• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herzamanki menulerin gibi degil ama sende farkndasn zaten.eski enerjini bi toplarsan insallah normale donersn gamze reisss:)

Allah beeee abla sen naptin ya saka mi bu ben hic begenmedim

Sen benim boyle konustugma bakma daha kendi menumu yazmadm bugun bise yaptimki ben hic sorma hiiic :))

soyle bakım busra ne yedınnn kendıme yandas buldummmmmm:9::9:

Herzamanki menulerin gibi degil ama sende farkndasn zaten.eski enerjini bi toplarsan insallah normale donersn gamze reisss:)

Allah beeee abla sen naptin ya saka mi bu ben hic begenmedim

Sen benim boyle konustugma bakma daha kendi menumu yazmadm bugun bise yaptimki ben hic sorma hiiic :))

Tamam rabişimmmm toparlarım tabiki gülümm :16::16::16:

Ay cok korkuyorum menumu yazmayaaa :(( okuldaki kantinci amcadan tutun arkadasmin annesine kadar hastasin yemek ye dyip durdular:( bide zayiflamissin bu yeter diolar hevesim kirilcak korkuyorum :( nyse uzattim basliyorum yazmaya :(

Sabah: 1 dilim ekmek 2 zeytin omlet
Ara:yok
Oglen: patates salatasi :( (3 kasik fln yedim) marul roka
Ara: ühühühü muhallebi yedm ben :( yarim kase :(
Aksam: yok

Su 2 bcuk ltre spor halsizim hala yapamiorm :( of yaa bgun kotuydum basim dondu biraz kadin zorla tatli yedrdi :(

Ay cok korkuyorum menumu yazmayaaa :(( okuldaki kantinci amcadan tutun arkadasmin annesine kadar hastasin yemek ye dyip durdular:( bide zayiflamissin bu yeter diolar hevesim kirilcak korkuyorum :( nyse uzattim basliyorum yazmaya :(

Su 2 bcuk ltre spor halsizim hala yapamiorm :( of yaa bgun kotuydum basim dondu biraz kadin zorla tatli yedrdi :(

korkmana gerek yok bence......yarım kase muhallebı yemıssın ama akşam yememişsin onun cezası mı bu?

hııııı hıhh diyorum sanaaa :44: yok ben harbiden cozutmuşum..

ya get bende yandas buldum dıye sevınıyorummmmmm pehh:36::36::36:

an itibariyle bu kız spora baslar arkadas tschüss:3::3::3:

hadi bakım koptur koptur gel....:1:
bende patatesli börek yapıyorum fırında.....bizimki yesn de bende spor yapacagım....

Canimsin tgba abla ya korkmaym dmi :) direk simardm yalniz.ya aslnda cnm hc bse istemiyor tat almiorm yedgmden o yuzden yemedim
cok bişey yok menunde kuzum:21: hastasın da zaten:26:

çok ta bişi yokmuş cnm bende daha vahim sanmıştım:1::1:

büşraaa sağol bebeğimmmmm:16:

menümmm

sabah 1 haşlanmış patates peynir domates 2 zeytin

öğle yok geç kalktım

ara nescafe şekersiz

ara ayva

akşam 1 kase yayla çorbası koca 1 tabak kabuska (çok sevmeme rağmen sağlıklı diye yaptım) 1 kase yoğurt

su tamamlıyıcam

spor 1 saat yürüyüş bide mekik falan çektim

yatana kadar 1 kahve daha içerim
:ssz::ssz:
:46::46::46:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k. peynir

Ara: 3 kayısı
3 ceviz

Öğle: 1 porsiyon ıspanak
1 dilim k. ekmeği
5 adet acı biber

Ara: 1 elma 2 kurabiye :26:

Akşam: 6 minik parça sucuk
1 domates
1 dilim k. ekmeği

Ara: 1 portakal

Su: içiyorum
Spor: yapamadım, callen yaıcam :26::26:
accucuk karbon yüklü olmuş..:34:
portakalında karbon oranı yksek akşam değilde öğlenki arada yesen daha iyiydi..

canım gozunuz aydın cok sevındımmmm:16::16::16:
çok sağol cnmmmmmm:16:
herkese hayırlı akşamlar bende önce menümü yazayım..

sabah:50 dakika eliptik,100 mekik

öğle:1 tane baget

ara:50 dakika eliptik,100 mekik

akşam :suyla yapılmış salep

su şimdilik 1.5 litre

100 mekik daha yapıcam.

belki bi ara 2 kaşık yoğurt yerim ama belki...

menüm harika olmuş demi :1::1::1::1: dünkünün acısını çıkardım offf offf

.

:9::9::9::9:bir dakin daha geldi:9:
ne yedin kız sen göremedim:9:[/B]

Back
X