- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.221
gamzeeeeeeeee hosgeldın bebem ne oldu ne yaptın anlat cabuk
Tatlım iyi geçti gibii, Cuma'ya belli olucak, inşaallah hayırlısı olur gülüm hakkımızda..güzel ve temiz bir ofisti

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzeeeeeeeee hosgeldın bebem ne oldu ne yaptın anlat cabuk
dalincim. ben günlerdir tahin-pekmez yiyorum kansız olduğumu düşündüğüm için. kimse de bir şey demeyince yemeye devam ettim..![]()
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
3 zeytin 1 çatal bal
ara öğün
1 elma
öğlen
1 baklava
1 un helvası
akşam
yeşil salata 4 kasık
yoğurt 3 4 kasık
kapuska 6 7 kaşık
suuuuuuuuuuuu
içiyorum
sppor
1 saat plates
birdeeve gelirken tranvaydan 3 durak önce indim yürüdüm nbbtten de çıkmıştım ama gözümü karartım indim yürüdüm
not baklava olmayablirdi ama oldu bi kere
en gzlini yapysn cnm
artık cok gec 30 dk daha yaptm geldim
dalinciğim yarınki menümü sana adıyorum gör bak menumu okuyunca sasırcaksın acaba bnm menummu dıye
corniyi siper ettım kendıme
sen varya bittin bittin ben 3 4 çatal kızartma yedımde valla aysun begendı bı şamarıda yedım azarıda yedım hele sen baklavayla kesın bittinnn
amma hakkaten cok olmussımdı objektıf olmam lazım koruyamıcam
![]()
buyruhn burdan yakın baklava yemız yetmemıs un helvası yemıs yetmedıyse tabaklarıda yeseydın be tatlım yahu sız dıyet yaptıgınıza emınmısınız once bu soruyu sor kendıne ben dıyet yapıommu yapıom ee bunalrı yedıysem var bu ıste bı celıskı
yapmayınya bugun hemen hemen hepınız cozutmusunuz seyını cıkarmısınız bır dılımm baklava 250 kalorı bır tane un helvası 250-300 kalorı degdımı karnını doyurdumu yedınde ne oldu rahatladınmı ne gectı elıne.aldıgın kalorıyle kaldın 1 dılım baklavayı erıtmek ıcın 1 saat kosman gerekıo sen 3 durak once ınıcene tramvayı sırtına alıp gıdecegı yere kadar goturseydın anca keserdı senıde kınadım bugun
![]()
Senin menüleri takipteyim, iyi yolda gidiyorsunSabah krallar gibi, öğlen asil, akşam fakir hahahhahaha
Keşke ekmeğin diyete uygun ekmek olaymış, tost ekmeklerinin çok kalorili olduğunu duymuştum balım..:26::26: Aslında normal menü ama mesela 3 çatal patatesten aldığın kaloriyi bir koca kase salatadan alarak daha çok doyabilirdin
Şimdi evdeyim canım, az sonra sana gelirim![]()
kociş yok benim :26::26:
Boşanıp semerini yiyeydin yavruuu hahahah
Selamun aleyküm dalin 2süppersinnn
dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaa inan olmaz, o kadar yemişsin daha ne yiyecenn ayıp amaaa
Bacım bir arasını bul yahuuazıcık yemişsinnn
ÖRNEK MENÜ
Tatlım geldim canım geldimm
Çok teşekkürler kızlar, bir sigorta ofisi..orada duran bayan rahatsızmış, işten ayrılıcakmış ama saha işide olabiliyormuş.Ben sahayı kabul etmedim şimdilik..Eğer olursa ofis olucak..Cuma'ya belli olucak..olma olasılığı yüksek gibi, hayırlısı inşaallah..Yani yana yakıla bayılmıyorum ama olursa iyi olur gibi, üstelik sizlerden de ayrı kalmayacağım gibii
Yine söylüyorum arkadaşım, menülerin formunu koruma menüsü gibi, diye düşünüyorum ben..yani sanki diyet için minnacık fazla gibi tatlım :26::26::26:
Bir saattir yazdıklarımı paylaşamıyorum, acaba ne oluyor dedim :44::44: meğer 150 grafikmiş sınır 151 yapmışım hahahhahaha töbe yarabbim
.
neden kızdın anaamadım :26:
Ben br un helvasını merak ettim''bir'' derken :44::44:
.
aaaaaaaa tost ekmegnde ne varkı fzla kalorili acep:26:
Allah o patatesın belasını versn bıda yakınından gecmem![]()
Tatlım iyi geçti gibii, Cuma'ya belli olucak, inşaallah hayırlısı olur gülüm hakkımızda..güzel ve temiz bir ofistiiş zaten çok zevkli, tek mesele patronlar..bakalım onlar iyi insanlar mı :26::26: bu olasılığın olumlu olması çok zor biliyorum
.
kalanları kardesıme kakalaym o zamanTatlım sırf yağ o ekmekler diye biliyorum gülüm..
.
kızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın
hayrlısı olsn cnm
hım patron deynce durup bı dusunmek lazm
ayşenur varya yediğim fırçalarla beni perişan ettin anam nerden yedim kalayladın vallahi beni baklavamı yedim onu beni yedi vay anam vayyyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bak senn bıde patatese bela okuyo sankı geldı yanına patates soyundu dokundu attı kendını kızgın tavanın ateslı yagına kızarttı kendınıde zorla gırdı azına patatesın ne sucu varaaaaaaaa tost ekmegnde ne varkı fzla kalorili acep:26:
Allah o patatesın belasını versn bıda yakınından gecmem![]()
Tatlımmmm, ölücem mi ne, kötüyüm demişsin yaaaa :26::26::26: üzüldüm ve kızdım sanaa..deme öyle demeee..fatmagül üzülür hahahhaha
.
kızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın
annamm yeteri kadar azar yyemişin ama o makarna akşam saatinde ne işivar midendearada kaynadın zannımca... kefir çok güzel bir şey kıızzz neden beğenmiyorsun... ben bayılıyorum ekşi ekşi
Menümü yazmayı unutmuşum
sabah:
2 tk tahin 2 tk pekmez
1 dilim bugday ekmek
mantarlı yeşil soğanlı 2 yumurtalı omlet (kızımla kendime yapmıştım ama yemedi. ben yedim mecburen)
öğlen:
1 tabak fırında brokoli
1 soda
akşam:
1 tabak kıymalı karnıbahar
heralde 5 kaşık falan makarna tabak ortayaydı 3 kişi yedik. ben kaç kaşık yedim bilmiyorum. (günlerdir evdeydi çok canım çekiyordu ama dalinin yazısını okuyunca şu an çok tırsıyorum. ha mercimek ha makarna demiş. bir de ben karşısına makarna ile çıkıyorum)
bu arada ya ben yazmıyorum suyu ama unutuyorum hep. benim su sorunum yok her gün 2,5-3 litre içerim. ama spor dün yapmadım .. bugün yaparım
bayıldımmmmmmmmmmanadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr![]()
baklava olmayaydı iyiydisabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
3 zeytin 1 çatal bal
ara öğün
1 elma
öğlen
1 baklava
1 un helvası
akşam
yeşil salata 4 kasık
yoğurt 3 4 kasık
kapuska 6 7 kaşık
suuuuuuuuuuuu
içiyorum
sppor
1 saat plates
birdeeve gelirken tranvaydan 3 durak önce indim yürüdüm nbbtten de çıkmıştım ama gözümü karartım indim yürüdüm
not baklava olmayablirdi ama oldu bi kere
hayırlısı olsun cnmmm inşa mutlu huzurlu olacağın bir iştir..Tatlım iyi geçti gibii, Cuma'ya belli olucak, inşaallah hayırlısı olur gülüm hakkımızda..güzel ve temiz bir ofistiiş zaten çok zevkli, tek mesele patronlar..bakalım onlar iyi insanlar mı :26::26: bu olasılığın olumlu olması çok zor biliyorum
.
Ayyyy ben menümü unuttummm
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 k.k. peynir
Ara: 3 kayısı
1 kuru incir
1 ceviz
Öğle: Yarım porsiyon fırında mücver (azıcık yağlı)
3 yemek keşığı bakla, üzerine 1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara: 2 badem, 2 ceviz, 2 kaju
Akşam: 1 porsiyon ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 dilim k. ekmeği
Ara: 2 kayısı, 1 kuru incir
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüyüş
Not: hala regl olamadım, Cuma'ya ayvayı yedim :18::18::18:
annamm yeteri kadar azar yyemişin ama o makarna akşam saatinde ne işivar midende
bayıldımmmmmmmmmmharika olmuş..
baklava olmayaydı iyiydi
hayırlısı olsun cnmmm inşa mutlu huzurlu olacağın bir iştir..
hakkaten müdür patron çok önemli ne çekiyorum ben onlardan
ahh ahh neyse hiç açmayayım..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tatlım
kızmak ne demek bayılıyorummmmmmmmmmm...
kır dök parçala kız bize sen![]()