- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.681
söylüyoruuuum
gecen hafta 64.0
bu hafta: 62.6
giden: 1.4
64.0/62.6/1.4/2.18
en son ne zaman 62 kıloydum hıc hatırlamıyorum cok mutluyum beeen![]()

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylüyoruuuum
gecen hafta 64.0
64.0/62.6/1.4/2.18
dalinden ses yok dimi kızlar kim kaldı başka bildiri yapmayan bi de ticker ımı değiştirdim ama bütün bilgileri yeniden girdim neden öyle oldu güya password de koymuştum bi fikri olan var mı?
Hayır jujucum adet döneminin arkasına sığınmıyorum bahaneyse diyorum al benden de adet dönemi bu etki etmiştir. ama benim için esas olan fazla yemiş olmam iştahım zirvedeydi bu hafta açıkcası kendimi kontrol edemedim tatlılar falan baya yedim bu yememe rağmen ve adet dönemi içerisnde girecek olmama rağmen aslında eski halimi bildiğim için +400 çok değil ama zayıflama sürecine girmiş biri için +400 gerçekten çok fazla sana hak veriyorum sonuç berbat ama ben bunu telafi edeceğim jujucum Dedim ya bu hafta ben kendimce bir şeyler yapacağım haftaya eğer gerçekten güzel sonuçlar alırsam yazacağım. Aslında hepimizin bildiği şeyler zayıflamak isteyen kişilerama ben kendimce uygulayacağım birde...Yani kaptanım jujum bana kızmakta haklısın hemde sonuna kadar ama merak etme telafi edeceğim Tebrikler ZESim diyeceksin bana inşallah...
Evet bende kendimi eleştireyim :44:
Ben diyete başladığımdan bu yana metobolizmamla oynadım, onu yordum birazcık..Fakat yaklaşık 1,5 haftadır bunun hata olabileceğini düşündüm ve yeme düzenimi değiştirmeye karar verdim..
Bu hafta tamamen bunu uyguladım ve regl dönemim olması nedeniyle birazcık abarttım, ha oldum haa olucam diyeee sporumuda sadece callen yaptım..
dalin üstüne basa basa söylemişti callen kilo verdirmez sıkılaştırır, yine sporunuzu yapın diye, ama özellikle ben tamamen pskolojik olarak bazı aylar da bir tek konuya endeksli geçiriyorum regl günlerimi..Bu ay yine böyle oldu..Galiba ben yine bu dönemde kendimi unuttum...Dün gece kendimi hatırladım ve şu an silkelenmiş durumdayım..Haftaya hem daha sağlıklı beslenerek hemde kilomu vererek karşınızda olucağım söz, izci sözü
.
dalinden ses yok dimi kızlar kim kaldı başka bildiri yapmayan bi de ticker ımı değiştirdim ama bütün bilgileri yeniden girdim neden öyle oldu güya password de koymuştum bi fikri olan var mı?
hadi buşraa yoksa 63 ler derken 62 leri mi gördünn??????
aferim kız 15 kişilik takımda bi sen gögüsledin ipi... tebrik ediyorum canım
gecen hafta ne demiştim.....al işte sonuc.....bosuna üzüldün......
bndende söz bn sirkeli su içmeye başlıcam sabahlarıevet bu hafta sonu kaçamak yok sende de bende de ...
ve sporumuzu düzenli yapacağız tamam mı söz mü...
helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnsöylüyoruuuum
gecen hafta 64.0
64.0/62.6/1.4/2.18
değil galiba....90 lı kilolardan düşüyor şuan 75.....cetvelini değiştircen mi?
cornella sen ne zaman söyleyeceksin kilonu canım
biricikoglumertug sendende öz eleştiri istiyorum... haftada 0,37 gr vermiş görünüyorsun ben senden daha iyi bir rakam bekliyordum
Tebrikler canım, amaaaaaaaaaaaa kaptanım bizi büşrayla kıyaslamayın..Büşraaaa aşıkkkkk
hahahahah mazerete bak
.
garfield06 [B .!.:helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn[/B]
tesekkur ederım bebegııııııım![]()
söylüyoruuuum
gecen hafta 64.0
64.0/62.6/1.4/2.18
ne var ki çizelgen de?
kızlar müslüm gürses vefat etmişşş
Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin
bndende söz bn sirkeli su içmeye başlıcam sabahları
helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
200 gram için degermi değiştirmeye![]()
kızlar müslüm gürses vefat etmişşş
Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin
canım eskiden bunu yaparken sadece yeni kilomu giriyordum ama şimdi hepsini yeniden yapmak zorunda kaldım ticker ın şekli vs onların hepsi yeniden girilmeden bişey oluyordu diye hatırlıyorum
herkese kocamannn günaydınnnn kızlarrrrr nasılsınızzz??
haftaya + baslayıp - bitirmekk cok güzelllbide dün aksam yemegi olmasaydıı demekki daha cok verirdimmmm...2 ayı gecti adet olmayalı ama biliyorsunuz ilaclar kullanıyorum sımdı adet sokturucu bıttı beklemedeyım sancılar basladı hafıften bu hafta adette olursam giden daha cok olur ins.
gecen hafta:80.5
bu hafta:80.1
yuzde:0.49
haftaya insallah 7 leri görürümmm![]()
Kaptanım sanki birazcık çok fazla sissiz bıraktınız bizi :26::26: Çobansız sürü misali hepimiz kafamıza göre takıldık, tabiki herkes çok değerli burada ama sizin sözleriniz de, önerileriniz de hem kaptan olarak hemde çok akıllı ve gerçekten asil bir bayan olarak çok değerli..Bizleri arada bir sen silkelesen jujum...Bizi çok sensiz bırakma olur mu? kurtlara yem olmayı bırak, kurtları bile yiyiyoruz
.
eksi içinbu hafta takımca çok dikkat edecegiz.....hiç kaçamaksız gecırmeye çalısacagız....haftasonu da geldi malum.....sen yedileri bende 67 leri görmeyı istiyorum...yapabiliriz
![]()