Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa sevda hanım sen beni terkedip gidersen böyle olur :(:43:
Bir daha olmasın kuzum

P.S.: 13. Takımdan Nihal ben canlarım hepinize selamlarrr

arkadaşım hoşgelmişsin. valla dün neydi bilemedim öyle kendimi kaybetmişim bu günse çok pişmalık var içimde kesinlikle daha olmayacak....:17::17::17:

.

cornella

canım menün normaldi bi sorun görmedim ben abartı...

garfield06

sabah iyi ama öğlen 2-3 çatal patates kızartması yerine tıka basa sebze yeseydin keşke..

Sevda_M

sabah ilk öğün onun için bişi demiyorum yediklerine
öğlen güzel
akşamda da güzel ama o aradaki canga olmadı kuzum niye yedin bak ilk haftan olcak bizde ayıp valla erit hemen onu...

dalin26

kız doğruyu söle sen nasıl bir türsün neyle besleniyon... gelecekten ışınlandında yemek yerine hap mı içiyon... damardan mı alıyon nasıl bir bünye arkadaş anlamadım 3çocuk spor temizlik koşturmaca ama yakıt namına gr lokma yok... yok yok yok ben senin bünyeyi anlamadım gittii

rabyas

canım fena değil senin menünde artık abartı didiklemiyorum ufak hataları görmezden gelicem.

birsen-deniz

evet güzel bir ceza günü olmuş canım aç kalmadan sama az kalorili beslenmişsin...

jujum çok haklısınız ama ben haftaya sanmıştım bu hafta sizlerle olduğumu öğrendiğimde iş işten geçmişti
eriyecek hepsi bugün .

.

sabah

2 dilim ekmek arası labne

ara

3 yulaflı bisküvi

öğlen

çorba
ıspanak
yoğurt
1/2 makarna

ara

10 antep fıstığı

akşam

mercimek çorbası bi kase ...

başkada bişi yemedim ama acıktım yoğurt yicem bi tabak...

bu arada callen yaptım 2. günümdü... ilk güne oranla daha bi hissettim etkisini ama hala tam yapamıyorum sanırım hareketleri... bazı hareketleri tamamlayamıyorum mesela... karın hareketlerinde tüm vucudum tütredi anam kaslarım nası geçşekmiş... ve hala karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutamıyorum .. alışıcak zamanla 2. günden izlenimler böle

en güzel menü bence bu ...

.

günaydın sevdacım......hadi bakalım yarın tartı günü zaten......bütün bir hafta ne yaptık yarın cıkacak.günün sözü;
karamanın koyunu sonra cıkar oyunu:44::44::44::44:oldu mu ya:27::27::27::27:

cornim şimdi klakıp bir güzel sporumu yapıcam 50 dakika eliptik....anlıyacağın bugünü sporla geçirmem lazımki dünün telafisini yapabileyim....akşama kadar hep sporla geçirmeyi düşünüyorum...tüh valla ya bu hafta listede olduğumu bilseydim dün okadar abartmazdım ben haftaya diye biliyodum :26::26::26::26: neyse ama bir kereden bişey olmaz sanırsam...

.

günaydınlar herkese ...gününüz güzel ve bol hareketli geçsin....dünkü menüm için çok özür diliyorum ...kendimi kaybetmişim valla...ama bugün telafi edicem...çok ağır ceza verdim kendime...ve harika bir menüyle karşınıza gelicem

.

harika menü derken, menü olmamsı harika olucak :9::9::9: bana söyledi, dalin gibi yemeyecekmiş :33:

Herkese kocaman günaydınlar bu aradaa...

günaydın fıstıklarrrrrr gününüz aydın enerjiniz bol olsun.....:71::124:

Gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü :(

harika menü derken, menü olmamsı harika olucak :9::9::9: bana söyledi, dalin gibi yemeyecekmiş :33:

Herkese kocaman günaydınlar bu aradaa...

huhuhuuh günaydınn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yarına çok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldııı:52::52::52::52::52::52::52::52:
ben de bugün yarına hazırlık yapacagım.....menüme çooooookkkkkk dıkkat edecegımm......ayyy 67.9 olur muyum acaba?
benim wc ler bu hafta çok düzenliydi maşallah:nazar::17::17::17::17::17::17::17::17:
bim in biberine tşk lerimi iletiyorum:17::17::17:

yarına çok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldııı:52::52::52::52::52::52::52::52:
ben de bugün yarına hazırlık yapacagım.....menüme çooooookkkkkk dıkkat edecegımm......ayyy 67.9 olur muyum acaba?
benim wc ler bu hafta çok düzenliydi maşallah:nazar::17::17::17::17::17::17::17::17:
bim in biberine tşk lerimi iletiyorum:17::17::17:

Aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok :27::27::27:

Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..Yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:

.

Yarına çok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldııı:52::52::52::52::52::52::52::52:
Ben de bugün yarına hazırlık yapacagım.....menüme çooooookkkkkk dıkkat edecegımm......ayyy 67.9 olur muyum acaba?
Benim wc ler bu hafta çok düzenliydi maşallah:nazar::17::17::17::17::17::17::17::17:
Bim in biberine tşk lerimi iletiyorum:17::17::17:

pozitif düşünmeye çalışın sürekli beyninizi kilo veriyorum diye şartlandırın..

günaydın güzel kaptanımmmm :16::16::16:

sanada günaydın fıstığım...

gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü :(

geçmiş olsun canım yaaa şimdi sana imreniyorum desem beni topa tutarlar... Ama ben yıllardır hasta olmadım özledim kızzzz

[sıze=3]aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok :27::27::27:

Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:
[/sıze]

.

olman gereken günden kaç gün geçti canım başka bişi olmasın

geçmiş olsun canım yaaa şimdi sana imreniyorum desem beni topa tutarlar... Ama ben yıllardır hasta olmadım özledim kızzzz

Jujum bu tarihleri hep denk getiremiyorum ki ben..Mesela şöyle diyeyim geçen ay 28 inde oldum bu ay 5-6 gün en fazla önce gelirdi, benim geçti dediğim bu ama aslında geçmedi..yani bugün 28 olduğuna göre geçmedi sayılır ama normalde bu güne kadar gelmeliydi :26::26::26: offff varyaa tamda alıştığın anda böyle bir şaka oluyor yaa :43::43: dünya dönmüyor sanki :26: tüm belirtileri de var, belkide ağır sporlar yaptım yaa ay içerisinde, ondan olabilir gecikme..:26:

.

Aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok :27::27::27:

Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..Yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:

.

Jujum bu tarihleri hep denk getiremiyorum ki ben..Mesela şöyle diyeyim geçen ay 28 inde oldum bu ay 5-6 gün en fazla önce gelirdi, benim geçti dediğim bu ama aslında geçmedi..yani bugün 28 olduğuna göre geçmedi sayılır ama normalde bu güne kadar gelmeliydi :26::26::26: offff varyaa tamda alıştığın anda böyle bir şaka oluyor yaa :43::43: dünya dönmüyor sanki :26: tüm belirtileri de var, belkide ağır sporlar yaptım yaa ay içerisinde, ondan olabilir gecikme..:26:

.

büşüm kendine dıkkat ett kuzucum.........

juju: böyle dıyenler aynı gün hastalanıyor ona göre:1:

gamze: sıkıntı ettın kendıne bunu.....ayrıca spor yapmak adetı gecıktırmez.aksıne senı rahatlatır....

ne kadar agır spor yapıyorsunuz siz ya....valla çok abartıyorsunuz....bunun ceremesını sonradan cekeceksınız dıyorum hıc dınleyen yok....diyetten sonra devam edemeyecegınız sporlara cok agırlık vermeyın bu kadar....coşuyorsunuz siz.......
$gs_suat.webp$28315439125.webp

bunun gibi 10 tane örnek veririm......bakın adama futbolu bıraktı şimdi teknın direktör ne halde.....yası da daha genc.....ya da hasan şaş.dün tv de gördüm gözlerim pörtledi:53: o nasıl bır kilo.....

her şeyin azı karar, çoğu zarar......

büşüm kendine dıkkat ett kuzucum.........

juju: böyle dıyenler aynı gün hastalanıyor ona göre:1:

gamze: sıkıntı ettın kendıne bunu.....ayrıca spor yapmak adetı gecıktırmez.aksıne senı rahatlatır....

ne kadar agır spor yapıyorsunuz siz ya....valla çok abartıyorsunuz....bunun ceremesını sonradan cekeceksınız dıyorum hıc dınleyen yok....diyetten sonra devam edemeyecegınız sporlara cok agırlık vermeyın bu kadar....coşuyorsunuz siz.......
Eki Görüntüle 644120 Eki Görüntüle 644121

bunun gibi 10 tane örnek veririm......bakın adama futbolu bıraktı şimdi teknın direktör ne halde.....yası da daha genc.....ya da hasan şaş.dün tv de gördüm gözlerim pörtledi:53: o nasıl bır kilo.....

her şeyin azı karar, çoğu zarar......

Yaa tatlım tabiki bana hiçbir zararı ve rahatsızlığı yok bu sporun amaa metobolizma bunu söylemez ne yazık ki..sen hiç kıpırdamadan 3-5 ay otur..gel geçen ay tepin dur..valaa bu onun karar vereceği bir durum :27::27: belki pisikoya bağlar gerer sistemi :51: benim meto az buçuk sıyrıktır da :9::9::9:

.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 5.takımın güzel çıtır kızları:12::12:

okula geç gidiyorum bugün kahvaltı yaptım bi selam vereyim dedim..banyo yapıcam saç vs derken zaman bulamam belki:12::9:

cornella canım bende bi kaç gündür acı biber turşusu yiyorum ama banamısın demiyor:17::17:bu hafta wc çok dzensizdi benimde..menülerde dolu doluydu valla + çıkarım gibi geliyo:50::50:

bugün akşam yemeğim sadece çorba olacak:43:yarın çok + olmasın bari....

büsraaa geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 5.takımın güzel çıtır kızları:12::12:

okula geç gidiyorum bugün kahvaltı yaptım bi selam vereyim dedim..banyo yapıcam saç vs derken zaman bulamam belki:12::9:

cornella canım bende bi kaç gündür acı biber turşusu yiyorum ama banamısın demiyor:17::17:bu hafta wc çok dzensizdi benimde..menülerde dolu doluydu valla + çıkarım gibi geliyo:50::50:

bugün akşam yemeğim sadece çorba olacak:43:yarın çok + olmasın bari....

büsraaa geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine..

Günaydın canımm :16::16::16:

.

Back
X