Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalıımm kepenkleri indiriyoruz.. menümü yazayım da sabah günaydın diyen kişiler yorum yapsın :1:

sabah:
mantarlı omlet
peynir
2 dilim ekmek
domates
2 tk tahin+ 2tk pekmez

ara yok
öğlen yok
ara yok

akşam:
1 tabak ıspanak
üstüne 100 gr kadar yoğurt

çayla 6 adet bisküvi :18::18: hemide kremalı :19::19:

not: hala beni hayata döndürecek bir babayiğit aranıyor. :25::25::25: yok mu tutup silkeleyecek.. geçen hafta dikkat ettiğim halde - çıkmam beni delirtiyor. resmen her şeyi yemek ve en azından bunun için - çıktım demek istiyorum. :47::47: Az biraz daha kilo verip ondan sonra sıkılaşayım ya.. Çok az kaldı.. 4 kilocuk!!!

herkesciklere komacan günaydınnn:16::16::16:

varımmm diorrrr:1::1:
bn yarm mısafrlığe gtcem galba ama yemeklı olur pasta borek olmaz dıe umut edıorm o yuzden corba fln takılır kaçamak yapmam
iyi geceler cnm:16:

olmuş cnm beklemedeym :)
:46::46::46: o halde bugün kesinlikle kaçamak yokkkkkk..(pasta börek lokum çikolataaaaaavb)

Hadi bakalıımm kepenkleri indiriyoruz.. menümü yazayım da sabah günaydın diyen kişiler yorum yapsın :1:

sabah:
mantarlı omlet
peynir
2 dilim ekmek
domates
2 tk tahin+ 2tk pekmez

ara yok
öğlen yok
ara yok

akşam:
1 tabak ıspanak

not: hala beni hayata döndürecek bir babayiğit aranıyor. :25::25::25: yok mu tutup silkeleyecek.. geçen hafta dikkat ettiğim halde - çıkmam beni delirtiyor. resmen her şeyi yemek ve en azından bunun için - çıktım demek istiyorum. :47::47: Az biraz daha kilo verip ondan sonra sıkılaşayım ya.. Çok az kaldı.. 4 kilocuk!!!

canım yaa ara yok öğle yokkk..inanki kaçamak yapsan hiç olmamasından iyidir...metabolizman çalışması gerek..
gel bugün ..çokkkk düzenli beslenelimmm... kahvaltını yap 1dilim ekmekle peynirini ye sonra 1 meyveyle ara yapp..........böyle sürdür.
ne olurr. canın istemesede ara öğününü yapppp yap. sen doğru beslenip sporunu yaparsan vücudun sana tepki verecek emin oll..

acuk sabur hepimizeeeee:16::16::16:

günaydınnnnn güzellerrrrr ben geldim... şöyle bi geçmişe göz atayım dönücem...

KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre

evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,

ah dalin ilk okuduğumda nası yani dedim... kuzum geçmiş olsun ama kendini suçlama hangi anne bilerek yapar böyle bieyi...

Son düzenleme:
olsun bı kere yapmıssa gene yapar demektır.ama evlenmeden once daha cok yapılır ayakkabılarını gıydırır.kuaforun onunde 3 saat bekler kısa mesafeye bıle yurutmez kucagında merdıven ındırır 4 kat :53: hep sen haklısındır ozurler dıelr cıcekelr alır mesajlar atar telde sıırler soler vs vs vs ama evlenırsın sadece ozel gunelrde cıcek gelır ayakkabıalrımı gıydırsene dersın (hamılelık harıc ozaman hep onlar gıydırır egılemedıgın ıcın bebege bısey olmasın dıye)nıye sen gıyemıonmu der.kuaforun onunde yarım saat bekler sonra msj gelır agac oldum bıtmıyomu ısın dıye. :9:
bole olur yanı ama normalı bu ama hakkını yemeyım evlendıkten sonra zayıf ıken tabı cocukalr yokken kanepede cook uyuyakalmısımdır gece uyandıgımda yatagımdaydım ben buraya nasıl geldım derdım kendı kendıme bennı uyandırmadan yataga goturudu vardır ole uyandırmaya kıyamadıkları canım bnmmmm.sımdı ıse dogumdan sonra sezaryenlıyım kalkamıyorum benı kaldırmaya yeltendı belı tutuldu :52:

hıc olmuyo deıl oluyo ama evlenmeden once daha coj oluyo alıstırıolar bızlerı evlenıoz hep aynısını beklıoz hep ole olcak sanıyoz haksızmıyım arkıdıslerrrrr

kuzum o senin şansınaymış.... bizimkinin yoktur öyle bir adeti nişanlıyken de öyle aman aman aramaz mesaj atmazdı şimdide... öyle ölüp bitmiyo bana derdim sanırım belli etmiyor rengini... ben sümeladan yuvarlanınca 1 ay korkudan uyuyamamıştı .... ozaman anladım kaybetmekten korkuyorsa seviyordur diye :) karakteri böyle benim adamın öyle seviyorum demez sevgi gösterisinde bulunmaz birilerinin yanında yada dışarda laubalikten hoşlanmaz... bende tam tersiyim anam gider gelir sarılırım dizine yatarım kucağına çıkarım bu halimle bile napim.. allah bir deliyi bir akıllıya yazarmış... dile getirmesekte seviyoz biz bizi böyle...

Günaydınlar kızlarrrr!... valla callanetics yapıyorum ama ne öyle yaaa her taraım ağrıdı ağrımayan yer kalmadı bütün vücudu kesinlikle çalıştırıyor. esneme hareketlerini eeee antremansız olunca biraz rahatsız etti herhal ama bugün düne göre daha iyiyim alışmaya başladı ama güzelmiş bende tavsiye ediyorummm...

vayyyyyyyyy başlamaşşınız demek ben başlayamadım ama ... regl olmam lazım olamıyorum şişim şişim şişim.... iç çamaşırımı kirletmicek kadar leke geliyor ama regl olamıyorum allahım yaaa çokmu kastım acaba kendimi başlamadı gitti şe meret...

‎"Ve zamanı geldiğinde, Rabb'in sana
gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak."

Duha Suresi ...

Ne güzelmiş bu :16::16::16::16:

kız bu dua kayıpları bulmak içinde okunuyor dimi... ben oğlanın damağı kalbolduğunda okudum bol bol ... 2 gün bulunmayan damak 1 saat sonra ortaya çıktı...

.

Gamzecim bence bunu hemen yapma öncesinde bi 45 dakika yürü vücudun ısınsın ben öyle yapmadığım için 2 gün kendimi kaldıramadım nerdeyse baktım ilk 24 saat içinde ağrılar başladı ertesi gün devam etti işte dün akşamla bugün biraz iyi ama tabi bu arada devamlı yaptığın içinde vücut alışıyor...Haydi hayırlı olsun devamı gelsin bak 10 yaş gençleştiryormuş:37::37::37::37: gençleşecek hepimiz :52::52:

o hamlık ister istemez oluyo kuzum bişeye ilk başladığında öyle oluyor 2-3 gün sürüyor ama bırakmadan devam etmek gerekiyor...

kızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr :31::31:

bnm gorumcemde zayıf oda dogum yaptı oda zayıf ama zayıf olmak var bıde zayıf olmak.ıkısının arasındakı fark cok fazla aynı kılodalar bırısı manken gıbı bırısı lombur lombur sallanıyo

bunu duyduğum iyi oldu bugünden tezi yok bende başlıyodum ozaman ama gözümde büyüyo o karı gibi yapabilirmiyimki...

Gece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!

kuzum acaba kaç kilo alacam deme beynini şantlandırma eriyorum bitiyorum yağlarım yanıyo küçülüyorum ooooo kilo verdim de sürekli ..

6 7 kilo verdim simdi o halime gore kiz :) kuculme soz konusu simdi ama olsun 61 oldgumda boydan foto atcam fark var demeniz lazim yoksa
intihara megillenirim :))

fark olmaz mı mutlaka vardır.......
bu arada bu seren serengille diyet yapanlar haftada 3-5 kilo Allah ne verdıyse artık verıyorlar....anlamadım ben bu işi......:44::44::44:

fark olmaz mı mutlaka vardır.......
bu arada bu seren serengille diyet yapanlar haftada 3-5 kilo Allah ne verdıyse artık verıyorlar....anlamadım ben bu işi......:44::44::44:

Allah allaaaaah bu konuyu biraz arastirsam iyi olcak :) az oncede show tvde bi kadin konusuyodu tam izleyemedim ama ara ogun yapin diyor ananas yiyin diyor badem falan abartmadan yiyin diyor gerci bildgimiz seyler hepsi ama yinede ilgimi cekiyor bu aralar

cnm ben akrep burcuyum:27::27::27::27::27::27:

aaaa elhaldülillah bende akrebimmmm

sabah:
mantarlı omlet
peynir
2 dilim ekmek
domates
2 tk tahin+ 2tk pekmez

ara yok
öğlen yok
ara yok

akşam:
1 tabak ıspanak

sen böyle düzensiz yemeye devam et güzelim ... ara lar yok öğlen yok.. sonra niye + çıktım de...

kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...

bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....

kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...

bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....

yawwwwwwwwwwww jujuuuuu hadi kem küm eteyı bırakda döküll bakim neler hüplettinnnnnnn:9::9::9::9:

yawwwwwwwwwwww jujuuuuu hadi kem küm eteyı bırakda döküll bakim neler hüplettinnnnnnn:9::9::9::9:

kız valla aklıma yazmadım... ama dürüm de yedim pidede...

şöyleki sabah kaşarlı sucuklu bide yededim cumartesi günü ama öğle yemeği yemedim...

pazar günü öğle yemeği yemedim ama 4-5 gibi adana dürüm yedim ... işte 2 öğün yedim ama bana ne getirdi artı mı eksi mi bilmiyorum ha birde 1 çatal kadayıf yedim ...

regli olamadım hala şişim davul gibi niye başlamadı ona da hayret ediyorum... bi olsam zati rahatlıcam tartılamıyorum ya offfffff kaç kilo geliyorum bilemediğimden ben tedbirli gidim ve bu hafta karbonhitdarı kesim dedim

kız valla aklıma yazmadım... ama dürüm de yedim pidede...

şöyleki sabah kaşarlı sucuklu bide yededim cumartesi günü ama öğle yemeği yemedim...

pazar günü öğle yemeği yemedim ama 4-5 gibi adana dürüm yedim ... işte 2 öğün yedim ama bana ne getirdi artı mı eksi mi bilmiyorum ha birde 1 çatal kadayıf yedim ...

regli olamadım hala şişim davul gibi niye başlamadı ona da hayret ediyorum... bi olsam zati rahatlıcam tartılamıyorum ya offfffff kaç kilo geliyorum bilemediğimden ben tedbirli gidim ve bu hafta karbonhitdarı kesim dedim

valla bende pastalar,makarnalar götürdüm .....hafta içi denge günlerimiz başlasın o zaman:27::27:

Back
X