Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızz büşraaa vala yerim seni ben yaaaa :27: evin en küçüğü hep çok sevilir yaaa, iştee büşrammm ooo :54::54:

.
Ay bende sizi yerimmmm canim bnmmm :)
evet denedim olduuuuuuuuuuuuuuuuuu :52::52::52::52::52:

ama şuan giymem mümkün değil...sebebi göbegım yanlardan portladı......bacaklarıma yapıstı.....daha vermem gereken kılolar var oldugunu gösterdi......
Anam cook sevndm tugba ablaaaa valla ck sevndm snin adinaaa

kuzum sana okşamaya ne hacet... fırsatını bulsan uyuyacan baksana...

niye bilgisayarın başından kakmıyorsun diyene söylersin pratik yapıyorum :)

kasıyoruz biz kendimizi size söyleyim.. bebek sahibi olmak isteyenler hep regl olmak istemediğinden kasıyoruz ve reglimizde böyle sürüne sürüne geliyor mahvediyor bizi...

ben 3+3 cüyüm arkadaş

en iyisini sen yopıyorsun valla...

bu arada callenciler tecrübelerinizi anlatın bakim anam benim bi yerin ağrımadı öyle hamlamadım niye böyle oldu

karar defterine baktım da bu hafta genel listeyi biz hazırlayacakmışızzzzzzz
:3:

yani kaptanım biz nasıl hazrlıorzz bılsek bı:1::1:
corni çorba gzlmıişşş bı ara bnde deneym

şimdi geldi aklıma bız takımca beraber oluoduk dmı regl:1::1:

sporumu yaptım şimdi yemek yemeye gdıorm bıraz erken sanıırm ama acıkmıs bzmkıler:44:

sporumu yaptım şimdi yemek yemeye gdıorm bıraz erken sanıırm ama acıkmıs bzmkıler:44:

valla akşama görecegız güzel mi değil mi? bu lahananın girdiği her yer kötü kokmak zorunda mı ya:27::27::27::27::27:

bizim grup hazırlayınca ne oluyo jujum ne yapmak lazım bizler ne yapabilirz yardım olarak sana

valla takımın yapacağı bişi yok... tüm bildirimler bittikten sonra genel listeyi ve derecelendirmeyi ben yapacağım sadece olan bu... yıllar sonra ilk defa yapacağım umarım sorun yaşamam

Garffffffffffffffffff şevkat manyağı ne beeee, bende istiyorum beni deee yapppp hahahhahaha :27::27::27:

.

hadi ordan. sadece beni yapacak timam mıııııı:33::32::32:

valla akşama görecegız güzel mi değil mi? bu lahananın girdiği her yer kötü kokmak zorunda mı ya:27::27::27::27::27:

benim lahana çorbam çok güzel kokuyordu ya.. dün döktüm iki kavanozu.. hala güzel kokuyordu. çorba yapmak istemiyorum ya ben de fobi oluştu resmen :50::50:

Kız fıldır fıldır koşturuyor evin içinde. ben diyetimde bir kusur göremiyorum. geçen haftayı çorba ile geçtiğimden altüst olmuş olabilir ama genel menüm iyi. sizden de geçer not alıyorum çoğu zaman. aslında öğünlerim normal yanlarında ekmek yemiyorum öğle ve akşam.. sabahleyin de dikkatinizi çekti mi bilmem 5-6 gündür tahin pekmez yiyorum hep bu kansızlıktan şüphelendiğim için. Oyyy yaa. Hep nazar değdi. Ne zaman face e resim koysam hep başıma bir şey geliyor tesadüf mü bilemedim ki...

benim lahana çorbam çok güzel kokuyordu ya.. dün döktüm iki kavanozu.. hala güzel kokuyordu. çorba yapmak istemiyorum ya ben de fobi oluştu resmen :50::50:

Kız fıldır fıldır koşturuyor evin içinde. ben diyetimde bir kusur göremiyorum. geçen haftayı çorba ile geçtiğimden altüst olmuş olabilir ama genel menüm iyi. sizden de geçer not alıyorum çoğu zaman. aslında öğünlerim normal yanlarında ekmek yemiyorum öğle ve akşam.. sabahleyin de dikkatinizi çekti mi bilmem 5-6 gündür tahin pekmez yiyorum hep bu kansızlıktan şüphelendiğim için. Oyyy yaa. Hep nazar değdi. Ne zaman face e resim koysam hep başıma bir şey geliyor tesadüf mü bilemedim ki...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

şu fotonu bi biz göremedik hatun:34::52::52::52::52:

Garffffffffffffffffff şevkat manyağı ne beeee, bende istiyorum beni deee yapppp hahahhahaha :27::27::27:

.

ben de burada herkesinkini görmedim ki,

sadece gamzeyi esrayı meltemi gördüm..

ne aysun, ne hasret, ne rabiş, ne ZES, ne ayşenur, ne şahnur, ne büşra, ne sevda

herkes koysun ben de koyarım bana ne :1::1::1:

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. gözümü açacak halim yok inanın.

dünden beri bir yorgunluk halidir gidiyor anlatamam. kolumu kıpırtamıyorum. günlerdir 4-5 saattir uyuyorum ondan mı ki anlamadım. dün 10 da uyuyakaldım. sabah 8 olmuş hala kalkamıyorum... dişçiye gittim gene kadın taksit taksit yapıyor önümüzdeki haftaya randevu verdi. dolgum berbat halde bastıramıyorum acıyor. üstüne üstlük koskoca bir uçuk çıkarmışım.. sabahın köründe çıktık 8 gibi falan eve geldik. yemek bulaşık faslıdır anca btirip soluğu yanınızda aldım..

bir gün callen yapmasam ne olur? bugün parkta aletlerle çalıştım. heralde ısınmadan yapmışım kollarımın altı sızlıyor..

amma çok konuştum... menüme geleyim

sabah
1 tk tahin 1 tk pekmez
1 diilim bugday ekmegı
az peynır

öğle
katmer
baklalı dolma
ucgen peynır

aksam
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yogurt

geçmiş olsun cnm zordur diş ağrısı allah kolaylık versin...

.

canım sanırım bu hafta başlayacaksın sende bizimle...

bu arada küsüm ben size...:84: 3 kişi yorumlamış menümü gerisi tınlamamış... insan yorum yazmıyorsa bile beğenir ki hani baktım gördüm ne bilim normal ....:43: küstüm işte... mesajı yazıp gidecem...:126:

akşam ne yediğimi yazmamıştım tarhana çorbası biraz lahana turşusu bir portakal bir kase yoğurt yedim...

dalin allahısen anam cozutma yine... o göbek hamileliğin yeni sonlanmasından olmasın... hani kaslar kendine gelmediğinden ... sarkmma o bölgedeki kasların gevşemesidir sen karın kaslarını güçlendirdikçe sarkma ortadan kalkacak göbek küçülecek ... ben kendimden biliyorum 86 kilodan 62 kiloya inmiştim ve göbeğim sarkıktı hamilelikte dolayı ama 62 olduğumda sarkma ortadan kalkmıştı ve toparlanmıştım ayakta düz duruyordu oturunca belli oluyırdu... ha şunu söyleyim hamile olmadan ki gibi taşşş gibi bir karnın olmaz bunu bil o mazide kaldı ama inan devam edersen sonuçları seni memnun edecektir:82:

dedim veeeee gidiyorum ... konuşmuyorum sizlen :63:

çok teşekkür ederim kaptanım benide aranıza aldığınız için..
.

.

lahananın çorbasını bende seviyorum eskiden knor un bi çorbası vardı lahanalı onu alıyordum ama msg olduğunu öğrenince knorlarda 2-3 senedir hiç almıyorum
canım benim dikkatimi çekti ama sen tatlı seviyorsun diye düşünmüştüm kansızlık için yiyorsan 1 yk pekmez veya siyah kuru üzüm ye canım

ne aysun, ne hasret, ne rabiş, ne ZES, ne ayşenur, ne şahnur, ne büşra, ne sevda

canım ben bi bakayım büyük boy yoksa yarın fotolardan birini eklerim akşama koca gene işyemeğinde olcak çocuklardan fırsat bulamam diye düşünüyom bu arada profilimdeki resim benim 5 sene önceki halim ben şimdi işten çıkıyorum iyi akşamlarrr

hımmmmm ben böyle kendımı şey gibi hissettim nasıl desem meraklı:9::9:
ama yorumuna cevap vereyım......
yazdıgın isimlerden çogu hem gercek ismini söyledi hem de fotosunu koydu.....senin görmeme sebebin başlarda topiği çok az ziyaret etmenden kaynaklı olabilir veya da dıkkatınden kaçmış olabilir.....(ki büşranın fotoları hala profilinde)
sakın yanlış anlama burası devlet dairesi değil ..ya da ne bilim gebete ni sorgulamayacagız.....sadece daha samimi olma adına...hani kimle konusyoruz ben bilmek isterım sahsen....çünkü karsılıklı okurken kafamda canlandırıyorum....
yoksa kimse zorla bir şey yapmasın,zorla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.....

umarım yorumuma kırılmazsın bayagıdır bu muhabbet oluyor da içimden geçeni artık söylemek istedim.....:34:

Back
X