- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.081
valla canım ben bilirim o dediğini ... dukan yaptım 4 ay ve bıraktığımda okadar saldırdımki diğer besinlere... 4 ay uzak kaymışsın aşırı bi istek duyuyorsun haliyle... böyle gayet memnunum.. porsiyonlarımı küçültebilirim ilerleyen zaman diliminde...Çok haklısın jujum, zaten bu hafta da böyle geçsin de çok sağlıklı ve seni takip ederek diyet yapacam..Fark ediyorum da asla gıdalara saldırın olmuyor, çünkü herşeyden illaki yiyorsun..Biz öylemiyiz, muhakkak suyunu çıkarıcaz, çünkü açız o gıdaya..ara ara sınırlı miktarda yesek bu kadar aç olmayız, kendi adıma söyleyeyim..Bu tarz diyet yapıyorum malesef ve ardından aç gözlülükle bir öğün yediğimde belkide dünyayı yiyiyoruum ve en az 1 kilosu anında hopp yükleniyor vucuduma geri..Az az herşeyden yiyerek ve vucudumu aç bırakmadan zayıflamak istiyorum...Kas gitmesini asla istemiyorum ve sporla birlikte kalıcı olarak kurtulmak istiyorum..Jujumun da dediği gibi 1 yıl bunu yapsam zaten adam olucam
.
evet denedim olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
ama şuan giymem mümkün değil...sebebi göbegım yanlardan portladı......bacaklarıma yapıstı.....daha vermem gereken kılolar var oldugunu gösterdi......
kız ne güzel sen şimdi daha bi şevklenirsin içine giricem die...