Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzularr pardon yaa yazamadımmm kendımeee sayaclı atlama ıpı ve lastıklı twister aldımmm daha fazla kalori yakalım dimi amaaaa:21::21:
uyuyan herkese ıı gecelerrrr bende cıkıyorum kızlarrr kocaman ıı gecelerr opuyorum sızı:16::16:

Biraz islerim vardi giremedim aksam kizlaaaar menumu yazm hemen

Sabah: yarim simit sekersiz cay
Ara yok
Ogle yok
Ara: 2 kayisi
Aksam yarim tabak kabak yemegi yarim kase yogurt roka

Saat 10 gbi cok acktm ve dsari cktk kndmi cok tutmaya calstm :( ocakbasina gttk hmde.et cok az yedim ceyrek porsiyon dha cok salata yedm
Ama cok huzursuzum guya kndmi cezalandriodum bgun az yiyerek.bidaha ogun asla atlamam cunku gec saatlerde canim bussuru sey istior bu dfa.nyse dersimi aldm..

1 bcuk litre su yarim saat plates

İslerim vardi giremedim yazdim ama chentiq gormesn kizmis bu tur laflara :) gecmisi okudumda biraz bende yorumumu yapaym

Chentiqin soyledklerinin bi kismina katiliyorum.ancak buraya kimsenin zorunluluktan girdgni sanmiyorum ya da isim vardi giremedim dyip bahane uydurduklarini dusunmuyorum.ne bilim bireysel dusunmeyin demis ama sonucta herkes ozelestiri yapar bu muhabbetlerden sonra :)
Bende uyuyorum yarin yazarim dusunduklerimin devamini :) iyi gecelerrr

vayyyy dalin kız noldu sana alınganlık damarın mı tuttu anam yok öle bişi... geçsin gitsin bu takıntılar... seviyoz seni meraklanma...

bu arada ben 40 dk yürüyüşümü yaptım
hayıyyy meni kimşe şemiyoooooo :42:
yok anamcım ne fazlası.... dalinin menülerinden alışığım azıcık şeylere de baktım diğer kızlarda çoook az yenmiş ben utandım valla yazarken ... nekadar yemişim diye...

aksine dalin diğer günlere nazaran daha bi normal yemişti mesela lahana başlamış ama
yaa dalın bu haftya tozuttu kılo alırsa sasırmayınn :43::43: yandım ben yandım cok yıyorum bu haftaa
canım ben de diyete kilitlendim ama şöyle bi sorun var bi dönem akapunktur yapıyorum deli gibi spor yapıyorum ama gene de vremiyordum diyetisyen psikiatr a gitmemi söyledi anksiyete bozukluğu oluşmuş kilo konusunda beyin kendimi kilitlemiş kilo veremiyordum dikkat et öyle olmasın
menümü yazacaktım ama sabah yazayım koşişten accık izin almışken ipin ucunu kaçırmayayım iyi akşamlar
aa yok cnm sukur ole bı sorunum ıstedıgımde verebılıyorum sanada gecmıs olsun cnm :54:
kızlar yarın büyük ihtimal akşama kadar olmayacagım.bugün kotamın son günü dolmak üzere......ancak yarın akşama alırım.....
hadı tez gıt tez gell
2 markete gıttık ıkısınde de lahana olmazmı arkadas yaaa sans yok bende yarın lahana kesfıne cıkıcam artıkk:9::9::9::9:

bu arada dalın benım yorumuma bı cevap vermemıssın canım bak gordunmu arada kacıyo demekkı sımdı bende yanlıs seyler dusunmelımıyımm tabıkı dusunmem sıkıntı edıcek bısı yok cunkuu:16:
det cısss ben hepsını okudumda aynı seylerı tek tek yazmayayım dıye toplu olarak yazdım kız sende al ustune delüüü :55::55::54::54:
Öneri için teşekkür ederimm harikasın . gün öğleyin. akşam yemem..:3::3::3:

bendede bişey yoktu. eşim okula gelince kıyma al dedim. kavurduk bi güzel yedik. eşim erken eve geliyooo yemeği o yaptı :34::34:

yarım kase çorba çok az değilmiii :44::44::44:

heralde tüm erkeklerin ortak noktası. benimkide gayet resmi ciddi olurr :33::33:

kuzum nöbettesin gece bi peynirle nasıl duracaksınn.azdaha yeseydin..

:46::46::46:

canım ya film ya müzik yoksa 5 dakika bile işkence oluyorr

geçmiş olsunnn canım
aynen anacım aynen duvara bak bakk ole sıkılıyorumkı gozum zaman sayacında ayy 5 dkk oldu of poff 10 oldu hoop aha 15 oldu ee yeter deyıp bırakıverıorum bu arada sneınde menunu begendım sekerparem :54::54:
Sevgili arkadaşlarım :16: uyku zamanı :9::9: pc başında pinekliyorum :1::1: Herkese ALLAH rahatlık versin, Gerçi ALLAH rahatlık veride kulları bırakırmı bilmiyorum hahaha kötülere laf soktum :33: (söz meclisten ve 5. takımdan dışarı) iyi geceler öpsün sizi yedi cüceler :1::1: sizi seviyorum bye byeee :16:

.
yaa bakın ahalı bakında gorun cumlealem duysun bana nasıl laf sokuyo :37::37::37::37::37:
Biraz islerim vardi giremedim aksam kizlaaaar menumu yazm hemen

Sabah: yarim simit sekersiz cay
Ara yok
Ogle yok
Ara: 2 kayisi
Aksam yarim tabak kabak yemegi yarim kase yogurt roka

Saat 10 gbi cok acktm ve dsari cktk kndmi cok tutmaya calstm :( ocakbasina gttk hmde.et cok az yedim ceyrek porsiyon dha cok salata yedm
Ama cok huzursuzum guya kndmi cezalandriodum bgun az yiyerek.bidaha ogun asla atlamam cunku gec saatlerde canim bussuru sey istior bu dfa.nyse dersimi aldm..

1 bcuk litre su yarim saat plates
benmı yanlıs okuyorumm senmı yanlıs yazdın orda saat gece hemde 10 da ocakbasındaydımmı dedın yok yok ben yanlıs anladım piiiiii yokya yok arkadas ben bu kızlara lafımı gecıremıyorum tokusturacam baslarını bırbırıne o olcak hadı ılk dıye sesımı cıkarmıyım barı ama son olsun okaa :47::47:

veeeeeeee son olarak zes evet sen yakalandın hamburger yemıssın ohh yanınada bı baklava soleyeydın pesınede bı dondurma offff ne guzel gıderdı e tabı colasızda gıtmez yahu sız benle dalgamıo gecıosunuz bakıyım :47: yok bu bole olmıcak en sonunda sızın evde ne var ne yok lıstelerı alıp menulerını ben hazırlıcam valla bak olmayacak bu bole yat yere 30 mekık cezası

busraaamm sanada 30 mekık gece gec yedıgın ıcın dıger kızceler bugun yırttınız aferımm sıze

aaa jujumu meltosumu nasıl unuturum tatlım menun sutlac dısında gayet basarılı hıc ole cok mok deıl ama o sutlac ıcın 20 mekık cezadan kaptanım dıye kaytaracanoımı sandın hahahhhaha (nurı alco gulusu efektı ) yat cabukk

eveeett cenenız ole dusmusku bukadarına yetısebıldım canolar esen kalın bende bebemı doyurdum yatacammm sızı sevıyoreeeeee :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3::3:

akşama görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrr :54::54::54:

günaydınnn pampişlerrr tavşan kardeşlerrrrrr:1::1:

iş hayatmda son gunlerimi yasıyrum yanı bı kac gn snra sabahın bı koru benı buralarda goremeyebılırsınız bılmıormkı nasıl olcak mıllet iş bulamıyo ben ısten cıkıorm nasip diyelim Allah bir yol kapatr bin yol açar.

ne kominizm ne faşizim ne feminizm kısmetsizim arkadaş kısmetsizim
:37:

kızlar dün gene çoşturmuşunuz.... o sestürkiye sankim bizim topikde olmuş valla ...

garfield canım hayırlısı neyse o olsun ... hani bir laf vardır her şerde vardır bir hayır diye belki senin kısmetin başka bi yerde...

dalin canımcım bi kerem küçük bir kase idi sütlaç ve çok az şekerliydi ... hadi tamam diyelim fazla oldu ama sabah iş yerinde gördüm anam çekemem burada mekik millet bana güler

kızlar dün gene çoşturmuşunuz.... o sestürkiye sankim bizim topikde olmuş valla ...

garfield canım hayırlısı neyse o olsun ... hani bir laf vardır her şerde vardır bir hayır diye belki senin kısmetin başka bi yerde...

dalin canımcım bi kerem küçük bir kase idi sütlaç ve çok az şekerliydi ... hadi tamam diyelim fazla oldu ama sabah iş yerinde gördüm anam çekemem burada mekik millet bana güler

saol kaptanım bnde öyle deyip birz olsa sakinleşiyorum bakalım bekliyorum sonumu merakla kaçıncı bölümde gircem sezon finaline:1:

günaydınlarr ilk olarak dün gece yazamadığım dünki menümü yazayım
sabah 1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir 1 çeri domates
ara 1 küçük elma
öğlen 1 küçük yoğurt 3 galeta
1 küçük elma (HAKKATEN KÜÇÜK CEVİZ KADAR)
akşam
yarım kase çorba 6 kaşık taze fasülye 2 kaşık pilav
1 alma (bu accık büyüktü)
3 kuru kayısı 1 bardak süt (bu fazla oldu biliyom ama kabızlığım gene had safhada 2 gündür wc ye çıkamadım form çayları işe yaramadı o yüzden sıcak sütle kuru kayısı yedim haa sabah işe yaradı az da olsa wc ye çıkabildim)
100 tane mekik gece öğlen de 40 dk yürüyüş yaptım
akşam koçişe koşu bandını yeniden kurdurttum artık akşamları kullanmaya başlayacağım
garfield hakkında hayırlısı olsun şeker şartları kötü olduğu için mi işten ayrılıyorsun?

bu arada bu sabah kahvaltıdan yarım saat önce zerdeçallı zencefilli tarçınlı 2 kaşık yoğurt da yedim tadı kötü ama zayıflama uğruna artık ne olursa yapacazbu haftaki sonuca göre haftaya da lahana kürü uygulanacak :3:

ara 1 küçük elma
akşam
3 kuru kayısı 1 bardak süt (bu fazla oldu biliyom ama kabızlığım gene had safhada 2 gündür wc ye çıkamadım form çayları işe yaramadı o yüzden sıcak sütle kuru kayısı yedim haa sabah işe yaradı az da olsa wc ye çıkabildim)
akşam koçişe koşu bandını yeniden kurdurttum artık akşamları kullanmaya başlayacağım
garfield hakkında hayırlısı olsun şeker şartları kötü olduğu için mi işten ayrılıyorsun?

gzl cnm menün fazla bişey yok:46::46:

bnm çalıştığım yerde tek bayan bnm bide aşçımız var organize sanayi bölgesinde çalışıyorm malum etraftada erkek var hep baynlarda var ama grunmuolar hiç diğer iş yerlerinde işte erkek ark.ım/sözlüm istemio burda çalışmamı hatta özelde çalışmamı istemıyo otur kpss calış dıo daha 2 yıl var o yuzden cıkmak zorundaym zorundamym onuda bılmıormda yanı sen ne dusunuosun bu knuda hayat tcrubenız daha fazla bı fıkır vern bana:43:

kuzularr pardon yaa yazamadımmm kendımeee sayaclı atlama ıpı ve lastıklı twister aldımmm daha fazla kalori yakalım dimi amaaaa:21::21:
uyuyan herkese ıı gecelerrrr bende cıkıyorum kızlarrr kocaman ıı gecelerr opuyorum sızı:16::16:

Nerden aldın tatlım yaa, bende istiyorum da :26:

.

hepinize komacannn günaydınnnn
:54::54::54::54::54::54::54:

Canım sanada kocaman günaydınnn :16::16:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3::3:

akşama görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrr :54::54::54:

Günaydın aysunaycığım, görüşürüz...:16::16:

günaydınnn pampişlerrr tavşan kardeşlerrrrrr:1::1:

iş hayatmda son gunlerimi yasıyrum yanı bı kac gn snra sabahın bı koru benı buralarda goremeyebılırsınız bılmıormkı nasıl olcak mıllet iş bulamıyo ben ısten cıkıorm nasip diyelim Allah bir yol kapatr bin yol açar.

ne kominizm ne faşizim ne feminizm kısmetsizim arkadaş kısmetsizim
:37:

Sen mi, ben mi canım :26: boşver daha güzelleri senin olur inşaallah.Buna şöyle diyelim hahaha şerefs....zim :9::9::9:

ara 1 küçük elma
akşam

Canım senünde menün tam bir diyet menü olmuş, süper..Bu hafta birazcık umutluyum bakalım, sanki herkes güzel kilo vericek, inşaallah :16::16:

bu arada bu sabah kahvaltıdan yarım saat önce zerdeçallı zencefilli tarçınlı 2 kaşık yoğurt da yedim tadı kötü ama zayıflama uğruna artık ne olursa yapacazbu haftaki sonuca göre haftaya da lahana kürü uygulanacak :3:

Evet yaaa, diyet uğruna neler yapmadık ki :9::9:

.

gzl cnm menün fazla bişey yok:46::46:

bnm çalıştığım yerde tek bayan bnm bide aşçımız var organize sanayi bölgesinde çalışıyorm malum etraftada erkek var hep baynlarda var ama grunmuolar hiç diğer iş yerlerinde işte erkek ark.ım/sözlüm istemio burda çalışmamı hatta özelde çalışmamı istemıyo otur kpss calış dıo daha 2 yıl var o yuzden cıkmak zorundaym zorundamym onuda bılmıormda yanı sen ne dusunuosun bu knuda hayat tcrubenız daha fazla bı fıkır vern bana:43:

ben öncelikle şunu sorayım erkek arkadaşın/sözlün tek maaşla evi idare edebilecek mi? ben inş. müh. olduğum için her zaman benim çevremde bayandan çok erkek var okulda iken 70 erkek arasında 5-6 bayandık iş hayatında keza öyle şantiyelere gittiğim dönemde ise çoğu zaman koskocaman baraj şantiyesinde 100lerce erkek arasında tek bayan olarak gittiğim gece şantiyede kaldığım çok oldu ben olsam bu sebeble işten çıkmazdım ekmek aslanın ağzında çünkü kpss den ne zaman iş bulabileceksin illa devlet işi olmak zorunda mı? çalışrıken iş bulman daha rahat olur evdeyken hele ki çalışma hayaatına alışmış biriysen oturman çok zor olur ben doğumlardan sonra yaklaşık 10 ar ay evde kaldım evde kalmak ev hanımı olmak bana göre değil ama tabii bu kişiden kişiye göre değişir sen nasıl düşünürsün erkeklerle çalışırken seni rahatsız ediyorlar mı? bunları gözönüne al derim ailen nasıl bakıyor peki bu duruma onlara d uygun geliyor mu böyle bir sebebten işten ayrılman? ben bir kadının illa maddi özgürlüğü olması düşüncesinde bir insanım. biraz uzattım ama iyi düşün derim ben bu sebebten işten ayrılmayı

ben öncelikle şunu sorayım erkek arkadaşın/sözlün tek maaşla evi idare edebilecek mi? ben inş. müh. olduğum için her zaman benim çevremde bayandan çok erkek var okulda iken 70 erkek arasında 5-6 bayandık iş hayatında keza öyle şantiyelere gittiğim dönemde ise çoğu zaman koskocaman baraj şantiyesinde 100lerce erkek arasında tek bayan olarak gittiğim gece şantiyede kaldığım çok oldu ben olsam bu sebeble işten çıkmazdım ekmek aslanın ağzında çünkü kpss den ne zaman iş bulabileceksin illa devlet işi olmak zorunda mı? çalışrıken iş bulman daha rahat olur evdeyken hele ki çalışma hayaatına alışmış biriysen oturman çok zor olur ben doğumlardan sonra yaklaşık 10 ar ay evde kaldım evde kalmak ev hanımı olmak bana göre değil ama tabii bu kişiden kişiye göre değişir sen nasıl düşünürsün erkeklerle çalışırken seni rahatsız ediyorlar mı? bunları gözönüne al derim ailen nasıl bakıyor peki bu duruma onlara d uygun geliyor mu böyle bir sebebten işten ayrılman? ben bir kadının illa maddi özgürlüğü olması düşüncesinde bir insanım. biraz uzattım ama iyi düşün derim ben bu sebebten işten ayrılmayı
sonuna kadar katılıyorum sana çevre mühendsym bende muhendislik fakultesini bilirsin onca erkek içine 3 5 kız serpişrilir anca o şartlarda okudum baştan ck rahatszdım baktm herkes rahat bana zzararı olanda yok iş yerımdede boyle zaten geneli işci ben grmuorm onları cogu zman ıdarede 5 6 kısı var erkek onlarda olursa ısım onlarla oluyo çalışma ben gecndırırım evi diyo dgn yapcaz bi ton masraf olcak diorm ben bu yasta babama şunu al bunu al dıyemem babam alır almasına ama ben mahcup duruma duserim dırom deme ben alırım dıo neyle alcak cok merak edıorm kredi cekersin devlete grnce odersın dıo zaten bnm kredı yurtlara kredı borcm var soylemesi ne kdr gzl onun ıcın msla bıyere gdıorm yemege 1ini o oderse dgr yemegı ben oduorm ben para knusunda hassasım en yakınım bıle olsa laf etmesnı ıstemem msla sımdı calışmıorm bu yuzden ben onunla grsmek bıle ıstemem yanı anlamıo benııııı anlamıyoooooo 6 aydr calışıorm ben bgune kdr idare ettım bn odada tek çalışıorm o yuzden gren cıkan yok dıe pek bısey demıodu dn bı muhendis alındı erkek işi ogretm diede bnm yanıma oturttular bızımkı aradı actm mecburen o aptal cocukta hala knusmaya calışyo bzmkı duydu sesini akşama bı ton kavga grultuuuu boyle ıste anneme diyemem o ıstedi çıkıorm dıe o kım oluyo dıcek iş arıorm bı yandanda cok uzun yazmısım bide of offf

Back
X