Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveeeeeet hatırlamzmıyım tatlım yaaaa canımsın hosgeldın.sende bıze basarı oykunu paylasırsın motuıve oluruz :21::21::21:
oldu cnm 9 kasımda 37 haftalık dogdu oglum 3 aylık sımdı masallahı var

evet cnm 79.2 yı baz alayım bıdahakı hafta 500-600 grm daha zayıflamıs goruncem 1bucuk kılo versem uzerıne buda eklense 2yı gecerde 1.lık kursusune otururum hihiihihih :9::9:

maşallahh canım Allah analı babalı büyütsün adını ne verdiniz ben pek meraklıyım isimlere :emir_bebek: ikizler napıyorlar onlarda büyümüşlerdir kardeşleriyle araları nasıl birde zor geldimi 3. canım alışabildinmi...dalincim ben ozamandan sonra bebişe biraz ara verdim işe girdim falan..şimdi evdeyim ve mart itibariyle inşallah bende düşünüyorum....korunmucaz Rabbim nasip ederse olsun bitane daha diyoruz..hayırlısı bakalım... başarı hikayemi yazmıştım canım buyrun topiqe miafirimiz olun :16:

maşallahh canım Allah analı babalı büyütsün adını ne verdiniz ben pek meraklıyım isimlere :emir_bebek: ikizler napıyorlar onlarda büyümüşlerdir kardeşleriyle araları nasıl birde zor geldimi 3. canım alışabildinmi...dalincim ben ozamandan sonra bebişe biraz ara verdim işe girdim falan..şimdi evdeyim ve mart itibariyle inşallah bende düşünüyorum....korunmucaz Rabbim nasip ederse olsun bitane daha diyoruz..hayırlısı bakalım... başarı hikayemi yazmıştım canım buyrun topiqe miafirimiz olun :16:

adını kerem koyduk canım ıkızlerde ıyı buyuyolar kardeslerınıde co ksevıolar.ınss ıstedıgın zamam gelıverırır.bebegın.3 bebege alısmam zor olmadı ıkız buyutmus bırı olarak zaten cok cocuga alısıgım 3.arada kaynıyo :1: ama tek bbegı olupta 2.ıkız olup bırden 3 lenırse ınsan kafayı yer :1: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bu benım bebek ısteyenler topıgınden arkadasım hepımız bebek ıstıyoduk benımj oldu darısı onun basıona ıns.bırde 52 bedenden 36 bedene dusus hıkayesı var ergınsenanın gunlugu dıye bı goz atın derım

sık sık bızede ugra canım bızede tecrubelerını aktarr yol goster :54::54:

adını kerem koyduk canım ıkızlerde ıyı buyuyolar kardeslerınıde co ksevıolar.ınss ıstedıgın zamam gelıverırır.bebegın.3 bebege alısmam zor olmadı ıkız buyutmus bırı olarak zaten cok cocuga alısıgım 3.arada kaynıyo :1: ama tek bbegı olupta 2.ıkız olup bırden 3 lenırse ınsan kafayı yer :1: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bu benım bebek ısteyenler topıgınden arkadasım hepımız bebek ıstıyoduk benımj oldu darısı onun basıona ıns.bırde 52 bedenden 36 bedene dusus hıkayesı var ergınsenanın gunlugu dıye bı goz atın derım

Canım benim tekrar hayırlı olsun bebişin hep mutlu olun inşallahh...Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...hep arkadaşlar hamile ve çoqu doqum yapmış gözlerim doluyu onları gördükçe ne güzel duygular...zaman ne çabuk geçiyor dalincim daha dün bebiş için bat sayarken şimdi hepinizin kucaqı dolmuş ne mutlu sizlere...bunları yazraken bile gözlerim doldu eşim ne oldu diye soruyor..

Son düzenleme:
Canım benim tekrar hayırlı olsun bebişin hep mutlu olun inşallahh...Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...hep arkadaşlar hamile ve çoqu doqum yapmış gözlerim doluyu onları gördükçe ne güzel duygular...zaman ne çabuk geçiyor dalincim daha dün bebiş için bat sayarken şimdi hepinizin kucaqı dolmuş ne mutlu sizlere...bunları yazraken bile gözlerim doldu eşim ne oldu diye soruyor..

hatırlamazmıyım yaa sanslıydımkı ılk denemede oldu hıc umuduym yokken darısı ıns ısteyen butun herkesın basınaaa ama sen bıraktın bı donem bıseyler gırdı araya dıye hatırlıyorum keske hıc ara vermeseydın.ama herseyın hayırlısı zamanı var cnm yahey dıgı o gunler :43:

ErginSena hoş geldin arkadaşım, başarılı bir arkadaş zannediyorum :16::16: aramızda böyle birini görmek güzel..İnşaallah istediğin gün rabbim sana bebek versinn :16:

.

günaydınlar..........dünden beri bir tuhafım.halsizlik,mide bulantısı falan var .önce açlıktan zannettim ama yok galiba hasta oluyorum üstünüzden uzak.....dün akşam dışardaydım bir ark ın yanına gittim zaten bahsetmiştim.o yüzden menümü yazamadım .zaten ortada bir menüde yok aslında......

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

öğle: 5 adet petibör bisküvi( evde benim yiyebilecegım yemek yoktu)
1 bardak süt

akşam: evde yemedım.misafirlikte;
5 adet susamlı kuru pastalar varya yuvarlak onlardan.....
3 bardak çay(rekorum)

ilerleyen saatlere doğru meyve.....
6-7 adet çilek
3 dilim greyfurt
1 dilim ayva

1 kupa biberiye çayı......

bugünde dışarıda olacagız......halsizim ama evde oturmak istemmiyorum:43:

herkese günaydınnnn:16::16:
aslında tünaydın demem lazım:1::1: neyse artık işleri halledip gelicem grşrz bacılarrr:21:
günaydın canımmm, görüşürüz..Kolay gelsin...:16::16:
Herkese gunaydin ayy bugun bana bi haller oldu hala yataktayimmm uyanmamaya yemin etmis gibiyim :)
:1: uyuyan güzel hadi kalk bakalım...günaydınlar olsun.. :16:
günaydınlar..........dünden beri bir tuhafım.halsizlik,mide bulantısı falan var .önce açlıktan zannettim ama yok galiba hasta oluyorum üstünüzden uzak.....dün akşam dışardaydım bir ark ın yanına gittim zaten bahsetmiştim.o yüzden menümü yazamadım .zaten ortada bir menüde yok aslında......

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

öğle: 5 adet petibör bisküvi( evde benim yiyebilecegım yemek yoktu)
1 bardak süt

akşam: evde yemedım.misafirlikte;
5 adet susamlı kuru pastalar varya yuvarlak onlardan.....
3 bardak çay(rekorum)

ilerleyen saatlere doğru meyve.....
6-7 adet çilek
3 dilim greyfurt
1 dilim ayva

1 kupa biberiye çayı......

bugünde dışarıda olacagız......halsizim ama evde oturmak istemmiyorum:43:

Canım çok geçmiş olsun. :26::26:

.

günaydın mı desemmmm yok yok tünaydın kızlar....

sabah geç kaktık malum haftasonu kahvaltı faslı derken evi bi süpürim dedim allahım öldüm bittim... benim alerjim azdı hapşır hapşır öldüm valla ...... şimdi gine başlıcam temizliğe bi selam verim dedim... öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

sabah geç kaktık malum haftasonu kahvaltı faslı derken evi bi süpürim dedim allahım öldüm bittim... benim alerjim azdı hapşır hapşır öldüm valla ...... şimdi gine başlıcam temizliğe bi selam verim dedim... öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

Jujum hoş geldin, kolay gelsin ve damak bulundu mu :26::1:

.

Aynenn arkadaşımm yakalaa birinii, sana tavsiyem garfield06 ( 68,20 / 67,70 / 0,50 / % 0,73 ) kovala derim, aslında cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44 ) en uygunu amma kızcağız belinden spor yapamıyor..Haklı bir savaş olsun, adilce hahahahha ben hakem olurum :33::33:

.

kız karıştırma beniiii:1:

herkese tnaydınnn 12de uyanmış bi vatandaş olarak kahvaltı ev işi derken anca gelebildiim ne güzel erken uyananlarda olmuş hayranım:1:

cornicim çok geçmiş olsun ben geldim herkes gitmiş kmsecikler yok sayfada :26:

herkese tnaydınnn 12de uyanmış bi vatandaş olarak kahvaltı ev işi derken anca gelebildiim ne güzel erken uyananlarda olmuş hayranım:1:

Ben buradayım canım :16::16:

.

Jujum hoş geldin, kolay gelsin ve damak bulundu mu :26::1:

.
hoş buldum canımcım.... valla kınamıda yaktım bu arada ... şimdi sıkılıyorum börek çörek mi pişirsem kocişime ...

oh oh oh maşallah kız nası uyuyonuz 12 ye kadar en fazla 10 a kadar uyumuşluğum var yaş 33

Ben buradayım canım :16::16:

.

gamzemmmmmmmm:16::16::16:

hoş buldum canımcım.... valla kınamıda yaktım bu arada ... şimdi sıkılıyorum börek çörek mi pişirsem kocişime ...

oh oh oh maşallah kız nası uyuyonuz 12 ye kadar en fazla 10 a kadar uyumuşluğum var yaş 33

kınamı yaktm derken:1::1:

bnce pişirme kaptanım sen yıyemıosun doya doya bırak oda yemesin:1::1::1:

yok yemedım bebemm mavısımı uyutup yattım hemen yoksa yıyedebuludum 1 bardak su ıctım bastırdı
herkese gunaydınnnnnnnnnnn

78.7 sabah ac karnına :32::32::32:
:46::46::46::46:

Pufffffffffffffffffffffff bu gün cumartesi ve ben sizi çok özledimmmmm :33: :16::16::16:
:16::16::16::16:

.

kolay gelsin kaptanım

herkese merhabalarrrrrr.
kızlar buralara bahar yavaş yavaş gelmeye başladı. laleler papatyalar açtıııı .. bugün kırlardaydık. kızımla çiçek topladıkkk. yürüdük. nehire taş attık..badem ağaçları çiçekleriyle bizi selamladı..:34::34::34:her yer yemyeşil.. egeliler bilir sarmaşıkta çıkmış.(bayılırım):34:

Son düzenleme:

valla ben 12 ye kadar yatmayı özledim:50::50: benim oğlum 8 de en geç oda ayakta ama yinede 9 10 kadar uyukluyorum:1::1:

Back
X