Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm

sabah 1 kaç catal sucuklu yumurta yarım dılım k.ekmegı sekersız cay

ara yok
ogle yok
ara klasık kahvaltı sekersız cay 4 galeta kepeklı

ara yok
aksam yok

bırazdan havuc tarator yapıp yemeyı dusunuyoum acıktım

su 1 lıtre ytana kadar 2 olur

spor 1 saat kızımla tepındık shakıra eslıgınde elıptık yapamıcam sol bılegım acıyor nedense

canım yaaa zafiyet geçiririm ben bu menüyle vala hhahahhaahah :16:

.

geldim kuzucum..........bu arada sevda nerde mutlu olacaksa orda olması onun için daha iyi:32:

evet kotam doldu eşimde dün bana inat almadı...bugün aldı ancak açıldı.......

betül seni 60-69 grubundan hatırlıyorum sankimmmmm:44::44::44:

geçmiş olsun cnm.babanın iyi olmasına sevindim:32:

evettttttttttt gelmiş bulunuyorum........eşim dün çok inletti ama gidip de almadı neti.........kitabını oku dedi........bende bugün romanımı bitirdim bu sayede......eğer aranızda roman okuyan varsa çok güzel bir site önerebilirim.....bende kk daki kızlardan öğrendim........
dün neler yediğimi bile unuttum ama sanırım tek kaçamağım dün saat 20.00 de yediğim 1 adet portakaldı..........

bugünkü menüm ise;

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam

öğlen: sabahkinin aynısı

akşam: balık(büyük bir balıktı onun yarısı
bol salata

suyuma devam ediyorum.......
spor henüz yok......

Hoşgeldin tatlımi kıymatlım :16: sen yokken eksiktik, geldin daha b,r tam ve daha bir enerji dolduk :1:

Menüne gelince çok az olmuş gülüm yaaa, kaç gündür balık isteğim vardı, bu gün yine kabardı :56: hafta sonu inşaallah balık olur menümde :16:

.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrr esım olacak sahıs bana zorla profıterol ve 1 karakoy yedırttı hemde bu saatte yemessedn olumu gor oleyım ınsss oleyım yarına cıkmamayayım yemezsen dıye yemek zorunda kaldım buda yetmezmıs gıbı et yaptırıyo sımdı fırında bıde onu yıcekmısım cok kızdı bana 3 tane cocuk senın elıne bakıyo sen bana lazımsın kendını b..tan yere hastamı edeceksın dıye kızdı ben ne halt edecem sımdı kustum ama cok kanıma dokundu bu saatte bana ona yedırdı ben bıttım daha et haslanıyo garnıturlu tereyaglı fırınlıcakmısım onuda 1 tabak dolusu yıcekmısım.cumadan sonra yıyım barı dedım hayır dedı cumaya kadar dıyet yok madem cumadan sonra baslarsın gozunun altı morarmıs dedı. bana ne ceza verıraenız kabulum bana ne dersenız kabulum boynum kıldan ınce kocam saolsun bıtırdı benı tırmalıyo profıt erollar mıdemı karakoy bıde yaglı yaglı bı gorsenız o catala 2 tanesını gecırıp agzıma tıkısını bole olurdunuz :53::53::53:
kızlar ya napayı9mda vazgecıreyım herıfımı kararlı cumaya kadar yedırtecek benı aslında solemedım sıze ama bugun bıraz saat 5 sularında tansıyon sorunu yasadım sonrasında kızdı bıraz sabah almıstı karakoylerı kahvaltıya yemedım gelırken pastaneyede ugrayıp profıterol almıs cocuklara dıye.ama aksam tansıyon oynayınca kızdı ben menumu yazdım gonderdım esım acıktım yedı mutfaga gırdım gırmez olaydım sundan ye dedı yemedım ye dedı yemedım olumle tehdıt ettı benı ühhüüüüü ceza verın bana nolşur ama eısmden gızlı yapacam yoksa gene kızar :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: cuma bıtıp cumartesı olana kadar dıyet spor yasakmısss yemıdem ama yedım dıcewm napım ıste zaten nerde gorcek :1::1::1: yuzunuze bakamıyorum :26::26::17::17::17:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrr esım olacak sahıs bana zorla profıterol ve 1 karakoy yedırttı hemde bu saatte yemessedn olumu gor oleyım ınsss oleyım yarına cıkmamayayım yemezsen dıye yemek zorunda kaldım buda yetmezmıs gıbı et yaptırıyo sımdı fırında bıde onu yıcekmısım cok kızdı bana 3 tane cocuk senın elıne bakıyo sen bana lazımsın kendını b..tan yere hastamı edeceksın dıye kızdı ben ne halt edecem sımdı kustum ama cok kanıma dokundu bu saatte bana ona yedırdı ben bıttım daha et haslanıyo garnıturlu tereyaglı fırınlıcakmısım onuda 1 tabak dolusu yıcekmısım.cumadan sonra yıyım barı dedım hayır dedı cumaya kadar dıyet yok madem cumadan sonra baslarsın gozunun altı morarmıs dedı. bana ne ceza verıraenız kabulum bana ne dersenız kabulum boynum kıldan ınce kocam saolsun bıtırdı benı tırmalıyo profıt erollar mıdemı karakoy bıde yaglı yaglı bı gorsenız o catala 2 tanesını gecırıp agzıma tıkısını bole olurdunuz :53::53::53:
kızlar ya napayı9mda vazgecıreyım herıfımı kararlı cumaya kadar yedırtecek benı aslında solemedım sıze ama bugun bıraz saat 5 sularında tansıyon sorunu yasadım sonrasında kızdı bıraz sabah almıstı karakoylerı kahvaltıya yemedım gelırken pastaneyede ugrayıp profıterol almıs cocuklara dıye.ama aksam tansıyon oynayınca kızdı ben menumu yazdım gonderdım esım acıktım yedı mutfaga gırdım gırmez olaydım sundan ye dedı yemedım ye dedı yemedım olumle tehdıt ettı benı ühhüüüüü ceza verın bana nolşur ama eısmden gızlı yapacam yoksa gene kızar :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: cuma bıtıp cumartesı olana kadar dıyet spor yasakmısss yemıdem ama yedım dıcewm napım ıste zaten nerde gorcek :1::1::1: yuzunuze bakamıyorum :26::26::17::17::17:

hahahah yandaslarına sıkayet ettınmı dıo esım bana kızcakmısınız bukadar ac bırakmıcakmısınız :1::1::1::1:

ohhhhhhhhhhhhhhhhh canıma değsinnnnn.... iyi etmiş eşin valla arkasındayım yemezsen hatta yatırsın yere zorla tıksın ağzına.... ohhhhhhhhhhhhh beeeee dinsizin hakkından imansız gelir demişler ben diyorum diyorum kimse dinlemiyordu bukadar az yemek olmaz bünya zayıf düşer tabe... bir ayda 10 kilo ne demek ya normali sağlıklısı 4-5 kilo sen iki katını verdin birde 3 çocuk....oohhhhhhhhhhhh ohhhh mis yarasın dalinimeeee şifa olsun ... gücü yerine gelsin....

sen kaşındın kızım adam gibi yeseydin herifinde seni tehtit etmezdi ye ölümü gör ye diye...

valla bizi suçlamasın hee söle ona ben dedim hep ye diye
:33::33::33::33:

aaa niye kız bende severim hem yemeğini yaparım potakallı hem salatasını...

valla kuzum spor yapasım yok napsam ne etsem diye düşünüyom... ama ama ama valla sen aç geziyon bak bu sağlıksız demim demim diyorum duramıyorum... haşlanmış sebze ye ama 3 öğün ye en azından böyle öğün atlamak hiiiiiç iyi değil..

cornellla canımcım hoş geldin... kitap okumayı severim bol bol da okurum ama nette okumadım hiç tavsiye deceğin kiyap olursa beklerim

aramızda cok kitap okuyan yok heralde:37::37::37:
cnm bende kk sayesinde vikitap diye bir siteyı tanıdım.girip üye olun....kitaplar hakkında bütün bılgıler orada mevcut........üye olursanız burdaki nickim ile üyeyim benı ekleyın arkidiş oluurz......

tugbacım menunu begendım :46::46::46:

sağol cnmmm:21::21::21:

Hoşgeldin tatlımi kıymatlım :16: sen yokken eksiktik, geldin daha b,r tam ve daha bir enerji dolduk :1:

Menüne gelince çok az olmuş gülüm yaaa, kaç gündür balık isteğim vardı, bu gün yine kabardı :56: hafta sonu inşaallah balık olur menümde :16:

.

yok ya az değil biraz öncede 3 tane kuru kayısı yedim...

eeeeee haklı yani şimdi adamcagız ne diyim.....normal tansiyonunun düşmesi........hala düzeltemedin şu menülerini......:20::19:
yarından itibaren sabah-öğle-akşam yiyeceksin yoksa kocana şikayet ederiz :27::27::27::27::27:

cnm bende kk sayesinde vikitap diye bir siteyı tanıdım.girip üye olun....kitaplar hakkında bütün bılgıler orada mevcut........üye olursanız burdaki nickim ile üyeyim benı ekleyın arkidiş oluurz......

eeeeee haklı yani şimdi adamcagız ne diyim.....normal tansiyonunun düşmesi........hala düzeltemedin şu menülerini......:20::19:
yarından itibaren sabah-öğle-akşam yiyeceksin yoksa kocana şikayet ederiz :27::27::27::27::27:

ohhhhhhhhhhhhhhhhh canıma değsinnnnn.... iyi etmiş eşin valla arkasındayım yemezsen hatta yatırsın yere zorla tıksın ağzına.... ohhhhhhhhhhhhh beeeee dinsizin hakkından imansız gelir demişler ben diyorum diyorum kimse dinlemiyordu bukadar az yemek olmaz bünya zayıf düşer tabe... bir ayda 10 kilo ne demek ya normali sağlıklısı 4-5 kilo sen iki katını verdin birde 3 çocuk....oohhhhhhhhhhhh ohhhh mis yarasın dalinimeeee şifa olsun ... gücü yerine gelsin....

sen kaşındın kızım adam gibi yeseydin herifinde seni tehtit etmezdi ye ölümü gör ye diye...

valla bizi suçlamasın hee söle ona ben dedim hep ye diye
:33::33::33::33:

siz ne hayın cıktınız böle yaa piii size bende sıze dert yanıom bana arka cıkın dıye sız dusman tarafına gectınız.
soledım onlar hep ye dıye kızıolar bana dedım meltosum merak etme.sımdıde karsımda gobek atıyo.mayıstakı tatıl mayo bıkını aman allah gozum seyrıyo :53::53::53::53:

daha fırındakı pıssın gece 12 de olsa bır tabak yıcekmısım ya dalgamı gecıyo benle kılo aldırcak bana ya daha kalan profıterolde bıtcekmıs onuda yarın yıcekmısım gunduz yersem yararımaymıs eger yemezsem gece 12 de yedırırmıs tehdıt zorlama var ımdaaaaaaat.ben sıze solemedım kızarsınız dıye tansıyon olayımı 9-6 olmus sansımada yanında oldu yopksa gene demezdım.yaaa ne aptalım ya kızımda yanıma gelıp anne uff oldu baba dıyo kıyamam.haklı aslında bana bısıy olsa 3 tane yawrum nolcak ama cok kotu oldumya bu saatte okadar sey yedım uyku tutmaz benı bu gece :43::43::43::43::43::43::43::43:

cornella canım üye oldum ama yarın incelerim burdaki nickle üyeoldum...

kızzzzzzzzzzzzz dalin yeme komasına girecen şimdide heeeeeeeeeee:52: valla şu ana kadar yedirdiği bugün için kafi söle ona daha fazlası miğdeye zarar birden yüklenmez ... yat sen erkenden uykum varde kapa gözünü.....

eeeeeeeeeeeeeee sen yandın kızım birdaha sağlıksız menüylen geliyonmu bakem:51:

[sıze=3]öncelikle bu sıfır hatasız yazdığın renkli yazından dolayı tebrik ediyorum :1::1:

Offf en sevdiğim reçeldir incir reçeli,afiyet olsun arkadaşım..birde annemin ağaçtan topladığı kocaman incirlerden olursa... :27::27: Ağzım sulandı vala :30::30:

Menüne gelince, gayet başarılı ve doyurucu :46::46:
[/sıze]

.

gamze canım teşekkürler
arkadaşta vadı incr reçeli 1 tane yedim çok severim evde yok olsa varyaaaaaaaa

kızzzzzzzzzzzzz dalin yeme komasına girecen şimdide heeeeeeeeeee:52: valla şu ana kadar yedirdiği bugün için kafi söle ona daha fazlası miğdeye zarar birden yüklenmez ... yat sen erkenden uykum varde kapa gözünü.....

tmm hemen bakayım ........

dalin ve aysuncum beğendiğiniz içn teşekkür ederim dalin sen varya eşinin dediği gibi zfiyrt geçirecektin neyse çok yemezsin az yersin

bende kızlara katılıyorum eşin iyi etmiş canım:54::54::54::54:menülerini düzeltirsin bundan böyle..
tüm gün ayaktasın 3 bebek sana bakıyo ev işi yemek vs bi dolu iş yapıyosun ama hiç bişey yemiyosun:19::19::19:
valla kızdım sana tansiyonun düştü demek:20:
bundan böyle akşamları çok az yesen bile özellikle çok güzel kahvaltılar bekliyorum senden:54::54:

ben okurum canım ama internetten hiç denemedim..
gözleri acır insanın sanki...:38:

yatmk gıbı bı sansım yok sımdı oturuyoz sofraya bnde bugunluk yeter dedım gozunu gozume dıktı otur suraya dıye sen sen olda oturma :1::1:bugunluk bole oldu yarın daha olculu yerım cok yedım derım napım

bende kızlara katılıyorum eşin iyi etmiş canım:54::54::54::54:menülerini düzeltirsin bundan böyle..
tüm gün ayaktasın 3 bebek sana bakıyo ev işi yemek vs bi dolu iş yapıyosun ama hiç bişey yemiyosun:19::19::19:
bundan böyle akşamları çok az yesen bile özellikle çok güzel kahvaltılar bekliyorum senden:54::54:

cnm netten kıtap okumuyorum........hiç tercih edebileceğim bir şey değil.....şöyle yatarak okurum :21::21:
bu sitede aklına gelebılcek her türlü kıtap hakkında bilgi var......
üye oluyorsun bu zamana kadar kaç kıtap okudun okumak istiyorsun kütüphanen falan hepsini kaydediyorsun......
okumak istediğin kıtaplar hakkında değerlendirmeler vs....
aklına gelebilecek her şey......

bu arada JUJU seni ekledim orada:27:

ya tmmda okadar yersem nası zayıflıcm ben ama bugunkı yemek benı 1 ay daha goturur hihihhhhihi:1::ssz::ssz:

Back
X