Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm şöyledir sayın pek çok kıymetli kaptanım ve takımdaşlarım :9::9:

Sabah: Yok
Ara: yarım elma
öğle: 1 dilim kepek ekmeği (salça sürdüm)
Ara: yarım elma
Akşam: 1 kase mor lahana ve turp salatası
üzerine 4 yemek kaşığı sulu yoğurt :27:
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: 1 portakal yerim gibi :44:

Su: içiyorum hala
Spor: dalinciğimin uğraşıları sonucu yüklediği callen teyzeyle 1 saat kadar zaman geçirdim :9::9:

Dip Not: Callenin bu kadar etkili olucağını düşünmemiştim amaa yapmaya çalışmak bile şıkılaştırabilir :21::21:

Bu arada bu gün mide bulantısı yaşadım, hafif beslendim ister istemez :26::26:

.

Yalan aysundan kaçıyorum :33::33::33::33::33:

.
tahmin etmiştim benden kaçıyorsunnn:60::60:valla senden geri kalmayayım diye ölcem açlıktan :60:ne kıskancmışım meğerse:9:
bişey yememişsin ki sen..nasıl yetişcem ki..:9:

gmzemm rus olurda dokunulmaz mı arkadaşım :1::1::1::1::1:

.
:60: vallahi dokunulur:9:

benim menümde şöyle

sabah..yok

öğle..turp ve havuç üzerne 2 kaşık yoğurt

akşam..3 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık barbunya 1 bardak ayran

arada da 1 elma

spor 30 dk eliptik , callen yapıldı,100 tanede mekik çekmeyi üşünüyorum

su 1.5 litre oldu

sende bişey yememişsin cnm valalhi iyi dayanıyorsunuz

Son düzenleme:
kızlarrr menummmmmmmm dıllere destan oku oku bıtmeyen her ogunuyle ayrı bır ornek olusturan yok yok menum

sabah yok
ara yok
oglen klasık kahvaltı
ara 2 adet hosbes gofret
aksam havuc tarator 1 dılım ekmek
ara yok

su 2 lt

spor temızlık
ılerleyen saatlerde 45 dakıka elıptık ve 1 saat callen artı 10 dakıka da callen karın egzersızlerı yapılacakk

menum bole oluyo anlamıyom bende bebeıklerı yıyom doyuyom ben bı turlu saatlerım tutmuyo acta hıssetmıyom bıtek aksam cok aclık hıssettım suan davul gıbı sıstım bugun bende tartı hakkımı az evvel kullandım tok karnına ve suyumu tamamlamak ıcın ıctıgım pespese bardaklar sonucu ve kıyafetlerımle 78.9 cıktım sankı cumadan buyana kılo vermıs gıbı gorunuyorum.vay anasınıya 95 ten 78 e supuer super.esım bugun ılk kez sen epey kılo verdın dedı yenı yenı farkedılıyor dedı.e tabı 95 ten 80 dusunce bı halt anlasılmadı bıde sıkılasmayada baslayınca mayıs 13 e rezervemızı yaptırdık gunum bellı yanı o tarıhe kadar 55 olmalıyım baska yolu yokkkkkkk

tabı anoreksıya olmazsam bu gıdısle :23::23::23:

şu callanetes nerden nasıl indirdiniz banada anlatırmısıız azcık
senın pc nede gıreyımmı gamzenınkıne gırdım hallettım :1::1::1::1:
anam anam dalinim gelmiş...hoşgeldin balım..

.
hosbulduk canooo nasıl callen teyzeyle ıyı anlastınızmı gamze soz ettıgım gıbı demı yorgunluk olmuyo
Seni lapacıııııııııııı, seni yıkamacııı yağlamacııııııııııı :33::33::33::33:

dalinn geçme fiye yapıyor Ayşenur'ummmmmm hhahahahha laf aramızda pis tırsar :51::51::51:

.

:D bu hafta tırt cıkmasam ıyıdır.mort olmakta var ısın ucunda hşihiihihihi

kızlarrr menummmmmmmm dıllere destan oku oku bıtmeyen her ogunuyle ayrı bır ornek olusturan yok yok menum

sabah yok
ara yok
oglen klasık kahvaltı
ara 2 adet hosbes gofret
ara yok

su 2 lt

spor temızlık
ılerleyen saatlerde 45 dakıka elıptık ve 1 saat callen artı 10 dakıka da callen karın egzersızlerı yapılacakk

menum bole oluyo anlamıyom bende bebeıklerı yıyom doyuyom ben bı turlu saatlerım tutmuyo acta hıssetmıyom bıtek aksam cok aclık hıssettım suan davul gıbı sıstım bugun bende tartı hakkımı az evvel kullandım tok karnına ve suyumu tamamlamak ıcın ıctıgım pespese bardaklar sonucu ve kıyafetlerımle 78.9 cıktım sankı cumadan buyana kılo vermıs gıbı gorunuyorum.vay anasınıya 95 ten 78 e supuer super.esım bugun ılk kez sen epey kılo verdın dedı yenı yenı farkedılıyor dedı.e tabı 95 ten 80 dusunce bı halt anlasılmadı bıde sıkılasmayada baslayınca mayıs 13 e rezervemızı yaptırdık gunum bellı yanı o tarıhe kadar 55 olmalıyım baska yolu yokkkkkkk

Allah korusun da, bu gidişle korumayabilir de :9::9::9::9: töbe töbeeee :26::26: canım sen kendini biliyorsundur, sağlıksız hissettiğin an, baş dönmesi, göz kararması yaşarsan eğer lütfen devam etme gülüm yaaaa, yok yok menün şu bir yığın spor olmasa belki iyide, sporla hepten yok olucak aldığın enerji :1::1:

.

senın pc nede gıreyımmı gamzenınkıne gırdım hallettım :1::1::1::1:

hosbulduk canooo nasıl callen teyzeyle ıyı anlastınızmı gamze soz ettıgım gıbı demı yorgunluk olmuyo

:D bu hafta tırt cıkmasam ıyıdır.mort olmakta var ısın ucunda hşihiihihihi

Ukyom yüklettir bence, değer kesinlikle..benle çok uğraştı :26: ama ona rağmen değer bence..süper bişey, aslında benim en çok callene ihtiyacım varmış..onu anladım..:27::27:Bu arada hacker dalin diyorum bundan sonra sana :27::27::27: bilmediği yok bu kızın yahuuu :21::21::21:

.

Allah korusun da, bu gidişle korumayabilir de :9::9::9::9: töbe töbeeee :26::26: canım sen kendini biliyorsundur, sağlıksız hissettiğin an, baş dönmesi, göz kararması yaşarsan eğer lütfen devam etme gülüm yaaaa, yok yok menün şu bir yığın spor olmasa belki iyide, sporla hepten yok olucak aldığın enerji :1::1:

.

off napımyaa mayıs 13 te bnm 55 olmus ve sıkılasmıs olmam lazımi,

sabah yok
ara yok
oglen klasık kahvaltı
ara 2 adet hosbes gofret
ara yok

su 2 lt

spor temızlık

valla tatlım senden korkulur yparsın sen 55 olursun bu gidişle ozamana kadar çok azimlisin helal valla :nazar::nazar::nazar::nazar:

.

Ukyom yüklettir bence, değer kesinlikle..benle çok uğraştı :26: ama ona rağmen değer bence..süper bişey, aslında benim en çok callene ihtiyacım varmış..onu anladım..:27::27:Bu arada hacker dalin diyorum bundan sonra sana :27::27::27: bilmediği yok bu kızın yahuuu :21::21::21:

.

cıdden yukleyemeyen yuklemek ısteyen yapamayan olursa tr dublajını ben hallederım kızlar ayıpsınızz :40::40:

kızlar nörüyonuz bakim.......menümü yazmakla başlayayım........

sabah: 1 adet armut(ekmeğim yoktu,bisküvi yerıne bunu tercih ettım)

öğle: 1 çorba kaseden biraz az haşlanmış makarna
bol peynir,domates,turşu

akşam: 4-5 yk yeşil fasülye
ekmeğin ucundan tırtıkladım(1 kk kadardır)
1 bardak kefir:37:
sivri biber turşum

spor: ev temizliği yaptım
su: bugün çok az içtim

biraz önce eşimle markete gittik.azıcık dolandım hemen belim agrımaya basladı ,kendımı eve zor attım.basımda agrıyor:31::31::31:
işte böyleee........:54:

Son düzenleme:

.

cıdden yukleyemeyen yuklemek ısteyen yapamayan olursa tr dublajını ben hallederım kızlar ayıpsınızz :40::40:

leynn başkasının pc sine nasıl giriyorsun....program mı var pc nde :30::30::30::30:

kızlar nörüyonuz bakim.......menümü yazmakla başlayayım........

sabah: 1 adet armut(ekmeğim yoktu,bisküvi yerıne bunu tercih ettım)

öğle: 1 çorba kaseden biraz az haşlanmış makarna
bol peynir,domates,turşu

akşam: 4-5 yk yeşil fasülye
ekmeğin ucundan tırtıkladım(1 kk kadardır)
1 bardak kefir:37:
sivri biber turşum

spor: ev temizliği yaptım
su: bugün çok az içtim

biraz önce eşimle markete gittik.azıcık dolandım hemen belim agrımaya basladı ,kendımı eve zor attım.basımda agrıyor:31::31::31:
işte böyleee........:54:

Canımm çok geçmiş olsunnnn, dikkat et ne olur...menüne gelince..sende ben
şunu görüyorum, herşeyden ama az az yiyiyorsun, buda çok iyi bence :16::16::16:

.

Canımm çok geçmiş olsunnnn, dikkat et ne olur...menüne gelince..sende ben
şunu görüyorum, herşeyden ama az az yiyiyorsun, buda çok iyi bence :16::16::16:

.

hahahahahah giren dalinse :1::1::1::1: vala süper bu kızzz :46::46::46:

.

sağol cnm .bugün temizlik yaptım ya yoruldum galiba:ssz::ssz::ssz:

aslında bu aralar herseyı yemeye basladım sankim.......öğlen nasıl açtım nasıl.......ee biber mide de bişey bırakmıyor ki ne yesem 2 saat sonra wc deyım:17:

dalincim ben neyini vercem sana bilgisayarım hiç anlamam da sz bana anlatın sporu yüklmeyi yapamazsam soruyum eşime nosunu pc nin
sen neymişin be ayşenur süperin süper

leynn başkasının pc sine nasıl giriyorsun....program mı var pc nde :30::30::30::30:

dalincim ben neyini vercem sana bilgisayarım hiç anlamam da sz bana anlatın sporu yüklmeyi yapamazsam soruyum eşime nosunu pc nin
sen neymişin be ayşenur süperin süper

tatlıslarım team wıever dıye bı program var onu pc nıze yukleyın zaten orda ıd nonuz ve sıfrenız cıkıyo cnm sormaya gerek yok yanı onu acıosunuz bende burdan acıorum bana sızın pcnızdekı programda yazan ıd ve sıfreyı soluyosunuz bende burdan kendı programıma yazıorum ve hoppp sızın masaustunuzdeyım ve ıstedıgım gıbı yonetebılıyorum.bugun gamzenın pc sındede bır takım degısıkler yaptık program yukledık kaldırdık vss

Helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkürrrr:32::32::32:

bugün bugday ıslatacagı akşam.....bizimkinin canı aşure istiyor ne zamandır....yap yap dıyıp duruyor..yemeden nasıl dayanacağım bakalım.....
canım bugünki karar beni durdurduu.tavsiye ederimm...

birsen ben kokoreçe bayılırım.....ama kalorili oldugunu düşünüyorum....:27::27::27::27:çeyrek ekmekle yetınırsen ye:6::6::27:

gamze cnm senın ruhunda hafif arabesk var gibiynnnnn:27::27::27::27:

bu smili nerden buldun:ssz:

:53::53: anamm böyle annelere de uyuz oluyorum yaaa...
töbe allahım kınamıyorum ama ne bileyim..:50:
geçmiş olsun cnm valla tsunami geçmiş evden:9:

tamam takibindeyim:51:

evet bende katılıyorum kaçamaksız gün olayınaaaaaaaa

kaçamak yok cısssssssssssssssssss:20:
aysunay gerçekten etkili oluyorrr..:46::46:

benimde var komşum çocuklarına dur demeyen ..acayip tav oluyommm.ama bende çağırmıyorum gitmiyorumm..

kızlar bende hıc ıyı degılım dungece kabus gıbıydı aksamdan dıs agrım basladı gece 1 de sıddetlendı yattık 1 bucukta saat 2.30a kadar uyumusum sonra ole bır agrıyla uyandımkı beynım bogazım kulagım uyusmus dıs agrısından gozlerımden yaslar akıyo kalktım agrı kesıcı yenı aldım dıye almadım tuzlu suyla gargara yaptım banamısın demedı dısınol surdum ama bayagıda yuttum oda kesmedı 2-3 saat sonra artık oluyorum sandım agrıdan aldım kolonya sısesını sıktım agzıma agzımın ıcı kezzap dokmus gıbı yandı 1 damla bogazıma ya :26:

kuzum yaaa çokk geçmiş olsunnn. acile falan gideydinnn..

Back
X