- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.061
garfield bende topliste katılıyorum aslında. Hayırlısı olsun inşallah. Ama iyi düşün kendinde diyorsun o bir öderse yemekte bende hemen diğer yemekte ödüyorum diye böyle karekterde biri içinde yarın bir gün işe girmen gecikse evlenseniz para istemekte belki zoruna gidecek. Ama karşındakini kendini iç dünyANI en iyi bilen sensin. Karar senin ama bencede iyi düşün. Allah yardımcın olsun...sonuna kadar katılıyorum sana çevre mühendsym bende muhendislik fakultesini bilirsin onca erkek içine 3 5 kız serpişrilir anca o şartlarda okudum baştan ck rahatszdım baktm herkes rahat bana zzararı olanda yok iş yerımdede boyle zaten geneli işci ben grmuorm onları cogu zman ıdarede 5 6 kısı var erkek onlarda olursa ısım onlarla oluyo çalışma ben gecndırırım evi diyo dgn yapcaz bi ton masraf olcak diorm ben bu yasta babama şunu al bunu al dıyemem babam alır almasına ama ben mahcup duruma duserim dırom deme ben alırım dıo neyle alcak cok merak edıorm kredi cekersin devlete grnce odersın dıo zaten bnm kredı yurtlara kredı borcm var soylemesi ne kdr gzl onun ıcın msla bıyere gdıorm yemege 1ini o oderse dgr yemegı ben oduorm ben para knusunda hassasım en yakınım bıle olsa laf etmesnı ıstemem msla sımdı calışmıorm bu yuzden ben onunla grsmek bıle ıstemem yanı anlamıo benııııı anlamıyoooooo 6 aydr calışıorm ben bgune kdr idare ettım bn odada tek çalışıorm o yuzden gren cıkan yok dıe pek bısey demıodu dn bı muhendis alındı erkek işi ogretm diede bnm yanıma oturttular bızımkı aradı actm mecburen o aptal cocukta hala knusmaya calışyo bzmkı duydu sesini akşama bı ton kavga grultuuuu boyle ıste anneme diyemem o ıstedi çıkıorm dıe o kım oluyo dıcek iş arıorm bı yandanda cok uzun yazmısım bide of offf