- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.101
Tatlımmmm burdayım bebeğimmm
.
hımmmmmm kaybolma biyere:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlımmmm burdayım bebeğimmm
.
hımmmmmm kaybolma biyere:)
ay kıyamam sana yaaaa gel yavrm şevkat manyagı yapıyım seniönümüzdeki hafta uçuk geçerse diş kontrolü var tekrar. o zaman ölçtürürüm. bu bebe cidden benden olamaz yaa.... gece 12 de uyu sabah 9 da kalk daha da öğle uykusuna yatma.. o uyusa da ben de uyusam diye gözünün içine bakıyorum yok anam yok.. fal taşı gibi... çok uyuz oldum. keşke benim annemde beni sallasa müzik dinletse süt içirse saçımı okşasa da uyusam...
Yokkk kaybolmuyorum bitaneciğimyiyip yiyip geliyorum, ayyyy deli olmayı başardım ama regl olmayı başaramadım halaa
sabah oluyorum gibi oldu
ama yok hala bişi
canım acayip tatlı istiyor, bende kuru kayısı ve kuru incirle geçiştirmeye çalışıyorum :26::26:
.
dalinn nerlerde acaba yaaaaa :26::26: bazı arkadaşlarımızın sık gelmemesine alışığız da dalin gelirdi bu saate kadar :26::26::26::26: gelse de biraz konuşsak..
.
bnde öleym valla gözüm yiyecekte zaten zayıflayamıorm ben hızlı hızlı :44::44:
bir sorum var çocuklar
sevglı karatay teyzemiz derki öğünler arası 4 5 saat olmalı diğerleri derki ara öğün yapın metblizmanız çalıssın sizce hangisi mantıklı :44::44::44:
ay kıyamam sana yaaaa gel yavrm şevkat manyagı yapıyım seni
geçen 100 kiloluk bi teyzede bana böyle dedi snrada bnm yaşımdayken çekilmiş fotosunu gördüm benden daha kilolu valla insanlar manyak anacm manyak
tugba bu katıplıge genelde 4 yıllıkları almıolrmıs mulakatta elıolarmıss kpssyi kazanır gider dieeesinirim bzldu
![]()
Bence Karatay bir tek kahvaltıyı iyi yapmalı konusunda haklı..Ara öğün yapmassam ben, diğer öğünde titreyerek her şeye saldırıyorum ama 1 lokma yesem 1 bardak su içsem ardından karnım doymak üzere oluyor, yalnız buraya dikkat, doymuyor, doymuş gibi oluyor hahhahahahah
.
Yokkk kaybolmuyorum bitaneciğimyiyip yiyip geliyorum, ayyyy deli olmayı başardım ama regl olmayı başaramadım halaa
sabah oluyorum gibi oldu
ama yok hala bişi
canım acayip tatlı istiyor, bende kuru kayısı ve kuru incirle geçiştirmeye çalışıyorum :26::26:
.
ay kıyamam sana yaaaa gel yavrm şevkat manyagı yapıyım seni
geçen 100 kiloluk bi teyzede bana böyle dedi snrada bnm yaşımdayken çekilmiş fotosunu gördüm benden daha kilolu valla insanlar manyak anacm manyak
tugba bu katıplıge genelde 4 yıllıkları almıolrmıs mulakatta elıolarmıss kpssyi kazanır gider dieeesinirim bzldu
![]()
dalinn nerlerde acaba yaaaaa :26::26: bazı arkadaşlarımızın sık gelmemesine alışığız da dalin gelirdi bu saate kadar :26::26::26::26: gelse de biraz konuşsak..
.
bir sorum var çocuklar
sevglı karatay teyzemiz derki öğünler arası 4 5 saat olmalı diğerleri derki ara öğün yapın metblizmanız çalıssın sizce hangisi mantıklı :44::44::44:
gamze; kuru kayısı ,incir deyıp kavanozun ya da poşetın dibini getırme oldumu kuşum
dalini sabah bende sordum hala yok.......
garfield; sen bakma onlara ya almazlarsa almasınlar zaten almayacaklarçok da tın:120:
![]()
ben direk doyma taklidi yapıorm
kızlar ben spora gider valla oturmaktan yatmak popom ağrıyo
![]()
ben zaten karataycıyım ama sözde......o ne derse dogrudur bana göre....ara öğün işime geldıgınde yapıyo işime gelmezse yapmıyorum ama genelde benım ara öğünüm yoktur.....
karatayın dedıgı gıbı beslenırsen bırak ara öğünü diğer öğünlerde bıle acıkmazsın
herkese selamlar bende malum günlere girmek üzereyim canım çok tatlı istiyor çok bahsedildi bu aralar profiterol istiyorum
önümüzdeki hafta uçuk geçerse diş kontrolü var tekrar. o zaman ölçtürürüm. bu bebe cidden benden olamaz yaa.... gece 12 de uyu sabah 9 da kalk daha da öğle uykusuna yatma.. o uyusa da ben de uyusam diye gözünün içine bakıyorum yok anam yok.. fal taşı gibi... çok uyuz oldum. keşke benim annemde beni sallasa müzik dinletse süt içirse saçımı okşasa da uyusam...
var başta f klavye kullanıyordum ama sıkıldım ondan bende dedim q ya devam edeyim ben en iyisi.....bu kk benim için çok yararlı oldu ders çalışmasamda burda sürekli yazıyorum ya benim için faydalı oluyor.....
sabah oluyorum gibi oldu
ama yok hala bişi
.
bir sorum var çocuklar
ben direk doyma taklidi yapıorm
kızlar ben spora gider valla oturmaktan yatmak popom ağrıyo
![]()
kuzum sana okşamaya ne hacet... fırsatını bulsan uyuyacan baksana...
niye bilgisayarın başından kakmıyorsun diyene söylersin pratik yapıyorum :)
kasıyoruz biz kendimizi size söyleyim.. bebek sahibi olmak isteyenler hep regl olmak istemediğinden kasıyoruz ve reglimizde böyle sürüne sürüne geliyor mahvediyor bizi...
ben 3+3 cüyüm arkadaş
en iyisini sen yopıyorsun valla...
bu arada callenciler tecrübelerinizi anlatın bakim anam benim bi yerin ağrımadı öyle hamlamadım niye böyle oldu
karar defterine baktım da bu hafta genel listeyi biz hazırlayacakmışızzzzzzz
![]()
karar defterine baktım da bu hafta genel listeyi biz hazırlayacakmışızzzzzzz
![]()