oturuyorum:52
:

ben seni kovamam kiiii:16: ama sporunu yap....

bakalım oldumuki

olmus kusum ...siyah yazacagın zaman renk secmene gerek yok:34::34::34: sadece B ye tıklaman yeterli o zaman:34:

kızlar beni kovun:22:

eliptiğimi yapayım gece olacak hala oturuyorum:52
:

hadi cnm spora sen bak yapmazsan yağlar yerleşir vücüduna selülitler böyle bütün ihtişamıyla yuva kurar bacaklarına simitler bel bölgeni lımbır lımbır yapar
basenler zaten ayrı bi felaket bak gidersen taş gbi hatun olursun hadi cicim murat bz kurtrmıcak senı hadi yavrucum:60::60:

hu hu komşular renkli nasıl oluuyor onuda anlatında tam olsun

Canım renkli yazmanın ayarını forum ayarlarından yapıcaksın..Forum ayarlarım >>>>> çeşitli seçenekler >>>>> Mesaj editörü >>>>>> Standart Editör - Toolbar ' tıkladığında ve ayarları kaydettiğinde mesaj yazarken önüne menü çıkacaktır :16::16:

.

hadi cnm spora sen bak yapmazsan yağlar yerleşir vücüduna selülitler böyle bütün ihtişamıyla yuva kurar bacaklarına simitler bel bölgeni lımbır lımbır yapar
basenler zaten ayrı bi felaket bak gidersen taş gbi hatun olursun hadi cicim murat bz kurtrmıcak senı hadi yavrucum:60::60:

ayyyy usain bolt gibi koşasım geldi bu mesajdan sonra:9::9::9::9::9:

Back
X