- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.141
Anlıyoruz kiii, irade irade iradeoda ben de yok
.
cornella
valla mehmet öz söylemesine söylüyor ama yüzde yüz uygulayabiliyormuyuz hayır... bi tek ekmeğimi evte tam tahıllı unla yapıyorum ben .. ama makarnayı felan o türde almıyorum pahalı anam napim .. az yerim kuş kadar yerim napim.. benim yumruğu bile geçmiyo karbonhidrat alımım bir öğün için...
toplight
valla ben oldum olası kabızlık sorunum var... önceleri gençken bir hafta çıkmadığımı bilirim... ama özellikle buraya başladığımdan beri yani 2 aydır hemen hemen hergün wc ye çıkıyorum ama yine kabız bir şekilde kas katı.. hergün çıktığım için de tasa etmiyorum zamanla düzelir diyorum.. :89:
gamze_m
canım öyle deme irademizi biz şekillendiriyoruz ve irade varki şuanda buradayız ve kilo veriyoruz... asıl önemli olan ve bizim hayatımızı etkileyecek olan verdikten sonraki bir yıl boyunca korumamız gereken irade... işte onu yaptık mı tamamdır ..![]()
kabızlık problemi genelde herkeste oluyor.artık bilinçsiz beslenmedenmi yoksa başka sebeplerdenmi bilemiyorum ama size sinameki çayını tavsye edicem ama sürekli olarak kullanmayın..sürekli kullanıldığı zaman bağışıklık yapıp tamamen tembellik yapabiliyormuş...ben herakşam birtane form çay içiyorum oda çok iyi geliyor...
benim büyük oğlumun vardı kabızlık sorunu 6 aylıktı ozamanlar gitmediğimiz doktor kalmadı herşeyi yaptılar ama yok 10 gün oldu çocuk artık tuvaletini yapabilmek için mosmor oluyordu..en son filmini çektiler ameliyat olması gerekiyor dediler.randevumuzu aldık ertesi gün gidecez eşimede bir arkadaşı sinameki çayını tavsiye etmiş o gece o çayı yaptım kaşık kaşık içirdim ona daha 6 aylık bir umut diye ve sabah bir uyandıkki bezini doldurmuş 10 gündür yapmadığı idrarı olmuş taş gibi sonra çaya devam ettik büyüdükçede allahıma şükürler olsun düzeldi şimdi 16 yaşında ve rabbime çok şükür gayet iyi...
anam masal gibi oldu bu
Çok haklısın jujum, zaten bu hafta da böyle geçsin de çok sağlıklı ve seni takip ederek diyet yapacam..Fark ediyorum da asla gıdalara saldırın olmuyor, çünkü herşeyden illaki yiyorsun..Biz öylemiyiz, muhakkak suyunu çıkarıcaz, çünkü açız o gıdaya..ara ara sınırlı miktarda yesek bu kadar aç olmayız, kendi adıma söyleyeyim..Bu tarz diyet yapıyorum malesef ve ardından aç gözlülükle bir öğün yediğimde belkide dünyayı yiyiyoruum ve en az 1 kilosu anında hopp yükleniyor vucuduma geri..Az az herşeyden yiyerek ve vucudumu aç bırakmadan zayıflamak istiyorum...Kas gitmesini asla istemiyorum ve sporla birlikte kalıcı olarak kurtulmak istiyorum..Jujumun da dediği gibi 1 yıl bunu yapsam zaten adam olucam
.
valla arkadaşım okadar haklısınki biz diyorum ya sanki elimizde sihirli değnek varmış gibi bir anda olsun istiyoruz aslında diyet deil sağlıklı beslenme programı olması lazım herzaman da dediğim gibi juju nun ki diyet deil sağlıklı beslenme herşeyden yiyor ama azar azar olması gerektiği gibi... ama biz napıyoruz yemiyoruz gözümüz açıkıyor sonra yemediklerimizin acısını birden yiyerek çıkartıyoruz işte en büyük yanlış ta bu bence...