- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.841
elektronik profösörü dalin26ya cok zor deıl dvd satan yerlere yada pc cılere gırecen hdmı kablosu dıcen verecek onun 2 ucu var bıdene kablo ıkı ucundada gırıs bır ucunu tvye dıger ucunu pcye bıttı gıttı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elektronik profösörü dalin26ya cok zor deıl dvd satan yerlere yada pc cılere gırecen hdmı kablosu dıcen verecek onun 2 ucu var bıdene kablo ıkı ucundada gırıs bır ucunu tvye dıger ucunu pcye bıttı gıttı
ayyy benim kızda büyüyünce görürüz herhalde baba aşıkları oluyor bu kızlar yaaa
benim kızım daha babasıyla evlenme evresinde![]()
ayyy benim kızda büyüyünce görürüz herhalde baba aşıkları oluyor bu kızlar yaaa![]()
elektronik profösörü dalin26![]()
JUJU kııı napıyon senin erkek evladın var Allah bağışlasın onlarda anne aşığı mı oluyorlar?
senin ikizlerinde yavaş yavaş aklı ermeye başlıyorbenım kızımda babayla henuz askimmmmmmmmm asamasında :) sevdilimmmm![]()
senin ikizlerinde yavaş yavaş aklı ermeye başlıyorbenım kızımda babayla henuz askimmmmmmmmm asamasında :) sevdilimmmm![]()
pofffffff pöffffffffffff offffffffff üfffffffffff uffffffffffff pufffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmm![]()
niye bunalıyon kıııııııııııı bende bunalıyom valla ne iş yapasım var ne yemek yapasım varpofffffff pöffffffffffff offffffffff üfffffffffff uffffffffffff pufffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmm![]()
offff demiycekmişiz affffffffffffff afffffffffffffOffffffffffffff bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
.
Offffffffffffff bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
.
niye bunalıyon kıııııııııııı bende bunalıyom valla ne iş yapasım var ne yemek yapasım var![]()
pofffffff pöffffffffffff offffffffff üfffffffffff uffffffffffff pufffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmm![]()
offff demiycekmişiz affffffffffffff afffffffffffff![]()
al benden de o kadarrrrr hacı![]()
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Aynen arkadaşım
Töbe töbe ALLAHIM, diyetteyim açlıktan ne dediğimi bilmiyorum
.
t6atlım vlc palyer formatına cevır atbı bellege tak tv ye bendekı tum vıdeolar o sekılde ve tvdede ızlıyorum.bırde 2.care hdmı kablon vardır yoksa al 10 tl bısıy onu pcnın hdmı dölüüne tak dıger ucunuda tvye sen pcde ne yaparsan aynen tvde cıkar ızledıgın vıdeolarda format ne olursa olsun
keşke bu saate kadar beklemeseydım dışarı cıksaydım.....eşimin yanına gidecektım ama saat gectı artık