Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa afedersınız ben burda totomu yırtıyorum cola yok cola yok dıye ha bıre cola cıkıyo karsıma zeroymus neymıs 0 sekermıs yok ole bısey colanın selulıt yaptıgı bı gercek ve bunu en ıyı ben bılırım ben bı cola tıryakısıyım sabah kahvaltıda bıle ıcerdım noldu kollarıma kadar selulıt oldu sukur 1 yıla yakındır ıcmıyorum ve selulıtlerım kayboldu arka baldırlarımda az kaldı kılolarla gıdıyyo onlarda ıcmeyın sunu dıyette yız ustelık cola ıcıyoruz :47::47::47:

ama haksızlık bu dalin cim dün zaten 2 parmak da olsa kola fırçamı yemiştim ben o koladan dolayı bi dünyaa sen kolaya takılma şekerim diğerlerine bak menüme bişey dememişsin

Yok kaptanım strateji uyguluyom :34: hahahaha :9:

.
vay hayınn vayyyyyyy :1:
ama haksızlık bu dalin cim dün zaten 2 parmak da olsa kola fırçamı yemiştim ben o koladan dolayı bi dünyaa sen kolaya takılma şekerim diğerlerine bak menüme bişey dememişsin

dıgerlerı guzel cnm o yuzden onlara bısey demedım cola dısında hepsı ıyı pılav bana ters ama sen ılla yıcem dıyon :1:

Gunaydin victoria secret melekleriiiii :)) korkarim grip oluyorum ben bi oksuruk var dusman basina ühühü

Siralamada 9. Olmusum yine cok cilginim :)) 9 ne yaaa toplamda 10 kisiyiz zaten :P

Dalin reiss valla halim yok diye dun spor yapmadim ama tum gun bi abinin dukkaninda calistim kosturup durdum halim kalmadi :( gerci kabul etmezsin sen smdi ama olsun böhöhö

Gunaydin victoria secret melekleriiiii :)) korkarim grip oluyorum ben bi oksuruk var dusman basina ühühü

Siralamada 9. Olmusum yine cok cilginim :)) 9 ne yaaa toplamda 10 kisiyiz zaten :P

Dalin reiss valla halim yok diye dun spor yapmadim ama tum gun bi abinin dukkaninda calistim kosturup durdum halim kalmadi :( gerci kabul etmezsin sen smdi ama olsun böhöhö

Canımmm çok geçmiş olsun..çabucak geçsin inşaallah :16:

.

bakk sen uyanıga cezadan kaçmak ıcın öhö böhö hasta ayagına yatıyo bıde senı uyanıkkkk yook kacmak yok o mekıkelr cekılecek ıste oka

gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne gece gece ocakbaslarına gıdeyım derken hasta oldun demı :47:

canolar gıdeyım de bebelerımle oynasayım azcık ugrarım genee yedıklere dıkkat ısı gucu olmayanlar kalkın totonuzu kaldırında spor yapın azcık :54::54::54:

bakk sen uyanıga cezadan kaçmak ıcın öhö böhö hasta ayagına yatıyo bıde senı uyanıkkkk yook kacmak yok o mekıkelr cekılecek ıste oka

gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne gece gece ocakbaslarına gıdeyım derken hasta oldun demı :47:

Vay arkadas yaaaa :))) hastayim beeen usuyoruzz reiiiiiis :)) sen onceki hayatinda kesin komutandin ya valla bak :))

Vay arkadas yaaaa :))) hastayim beeen usuyoruzz reiiiiiis :)) sen onceki hayatinda kesin komutandin ya valla bak :))

hahahahha komutan ha bu ıyıymıs :52::52::52:

bak goruyonmu ıste ahım tuttu sen gecenın 10 ucugunda bu karda kısta ocak baslarına gıdersen bole olur tabı hadı neyse opeyımde gecsın :54::54::54:

vay hayınn vayyyyyyy :1:

dıgerlerı guzel cnm o yuzden onlara bısey demedım cola dısında hepsı ıyı pılav bana ters ama sen ılla yıcem dıyon :1:
şekerim haklısın ben ekmek yemeyince onu da yemesem gece kalkar bişeyler yerdim kendimden korkuyorum :17:

günaydınnn ,
ben bişey soracam bu sıralamada verilen kilolar ne kadar sürede verildi kızlar dalinin maşallahı var 10 kg vermiş ama ne kadar sürede merak ettim

şekerim haklısın ben ekmek yemeyince onu da yemesem gece kalkar bişeyler yerdim kendimden korkuyorum :17:

günaydınnn ,
ben bişey soracam bu sıralamada verilen kilolar ne kadar sürede verildi kızlar dalinin maşallahı var 10 kg vermiş ama ne kadar sürede merak ettim

1 ayda cnm 1 ayı 3-5 gun gecmıstır demı kızlar yanlıs hatırlamıyosam bnm ole en azından

chentiq canım bende sabah açtım oku oku bitmedi 2 tane de muhtar amca ağırladım müdürün yerine bakınca muhtar amcalar bana geliyor bugün
41 yaşındayım 2 çocuk anası oldum dsi de mühendis olarak çalışıyorum işyerim bakanlıklarda ev ise cevizlidere de savunmamı da sunmuştum bu kadar açıklama yeterli mi şekerler

evet doğru hatırlıyorsun canım bi kısmını 12 kg kadarını diyetisyenle verdim onun üstüne 3 kg aldım 6 ayda şimdi onları da verip daha da ince olmak hevesim ben gidip bi kahve sigara içip geleyim bu saat oldu sadece 0,5 lt su içebildim

bu kadar açıklama yeter :)) sizin katta eskiden bir meltem vardı ya hani esmer, ben onunla aynı şirketteydim. o yüzden sordum semti de zaten :1::1:
Dün evet bir parmak kola kısmını yanlış anlamışım. Allah tan içmedim baksana dalin bacı ortalığı katmış karıştırmış gene :52::52::52: hışmına uğramaktan son anda yırttım...

ya var ya aşkolsun büşra.. ben sana küsüm. o listeye baktığın halde nasıl 10 kişi olarak gördün bizi. 13 kişiyiz. sen beni de yok saymışsın.. görünme gözüme.. :43::43:

Ben de 1. olmuşum ollleeeyyyy :72::72::72: Sondan :4::4::4::47::47:

herkeseeee kucak dolusu selamlarrr canlarrr:16::16::16::16:
nasılsınız bakemm?? anam ne cok sey kaynatmısınız yıneeeee
Öyle deme kız valla bende bi gidiyom bi geliyom valla takip edemiyom her an dolu dolu maşallah yazışılıyor bazen sohbeti kaçırıyom bazen balıklama dalıveriyom bende napim valla. Git gel zor oluyo...

merhaba şekerparelerim:1::1:

canım o kimyada değilde biyolaji dersinde verilmiyormuydu kız tm ciyim ama aklımda öyle kalmış...

karbonhidrat aslında yediğin meyvede bile var ama az oranda patetes ve bakliyatta çok miktarda bulunur..

senin herif varda bakışıyonuz ben napim kız herif gece 1 de geliyo benim kıçımda sinekler uçuşuyo o vakit... ahh ahhh

sizlerede günaydın kızlarrrr
:1::1::1:

5.Takım
dalin26 ( 88,80 / 79,40 / 9,40 / % 10,59 ) yüzde hesabına göre 1.

Gamze_M ( 72,00 / 66,90 / 5,10 / % 7,08 ) yüzde hesabına göre 2.

cornella ( 74,00 / 69,50 / 4,50 / % 6,08 )yüzde hesabına göre 3.

ukyo ( 75,00 / 71,60 / 3,40 / % 4,53 ) yüzde hesabına göre 4.

biricikoglumertug ( 80,00 / 76,70 / 3,30 / % 4,13 ) yüzde hesabına göre 5.

garfield06 ( 71,00 / 68,20 / 2,80 / % 3,94 )yüzde hesabına göre 6.

ZES ( 83,00 / 79,80 / 3,20 / % 3,86 ) yüzde hesabına göre 7.

birsen-deniz ( 68,40 / 65,80 / 2,60 / % 3,80 )yüzde hesabına göre 8.

busramnmn ( 66,00 / 64,20 / 1,80 / % 2,73 )yüzde hesabına göre 9.

*JUJU* ( 89,20 / 87,00 / 2,20 / % 2,47 )yüzde hesabına göre 10.

aysunayy ( 68,50 / 67,00 / 1,50 / % 2,19 )yüzde hesabına göre 11.

rabyas ( 82,60 / 80,90 / 1,70 / % 2,06 )yüzde hesabına göre 12.

chentiq ( 62,70 / 61,70 / 1,00 / % 1,59 )yüzde hesabına göre 13.

hadi kızlar indirelim şu dalini birincilikten.... :23:
biraz daha azmedersem sondan 1.olabilirim sanırım:1::1::17:

10 kişi olur mu?? arkadakileri görmedin heral..:1::1::1:
ona şükret 10-11-12-13 de olabilirdin:9::9:

Son düzenleme:
Öyle deme kız valla bende bi gidiyom bi geliyom valla takip edemiyom her an dolu dolu maşallah yazışılıyor bazen sohbeti kaçırıyom bazen balıklama dalıveriyom bende napim valla. Git gel zor oluyo...

aynen canımm yaaa valla bı gıt gel yapmaya gelmıyo bızım grup masallahı varrr:9::9::9::nazar:

Back
X