Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya bu ünlüler çocuk doğrduktan sonra 1-2 aya nasıl eski hallerine dönüyorlar ya hayret bişey tuğba büyüküstün ikiz bebek doğurdu sanki o mu doğurmuş belli değil maşallah. EEE tamam yüzleriyle ekran önünde para kazanıyorlar ama bu kadarda olur mu ama bu haksızlık:41::41::41::41:dermişim:27::27::27::27: okadar yersen tabi zayıflayamazsın:52::52::52::52: bende kendim çalıp kendim oynadım cevabını bildiğim bir şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorum her şeyin formülü belli uygulamak lazım :53::53::53::53:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

menümm

sabah

1 dilim ekmek üzeri labne
1 domates

ara
1 avuc sarı leblebi

ogle
2 catal incir recelii

ara
1 avuc beyaz leblebi

akşam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
yarım dilim ekmek
yogurt 3-5 biberiye tursusu

su:1.5 lt
spor: koridorda 20 tur koşu
30 mekık
10 dk twist

sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin

ara öğün
1 avuç leblebi

öğlen
yarım kase ezogelin çorba
3 çatal et döner
ara öğün

yarım portakal

akşam
3 4 çatal et döner

suuuuuuuuuuuuuuu

içiyorum
spor

24 saat nbttt
güzel menü nöbette Allah kolaylık versin

evet kızlar bugün ilk ben yazayım çünkü ben yeme işimi şimdi tamamladım........biliyorsunuz bugün aşure yaptım....saat 9.30 uyandım .....dün felaket basım agrıyordu bugün gec uyandım o yuzden......saat 11 e kadar aşure sürdü......o sırada tadına bakmaktan yarım kase aşure yemişimdir yani o yüzden.....

sabah: küçük bir kase aşure

ara: yarım dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır sürdüm
1 dilim de hindi salam

öğlen(aslında öğleden sonra sayılır):

1 büyük domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim hindi salam
turşu

akşam: 1 bardak kefir

az olmuş sanki tuğbişimm :26:

sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin

ara öğün
1 avuç leblebi

öğlen
3 çatal et döner
ara öğün

yarım portakal

akşam
3 4 çatal et döner

suuuuuuuuuuuuuuu

içiyorum
spor

24 saat nbttt

öğle ve aksam menusu aynı canımm ama sende az yemişin gibi geldi bana...

menümm

sabah

1 domates

ara
1 avuc sarı leblebi

ogle
2 catal incir recelii

ara
1 avuc beyaz leblebi

akşam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
yarım dilim ekmek

30 mekık
10 dk twist

güzel menü suyu az daha içiver

banunun açtıqı topikte bazı arkadaşlar diqerleride doqum aylarına göre başka topikteler...mesela eceli54 cuma günü doquma gidiyor seastrenin oqlu oldu...irmeganda hamileydi ama üyeliqi iptal olmuş çok üzüldüm...derya ve zuzuda hamile...inşallah sıra bendedir...e sende doqum yaptın nerdeyse kimse kalmadı...

evet seastıreyle aralık annelerı topıgındede beraberdık pembemasalda hamıle 5-6 aylık oldu ıns sıra sendedır cnm
lata tulın hep dogum yaptılar sabrın sonu selamet tatlım hem senın daha oncede cocugun oldu kocaman essek kadar oldu yawrun gene olucak essegın yanına bıde sıpa lazım dımı ben ole yaptım :27::54::54::54:

evet kızlar bugün ilk ben yazayım çünkü ben yeme işimi şimdi tamamladım........biliyorsunuz bugün aşure yaptım....saat 9.30 uyandım .....dün felaket basım agrıyordu bugün gec uyandım o yuzden......saat 11 e kadar aşure sürdü......o sırada tadına bakmaktan yarım kase aşure yemişimdir yani o yüzden.....

1 dilim de hindi salam

1 büyük domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim hindi salam
turşu

akşam az olmuş cornella aşure sağlıklı bie tatlı yarım kaseden ne olacakki vücudunu korkak alıştırma akşam bana göre biraz bişiy yesen iyi olurdu. Ama olsun

kızlar benım menum

sabah 1 adet pogaca 1 bardak sekersız cay

ara yok ogle oda yok

ara 8 adet cıcı bebe bıskuvısı

aksamda 1 kase yogurt

spor yok bugun callen de yapamıcam ara verdıgım ıcın 6 gunden once yarın tekrar 1 den baslıcam

su 1 bucuklt

ama elıptık yapacam 45 dakıka falan

berbar bı menu bana kızıyosunuz ama ıcımden yemek gelmıyo

menulerımı gorende arkadas bırı allah rızası ıcın su kıza erzak merzak alsın karnını doyursun dıcek :27::27:
ama kızmayın bana cunku cıdden aklıma yemek yemek gelmıyo saate bı bakıorum anaaa gec olmus hadı bıraz ara olsun dıye bsıeyler yıyeyım dıyorum
aksam oluyo hava kararıyo ne yesem ne yesem dıye dolabın kapagını acıyorum ama cnm hıc bısey cekmıyo 1 kase yogurt yıyorum onuda yemıcemde kızım cok sevıyo yogurtu annı yoot yooot deyınce onunla beraber yıyorum blumia olucam yakında haberım yok

sabah:
az bişey vişneli muhallebi:26::26::26:
öğle:
1 tabak kıymalı makarna:27::27::27:
Ara:
15 badem
5 fındık
Akşam
yoğurtun içine közlenmiş kırmızı biber sarımsak ve biraz zeytin yağı
1 dilim ekmek

1 dilim de hindi salam

1 büyük domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim hindi salam
turşu

Canım aşureyi erken yemen çok iyi olmuş, afiyet olsun gayet sağlıklı ve diyet bir menü :1:

sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin

ara öğün
1 avuç leblebi

öğlen
3 çatal et döner
ara öğün

yarım portakal

akşam
3 4 çatal et döner

suuuuuuuuuuuuuuu

içiyorum
spor

24 saat nbttt

Nöbette olmana rağmen ne kadar sağlıklı bir menü :26: şahsen ben başaramayabilirdim :44:

menümm

sabah

1 domates

ara
1 avuc sarı leblebi

ogle
2 catal incir recelii

ara
1 avuc beyaz leblebi

akşam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
yarım dilim ekmek

30 mekık
10 dk twist

Rabişim yaa acayip yeme isteğim var, engel olamıyorum :26: ne güzel menün var, inşaallah bu günde yırtarsam iyi olucak :16:

.

sabah:
öğle:
Ara:
15 badem
5 fındık
Akşam
1 dilim ekmek

:1::1::1::1: kıymalı makarnayı yiyince cin olmuşsun :9::9:

.

kızlar cıkolatalı mumum vardı onu yakmıstım anam nasıl cıkolata kokuyooo evv:52::52:
romatik 1:16::16::16::16:
ya bu ünlüler çocuk doğrduktan sonra 1-2 aya nasıl eski hallerine dönüyorlar ya hayret bişey tuğba büyüküstün ikiz bebek doğurdu sanki o mu doğurmuş belli değil maşallah. EEE tamam yüzleriyle ekran önünde para kazanıyorlar ama bu kadarda olur mu ama bu haksızlık:41::41::41::41:dermişim:27::27::27::27: okadar yersen tabi zayıflayamazsın:52::52::52::52: bende kendim çalıp kendim oynadım cevabını bildiğim bir şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorum her şeyin formülü belli uygulamak lazım :53::53::53::53:
aslında o ikizleri ben dgrudm :1::1::1::1::1:
:27::27::27::27: sahi doğru diyon ama ben bu songül karlıyı seda sayana benzetiyorum artık sizde benzetiyor musunuz? sanki aynı estetikçiden çıkmışlar:52::52::52:
ayy bnde cok benzetıorm hatta bı unlu stetık olmus aynı seda sayandıda kımdı hatrlayamadım gecen magaznde vardı kımdı kımdıııııı:44::44::44::44:
evet cnm ben 8 yıldır kızılım ama nişanda kuaför yuzunden saclarım bozulmustu yenı yenı düzelıyorlar....ama tabı eskıden sacımızda beyaz mı vardı şimdi bayagı çoğaldılar....

dün de eşim diyorkı....dizinde yatıyordum.cnm sacında bayagı beyaz var diyor...eskisi gibi boyamıyorum sacımı:9:
romantik 2

1 dilim de hindi salam

1 büyük domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim hindi salam
turşu

akşam dısında gzl tubişş birazdan acıksaksın bi meyve fln ye
sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin

ara öğün
1 avuç leblebi

öğlen
3 çatal et döner
ara öğün

yarım portakal

akşam
3 4 çatal et döner

suuuuuuuuuuuuuuu

içiyorum
spor

24 saat nbttt
cok cokk begendim:46:
menümm

sabah

1 domates

ara
1 avuc sarı leblebi

ogle
2 catal incir recelii

ara
1 avuc beyaz leblebi

akşam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
yarım dilim ekmek

30 mekık
10 dk twist

bzm kız tatlılara geri dnmüşşş:1::1: gzl cnm menün

cornı ukyo rabiş menulerınızı begendımm kızlar

su olayına gelınce gunde 3 u gecmesın bobreklerı yoruyo azı kadar coguda zararlı 2-2.5 en ıdealı.

su dıyetını bılırsınız hıc bısey yemeyıp gunde 5 lıtre su ıcıyosun ayıflıyosun bu dıyetı yapanlar sımdı bobrek hastası kızlar aman dıkkat

menümm

sabah

1 domates

ara
1 avuc sarı leblebi

ogle
2 catal incir recelii

ara
1 avuc beyaz leblebi

akşam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
yarım dilim ekmek

30 mekık
10 dk twist

az olmuş sanki tuğbişimm :26:

öğle ve aksam menusu aynı canımm ama sende az yemişin gibi geldi bana...

akşam az olmuş cornella aşure sağlıklı bie tatlı yarım kaseden ne olacakki vücudunu korkak alıştırma akşam bana göre biraz bişiy yesen iyi olurdu. Ama olsun

rabişim menünü begendim:46: özellikle koridorda koşmana bayıldım cicim:27::27::27::27::27:

menüme gelince : az gibi görünuyor ama yerken bana hiç öle gelmıyor sankı çok yemısım gibi......

aşure saglıklı görunur ama içinde beyaz şeker var:20::20::20:......diyetteyken mümkün mertebe uzak durmak lazım......haftasonu olsa yerdımde kaçamak limiitim doldu zes im....

evrekaaaaaaaaaaaaa evrekaaaaaaaaaaaaa oldu yaptım .... video formatını çevirmiştim iş yerinde ve tv de çalıştı callen... eşimde geç geleceğim deyince hooopppppppp başladım ve bitirdim... özellikle karın egzersizlerinde boynum çok ağrıdı benim ham olduğumdandır mekik felanda çekmediğimden boyun kaslarım alışık değildi... diğer hareketleri yüzde 60-70 yaptım yada yapmaya çalıştım ilerleyen zamanda daha da iyi olucaktır eminim... sürekli kasları esnettik ve çok hoşuma gitti meğer ne hammış kaslarım esnettik.e esnetesim geldi... pilatesten alışım ozamanda severdim kasları esnetmeyi boyu uzun gösteriyor...

neyse bitirdim yarın yine yaparım...

menümüde yazim dicem ama akşama bişi yemedim daha birazdan evden çıkıcaz gitmeden yazim öle gidim

sabah

2 yumurta

ara

elma

öğle

şehriye pilavı et haşlama
muhallebi

ara

8 fındık

ara

10 fıstık
1 portakal...

su içmedim
spor tamamdır yaptım

akşam bişi yemedim ne yerim bilmiyorum

kızlar benım menum

sabah 1 adet pogaca 1 bardak sekersız cay

ara yok ogle oda yok

ara 8 adet cıcı bebe bıskuvısı

aksamda 1 kase yogurt

spor yok bugun callen de yapamıcam ara verdıgım ıcın 6 gunden once yarın tekrar 1 den baslıcam

su 1 bucuklt

ama elıptık yapacam 45 dakıka falan

berbar bı menu bana kızıyosunuz ama ıcımden yemek gelmıyo

menulerımı gorende arkadas bırı allah rızası ıcın su kıza erzak merzak alsın karnını doyursun dıcek :27::27:
ama kızmayın bana cunku cıdden aklıma yemek yemek gelmıyo saate bı bakıorum anaaa gec olmus hadı bıraz ara olsun dıye bsıeyler yıyeyım dıyorum
aksam oluyo hava kararıyo ne yesem ne yesem dıye dolabın kapagını acıyorum ama cnm hıc bısey cekmıyo 1 kase yogurt yıyorum onuda yemıcemde kızım cok sevıyo yogurtu annı yoot yooot deyınce onunla beraber yıyorum blumia olucam yakında haberım yok
hımm nedesmkii kızmayında demişsn ama en iyisi eşine söleyelim biz seniiiii :23::23:
sabah:
öğle:
Ara:
15 badem
5 fındık
Akşam
1 dilim ekmek

gzl gzl sabah kötü başlamış ama devamı iyi gtmıs msla bn sabah pudıng ogle makarna yesem akşamda pastayla kapatrdım:1::1::1:

bır tabak kıymalı makarnamııııı yuh dıyorum baskada bısey demıyorum 2 kasık neyıne yetmıyodu nefsını koreltsen yeterdı.100 grm makarnada 350 kalorı var sen kıyma sosuda ekledıgın ıcın yagı tuzu hepsı afıyet olsun 600 kalorıyı mıdeye ındırdın sen onu bu saatten sonra yakamazsın yarınla telafı etmen lazım cuma gunu gelıncede
su ıbareyı gormek ıstemıyorum 100 grm vermısım :43::43::43::43::43::43:
barı 1 kaç catal yeseydın neyse olan oldu yarınla telafı et

kızlar menülere okudum tek tek yazamıcam genelini beğendim sadece

rabiş öğlen le akşam yer değişseymiş daha iyi olurmuş...

sabah krallar gibi öğlen asiller gibi akşam fakirler gibi yiyin derler ya

dalin anam sana bişi demeiyom artık niye canın istemyo onuda anlamadım ... aralarda lokma lokma da olsa bişiler yesen ona bile dua etcem...

Back
X