- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.941
heeeeyyy adanalı tugbaa sen guzel yapıyorsundur kısırıı ver bakem bı tarıff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ole dusundumm kuzumm eşim ne zamandır ıstıyo yarın yapayım barı kendımınkıne azcık zeytınyagı gezdırırmm oda salata sonucta![]()
Birde sabahki arada azicik yenirse sanki masumlasir gibi :)
heeeeyyy adanalı tugbaa sen guzel yapıyorsundur kısırıı ver bakem bı tarıff![]()
juju dalin siyaset meydanı yapmısınız kalori olaynda
bnde yıllar yıllar önce bi devlet hastanesının kilolu bı dıyetsyenıne gitmiştim 1500 cal lık bi diyet vermıstı 70 kıloydm ozaman yanı bılmıorm knunuza daldım boyle balıklama
msj sayısına gelınce dalının dedıgıde olur mesajımızın başına konu yazan yere 1 2 diye yazsakta olur bnce
gelelim menüme
sabah
1 kase yoğurt
1 haşlama yumurta
ara
1elma
öğle
1 tabak ıspanak üstüne 1 kaşık yoğurt
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor 45 dk koşu bandı
daha gün bitmiş değil form çayı içmeyi ve twister yapmayı planlıyrm
kızlar bnm artık ciddi bi şekilde kpss klavye çalışmam bide autocad die bi çizim prog var onun kursuna yazıldım oraya gtmem ve evdede calışmam lazm bu nedenle bu kadar sık yazamyabilirim buraya ama akşamları burda olurum hep yani şimdi nerdeyse 10 saat burdaym o zaman 3 saat fln olurum herkesin sorusuna cevap veririm yine menusunu yorumlarım ama muhabbetlere pek vakıf olamayabılıırm nasıl bı tempom olck bılmıorm simdiden bağışlayın beni biliorm hepnız anlayslısnızdır benıde anlarsınız svyrm sızı![]()
eveett kızlarr menummm
sabah
2 dilim ekmek
labne
zeytin
ogle
yok
ara
1 armut
aksam
tavuklu salata
2 yk yogurt
su:1.5 lt 2 ye tamamlanır
spor:2 saat pazar, 20 tur koridor kosusu
twister ve mekık cekılecek...
pia gassaraylı seniyes bebeeğemm fanatik GALATASARAYlıyım
bugun menuler pek bır güzel![]()
[sıze=3]sabah
1 dilim ekmek
3 4 zeytin
1 kaşık reçel tatlı kaşığı
ara öğün
1 elma
öğlen
nohut 6 7 kaşık
turşu
akşam
haşlanmış tavuk 2 parça
çok şaşırdım akşam yemeği değiştirmişler nohut çıkardı normalde
suuuuuuuuuuuuuu
içtim
spor
nbtteyim
plates vardı ama gidemedim
[/sıze]
menüm:
2 gün kurusu kayısı 2 bardak su
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
1 dl buğday ekmeği
peynir
4 zeytin
ara:
1 avuç sarı leblebi
öğle:gezmelerdeydim yok
ara:
yok
akşam:
et sote
mevsim salata
su tamamlıyorum
spor..3 saat çarşı pazar gezmesi![]()
eve gelir gelmez callen yaptım ... çünkü kayınvaldeme geçeceğiz...
sabah
1 dilik ekmek
1 tk sarelle
ara
4 antep fıstığı
öğle
bol bol salata
4 ceviz büyüklüğünde köfte
2 yk pilav
ara
5-6 antep fıstığı
3-4 kuru üzüm
akşam
bişey yemedim evde yicek bişi yok gittiğim yerde en masum ne varsa onu yicem olmadı meyva ile geçiştiricem
menüler gayet güzel... rabyas öğün atlamışsın bi daha görmim...
chentiq canım ben çalışıyorum iş yerinde sürekli pc başındayım iş bittikçe aralarda okuyor yazıyorum ama evde bende fırsat bulamıyorum...
10 sarma cok fazla ıcınde pırınc var sonucta bunu bılıyosun neden 3 tane yıyıp bırakmıyosun yogurt ve tavuk guzel tavuk soteden yarım tabak ye az yaglı yapakşam yemeğine 10 dk kaldı,
alternatifler
dünden kalan 2 yk madımak
dünden kalan 10 civarı yaprak sarma
yeni pişmiş tavuk sote. ama salça da kattım 1/6 yk kadar düşer kişi başı
not: tavuk sote yesem ne kadar yiyim![]()
İşte benim menüm
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı acıka sürdüm yedim
Ara: yok
Öğle: 1 domates büyüklüğünde mor lahanayı ince ince doğrayıp üzerine 1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
Ara: 2 kayısı, 1 ceviz
Akşam: 1 domates
3 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
1 dilim k. ekmeği
Ara: 1 elma
Spor: 200 mekik, 10 dk. güreş
Su: içiyorum ve itiraf ediyorum ben geçtiğimiz hafta suyumu her güne nazaran minnacık azaltmıştım :26::26:
.
kızlaarrr bişey sorcam kısır hakkında ne dusunuyorsunuzzzz???![]()
heeeeyyy adanalı tugbaa sen guzel yapıyorsundur kısırıı ver bakem bı tarıff![]()
ayyy bizim burada fatos var adanali harika yapiyor bulgurlu şeyleri. tugbaaaa benimde adanali arkadasim vardi adı elif. ayyy bir sıkma yapardi. yaninda birde ayran offffff harikaydiii :)
sabah:
1 dilim köy ekmeği (ama büyükçe bir dilim BİM deki)
örgü peyniri
beyaz peynir
ara:
1 bardak boza
öğle:
eşimin yanına gitmiştik. yemekhanenin menüsünden yedik
az salata
80 gr kadar döner
1 kase yayla çorbası
kadayıf (vardı yemedim)
ara:
1 kupa sütlü neskafe
antep fıstığı (saymadım ama kabukları su bardağının 1/3 ünü doldurdu)
akşam:
2 yk kadar madımak
2 yk az geçkin tavuk sote
pilav mis gibi koktuğundaaaaaaaan ve dalinin (o kokuyordu bu pişiyordu deyip götürüyorsunuz lafı kulağımda çınladığındaaaaan yemedim
dün algidanın kesme dondurmasını aldılar. tartı günü diye yemedim. bugün gene yiyecekler gene yemiyeeğim
acaba yarın kahvaltı sonrası yiyebilir miyim hani eritme zamanı en uygun zaman o zaman ya :26::26:
sabah:
1 dilim köy ekmeği (ama büyükçe bir dilim BİM deki)
örgü peyniri
beyaz peynir
ara:
1 bardak boza
öğle:
eşimin yanına gitmiştik. yemekhanenin menüsünden yedik
az salata
80 gr kadar döner
1 kase yayla çorbası
kadayıf (vardı yemedim)
ara:
1 kupa sütlü neskafe
antep fıstığı (saymadım ama kabukları su bardağının 1/3 ünü doldurdu)
akşam:
2 yk kadar madımak
2 yk az geçkin tavuk sote
pilav mis gibi koktuğundaaaaaaaan ve dalinin (o kokuyordu bu pişiyordu deyip götürüyorsunuz lafı kulağımda çınladığındaaaaan yemedim
dün algidanın kesme dondurmasını aldılar. tartı günü diye yemedim. bugün gene yiyecekler gene yemiyeeğim
acaba yarın kahvaltı sonrası yiyebilir miyim hani eritme zamanı en uygun zaman o zaman ya :26::26:
valla bilmıyorum benım de elimin lezzetli oldugunu söylerler ama bazı şeyleri yapamam yani hamur işlerinde daha kendimi tam geliştiremedim o da zamanla artıkın
kızlar knorr tabletler varya onlar zararlı biliyorum ama arada kullanmaktan bişey olmaz heralde......o kadar insan kullanıyor........
belki denemişsinizdir ama söyleyım......domatesli makarna yaparken sosuna 1 adet knorr et veya tavuk suyu tabletı koyun arada ki farkı görün........sizinde var mı böyle gizli sırlarınız
onu bende yapıyorum canım corba ve pılavda kullanıyorum genelde tabletlerı
et pısırırken ıcıne sırke kofte yogururkende azcık sut koyarım bendee daha yumusak olmasını saglıyoo![]()
menum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı
ara 2-3 cıcıbebe
ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı
ara 3 adet form boskuvı
aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı
ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte
spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım
begendınızmı fıstıklı lokumlar
ben etın koftenın ıcıne sırke ve sut koysam bnm kocıs kafama gecırırı tenceretyı nefret eder sırkeden ve sutten![]()
onu bende yapıyorum canım corba ve pılavda kullanıyorum genelde tabletlerı
et pısırırken ıcıne sırke kofte yogururkende azcık sut koyarım bendee daha yumusak olmasını saglıyoo![]()
menum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı
ara 2-3 cıcıbebe
ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı
ara 3 adet form boskuvı
aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı
ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte
spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım
begendınızmı fıstıklı lokumlar
tubısım pılava makarnaya tablet koyacagıona al 1 kılo tavuk yada et hasla guzelce 1 saat kadar kaynat sonra koy bı kavanoza at dondurucuya o bole jole kıvamına gelıyo pılava yemege makarnaya 1 yk olacak sekılde kullan hemd aha lezız hemde daha saglıklı ben bazen tavuk jolesı yaparken ıcıne maydanoz sogan da rendeleyıp koyuyorum pul bıber falan jole gıbı oluyo jole tabletler gıbı hem saglıklı bnm cocuklarım oldugu ıcın herseyı saglıklı yapmak zorundayım