- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.961
bu seferde olmazsa varya rezil olduk sosyeteye 2 üniversite bitirdik vallahi ortada tık yokcolor="#4b0082"][/color]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi cnm spora sen bak yapmazsan yağlar yerleşir vücüduna selülitler böyle bütün ihtişamıyla yuva kurar bacaklarına simitler bel bölgeni lımbır lımbır yapar
basenler zaten ayrı bi felaket bak gidersen taş gbi hatun olursun hadi cicim murat bz kurtrmıcak senı hadi yavrucum![]()
valla elimden gelse dükkan sizin ama millet şimdi 94-95 kpss ile giriyormuş (inş. müh.) ben 15 sene önce üniversiteden yatay geçişle dsi ye girmiştimtoplight benide alsana basım dsi ye yaaaa
canım bitanem menüm
sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa
1 dilim ekmek
öğlen
8 badem
akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem![]()
cornella cım canım hakkaten zorlaştırmışlar bi de taşra da kpss puanları daha düşük genel müdürlük olunca burda biraz daha yüksek maalesefdsi süper ya....şimdi girmek zordur ama şahnur ne yapmamız lazım girmek için? 40 takla atsak yıne zor
OPERIM CNM SENIN ICIN.YOK TUTKULAR DUIRUYO VE UZERINE DAHA NELER EKLENDI BI GORSEN HEPSINI TOPLAYIP RESIM CEKECEM UZAK DURUYORUM KOSKOCA 1 AYDA 1 PAKET TUTKU KAÇAMAGIM OLDU ONUMU BASIMA KAKIYONUZ.BEN TEK OGUNDE PASTALAR POGACALAR BOREKLER CIKOLAR COLALAR YEDIGIMI GORSDUNUZMU HIC.hem bıde solebı soz vardır bnm dedıgımı yap yaptıgımı yapma dıye.ben hepımız kılo verelım herkes zayıflasın ıstedıgı bedene ulassın dıye solemıstımama yedım lafı.saolsun tubacımda bnm solemeye calıstıgımı sen solemısın hay yasa der gıbı gulmus.kızlar ben acık konusmayı severım hıc dolambacla ısım olmaz son gunlerde topıkte gonderılerım ya gorunmuyor ya gormezden gelınıyor hıc cvp alamıyorum menulerıme yorum yok.saolsun chentıq ve juju dısında dıger tum arkadaslarımdan bı sogukluk sezıyorum.sebebını ne acaba.farkında olmadan bı patavatsızlıkmı ettım dıye dusunuyorum yazılarımı gozden gecırıyorum.gene acık konusucam ozellıkle tugba dan asırı bı sogukluk sezıyorum hayırdır ıns.bakıyorum muhabbet edılıyor ne guzel bende katılmak ıcın bısey yazıyorum bekle beklekı cvp gelsın tugba gamze rabıa ozellıkle sız ucunuz ya gormuyosunuz yada gormezden gelıosunuz kızmayın gucenmeyın.bısey soruyorum yada soluyorum bakıyorum asaya kım var dıye genelde gamze ve cornella goruyorum sımdı yazar kızlar dıytorum bakıyorum cvp yok ıkısıde cıkmıs ama bırbırlerı bır msj yazdıgında hıc es gectıklerınıde gormedım ne yalan solım.hıcbır topıge bu kadar ısınmamıstım bnm gecmısı kontrol edersenız hıc bı topıkte bole uzun paylasımlarım yoktur burdada olmazdı ama sızlerı gercekten sevıyorum ve herbırınızı samımı buluyorum.sans dıyorum bukadar tatlı ınsanın aynı takıma toplanması bıtanedemı arıza olmaz arkadas dıorum.ama bu son gunlerdekı sezdıgım bu7 sogukluk benı takımda paylasım yapmamaya ıtıyor bırkaç kezde dıle getırdım hep olesıne cvplar aldım.frketmeden bırınızı kıracak bısıymı dedım yada yaptım lutfen bole bı durum varsa bılmek ısterım.ben gene acık konusmayı secıyorum kızmak yok ınanın bu durum benı payalsım yapmamaya ıtıyor nasılsa cvp alamıyorum gırgır samata sohbet eden arkadaslarım bnm yazdıkalrımı okuyup gecıyor anlamıyorum.ç
sıcak ıcıyorum cnm bırde yarım lahana ıle yaptıgım 3-4 gun gıdıyor ısıtıp ısıtıp ıcıyorum
valla eskiden çok severdim ama 2 çocuk olduktan sonra kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyo yolda çok zaman kaybı koşturmaca çok şöyle küçük bir şehirde kafamı dinlemek isterdim trafik falan berbat oldu iyice yaaankarayı sevmiyormusun
ben orada doğdum büyüdüm öyle özlüyorum ki.
istersen yer değiştirebiliriz.
pırasayı sabah sabah iyi yiyorsun cnm yaa ben akşamları bile zor yiyorum onu
detoks yapıyorsun sanırım baya az yemişsin.
ama ben beğendim.
sende çok az yemişsin canım..
yada be çok yüyorum o yüzden az geliyo bana![]()
ayyyy usain bolt gibi koşasım geldi bu mesajdan sonra![]()
sabah
1 dilim ekmek üstüne labne
ara
1 portakal küçük
7 badem
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli bezelye
ara
1 elma
7 fındık
akşam
1 dilim ekmek,
1 tabak tavuk cigeri
1 küçük kase çoooook az şekerle yapılmış sütlaç...
ama yemeseydim keşke fazla geldi soda içiç şişdim
valla elimden gelse dükkan sizin ama millet şimdi 94-95 kpss ile giriyormuş (inş. müh.) ben 15 sene önce üniversiteden yatay geçişle dsi ye girmiştim
sabah sabah pırasa nasıl oluyo bana garip geldi severim pırasayı ama sabah hiç denemedim
cornella cım canım hakkaten zorlaştırmışlar bi de taşra da kpss puanları daha düşük genel müdürlük olunca burda biraz daha yüksek maalesef
peki dalin26 soğuk olsa da işe yarar mı acaba? benim işyerine getirirsem ısıtma imkanım olmaz da
bu arada ben 3-4 gündür takıma yazıyorum sen bi soğukluk diyorsun yaa sanmıyorum canım öyle olduğunu sen paylaşım yapmaya devam et de ben bişeyi merak ediyorum senin anlayabildiğim kadarıyla 3 tane çocuğun var nasıl dayanıyosun bu kadar az yemeye ve spor yapmaya nasıl vakit bulabiliyorsun ben mi çok beceriksizim senin azmine hayran kaldım
valla eskiden çok severdim ama 2 çocuk olduktan sonra kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyo yolda çok zaman kaybı koşturmaca çok şöyle küçük bir şehirde kafamı dinlemek isterdim trafik falan berbat oldu iyice yaa
bu seferde olmazsa varya rezil olduk sosyeteye 2 üniversite bitirdik vallahi ortada tık yokcolor="#4b0082"][/color]
bnm direk uçasım gelyoooo bendenmi çıkmış bu cümlelerayyyy usain bolt gibi koşasım geldi bu mesajdan sonra![]()
bn alcm 2014te 95valla elimden gelse dükkan sizin ama millet şimdi 94-95 kpss ile giriyormuş (inş. müh.) ben 15 sene önce üniversiteden yatay geçişle dsi ye girmiştim
sabah sabah pırasa nasıl oluyo bana garip geldi severim pırasayı ama sabah hiç denemedim
cornella cım canım hakkaten zorlaştırmışlar bi de taşra da kpss puanları daha düşük genel müdürlük olunca burda biraz daha yüksek maalesef
peki dalin26 soğuk olsa da işe yarar mı acaba? benim işyerine getirirsem ısıtma imkanım olmaz da
bu arada ben 3-4 gündür takıma yazıyorum sen bi soğukluk diyorsun yaa sanmıyorum canım öyle olduğunu sen paylaşım yapmaya devam et de ben bişeyi merak ediyorum senin anlayabildiğim kadarıyla 3 tane çocuğun var nasıl dayanıyosun bu kadar az yemeye ve spor yapmaya nasıl vakit bulabiliyorsun ben mi çok beceriksizim senin azmine hayran kaldım
valla eskiden çok severdim ama 2 çocuk olduktan sonra kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyo yolda çok zaman kaybı koşturmaca çok şöyle küçük bir şehirde kafamı dinlemek isterdim trafik falan berbat oldu iyice yaa
sabah
ara
1 portakal küçük
7 badem
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli bezelye
ara
1 elma
7 fındık
akşam
1 dilim ekmek,
1 tabak tavuk cigeri
bugün kızların menüleri o kdr azdıki seninkı fazla gbi geldı kaptanım bana ama durdum bi detaylı ınceledım sutlaç dıısnda bı fazlalık yok oda az sekerlıymıs afyet olsunnnsabah
ara
1 portakal küçük
7 badem
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli bezelye
ara
1 elma
7 fındık
akşam
1 dilim ekmek,
1 tabak tavuk cigeri
bnm direk uçasım gelyoooo bendenmi çıkmış bu cümleler
bn alcm 2014te 95
cnm valla uyku açıyo pırasa sabah limonlu limonlu iyi gdio
Hayatım yaaaaaa yardım ette bizde alalımyaş geçiyor
vakit kaybettiğim yeter
![]()
.
tavuk ciğer miiiiiiiiiiii
sağlıklı bir menu olmus...
Afiyet olsun sevgili kaptanımşöyle baktığında akşam yemeğinde fazlalık yok gibi ama hepside felaket doyurucu gıdalar..Belkide şişkinlik ondan olmuştur :26:
.
bugün kızların menüleri o kdr azdıki seninkı fazla gbi geldı kaptanım bana ama durdum bi detaylı ınceledım sutlaç dıısnda bı fazlalık yok oda az sekerlıymıs afyet olsunnn![]()
valla kızlar ben de sizinkine yorum yapmaya korktum valla cezalıyız felan dediniz ama bazılarınız abartmış bence...
yediklerime gelince ciğer protein olduğu için zaten başlı başına doyurucu ama sütlacıda dünden yaptım bilerek yiyim diye şekerini az koydum küçük kaselere döktüm aklım ondaydı yani yedim ama bin pişmanım miğdem ağzımda şimdi...
Jujummm abartmış derken canımaz yiyerek mi? yoksa fazla kaçırarak mı :26:
çok merak ettiydim de
.