Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

leeyyyyyyn bu yemek programlarının hepsi kapatılmalı. özellikle şu an benden gayri herkesin izlediği maceracı programı.. bi de gecenin bu saatinde yaa. adamı hasta ederler

Aynennnn cinayet sebebi yahuuuuuuuu :9::9::9::9:

Kızlar hadi ben yatar, herkese iyi geceler bakalım sabah ola hayr ola :9::9:

.

kendimi cok pis cezalandırdım deli gibi spor yaptım en azından 1 dilimi yakmısımdırrr anam sızın dılınıze dusmektense ac kalırım daha ıyıı:9::9:

spor yapsam da mı yatsam yapmasam da mı yatsam :D yarın tartı günü ya tutuştum. dalin hadi menüme bakar mısın tatlım müsaitsen beğenmezsen spor yapiiiiiiiiiim de yatiiiiiiimmmmmmmmmm

söylemeden edemeyeceğim bana göre bugün menülerini yazanlar içerisinde sadece yanlış gördüğüm pizza hemde akşam yendiği için( o kendini bilir) ve profiterol ( o kendini bilir) olmaması gereken yenmemesi gereken iki gıdayı yanlış zamanlarda ve yarın tartılma günü olduğunu bile bile nasıl yediler bilemicem menülerde gördüğüm tek yanlışlar bunlardı ... işte bunları topa tutmak lazım....

veeeee dalinin menülerinide geçmiş bir zaafiyet menüsü ( o kendini bilir) sakın sakın sakın çok yanlış bir yol diyorum başka bişi demiyorum
şu sondaki zafiyet menüsü bnm ki sanıırm:1::1: ama ölmedim kaptanım henüzzz diyet bitene kdrda öle bi niyetm yok snrasına bakarz:1::1:
cornım valla kızılmıcak gbı deıl 30 tl azmı o parayla jujuya kaç tane lahmacun solerdık zesede profıterol alırdık :9:

teyzelerı kızım az evvel annesını aradı anni mama yedım dodum dedı uyurken ustunu acma tamammı kızım usume tamammı kızım dedım.tamam acmıcak.dedı.seker cok yeme tamammı annem dedım tamam yemıcek dedı kuzum bnm yaaaaaaa :43::43:
oyyy oyyy oyyyy yavrucuk ne tatlıdır şimdi bıcır bıcır:16::16: dalin cocugudamı dıyete soktn seker yeme fln:1::1: ama cidden ben çocugm olursa ekmek hamur işi tatlı yedirmicem nasıl alısırsa ole gider:1:
5. takım üyeleri olarak biraz fazla mı alınganlık yapıyoruz acaba.......:44::44::44::44::44::44::44:

ben değilim bikere hıh:110::110::110::1:

herkes yatmış sanırım eee bende kaçar o zaman yarın verilen kilolarla grusmek uzere:16::16:

iyi geceler fıstıklarr :3::3::3::3:

ev topla ütü derken daha şimdi oturabildimm ..

biraz okuyayım dedim ama çok geç kalıcam...
menümü yazayımm yorumları yarn okurumm artık :34::34::34:

yağsız tost (tam tahl)

1 dilim baklava (insan görünce dayanamıyoo :26::26:)

yarm kase türlü yarım k. cacık 1 kase makarna

1 tane ceviz yarm elma

1 kase mercimek ç. 1 kase sulu köfte 1 dilim ekmek

spor yok su tamam..

sabah ola hayır ola,,inşallah çok güzel eksiler görürüz.

uyanık arkadaşlar hepinize iyi geceler :16::16::16:

ohohohhhhhhh ben geldim siz gitmişsiniz olmadı şimdi :44::44::44: hımmmm napsam bende gidip uyuyum bari sabah büyük gün. iyi geceler.

iyi geceler fıstıklarr :3::3::3::3:

ev topla ütü derken daha şimdi oturabildimm ..

biraz okuyayım dedim ama çok geç kalıcam...
menümü yazayımm yorumları yarn okurumm artık :34::34::34:

yağsız tost (tam tahl)

1 dilim baklava (insan görünce dayanamıyoo :26::26:)

yarm kase türlü yarım k. cacık 1 kase makarna

1 tane ceviz yarm elma

1 kase mercimek ç. 1 kase sulu köfte 1 dilim ekmek

spor yok su tamam..

sabah ola hayır ola,,inşallah çok güzel eksiler görürüz.

uyanık arkadaşlar hepinize iyi geceler :16::16::16:
iyi geceler birsen-denizcim maşallah menünde dolu dolu eksiğin yok:27::27::27::27: tam benlik olmuş:27::27::27::27:

Günaydıııın der kaçarım.. Hepinizden - ler umarım..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3:

bugün hesap günü:1::1:

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06

fena sayılmaz:8::8:

Son düzenleme:
sevda cnm dalinle menü mü yarıstıracaksınız...ortada bişey yok ......ayrıca cok fazla spor yapılmış:20::20::20::20: kasların şişti şuan büyük ihtimal.....

garfield cnm bence turşu suyu içme...turşu yıyoruz hata edıyoruz aslında cunku vucudumuzda ki fazla suyu tutuyor.....

tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...

.

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /