Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zes kereviz detoksunda mıısn :1::1:

kalkınca:
1 kase çorba+su

kahvaltı:
haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir

ara:
yeşil çay

öğle:
1 kase çorba
1 tutam kuzu kulağı

ara:
1 tutam maydonoz

ara:
1 kupaya yakın çorba

akşam:
1 kase sulu haşlama et
bol karışıl salata.. içinde beyaz turp da vardı

daha sonra:
güllaç +çay

güllacı daha önce önerilere sunmuştum. kimseden cıssss gelmedi diye yedim.. üstünde de narlar vardı ohhhh :)))

okuduğum menülerden beğenmediğims adce garfieldinki. çook az oılmuş

ya tmmda okadar yersem nası zayıflıcm ben ama bugunkı yemek benı 1 ay daha goturur hihihhhhihi:1::ssz::ssz:

ama günün en önemli öğünü kahvaltı dalinim..sıkı bi kahvaltı yaparsın hem tansiyonun düşmez hem enerjin artar..

sonraki öğünlerini de geçiştirirsin istersen..yani gene kilo verirsin sende bu azim varken:13:

menüm

sabah 1 kaç catal sucuklu yumurta yarım dılım k.ekmegı sekersız cay

ara yok
ogle yok
ara klasık kahvaltı sekersız cay 4 galeta kepeklı

ara yok
aksam yok

bırazdan havuc tarator yapıp yemeyı dusunuyoum acıktım

su 1 lıtre ytana kadar 2 olur

spor 1 saat kızımla tepındık shakıra eslıgınde elıptık yapamıcam sol bılegım acıyor nedense

dalincim çok az yaaaa....nasıl dayandın ben ölürüm açlıktan bu menüyle....

geldim kuzucum..........bu arada sevda nerde mutlu olacaksa orda olması onun için daha iyi:32:

evet kotam doldu eşimde dün bana inat almadı...bugün aldı ancak açıldı.......

betül seni 60-69 grubundan hatırlıyorum sankimmmmm:44::44::44:

geçmiş olsun cnm.babanın iyi olmasına sevindim:32:

evettttttttttt gelmiş bulunuyorum........eşim dün çok inletti ama gidip de almadı neti.........kitabını oku dedi........bende bugün romanımı bitirdim bu sayede......eğer aranızda roman okuyan varsa çok güzel bir site önerebilirim.....bende kk daki kızlardan öğrendim........
dün neler yediğimi bile unuttum ama sanırım tek kaçamağım dün saat 20.00 de yediğim 1 adet portakaldı..........

bugünkü menüm ise;

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam

öğlen: sabahkinin aynısı

akşam: balık(büyük bir balıktı onun yarısı
bol salata

suyuma devam ediyorum.......
spor henüz yok......

slm cnm bende cornim deyim sana...sen de hoş geldin bu arada...valla ben burda daha çok mutlu oldum ...olsun takımda olamayım ama mutlu olayım ve motivasyonum yerine gelsin önemli olan kilo vermek deil mi ....sizleri az çok tanıyorum gamze sayesinde ve seviyorum sizleri...

.

hürremi çok seviyorum avatar resmimdede hep onu kullandım ama merhamet dizisi tavladı beni

aaa niye kız bende severim hem yemeğini yaparım potakallı hem salatasını...

valla kuzum spor yapasım yok napsam ne etsem diye düşünüyom... ama ama ama valla sen aç geziyon bak bu sağlıksız demim demim diyorum duramıyorum... haşlanmış sebze ye ama 3 öğün ye en azından böyle öğün atlamak hiiiiiç iyi değil..

cornellla canımcım hoş geldin... kitap okumayı severim bol bol da okurum ama nette okumadım hiç tavsiye deceğin kiyap olursa beklerim

jujum kereviz köftesi de çok güzel oluyor ama çok fazla kalorili ama nefisssss :9::9::9::9:

yaaa adım ocakbaşı büşraya cıkcak senın yuzundeen:1::1::1: bugun hıc bıse yemedım dogru duzgun hıc halım yok ama ona ragmen yıne 45 dakıka platesimi yaptım hıhhhh :19::19:

helal valla süpersin hadi bakalım cumaya inşallah 1. lik bekliyoruz senden dalinim...yanlış alıntı olmuş hehehe...olsun büşracım senden de bekleriz zaten dalin çok yemiş baksanıza vazgeçtim artık ondan beklemiyorum....

.

Son düzenleme:
slm cnm bende cornim deyim sana...sen de hoş geldin bu arada...valla ben burda daha çok mutlu oldum ...olsun takımda olamayım ama mutlu olayım ve motivasyonum yerine gelsin önemli olan kilo vermek deil mi ....sizleri az çok tanıyorum gamze sayesinde ve seviyorum sizleri...

.

istediğin şekilde hitap edebilirsin....:21::21::21: tabi ki önemli olan kilo vermek......hep beraber yola devam ediyoruz.....:52::52::32::32::32::32:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrr esım olacak sahıs bana zorla profıterol ve 1 karakoy yedırttı hemde bu saatte yemessedn olumu gor oleyım ınsss oleyım yarına cıkmamayayım yemezsen dıye yemek zorunda kaldım buda yetmezmıs gıbı et yaptırıyo sımdı fırında bıde onu yıcekmısım cok kızdı bana 3 tane cocuk senın elıne bakıyo sen bana lazımsın kendını b..tan yere hastamı edeceksın dıye kızdı ben ne halt edecem sımdı kustum ama cok kanıma dokundu bu saatte bana ona yedırdı ben bıttım daha et haslanıyo garnıturlu tereyaglı fırınlıcakmısım onuda 1 tabak dolusu yıcekmısım.cumadan sonra yıyım barı dedım hayır dedı cumaya kadar dıyet yok madem cumadan sonra baslarsın gozunun altı morarmıs dedı. bana ne ceza verıraenız kabulum bana ne dersenız kabulum boynum kıldan ınce kocam saolsun bıtırdı benı tırmalıyo profıt erollar mıdemı karakoy bıde yaglı yaglı bı gorsenız o catala 2 tanesını gecırıp agzıma tıkısını bole olurdunuz :53::53::53:
kızlar ya napayı9mda vazgecıreyım herıfımı kararlı cumaya kadar yedırtecek benı aslında solemedım sıze ama bugun bıraz saat 5 sularında tansıyon sorunu yasadım sonrasında kızdı bıraz sabah almıstı karakoylerı kahvaltıya yemedım gelırken pastaneyede ugrayıp profıterol almıs cocuklara dıye.ama aksam tansıyon oynayınca kızdı ben menumu yazdım gonderdım esım acıktım yedı mutfaga gırdım gırmez olaydım sundan ye dedı yemedım ye dedı yemedım olumle tehdıt ettı benı ühhüüüüü ceza verın bana nolşur ama eısmden gızlı yapacam yoksa gene kızar :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: cuma bıtıp cumartesı olana kadar dıyet spor yasakmısss yemıdem ama yedım dıcewm napım ıste zaten nerde gorcek :1::1::1: yuzunuze bakamıyorum :26::26::17::17::17:

Canim buyuk gecmis olsun. en onemlisi sagligin. artkk enerjiyi depoladin. hahaha korkulur senden hem ödül ogun say.

dalinimden gectide ayyyyyyy az kaldı dalini okurken bende ayni oluyordumm. eyvahlarrrr olsun :) koca bir cikolata almis. bu arada eliptik yapiyorum, bir isirik al diyor hahaha ama dusmedim tuzaga. dur bak ben koklayayim inince seni koklarim dedim hahaha akli karisti zaten. yediremeden gitti hahaha yasasin kötülük :)

merhaba fustuklarrrr:3::3::3:

okumaya başlamadan menümü paylaşayım dedim :34:

SABAH 1 kase kornfleks
ARA 1 tane havuç yarım ayva
ÖĞLE 1 kase güveç 2 dilim ekmek
ARA yarm avuç leblebi 1 bardk ayran
AKŞAM 1 kase karnabahar yarm kase yoğury 2 dilim ekmek ( çok acıkmıştım :27:)
ARA 1 portakal 1 armuttt içim yanmış yürüyüşten sonraa:1::1::1: buz gibi yedim

1 saat hız 6 da yürüme -koşma :21::21::21::21:

eve geldim geleli daha şimdi oturdumm..çokkkk yoruldumm:6:

plates yaptımm hocamız ebru şllıyla yapmayın dedi o çok hızlı yaptırıyor dedi

Nefesinde yuzecegim yuzumun kiyisina vurdukcaaaaaaa, sevdim yineee sevecegim askin koynunda uyandikcaaaa. ...

sesim nasil :P

Back
X