- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.881
o kim ya ünlü biri mi?kızlar sinem yurdanur olayını bilenınız var mıydı?.......cesedi bulunmuşşşş((((((((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kim ya ünlü biri mi?kızlar sinem yurdanur olayını bilenınız var mıydı?.......cesedi bulunmuşşşş((((((((((
dalin sen çocukları yataklarına koyup uyumalarını mı bekliyorsun? doğru olan kendi yataklarına koyup uyutmak ta sen ilk günden beri mi böyle uyumalarını sağlıyorsun peki 3 aylık minik bebeğini nasıl uyutuyorsun?
ne bilim anacım dedim umursamadılarmı... halatalarımızı söylemiş kadın resmen
kaptanım işteyken bende keşke evde olsam sabah ebruyla pilates yapsam akşama kadar koşsam yürüsem derdimde öyle olmuyomuşşşşş evde kalınca anladmokudum kaptanım özellikle öğün atma kısmına iyi bi takıldm :):)
bi kaç gündür senden alıorz hbrleri nolmus gene tugbiş
o dönem mügeyi cok izliodm annesi nasıl yalvarıyodu o emrahta ben yapmadım dedi durdu pislik arkadaşı iftira atmışta olabilir ben emrahn yaptgnada pek ınanmıorm oda ölmüş sonucta arkadası her turlu ıftırayı atabılır belkıde kendı yaptı
evet cnm dogduklarından berı bole yaptım alıstırmak 15 gunumu falan aldı ama alıstılar bebegede ole yapıorum karnını doyuruyorum altını alıyorum ılgılenıyorum uyuması gerektıgınde pusetıne yada yatagına koyuyorum uyuyo
bu olayın aynısını o emrah güneşmiydi neydı.....sinemı zor bulursunuz deyıp dalga gecen cocuk anlatmıstı ....emrah sınemın boynunu kırdı demişti de kimse ınanmamıstı tabi....zaten yakında öğrenılır kaç yıl önce ölduruldüğü.....
valla taktikler süper dalincim......olurda bebişimiz olursa senin tecrübelerinden yararlanırız![]()
ilk zamanlar çok ağladılar mı? ben emzirerek uyutuyorum ileride zor olacağını biliyorum 3-4 ay olana kadar yatağına koyuyordum kendi uyuyordu ama sonra uyumamaya başladı bi kaç kez denedim yatağına koyayımda uyusun diye ama ağlayınca hemen neşim al bak bebeği ağlıyor diyor o öyle deyince bende kararlılığımı yitiriyorum:44::44::44::44::44::44:evet cnm dogduklarından berı bole yaptım alıstırmak 15 gunumu falan aldı ama alıstılar bebegede ole yapıorum karnını doyuruyorum altını alıyorum ılgılenıyorum uyuması gerektıgınde pusetıne yada yatagına koyuyorum uyuyo
ilk zamanlar çok ağladılar mı? ben emzirerek uyutuyorum ileride zor olacağını biliyorum 3-4 ay olana kadar yatağına koyuyordum kendi uyuyordu ama sonra uyumamaya başladı bi kaç kez denedim yatağına koyayımda uyusun diye ama ağlayınca hemen neşim al bak bebeği ağlıyor diyor o öyle deyince bende kararlılığımı yitiriyorum:44::44::44::44::44::44:
günaydın kızlar......sayfa cok ilerlememiş.....bende saat 9.30 dan beri aşure ile ugrasıyorum.daha yeni bitti umarım cok şekerli olmamıstır.....:26:
nohut ve beyaz leblebi konusuna gelince benım bıldıklerim;
nohutun cok asırıya kaçmadan yenmesı gerektıgı diğer baklıyatlara göre tabi........
beyaz leblebinin ise ara öğünlerde az mıktarda tuketılebılecegı.......hatta beyaz leblebi dendımı benım aklıma safiye soyman gelir...nedenı ıse ; cok su içemezmiş.diyetısyenıde susamadıgın zaman bıraz beyaz leblebi ye sonra susarsın demiş......
birde sarı leblebıden daha saglıklı oldugunu biliyorum yerken bıle belli edıyor zaten
ayy yorulmusum ya......
ınsss cnm ben herzaman burdayım..ya senın bahsettıgın yesım olayını ne ceset ne nolmus ne bıtmıs
tmm dalincim sağolbaslarda cok agladılar tabı bazen duzene ıtıraz edıp uyumak ıstemedıkelrındede daha az evvelkı gıbı cok agladılar ama asla ben kararımdan donmedım.onların deıl benım kararımın uygulanacagını asıladım onlara
cok agladıklarıda oldu catlarcasına ama cok kısa surdu ılk zamanlar 1 saatı gecen aglama atakları oluyodu ama 15 gun ıstıkrarını kaybetmeyınce alısıyolar
sanırım imaj değişikliği istiyorummmm![]()
bende yıllardır istiyorum ama bir türlü başlayamadım
![]()
bi yerden baslamalı tugbamm hep kılo verınce dıye ertelıyomusun sendee
![]()
ya evet mesela yıllardır sacım hep aynı......bir türlü baska renge dönemedim......
fotolarda bı kızıl bı koyu renk vardı su an hangısısınn??
kızıl cnm........ o koyu renk de siyaha boyamıstım 1 kere ama tekrar kızıl yaptım
yakısmıs ama kızıl sanaaa... ama zor olsa gerek kullanımı
kızlar cıkolatalı mumum vardı onu yakmıstım anam nasıl cıkolata kokuyooo evv![]()