Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız dün indirdikya alalala.... o değilmi...

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....

ya okulda bıraktı yada çöpe atıldı offfffffffffffff offffffff

bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için

jujum birkaç gündür burdayım ama seni herzaman takip ediyorum kaptanım...gerçekten çok sağlıklı ve bilinçli bir şekilde kilo veriyorsun menün harika .... afiyet olsun :56::56::56::56::56: inşaallah bulunur damaklar da

.

Menüme gelince :56::56:

Sabah: 1dilim kepek ekmeği
2 k.k eski kaşar peyniri :26::26:

Ara: yok

Öğle: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost (1 k.k. kaşar peynirler yapıldı)
1 domates
1 salatalık
Yarım yeşil biber

Ara: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar (kavurma) :26:
4 adet taze soğan

Ara: belki 1 elma :44:

Su: içiyorum, gün bitene kadar tamamlanır

Spor: yarım saat açık havada yürüme, 20 dk. eliptik yaptım..20 dk. eliptik daha yapmayı düşünüyorum..:21::21:

gayett basarılı gamzemmmm:46::46::46:
benim menüm de şöyle
sabah:1dilim kepek ekmeği,1ki.k peynir,3 adet zeytin

ara :yarım elma

öğle:

kepek ekmeğiyle yapılmış tost kaşarlı,1 domates,1 salatalık,

ara:1 elma

akşam: 1 dilim kepek ekmeği,2 yemek kaşığı ciğer,1bardak ayran,1 tane salatalık

su içiyorum ,spor daha yok ama yapıcam...

gayet guzel canım bence.. oglen gamzeyle beraberdınız dımııııııı:9::9:
kız dün indirdikya alalala.... o değilmi...

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....

ya okulda bıraktı yada çöpe atıldı offfffffffffffff offffffff

bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için
begendımm meltemcımmmm:46::46::46:
sabahhhhhhhhhh

1 dilim ekmek peynir

öğlen

7 8 kaşık pırasa yemeği
2 çatal makarna

ara öğün
1 portakal

akşam
4 5 kaşık pırasa yemeği
1 dilim kaşar peynir

suuuuuuuuuuuuu

içiyorum

spor

24 saat nbttt
oglende aksamda pırasa yemısın canmm nobette oldugun belliii:16::16: ama az geldi bana....
bugün o kadar yorgunum kii.. saat 5 e kadar doluydumm. başım ağrıyorr... 1 hafta tatile çıkmak istiyorum dağda çıt ses olmadan kafamı dinlemek istiyorum..:ssz::ssz::ssz::ssz:
menüm

yarm kase kornfleks

ara 1 kayısı yarm armut

1 kase saç kavurma 2 dilm ekmk

ara yokk yoğunluktan

akşam 2 tane içli köfte:27: yoğurt

gecede süt içerim
içli kofte kızartmamıydı canım? aksam az yemısın sankıı:26:
ama bırsenım cok prı yersem kas kas olmazmıyım cunku callende ypıorumya

menum
sabah 1 dılım peynır 4 kırma zeytın 1krem peynır 2 catal bogurtlen recelı 1 dılım ıncecık beyaz ekmek 5 kofte

ara sekersız 3 u bıarada 3 form bıskuvı

ogle yogurtlu ıspanak yemegı salata 5 dılım yagsız tavada kozlenmıs domates ekmek ceyrek dılım beyaz ekmek

ara ceyrek karakoy 4te 1 i

aksam 7 ızgara kofte yogurt yesıllık tam 2 kucuk lokma beyaz ekmek

2 kuru kayısı 10 fındık

2 lıtreden fazla su 30 dkk elıptık 30 mekık bunlar yapıldı 1 saatte callen yapıcam gece 11 de

vay anam vay menuye bak vuuu ben bu menuyle zayıflarmıyımkı hihihihihi

evvet yorumları alayım
ooooowwwwwww dalinden ornek menuuuuu:46::46::46::46::46:

oglende aksamda pırasa yemısın canmm nobette oldugun belliii:16::16: ama az geldi bana....

evet rabişim...gamzeyle vakit geçirmeyi seviyorum çok...

.

Aynenn tatlımmm beraberdikkkkkkkkkkk, yerim o dikkatini senin :54::54:

az evvel bı haber ızledım show da babası olacak allahın belası 7 aylık adasım aysenura akıl almaz dayaklar atmıs yatırmıs kucagına tokatlamıs cocuk beyın kanaması gecırmıs 4 kez bayılmıs bıde ustune soba yanmayan soguk odaya kıtlemıs cocuk aglaya aglaya gene bayılmıs.allahımm tuylerım dıken dıken oldu agladım dayanamadım bu sımdı babamı 7 aylık bı bebek sana ne yaparya ınsanlar yıllarca bebek ozlemıyle yanarken bole ınsanlar neler yapıo bunlara ınsan bıle denmez o cocuga attıgı dayagı onada atmak lazım elını kolunu sallayıp sokakalrda gezıyo ole seyler dıyesım varkı bı anne olarak ıcım paramparca oldu beyın kanaması gecırtene kadar dovmek ne demk yaa lanet olsun bole ınsanlara.

az evvel bı haber ızledım show da babası olacak allahın belası 7 aylık adasım aysenura akıl almaz dayaklar atmıs yatırmıs kucagına tokatlamıs cocuk beyın kanaması gecırmıs 4 kez bayılmıs bıde ustune soba yanmayan soguk odaya kıtlemıs cocuk aglaya aglaya gene bayılmıs.allahımm tuylerım dıken dıken oldu agladım dayanamadım bu sımdı babamı 7 aylık bı bebek sana ne yaparya ınsanlar yıllarca bebek ozlemıyle yanarken bole ınsanlar neler yapıo bunlara ınsan bıle denmez o cocuga attıgı dayagı onada atmak lazım elını kolunu sallayıp sokakalrda gezıyo ole seyler dıyesım varkı bı anne olarak ıcım paramparca oldu beyın kanaması gecırtene kadar dovmek ne demk yaa lanet olsun bole ınsanlara.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X