Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalin ödüm patladı bebiğim elini kestim deynce nasıl korktum Allahtan önemli bişey yokmuş bnm kuzenimin parmakları kesilmişti bebekken kopmuştu canı yanmadı sanıırm ağlamadı hiç hissetmiyolar galiba şimdi izi bile yok eskisinden daha iyi okula başladı üzme kendini

küstüm ben size işte bi yorum yapmamışınız menümeeeeee:43::43::43::43::43::43:

Bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü :16: bu arada bu haftaki hedefm senin kilonda olmak :9::9:
inşallah canımmm.:34: ulaşırsın. bende 64 leri görmek istiyorumm:9::9:

.

Menüme gelirsek arkadaşlarr :16:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1,5 k.k. kaşar
1 domates

Ara: yok

Öğle: 1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
3 ızgara yeşil biber
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara: yarım elma

Akşam: 1 porsiyon haşlanmış kuru fasulyeden piyaz (yağsız bol limonlu)
2 adet minik acı biber

Su: içiyorum, tamamlanır

Spor: yapmadım ama düşünüyorum ve büyük ihtimalle yaparım :16:
:46::46::46::46:

sabah

1 dilim ekmek
dilim peynir
2 zeytin

öğlen
1 .5 lahmacun
4 közde sivri biber
1 köz domates

akşam

çok tokum acıkmadım

dipnot

1 aydan beridircanım lahmacun
çekiyodu 1.5 yedim

su
içiyorum

spor

çarşı pazar gezdim
bence masum bi menü :46::46::46:

menumm

sabah

1.5 dilim ekmek
peynır
3 zeytın
1 cay kasıgı bal
haslanmıs yumurta

ogle
yok

ara
yok

aksam
1 kase corba
1 tabak haslanmıs makarna uzerı sarımsaklı yogurt
1-2 catal tursu

su:cok az oldu bugun 1 lt ıctım 2 ye tamamlıcamm
spor: deli gibi ev işi :9::9:
canm menün güzelde arayı ve öğleyide tamamlasaydın daha bi güzel olurdu.:34::34:

tum yengecler toplanmısızzzz:16::16:
benim kardeşim yengeççç :46::46: ben balık burcuyummmm

Sira geldi benim menumeeeee

Sabah: 1 dilim ekmek 1 domates biber azcik lor peynir ve sekersiz cay

Ara: yarim avuc kadar kuru meyve findik

Oglen: 1 ufak portakal

Ara: yok

Aksam: bi kase corba yarim dilim ekmek salata ve 3 tane biber tursusuu

2 bucuk litre su 45 dakika pilates + diger yer hareketleri

:46::46::46::46:

dalin ödüm patladı bebiğim elini kestim deynce nasıl korktum Allahtan önemli bişey yokmuş bnm kuzenimin parmakları kesilmişti bebekken kopmuştu canı yanmadı sanıırm ağlamadı hiç hissetmiyolar galiba şimdi izi bile yok eskisinden daha iyi okula başladı üzme kendini

küstüm ben size işte bi yorum yapmamışınız menümeeeeee:43::43::43::43::43::43:

bnm menumede yorum yok :19:

KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre
ayyy canım yaaa geçmiş olsunnn

bende menümü yazıyım
sabah domates, peynir,5 zeytin,1 çatal helva,2 dilim light ekmek

öğle yok geç kalktım

ara 1 yeşil elma 2 light çubuk

akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak karnıbahar haşlanmış üzeri yoğurt

ara sütlü nescafe içerim artık:ssz::ssz::ssz:

su 2 litre 3 fincan 5 biryerde çay:21::21:
:46::46::46:

evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,

ben yavaştan kaçayım yarın arkadaşlar akm oturmaya gelcekler karalahana sardım ammayoruldum çok sıkıcı sarma sarmak allahtan hababam vardıda onu izleyerek sardm şimdide gidip 84444444444 parça kütahya larımı çıkarayım zamanında kazık yedik aldık şimdi her tarafta ucuz ucuz

menümü yazaymmı size misafirlre ne yapcam

karadeniz piesi
karalahana sarması
un helvası
kabak tatlısı
acaba turşuda kavursammiki
eşim isteği üzerine patates salatası ok olur yenmez bence sırf eziyett iş te

wawww ne kadar çok çesittt.:46::46::46:

evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,

Canım bilerek ve isteyerek yapmadığın bir şey için neden bu kadar isyann :26::26::26: yoksa sen aydamısınnnnnnnn :51:

.

günaydınlar..........dünden beri bir tuhafım.halsizlik,mide bulantısı falan var .önce açlıktan zannettim ama yok galiba hasta oluyorum üstünüzden uzak.....dün akşam dışardaydım bir ark ın yanına gittim zaten bahsetmiştim.o yüzden menümü yazamadım .zaten ortada bir menüde yok aslında......

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

öğle: 5 adet petibör bisküvi( evde benim yiyebilecegım yemek yoktu)
1 bardak süt

akşam: evde yemedım.misafirlikte;
5 adet susamlı kuru pastalar varya yuvarlak onlardan.....
3 bardak çay(rekorum)

ilerleyen saatlere doğru meyve.....
6-7 adet çilek
3 dilim greyfurt
1 dilim ayva

1 kupa biberiye çayı......

bugünde dışarıda olacagız......halsizim ama evde oturmak istemmiyorum:43:

Rabişimmm bunu yazmıştı o ve bir daha gelmediii :26::26:

.

Canım öyle bir yazmışsın ki, çocuğa üzülmekten menünü gözümüz mü gördü :26: :26: Yorum yapılması da ayrı bir saçmalık olurdu zaten :26:

.

bak yaa daha yorum yapmadınız diyor :1: gamze ablaya katılmakla beraber benı cok korkuttun tekrardan gecmiş olsuuun.bideee sankı menun mu var be bı sabah bıde aksam var topu topu.ara ogun yok spor yok ne dıyelm sımdı bunaaa:1::1:

Canım dışarı çıkmıştırlar dönememiştirler..arkadaşlarına takılmıştırlar belkide... :26::26::26:

.

hmmm olabilitesi yüksek :21: bu aradaaa boy friendimin bana son jestini sizlerle paylasmak isterimmm :21::21: :1:
bana ıstediğim spor kıyafetlernı almıss ama kilom 62 buçuğa düşene kadar vermicekmş:27::27: sevinim mi üzülim mi bilemedim saolsun hep destek tam destek ama kıyafetlermi vereydi iyiydii :52: bide yüzsüz yüzsüz canım sacmalama gerek yok boyle bıseye ver hadi ddm :27:

hmmm olabilitesi yüksek :21: bu aradaaa boy friendimin bana son jestini sizlerle paylasmak isterimmm :21::21: :1:
bana ıstediğim spor kıyafetlernı almıss ama kilom 62 buçuğa düşene kadar vermicekmş:27::27: sevinim mi üzülim mi bilemedim saolsun hep destek tam destek ama kıyafetlermi vereydi iyiydii :52: bide yüzsüz yüzsüz canım sacmalama gerek yok boyle bıseye ver hadi ddm :27:

boyfrıendnı kutluyorm ince erkekkk:1::1::1::1: çocuk zayıfla demiş biizm kızzda gerek yokkkk:1::1::1::1::1::1:

Back
X