- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.861
atilla tasın 22 yasında kızı varmışşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske hepimiz bir arada olsak yaaa yada bigün görussek ne guzel olurr
canım farketmemısımdır yoksa neden cvp vermeyım acele anıma denk gelmıstır tam okuyamamısımdır yada hıc gormemısımdır cvp verırım mumkun deıl okuyup bıldıgım bıseyı cvplamadan gecmemaşkolsun dalin küstüm sana cuma akşamından beri kaç kere buraya yazdım ben tv den açamıyom diye sen bana hiç cevap vermedin kaptanım zor durumda aynı şeyi yaşamış hemen cevapladın :26:
bu arada her nekadar bana cevap vermesen de verdiğin yanıtı kullanarak bende bakabilecemteşekkürler
atilla tasın 22 yasında kızı varmışşşşşş![]()
canım farketmemısımdır yoksa neden cvp vermeyım acele anıma denk gelmıstır tam okuyamamısımdır yada hıc gormemısımdır cvp verırım mumkun deıl okuyup bıldıgım bıseyı cvplamadan gecmem
uyanda balıga gıdelım akıllım![]()
gidelim valla canımda sıkılıyordu hazır![]()
niye kız ...sevdaya git dicem de gecen gun kocası kovmustu galiba
hele bu saatlerde kapıya bile bakmazlar![]()
Aynennnnnnnnnnn
tamam hazırtla takımları koptum gelıyom.
ıkızlerı yatagoına yatırdım suan bagrıs cagrıs aglıyolar uyku saatlerı sastı uyumayı reddedıolar ama elbet aglaya aglaya uyucaklar yapcak bısı yok onlara kızıyorum suan sınırlerımı tepeme fırlattılar.herzamankı saatlerı 2 gundur bı ınat bı ınatt.![]()
sen uyutursun onları ......
![]()
aynı duyguları paylasıyoruz canımmmevet yaa magma kek guzel gorunuyordu soyle bı 5-6 kılo verdıkten sonra denemeliiiii
![]()
yok kaptanım yemem bişe şu ana kadar 0 kaçamaktayımizleyin siz o programları sonra dayanamadım yedim dersiniz bana görürüm ben sizi![]()
yok cnm yok fayda etmez onlar bana umutsuz vakaym ben:26::26:CANIMMM hemenn bir silkelenn.. rahat birşeyler giyy azcuk dolaşşşşş. nerde hareket orda berekettt.
dışarı çıkmak istemiyorsann da benim pek çıkasım gelmezz pencereleri açç evi havalandrrr etrafı toplaaa
yada bir kahve ısmarla kendineee
kendini negatifliğe kaptırmaaa![]()
pofffffff pöffffffffffff offffffffff üfffffffffff uffffffffffff pufffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmm![]()
ev hanımı olmak çok kotuymus ya yapcak hiç bişey yokkkkkkkkkkkOffffffffffffff bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
.
işte o bnm esra TAŞatilla tasın 22 yasında kızı varmışşşşşş![]()
3tane cocuk buyutuyorum ama hıc ayagımda sallayıp yada yanıma alıp uyutmadım dogduklarından erı bellı saatlerde yatakalrına koyarım orda uyurlar arada bır ınatlasırlar ama gırıp almam aglıcakları 5 -10 dkk sonra uyuyolar.hepsını ayrı ayrı uyutmaya alıstırırsam 3 uyle nası bas ederım.buyuk ınsan gıbı uyku zamanı dedıgımde hemen kızım alır beeklerını toplar uyucazzzzz dıye kosar odasına sımdı seslerı kesıldı uyudular uykuları olupta uyumayan uykusuzluktan gozlerını acamayıpta uyumamak ıcın dırenen canlıya bebek-cocuk denır![]()
yok kaptanım yemem bişe şu ana kadar 0 kaçamaktayım
yok cnm yok fayda etmez onlar bana umutsuz vakaym ben:26::26:
ev hanımı olmak çok kotuymus ya yapcak hiç bişey yokkkkkkkkkkk
işte o bnm esra TAŞ![]()
3tane cocuk buyutuyorum ama hıc ayagımda sallayıp yada yanıma alıp uyutmadım dogduklarından erı bellı saatlerde yatakalrına koyarım orda uyurlar arada bır ınatlasırlar ama gırıp almam aglıcakları 5 -10 dkk sonra uyuyolar.hepsını ayrı ayrı uyutmaya alıstırırsam 3 uyle nası bas ederım.buyuk ınsan gıbı uyku zamanı dedıgımde hemen kızım alır beeklerını toplar uyucazzzzz dıye kosar odasına sımdı seslerı kesıldı uyudular uykuları olupta uyumayan uykusuzluktan gozlerını acamayıpta uyumamak ıcın dırenen canlıya bebek-cocuk denır![]()
JUJU kııı napıyon senin erkek evladın var Allah bağışlasın onlarda anne aşığı mı oluyorlar?
aynen onlarda anne asıgı bnm oglumda bana asık![]()
niye bunalıyon kıııııııııııı bende bunalıyom valla ne iş yapasım var ne yemek yapasım var![]()
bilmıyorum ya.......çatlıyorum sıkıntıdan.....yapacak bir şey de yok.......
kızlar sinem yurdanur olayını bilenınız var mıydı?.......cesedi bulunmuşşşş((((((((((
valla kızım yokki aradaki farkı anlayım ama babadan çok benle vakit geçirir kedi köpek gibiyiz aslında sürekli tartışırız küseriz barışırız ama genellikle benimle birşeyler yapar...
ya niye sıkılıyorsunuz ben evde olsaydım keşke spor yapın işte ... spor mutluluk hormonlarınızı çalıştıracak...
bu arada mevsimlerden romadan bi alıntı paylaştım ama bakıyorum kimse üstüne bişi almamış... tınlamadınız mı .. okumadınız mı... umursamadınız mı anlamadım ben her kelimesini satır satır okudum sindirdim kendi hatalarımı buldum...![]()
kaptanım işteyken bende keşke evde olsam sabah ebruyla pilates yapsam akşama kadar koşsam yürüsem derdimde öyle olmuyomuşşşşş evde kalınca anladmvalla kızım yokki aradaki farkı anlayım ama babadan çok benle vakit geçirir kedi köpek gibiyiz aslında sürekli tartışırız küseriz barışırız ama genellikle benimle birşeyler yapar...
ya niye sıkılıyorsunuz ben evde olsaydım keşke spor yapın işte ... spor mutluluk hormonlarınızı çalıştıracak...
bu arada mevsimlerden romadan bi alıntı paylaştım ama bakıyorum kimse üstüne bişi almamış... tınlamadınız mı .. okumadınız mı... umursamadınız mı anlamadım ben her kelimesini satır satır okudum sindirdim kendi hatalarımı buldum...![]()
kızlar sinem yurdanur olayını bilenınız var mıydı?.......cesedi bulunmuşşşş((((((((((
dalin sen çocukları yataklarına koyup uyumalarını mı bekliyorsun? doğru olan kendi yataklarına koyup uyutmak ta sen ilk günden beri mi böyle uyumalarını sağlıyorsun peki 3 aylık minik bebeğini nasıl uyutuyorsun?tamam hazırtla takımları koptum gelıyom.
ıkızlerı yatagoına yatırdım suan bagrıs cagrıs aglıyolar uyku saatlerı sastı uyumayı reddedıolar ama elbet aglaya aglaya uyucaklar yapcak bısı yok onlara kızıyorum suan sınırlerımı tepeme fırlattılar.herzamankı saatlerı 2 gundur bı ınat bı ınatt.![]()
Ben okudum ve beğendim jujum..çok doğru bilgiler ve insan bunları uygularsa sıkılmadan diyet yapar...![]()
kaptanım işteyken bende keşke evde olsam sabah ebruyla pilates yapsam akşama kadar koşsam yürüsem derdimde öyle olmuyomuşşşşş evde kalınca anladmokudum kaptanım özellikle öğün atma kısmına iyi bi takıldm :):)
bi kaç gündür senden alıorz hbrleri nolmus gene tugbiş