Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa tatlım tabiki bana hiçbir zararı ve rahatsızlığı yok bu sporun amaa metobolizma bunu söylemez ne yazık ki..sen hiç kıpırdamadan 3-5 ay otur..gel geçen ay tepin dur..valaa bu onun karar vereceği bir durum :27::27: belki pisikoya bağlar gerer sistemi :51: benim meto az buçuk sıyrıktır da :9::9::9:

.

sporunu ihmal etme zaten.....ideal kilona ulasınca da devam et ama....:46:

jujum bu tarihleri hep denk getiremiyorum ki ben..mesela şöyle diyeyim geçen ay 28 inde oldum bu ay 5-6 gün en fazla önce gelirdi, benim geçti dediğim bu ama aslında geçmedi..yani bugün 28 olduğuna göre geçmedi sayılır ama normalde bu güne kadar gelmeliydi :26::26::26: Offff varyaa tamda alıştığın anda böyle bir şaka oluyor yaa :43::43: Dünya dönmüyor sanki :26: Tüm belirtileri de var, belkide ağır sporlar yaptım yaa ay içerisinde, ondan olabilir gecikme..:26:

.

valla ben sayırım adet olduğum ilk günden itibaren saydığımda 27. Gün adet olurum düzenim budur bence artık sende say... Ilk adet gününden başla vay kaçıncı gün oluyorsan sürekli aynı döngü olması lazım

büşüm kendine dıkkat ett kuzucum.........

Juju: Böyle dıyenler aynı gün hastalanıyor ona göre:1:

Gamze: Sıkıntı ettın kendıne bunu.....ayrıca spor yapmak adetı gecıktırmez.aksıne senı rahatlatır....

Ne kadar agır spor yapıyorsunuz siz ya....valla çok abartıyorsunuz....bunun ceremesını sonradan cekeceksınız dıyorum hıc dınleyen yok....diyetten sonra devam edemeyecegınız sporlara cok agırlık vermeyın bu kadar....coşuyorsunuz siz.......
Eki Görüntüle 644120 Eki Görüntüle 644121

bunun gibi 10 tane örnek veririm......bakın adama futbolu bıraktı şimdi teknın direktör ne halde.....yası da daha genc.....ya da hasan şaş.dün tv de gördüm gözlerim pörtledi:53: O nasıl bır kilo.....

Her şeyin azı karar, çoğu zarar......

valla ben hep diyorum da hastalanmıyorum canımya... Zati artık istemoyurum hastalanmayı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 5.takımın güzel çıtır kızları:12::12:

okula geç gidiyorum bugün kahvaltı yaptım bi selam vereyim dedim..banyo yapıcam saç vs derken zaman bulamam belki:12::9:

cornella canım bende bi kaç gündür acı biber turşusu yiyorum ama banamısın demiyor:17::17:bu hafta wc çok dzensizdi benimde..menülerde dolu doluydu valla + çıkarım gibi geliyo:50::50:

bugün akşam yemeğim sadece çorba olacak:43:yarın çok + olmasın bari....

büsraaa geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine..

nasıl bibermiş bu.....acıdan acıya fark var ama agzından ateş çıkacakmış gibi oluyor mu? test edelim:27::27:

valla ben sayırım adet olduğum ilk günden itibaren saydığımda 27. Gün adet olurum düzenim budur bence artık sende say... Ilk adet gününden başla vay kaçıncı gün oluyorsan sürekli aynı döngü olması lazım

valla ben hep diyorum da hastalanmıyorum canımya... Zati artık istemoyurum hastalanmayı

Yok zaten saydığım için kaç gündür bekliyorum yaaa :26::26::26: yani bu ay aksadı, gerildimiyice, ay oldum, olucamm :9:

günaydınlarr oku oku anca bitti yaa arada bi de toplantıya gittim geldim 30 dk lık

kabızlık problemi genelde herkeste oluyor.artık bilinçsiz beslenmedenmi yoksa başka sebeplerdenmi bilemiyorum ama size sinameki çayını tavsye edicem ama sürekli olarak kullanmayın..sürekli kullanıldığı zaman bağışıklık yapıp tamamen tembellik yapabiliyormuş...ben herakşam birtane form çay içiyorum oda çok iyi geliyor...
benim büyük oğlumun vardı kabızlık sorunu 6 aylıktı ozamanlar gitmediğimiz doktor kalmadı herşeyi yaptılar ama yok 10 gün oldu çocuk artık tuvaletini yapabilmek için mosmor oluyordu..en son filmini çektiler ameliyat olması gerekiyor dediler.randevumuzu aldık ertesi gün gidecez eşimede bir arkadaşı sinameki çayını tavsiye etmiş o gece o çayı yaptım kaşık kaşık içirdim ona daha 6 aylık bir umut diye ve sabah bir uyandıkki bezini doldurmuş 10 gündür yapmadığı idrarı olmuş taş gibi sonra çaya devam ettik büyüdükçede allahıma şükürler olsun düzeldi şimdi 16 yaşında ve rabbime çok şükür gayet iyi...
anam masal gibi oldu bu

valla arkadaşım okadar haklısınki biz diyorum ya sanki elimizde sihirli değnek varmış gibi bir anda olsun istiyoruz aslında diyet deil sağlıklı beslenme programı olması lazım herzaman da dediğim gibi juju nun ki diyet deil sağlıklı beslenme herşeyden yiyor ama azar azar olması gerektiği gibi... ama biz napıyoruz yemiyoruz gözümüz açıkıyor sonra yemediklerimizin acısını birden yiyerek çıkartıyoruz işte en büyük yanlış ta bu bence...
canım kabızlıkta form çayı günde 2 tane bana etki etmiyo kuru kayısı da şu aralar etki etmiyo bana ne yapcam bilmiyom bugün gene çıkamadım wc ye yarına kadar çıksam bari
benim menüm de şöyle çok utanıyorum...

sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak:17::17::17:

ara yok

öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek

ara:1 tane canga :17::17::17::17:

akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerken :17::17::17::17: dayanamadım...1 bardak ayran

su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam

dalin cezalandır beni hakettim cezayı :17::17::17::17:

ben yorum yapmıyacam herkes yeteri kadar yapmış zaten okurken farkettim

canım sıkkın aksam aksam neden kendımı bole mutsuz hıssedıyorum anlamadım ölcem heralde.aksama hurremın olusu bıle benı mutlu etmeye yetmıyo yoruldumda.tatıle gıdıcez ama cocukları goturmıcek olmamaızda canımı cok sıkıyo onları gotursem tatılım burnumdan gelır goturmesem canım sıkılır aklımkalır
bebegı yengeye kızımı halaya oglumuda babaneye bırakıcaz resmen dagıtıcaz cocukları 1 hafta ben onlarsız onlar bensız napcam ben sızce ne yapsam sızce gotursemmı yada bendemı gıtmesem.gotursemde onlarla ılgılenmekten yok uykualrı yok yemeklerı telasından tatılımden bısey anlamam goturmesem uzuluyorum ayrı kalmak koyuyo asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık napsamkı ?:26::26:
canım büyükler neyse küçüğü götür bari açıkcası benim içime sinmezdi ben büyük 8 küçük 1,5 yaşında onları bırakıp tatile gitmeyi hiç düşünmedim düşünemiyorum bi yurtdışı durumumuz var 3 günlüğüne onu bile düşünüyorum bırakmasam onlarla mı gitsem diye 6 gün biraz çok gibi bana göre canım

ortada bı menu yok ama ayıp olmasın yazayım bıseyler karalayayım :33:

sabah kalsık kahvaltı 2 tanede cıcıbebe
ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve merdıvenlerden cop ındırme
ve bukadar

haa veeeeee temcerede et yemegım pısıyo gec mec ondan yıcem olur demı

ne olur dikkat et dalin bulumia yada anoreksiya onlardan olacaksın bebelere yazık zorla da olsa ye lütfen

kızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın

benim açıdan da hiç sorun yok gayet uyarıcı oluyor etkili dikkat ediyosun sonra yemene

bu arada menüm araya kaynamasın diye ayrıca yazayım dedim kabızlığımı yenmek adına salataya abandım ama henüz yok bişey
sabah
1 dilim ekmek 1 tabak lahana salatası 1/2 kk peynir
ara 1 kuru kayısı 5 beyaz leblebi
öğlen 1 kase yoğurt (200 gr)
2 galeta
ara 1 hurma
akşam
1 tabak lahana salatası
2 kaşık bulgur pilavı (salataya karıştırdım)
1,5 kaşık yoğurt
dün biraz bacak hareketleri ve öğlen 1 saat tempolu yürüyüş
bakalım benim menümü nasıl bulacaksınız benimde regli öncesi şimdiye regli olmam lazımdı ama hala regli olamadım ve de wc ye çıkamadım :17:

yok zaten saydığım için kaç gündür bekliyorum yaaa :26::26::26: Yani bu ay aksadı, gerildimiyice, ay oldum, olucamm :9:
gamze kaç gün geçti regli olman gereken günden

bu arada menüm araya kaynamasın diye ayrıca yazayım dedim kabızlığımı yenmek adına salataya abandım ama henüz yok bişey
sabah
1 dilim ekmek 1 tabak lahana salatası 1/2 kk peynir
ara 1 kuru kayısı 5 beyaz leblebi
öğlen 1 kase yoğurt (200 gr)
2 galeta
ara 1 hurma
akşam
1 tabak lahana salatası
2 kaşık bulgur pilavı (salataya karıştırdım)
1,5 kaşık yoğurt
dün biraz bacak hareketleri ve öğlen 1 saat tempolu yürüyüş
bakalım benim menümü nasıl bulacaksınız benimde regli öncesi şimdiye regli olmam lazımdı ama hala regli olamadım ve de wc ye çıkamadım :17:

senin kilona göre bence biraz az olmuş canım... Bu menüyü 69 lu bi kilodaki biri yazsa tamam derdim ama bi kıt az gibi senin için

senin kilona göre bence biraz az olmuş canım... Bu menüyü 69 lu bi kilodaki biri yazsa tamam derdim ama bi kıt az gibi senin için

4. gün bu gün jujum..yani geçen aydan saydım 31. gün olduğumdan sonraa :44:

canım bu hafta eşim hep iş yemeğindeydi ben de 2 çocukla uğraş didin onların karnını doyur derken bende iştah miştah kalmadı o yüzden bu hafta akşam yemekleri hep es geçti bakalım bu akşam fırında hamsi yapacağım kaç gündür canım balık istiyo bu akşam yiyeceğim

peki daha öncede bu gibi aksamalar oldumu canım... bu ilk mi şimdi

ilk gibi bişey..13 yıl içerisinde belki 2 kez olmuştur, yani çok fazla umut etmeyi istemiyorum fakat ben regl olucağımı hissediyorum da, işte beni çok iyi anlarsınız ki, ha geldi, ha gelicek inanın 2 gündür neler yaşıyorum :1: öyle bişey işte jujum :) çok fazla gevezelik ettim gibi bu konuda ama, inanın hissettiklerimin yüzde onunu bile söyleyemedim henüz :)

ilk gibi bişey..13 yıl içerisinde belki 2 kez olmuştur, yani çok fazla umut etmeyi istemiyorum fakat ben regl olucağımı hissediyorum da, işte beni çok iyi anlarsınız ki, ha geldi, ha gelicek inanın 2 gündür neler yaşıyorum :1: öyle bişey işte jujum :) çok fazla gevezelik ettim gibi bu konuda ama, inanın hissettiklerimin yüzde onunu bile söyleyemedim henüz :)

anladım canım... bendede gecikti bu ay ama 1 gün gecikti... bendeki durum farklı ama reg olmadan 2 gün önce lekelenmelerim gelir benim .. çamaşırı kirletmez ama tuvalet kağıdında görürüm bilirim ki iki gün boyunca leke gelicek sonra regli başlıcak... sendeki durum farklı stresle alakalı da olabilir ilaç felan aldın mı bu arada mesela onlarda etkileyebilir...

anladım canım... bendede gecikti bu ay ama 1 gün gecikti... bendeki durum farklı ama reg olmadan 2 gün önce lekelenmelerim gelir benim .. çamaşırı kirletmez ama tuvalet kağıdında görürüm bilirim ki iki gün boyunca leke gelicek sonra regli başlıcak... sendeki durum farklı stresle alakalı da olabilir ilaç felan aldın mı bu arada mesela onlarda etkileyebilir...

Yanı juujum yazmaya kalksam destan olur :1: yazmayayım en iyisi..Bir çiçek düşünelim, sende bunu çok iyi biliyorsun..1 ay boyunca bak, büyüt, yeşillensin ve sonra ölsün..öteki ay tekrar büyütmeye çalış ama arada böyle şeyler olunca insan daha bir başını kaşıyor :9::9:

Dün çok karnım ağrıdı diye 1 tane apranax aldım canım.. :26:

yok canım o kadar değil..bunun tatlı bi acısı var:27: yedikçe yiyosun yani alev falan yok:27:daha mı acı lazım..:52:

ttalı bir acısı mı var.....ooooo olmaz hacı:) bayagı acı yemen lazım....yaw bim deki biberden alın yıyın.....ben bıtırdım 1 kavnozu....pazar gunu almıstım:52:

ttalı bir acısı mı var.....ooooo olmaz hacı:) bayagı acı yemen lazım....yaw bim deki biberden alın yıyın.....ben bıtırdım 1 kavnozu....pazar gunu almıstım:52:

çerez mi sandın kuzum sen o biberleri...

bende öğlenleri yiyorum ama yemekhanede hangi biberi çıkarırlarsa artık....

bugün öğlen bim bulabilirsem bende alayım bari belki o işe yarar bu sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne 2 büyük bardak ılık su içtim limonlu inşallah işe yarar

Back
X