Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla hiçççç zıvanadan çıkmamışşşş.bana göre.:32::32:afiyet olsunn :46::46::46:

birsene göre zıvanadan çıkmamış daline göre edepsiz menü :52::52:

birsen benim kız öğlen 2-3 saat arası uyuyor..

Bu arada aklıma muhteşem bir fikir geldi... Saat 20:00 de açıklayacağım. Bekleyin anacım :28::28::28::28::28::28:

menümm

1 dilim peynir
domates
7-8 patates havuç kızartma
yarım dilim ekmek

ara yok yürüyüşteydik

öğle
1 kase brokoli çorba
1 etimek
1 kase salçalı makarna

1 dilim ekmek arası 4 tanecik kızartma
1 küçük lokum(kahve yanı)

1 kase brokoli çorbası 1 kase patates yemeği
1 dilim ekmk

dışarıda 1.5 saatlik doğa yürüyüşü(laleler-papatyalar topladık prensesimle)

az sonra yürüyüş yapacağımmm

amaaannııııınnn menüye bak.. kız sen de mi bunalımdasın benim gibi? hadi ben depresyondayım çok yemeye başladım seeeeeeeen???

Papatya olan kır bayır gördüm de lale ilk kez görüyorum...

saçma sapan zıvanadan çıkmış terbiyesiz menüm

sabah-öğle

3 kaşık yoğurt
2 çatal peynir
2 dilim ekmek

ara
2şer saat arayla 2 ekşi elma

akşam
1 kase çorba
1 tabak sulu patates yemeği
2 dilim ekmek:43::43:

30 dk koşu bandı bi 30 dk daha yapmayı düşünüorm belki bende callan yaparm belki twster şu an düşünme aşamasndaym her türlü fikire açığım
2 lt su

Tatlim ekmeklerii birer tane yeseydin cok fena olmazdi aslinda.bu arada bise sorcam yaa ekmk cesitlerinizi degistrin diyorlar mesela bi hafta kepekse diger hafta tam tahil fln diorlar yapiomsnz byle seyler :)

Sayın peek gıymatlı 5. takım arkadaşlarım :23: Yemeğimi yedim ve yaklaşık yarım saattir sizi okuyorum, takip ediyorum fakat elim bir türlü yazmaya varmıyor..Çok utanıyorum şu an..Sebebi şu kızlar..:26: Motivasyon gücümü kaybettim, yiyesim geliyor, ikna olamıyorum..Bütün gün diyette değilmiş gibi yemeye yeltendim fakat başarısız oldum 4. lokmadan sonra tıkanıyorum :26: ama zeten yediğim 4 lokmada hiç hoş değil :20::20:

Bu gün 3 öğün gibi yedim..Hemen yediklerimi paylaşıyorum...

Sabah: 1 bazlama
Yarım k.k. peynir
2 tatlı kaşığı reçel
4 çatal sucuk
1 lokma helva
1 ızgara yeşil biber

Not: Bu benim klasik ödül öğünüm...

Ara: 6 adet hanımeller bisküvi :26:

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k arasına peynir koydum

Ara: yok

Akşam: 1 poğaça
2 kaşık piyaz (dünden kalma)
1 haşlanmış yumurta
2 parça sucuk :26::26::26:

Su: içiyorum

Spor: 30 dk. yürüyüş

Dip Not: Arkadaşlar, özellikle akşam yemeğim çok fazla farkındayım, şu an mide spazmı geçirebilirim. :26: Bana bir haller oldu bu gün, regl ha oldum ha olucam :26: onunla alakası olabilir mi bilmiyorum ama şu an diyet açısınıdan moralman yerlerdeyim..Diyet sabır ve akıl, mantık işi diyen ben, şu an zerre kadar mantığıma yatmıyor diyet..Şu an karnım doygunluktan patlamasa belkide çerez ve çikolata yerdim ama o kadar tokum ki yiyemem :26::26: Bunları yazdım çünkü böyle olmak istemiyorum :44: hiç sevmedim bu beni :41: Lütfen beni ikna edicek o sihirli sözü biri söylesin :9: yoksa battım bu hafta ve biliyorum bu gün yaptıklarımın bedelini salı gününe anca öderim :26: offfffffff offfffff :18::18:

.

sabah-öğle

3 kaşık yoğurt
2 çatal peynir
2 dilim ekmek

ara

akşam
1 kase çorba

30 dk koşu bandı bi 30 dk daha yapmayı düşünüorm belki bende callan yaparm belki twster şu an düşünme aşamasndaym her türlü fikire açığım
2 lt su

Benim ki kadar değil yine de üzülme :43::43:

.

[video=youtube;-hLDVJcumSg]http://www.youtube.com/watch?v=-hLDVJcumSg[/video]

Damara bağladımmmmmm :120::120::120:

Sesini duymayı özledim...Elini tutmayı özledim...Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni ÖZLEDİM!...... Offfffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff :1::1::1: Kafayı yemiş bulunuyorumm :23::23::23::23:

.

bende çok yedim ya hatta çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup düzeleyim...........

menüüüüüümmm

sabah:
3 adet sıgara böreği şeklinde ıspanaklı börek
peynir
domates
zeytin

öğlen: 1 adet portakal
yarım armut

akşam: 1 tabak domates soslu makarna
turşu

spor: 1 saat yürüyüş
su: içiliyor......

haftasonu bitiyor.bu da demek oluyor ki güzel yemeklere elveda:5::5::5::5::5:

bende çok yedim ya hatta çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup düzeleyim...........

menüüüüüümmm

sabah:
3 adet sıgara böreği şeklinde ıspanaklı börek
peynir
domates
zeytin

öğlen: 1 adet portakal
yarım armut

akşam: 1 tabak domates soslu makarna
turşu

spor: 1 saat yürüyüş
su: içiliyor......

haftasonu bitiyor.bu da demek oluyor ki güzel yemeklere elveda:5::5::5::5::5:

İnşaallah tatlımmm :43::43::43:

.

menum kızlar ben bıtırdım yemek faslını

sabah 1 kase corba kahvaltıya gıttık ama baska bısey yıyemedım nedenıde bıyık cıktı corbamdan

ara 1 ısırık gofret

ogle yok cnm ıstemedı mısafırde vardı
ara yarım pogaca

aksam su bıtmeyen koftemden 5 tane 2 kasık ıspanak yemegı ekmek yo 1 kase yogurt

su sadece 2 bardak bugun ıcemedımya hıc cnm cekmedı

spor 30 dkk yuruyus 1 bucuk saat yaklasık callen gobek tekrarıda yaptım.10 dkk elıptık

aksamada pılav yapcam esıme ama belkı 2 kasık yerım uzun zamandır karbonhıdrat almadım ekmek yerıne pılav yıyebılırım belkıı:56:

fena değil cnm.....düzensiz gibi duruyor ama eskiye göre iyi.....

sabah-öğle

3 kaşık yoğurt
2 çatal peynir
2 dilim ekmek

ara

akşam
1 kase çorba

2 lt su

akşam ki ekmeklere haftasonu oldugu için bir şey demiyorum...haftaiçi daha düzenliyiz çünkü hayat böyle devam etmeyecegıne göre vücudumuzun her zaman uygulayacagımız tempoya alışması en iyi.....

menümm

1 dilim peynir
domates
7-8 patates havuç kızartma
yarım dilim ekmek

ara yok yürüyüşteydik

öğle
1 kase brokoli çorba
1 etimek
1 kase salçalı makarna

1 dilim ekmek arası 4 tanecik kızartma
1 küçük lokum(kahve yanı)

1 kase brokoli çorbası 1 kase patates yemeği
1 dilim ekmk

dışarıda 1.5 saatlik doğa yürüyüşü(laleler-papatyalar topladık prensesimle)

az sonra yürüyüş yapacağımmm

fena değil cnm.....kızartmalar olmus ama az.....bir de patates yediğimizde ekmek :20:

Sayın peek gıymatlı 5. takım arkadaşlarım :23: Yemeğimi yedim ve yaklaşık yarım saattir sizi okuyorum, takip ediyorum fakat elim bir türlü yazmaya varmıyor..Çok utanıyorum şu an..Sebebi şu kızlar..:26: Motivasyon gücümü kaybettim, yiyesim geliyor, ikna olamıyorum..Bütün gün diyette değilmiş gibi yemeye yeltendim fakat başarısız oldum 4. lokmadan sonra tıkanıyorum :26: ama zeten yediğim 4 lokmada hiç hoş değil :20::20:

Bu gün 3 öğün gibi yedim..Hemen yediklerimi paylaşıyorum...

Sabah: 1 bazlama
Yarım k.k. peynir
2 tatlı kaşığı reçel
4 çatal sucuk
1 lokma helva
1 ızgara yeşil biber

Not: Bu benim klasik ödül öğünüm...

Ara: 6 adet hanımeller bisküvi :26:

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k arasına peynir koydum

Akşam: 1 poğaça
2 kaşık piyaz (dünden kalma)
1 haşlanmış yumurta
2 parça sucuk :26::26::26:

Su: içiyorum

Spor: 30 dk. yürüyüş

Dip Not: Arkadaşlar, özellikle akşam yemeğim çok fazla farkındayım, şu an mide spazmı geçirebilirim. :26: Bana bir haller oldu bu gün, regl ha oldum ha olucam :26: onunla alakası olabilir mi bilmiyorum ama şu an diyet açısınıdan moralman yerlerdeyim..Diyet sabır ve akıl, mantık işi diyen ben, şu an zerre kadar mantığıma yatmıyor diyet..Şu an karnım doygunluktan patlamasa belkide çerez ve çikolata yerdim ama o kadar tokum ki yiyemem :26::26: Bunları yazdım çünkü böyle olmak istemiyorum :44: hiç sevmedim bu beni :41: Lütfen beni ikna edicek o sihirli sözü biri söylesin :9: yoksa battım bu hafta ve biliyorum bu gün yaptıklarımın bedelini salı gününe anca öderim :26: offfffffff offfffff :18::18:

.

bende bir şey oldu sandım......valla takımda en cok yiyen benım heralde.dün yaşpasta yedim ya akşam...ama napabiliriz arada olacak tabi ki bunlar.......canım sen ömür boyu şimdi ki gibi beslenebilir miisn? mümkün değil....bırak arada vücudun buna alışsın...daha sonradan neye ugradıgını şaşırıp depo etmesin.....haftasonları böyle oluyor ben üzülmuyorum şahsen napim yani...hiç mi makarna,ekmek vs yemeyelim değil mi ama....
yemeyene saygım var ama ben yerim ama nasıl yerim 1,5 aydır makarna diye inliyordum ancak sıra ona geldi bu hafta yedim misal.....
bizler her şeyın farkındayız sende öyle.....
nasıl denge kuracagımızı öğrendik....

fena değil cnm.....düzensiz gibi duruyor ama eskiye göre iyi.....

akşam ki ekmeklere haftasonu oldugu için bir şey demiyorum...haftaiçi daha düzenliyiz çünkü hayat böyle devam etmeyecegıne göre vücudumuzun her zaman uygulayacagımız tempoya alışması en iyi.....

fena değil cnm.....kızartmalar olmus ama az.....bir de patates yediğimizde ekmek :20:

bende bir şey oldu sandım......valla takımda en cok yiyen benım heralde.dün yaşpasta yedim ya akşam...ama napabiliriz arada olacak tabi ki bunlar.......canım sen ömür boyu şimdi ki gibi beslenebilir miisn? mümkün değil....bırak arada vücudun buna alışsın...daha sonradan neye ugradıgını şaşırıp depo etmesin.....haftasonları böyle oluyor ben üzülmuyorum şahsen napim yani...hiç mi makarna,ekmek vs yemeyelim değil mi ama....
yemeyene saygım var ama ben yerim ama nasıl yerim 1,5 aydır makarna diye inliyordum ancak sıra ona geldi bu hafta yedim misal.....
bizler her şeyın farkındayız sende öyle.....
nasıl denge kuracagımızı öğrendik....

Offffffffffffffffffffffffffffff Tuğbammmmmmmmmmmmmmmmm :16: iknaa oldummmmmmmmmm :16::16:

Bu şarkı sana gelsinn bitaneciğimmmm :16:

[video=youtube;MvhQMTo8CxM]http://www.youtube.com/watch?v=MvhQMTo8CxM[/video]

DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VARRRR :16:

.

Offffffffffffffffffffffffffffff Tuğbammmmmmmmmmmmmmmmm :16: iknaa oldummmmmmmmmm :16::16:

Bu şarkı sana gelsinn bitaneciğimmmm :16:

[video=youtube;MvhQMTo8CxM]http://www.youtube.com/watch?v=MvhQMTo8CxM[/video]

DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VARRRR :16:

.

el mahkum ikna olacaksın zaten:34::32::32::32::32:
off karnım acayip şiş bu arada:27:

kızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr :31::31:

bnm gorumcemde zayıf oda dogum yaptı oda zayıf ama zayıf olmak var bıde zayıf olmak.ıkısının arasındakı fark cok fazla aynı kılodalar bırısı manken gıbı bırısı lombur lombur sallanıyo
dalincim ya benimde ablam beden eğitimi mezunu voleybolcuydu zaten ve şimdi antrenör 2 çocuk doğurdı biri normal doğum diğeri sezeryan oldu. çocukları peş peşe oldu gel gör şimdi incecik bel sıfır göbek taş gibi senin deyiminle ablamın sayesinde 13 yaşımdan beri bende spor yapıyorum. ama valla ben doğumdan sonra cozuttum ablam ne bu hal diye bana kızıyor valla düşündükçe strese giriyorum. hayırlısı bakalım ama bizde inşallah fit günlerimize geri döneceğiz fit görünüme sağlıkla kavuşacağıaz bu yolda hepimize başarılar...

Back
X