Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kı<lar lınk attım bısıy demedınızzz vazmıcaydınız

yazılanları okuyamadım sadece daline yazacağım canım calen yapacaktım ama benim video evdeki dvd de çalışmıyo yaa pc de açıyo dvd de çalışmıyo laptop karşısında da yapamam kafam karıştı eşime çalıştırmaya çalışacağım bu arada menümü de yazayım
1 dilim ekmek 1/2 kk peynir 3 zeytin
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1/2 kepçe çorba 100 gr döner domates soslu salata
1/3 portakal 5 adet beyaz leblebi
akşam 5 köfte 2 tavuk şiş salata 1 lokma ekmek
1 avuç kuru üzüm
1 badem şu ana kadar olanlar
3,5 lt de su spor bugün 4 kere 7. kat merdivenden indim çıktım cal yapacaktım henüz yapamadım biraz çok kaçtı akşam kendimi kötü hissediyom:37:

yazılanları okuyamadım sadece daline yazacağım canım calen yapacaktım ama benim video evdeki dvd de çalışmıyo yaa pc de açıyo dvd de çalışmıyo laptop karşısında da yapamam kafam karıştı eşime çalıştırmaya çalışacağım bu arada menümü de yazayım
1 dilim ekmek 1/2 kk peynir 3 zeytin
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1/2 kepçe çorba 100 gr döner domates soslu salata
1/3 portakal 5 adet beyaz leblebi
akşam 5 köfte 2 tavuk şiş salata 1 lokma ekmek
1 avuç kuru üzüm
1 badem şu ana kadar olanlar
3,5 lt de su spor bugün 4 kere 7. kat merdivenden indim çıktım cal yapacaktım henüz yapamadım biraz çok kaçtı akşam kendimi kötü hissediyom:37:

spor çok iyi yalnız :1::1: benım evde 7. katta bi inip çıksam mı :1::1:

Midem acayip şiş :26: kocaman nefes alıp şişiriyorum midemi 1 dk. bir rahatlıyor ama sonrasında çok şiş yine, sırtım bile ağrıyor böyle olunca.offf çok keyifsizim yaaa :26::26::26: neden olur acaba? pskolojik olabilir mi kızlarr :44::44:

.

Midem acayip şiş :26: kocaman nefes alıp şişiriyorum midemi 1 dk. bir rahatlıyor ama sonrasında çok şiş yine, sırtım bile ağrıyor böyle olunca.offf çok keyifsizim yaaa :26::26::26: neden olur acaba? pskolojik olabilir mi kızlarr :44::44:

.

banada oluyo cnm arada eskiden daha çok olurdu özellikle yemek yedikten snra hareket etmezsem uyursam uyandığımda bütün gün çok kötü oluyorum bazı insanların yoğurda ekmeğe karşı toleransı yokmus böyle şişlik olusabilyomuş menünü unuttm yednmi o tür bişiler akşama dgru

banada oluyo cnm arada eskiden daha çok olurdu özellikle yemek yedikten snra hareket etmezsem uyursam uyandığımda bütün gün çok kötü oluyorum bazı insanların yoğurda ekmeğe karşı toleransı yokmus böyle şişlik olusabilyomuş menünü unuttm yednmi o tür bişiler akşama dgru

Yok tatlım değil, 2 gündür var bu :43::43: offffffffffffff uyusan bir süree hiç uyanmasammm :43::43::43:

spor çok iyi yalnız :1::1: benım evde 7. katta bi inip çıksam mı :1::1:

busraa benim işyerinde odam 7. katta sansörde sıra beklemeyeyim diye hem de spor olsun dedim onu yaptım bana göre hiç de iyi değil kendimi kalanetik e hazırlamıştım ama olmadı yarın koca dvd ye çekcek ben usb den çalıştırmaya çalıştım olmadı dvd den yapacam artık neyse uykum var ev ahalisi uyudu ben de uyuyayım bari iyi gecelerr

Gamze bacı ne olacak beniim bu halim... sen de bittin sen kızııııııııııııım yazmışsın zatiii.... :44:

Canım ben onu neden yazdım biliyormusun? senin kilona yetişicem, yani bir yerde uzun yazdım, sana meydan okudum yanii :9: kaç benden demek istedim meleğim.. :16::16:

.

Canım ben onu neden yazdım biliyormusun? senin kilona yetişicem, yani bir yerde uzun yazdım, sana meydan okudum yanii :9: kaç benden demek istedim meleğim.. :16::16:

.

ortada buluşalım madem öyle.. gidişatım onu gösteriyor benim :22:

benim menüm de şöyle
sabah:1dilim kepek ekmeği,1ki.k peynir,3 adet zeytin

ara :yarım elma

öğle:

kepek ekmeğiyle yapılmış tost kaşarlı,1 domates,1 salatalık,

ara:1 elma

akşam: 1 dilim kepek ekmeği,2 yemek kaşığı ciğer,1bardak ayran,1 tane salatalık

su içiyorum ,spor daha yok ama yapıcam...
:46::46::46::46::46:

kız dün indirdikya alalala.... o değilmi...

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....

ya okulda bıraktı yada çöpe atıldı offfffffffffffff offffffff

bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için
kaptanım bulamadıysan yarın öğretmenine sorabilirsin..:34::34:

Menüme gelince :56::56:

Sabah: 1dilim kepek ekmeği
2 k.k eski kaşar peyniri :26::26:

Ara: yok

Öğle: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost (1 k.k. kaşar peynirler yapıldı)
1 domates
1 salatalık
Yarım yeşil biber

Ara: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar (kavurma) :26:
4 adet taze soğan

Ara: belki 1 elma :44:

Su: içiyorum, gün bitene kadar tamamlanır

Spor: yarım saat açık havada yürüme, 20 dk. eliptik yaptım..20 dk. eliptik daha yapmayı düşünüyorum..:21::21:
:46::46::46::46:
evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt

su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım
öğlende olsa süpermişşş :46::46:

Hu huuuu napiyonuz bacilaaar ben baba evine geldim annecagzim manti falan yapmis cok ihtiyacim var gibi :) menumu yazayimmm

Sabah: yarim dilim ekmek azcik labne zeytin sekersiz cay

Ara: 2 kuru kayisi

Oglen : bi buyuk tabak salata yagsiz

Ara: 1 avuc kuru meyve findk ceviz vs (marketten aldim tam benlik bir karisim)

Aksam: 3 kasik manti bol yogurt az hamur 3 biber tursusu

2 bucuk litreye tamamlicam suyumu 20 30 dakikada yer hareketi yapcamm
amannnnn 3 kaşık mantıda neeee. çok azzz:27::27: ayy canm istedii (bende ne görsem istiyom amma pis boğazım)kaynanacaızım geldimi yaptıratım:52::52::52:

dalin : menün süper menüyü okurken sürekli adına baktım bu dalinmi diyeee:1:
juju : kaptanım öğlen 2 çeşit yemek varmış bide makarna fazla olmuş
birsen : 30 tane içli köfteyi hergün 3er 5er yemeyi düşünmüyomusun dimi ciicm:1::1:
gamze : o avatar nasıl bişeyyy bacım yaaaa:27::27::27:

diğer arkadaşlarımın menülerini beğendim süpersinizzzzzzz:46:
garfield komşulara dağıttım canım sırf bitsin diyee.:34::34: benim buzluk eski tip uzun süre saklayamıyorumm.

Menümü yazayım
sabah:
1 muz küçük boy
5 badem 10 fındık
Öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
Ara:
kaju
fındık
badem üçlemesinden 20 tane kadar olmuştur
Akşam
kahvaltılık yedim ama biraz fazlaca kaçırdım