Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben realıstım gulum boy frıendın guzel jest yapmıs ama lakın kopruyu gecene kadar :27::27::27: bnm esım bekarken neler yapardı bı bılsen hatta evlenıcez dugunumuze kalmıs 2-3 ay ev bakıyoruz ve ev 4.katta cıktık baktık begendım ınerken asansor dolu benı kucagında ındırmıstı merdıvenler cok dık ben nası ıncem brudan zaten yoruldum gez gez dedıgım ıcın :8::8::8: evlenıncede yapar ama herzaman dıel bekarken oldugu gıbı deıl ama ısık varsa devamı gelır .suan tum bekarlar tadını cıkarınnn :32::51::51:

ben realıstım gulum boy frıendın guzel jest yapmıs ama lakın kopruyu gecene kadar :27::27::27: bnm esım bekarken neler yapardı bı bılsen hatta evlenıcez dugunumuze kalmıs 2-3 ay ev bakıyoruz ve ev 4.katta cıktık baktık begendım ınerken asansor dolu benı kucagında ındırmıstı merdıvenler cok dık ben nası ıncem brudan zaten yoruldum gez gez dedıgım ıcın :8::8::8: evlenıncede yapar ama herzaman dıel bekarken oldugu gıbı deıl ama ısık varsa devamı gelır .suan tum bekarlar tadını cıkarınnn :32::51::51:

hımmmmmmmm :1: bilmiyorum dalin yaaaa benımkı eskiden böyle degildi cok umursamaz gıcık bi tipti :1: sonradan böyle olduuu şimdi oturup kız gibi hayaller kuruyor benle ilgili :nazar::nazar: :52: :1: ay cnm bnm kaynastım :52: ama genel olarak senın dedıgın gibi yapıyor bu erkeklerr :19:

hımmmmmmmm :1: bilmiyorum dalin yaaaa benımkı eskiden böyle degildi cok umursamaz gıcık bi tipti :1: sonradan böyle olduuu şimdi oturup kız gibi hayaller kuruyor benle ilgili :nazar::nazar: :52: :1: ay cnm bnm kaynastım :52: ama genel olarak senın dedıgın gibi yapıyor bu erkeklerr :19:

olsun bı kere yapmıssa gene yapar demektır.ama evlenmeden once daha cok yapılır ayakkabılarını gıydırır.kuaforun onunde 3 saat bekler kısa mesafeye bıle yurutmez kucagında merdıven ındırır 4 kat :53: hep sen haklısındır ozurler dıelr cıcekelr alır mesajlar atar telde sıırler soler vs vs vs ama evlenırsın sadece ozel gunelrde cıcek gelır ayakkabıalrımı gıydırsene dersın (hamılelık harıc ozaman hep onlar gıydırır egılemedıgın ıcın bebege bısey olmasın dıye)nıye sen gıyemıonmu der.kuaforun onunde yarım saat bekler sonra msj gelır agac oldum bıtmıyomu ısın dıye. :9:
bole olur yanı ama normalı bu ama hakkını yemeyım evlendıkten sonra zayıf ıken tabı cocukalr yokken kanepede cook uyuyakalmısımdır gece uyandıgımda yatagımdaydım ben buraya nasıl geldım derdım kendı kendıme bennı uyandırmadan yataga goturudu vardır ole uyandırmaya kıyamadıkları canım bnmmmm.sımdı ıse dogumdan sonra sezaryenlıyım kalkamıyorum benı kaldırmaya yeltendı belı tutuldu :52:

hıc olmuyo deıl oluyo ama evlenmeden once daha coj oluyo alıstırıolar bızlerı evlenıoz hep aynısını beklıoz hep ole olcak sanıyoz haksızmıyım arkıdıslerrrrr

olsun bı kere yapmıssa gene yapar demektır.ama evlenmeden once daha cok yapılır ayakkabılarını gıydırır.kuaforun onunde 3 saat bekler kısa mesafeye bıle yurutmez kucagında merdıven ındırır 4 kat :53: hep sen haklısındır ozurler dıelr cıcekelr alır mesajlar atar telde sıırler soler vs vs vs ama evlenırsın sadece ozel gunelrde cıcek gelır ayakkabıalrımı gıydırsene dersın (hamılelık harıc ozaman hep onlar gıydırır egılemedıgın ıcın bebege bısey olmasın dıye)nıye sen gıyemıonmu der.kuaforun onunde yarım saat bekler sonra msj gelır agac oldum bıtmıyomu ısın dıye. :9:
bole olur yanı ama normalı bu ama hakkını yemeyım evlendıkten sonra zayıf ıken tabı cocukalr yokken kanepede cook uyuyakalmısımdır gece uyandıgımda yatagımdaydım ben buraya nasıl geldım derdım kendı kendıme bennı uyandırmadan yataga goturudu vardır ole uyandırmaya kıyamadıkları canım bnmmmm.sımdı ıse dogumdan sonra sezaryenlıyım kalkamıyorum benı kaldırmaya yeltendı belı tutuldu :52:

hıc olmuyo deıl oluyo ama evlenmeden once daha coj oluyo alıstırıolar bızlerı evlenıoz hep aynısını beklıoz hep ole olcak sanıyoz haksızmıyım arkıdıslerrrrr

ay bılemedim smdi ben yaa evli ablalar daha iyi bilirler :1:

:9::9::9:
benimki bekarkende aynıydıı.istemeye geldiğinde çiçek aldı aradan 8 yıl geçti hala yok.(gerçi ben istemiyomda) ilk doğumgünü hediyem basküldü (evin ihtiyacı var diye):9::9::9::9:

bu anlattıklarına göre bnmki odun demkki sadce sevgili olana kadar kölem gbydi tokat atıyodum vurym die yanagnı yine getiriodu ne zaman sevgili olduk duurmlar değişti:1:
belki evlenincede tersi olur elimi sıcak sudan soğuk suya degdirmezz Allahtan ümt kesilmez züürt tesellisi :1::1::1:ama kıyamam ya kocaman kocaman 2 valızı tasıdıda bana tasıtmamıstı bak hakkını yemeyim:1::1:

kızlar eve yeni geldik......dışardaydık....eşim de bende bir tuhaftık dedim hemen kalk dışarı cıkıyoruz.evde olursak kesın hastalanırız dedim......çıktık,pazara gittik..lahana,kereviz aldım......kerevizi ilkkez deneyecegım......bir de hazır çorba aldım bir adet..normalde hiç kullanmam ama değişik bir sebze çorbası haline dönüştüreceğim bunları:27::27::27:
bugünüm dolu dolu geçti,acısı yarın cıkacak çünkü tüm gün evdeyim...acayıp kaçamaklarım var......ama bir şey itiraf edeyım eskıden yedıgımın çeyregını yedıgım halde tıkanıyorum,istifra edecek sevıyeye gelıyorum..midem almıyor.......
menüm:

sabah:çok halsizdim zorla;
1 yumurta belki yarısı bilmiyorum o kadarını halsizlikten.....
çok az peynir,domates

öğle: yok ama dışarda eşimin dondurmasından ısırdım:27:

akşam: 1,5 servis kaşığı kısır
turşu
1 bardak şalgam

1 bardak şekersiz biberiye çayı

evet buraya kadar normal gibi......gelgelelim bundan sonrasına.....yeni evlenen ark lar vardı onlara gittik.....
yaşpasta vardı 2 çeşit.....ben 1 çeşitten aldım onu yedim ama tıkandım.sanırım içimdeki kısır 3 kat şişmişti......
kola geldi neyseki onu geri çevirdim....
1 bardak şekersiz çay
3 adet antep fıstıgı
1 bardak greyfurt suyu

işte arkadaslar yediklerimin seceresi hiçbir şeyı atlamadım.....

bugün kendimi diyetisyen gibi hissettim herkes ne kadar zayıflamışsın , nasıl yaptın anlat diyorlardı ..çok utandım:17::17:

yarın sebze çorbama başlayacagım.......

hmmm olabilitesi yüksek :21: bu aradaaa boy friendimin bana son jestini sizlerle paylasmak isterimmm :21::21: :1:
bana ıstediğim spor kıyafetlernı almıss ama kilom 62 buçuğa düşene kadar vermicekmş:27::27: sevinim mi üzülim mi bilemedim saolsun hep destek tam destek ama kıyafetlermi vereydi iyiydii :52: bide yüzsüz yüzsüz canım sacmalama gerek yok boyle bıseye ver hadi ddm :27:

Maşallah hep sürsün inşaallah...

Bu arada herkesse günaydınlarr vee iyi pazarlar...:9:

.

Aynen bu çok sık rastladığımız bişe :9: benimkide tam tersi..evlenirken daha sıkılgan ve ince düşünemeyen biriydi, artık alıştı..herşeye yorum yapıyor, herşeyi biliyor amaa anamı ağlattıı :1::1::1: artık incede olsa kalında olsaa benim kocişim hahahha

.

:9::9::9:
benimki bekarkende aynıydıı.istemeye geldiğinde çiçek aldı aradan 8 yıl geçti hala yok.(gerçi ben istemiyomda) ilk doğumgünü hediyem basküldü (evin ihtiyacı var diye):9::9::9::9:

Odaaaa bişey miiii:9: benimki çiçek almadı üstelik hediye almayıda akıl etmez, ama normal günlerde ne istersem alır..insan gerçekten bazen istiyor..sen istemeden düşünüp bişey alsın :1::1:

.

kızlar eve yeni geldik......dışardaydık....eşim de bende bir tuhaftık dedim hemen kalk dışarı cıkıyoruz.evde olursak kesın hastalanırız dedim......çıktık,pazara gittik..lahana,kereviz aldım......kerevizi ilkkez deneyecegım......bir de hazır çorba aldım bir adet..normalde hiç kullanmam ama değişik bir sebze çorbası haline dönüştüreceğim bunları:27::27::27:
bugünüm dolu dolu geçti,acısı yarın cıkacak çünkü tüm gün evdeyim...acayıp kaçamaklarım var......ama bir şey itiraf edeyım eskıden yedıgımın çeyregını yedıgım halde tıkanıyorum,istifra edecek sevıyeye gelıyorum..midem almıyor.......
menüm:

sabah:çok halsizdim zorla;
1 yumurta belki yarısı bilmiyorum o kadarını halsizlikten.....
çok az peynir,domates

öğle: yok ama dışarda eşimin dondurmasından ısırdım:27:

akşam: 1,5 servis kaşığı kısır
turşu
1 bardak şalgam

1 bardak şekersiz biberiye çayı

evet buraya kadar normal gibi......gelgelelim bundan sonrasına.....yeni evlenen ark lar vardı onlara gittik.....
yaşpasta vardı 2 çeşit.....ben 1 çeşitten aldım onu yedim ama tıkandım.sanırım içimdeki kısır 3 kat şişmişti......
kola geldi neyseki onu geri çevirdim....
1 bardak şekersiz çay
3 adet antep fıstıgı
1 bardak greyfurt suyu

işte arkadaslar yediklerimin seceresi hiçbir şeyı atlamadım.....

bugün kendimi diyetisyen gibi hissettim herkes ne kadar zayıflamışsın , nasıl yaptın anlat diyorlardı ..çok utandım:17::17:

yarın sebze çorbama başlayacagım.......

Canım gerçekten çok doğru..tıkanıyorum bende, hatta dün akşam ara öğünümde meyve yerine avucumun içi kadar çerez yiyeyim dedim, inan midem bulandı bıraktı.. Menüne gelince vala artık ben sana güveniyorum cornimmmm... kaçamak yapsanda onu dengelemeyi başarıyorsun :16:

.

Ahahaa pazar khvaltisi candir ya :) ama sen snirini ayarlamissindr benceee :)

Yok bitanem, ne yalan söyleyeyim pazar kahvaltımda sınırı ayarlamayı sevmiyorum, koyveriyorum kendimi..Fakat enteresandır, Tuğbamın da dediği gibi tıkanıyor insan :26:

.

Günaydınlar kızlarrrr!... valla callanetics yapıyorum ama ne öyle yaaa her taraım ağrıdı ağrımayan yer kalmadı bütün vücudu kesinlikle çalıştırıyor. esneme hareketlerini eeee antremansız olunca biraz rahatsız etti herhal ama bugün düne göre daha iyiyim alışmaya başladı ama güzelmiş bende tavsiye ediyorummm...

Back
X